Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Sajnos már alapon sem stabil. 1111 MHz-n tuti jó, de lagalább is az Everest, és az Orthos birja 3 órát. 1333-on már nem jó. ',5V helyett 1,75-re teszi a biosz a ramot. Ez rendben is lenne. 1,9 V-ig lehet az oldal szerint. Minden bioszt próbáltam. Load def,opti volt. Manuál is. A rem SPD-je szerinti beállításokat engedi a lap is. Most az időkkel játszok......
Esetleg tippek jöhetnek!
Az Extreme a hűtésen kívül mit tud még pluszban? Ahhot van javított biosz, javított ram kezeléssel.
Az enyémhez miért nincs? Próbáltam az ex bioszt is, de fekismeri a lap, hogy nem jó!! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az enyémhez miért nincs? Próbáltam az ex bioszt is, de fekismeri a lap, hogy nem jó!!