-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalaboy
őstag
tudod hogy csak poén volt.
nem kell ám mindenáron kinyírni őket.
memsettel mennyit finomhangoltál?
ja látom semmit. ebből a 12600ból lehet 13000 ha a performance levelt lejjebb tudod szorítani. meg a trfc-t és a 3.4.2 betaban megjelent refresh time periodot. ez vicces mert nem szűkíteni hanem a nagyobb számok felé kell tolni hogy nagyobbat dobjon. meglesz a 13k.
mekkora feszen jársz?.2.35-2.4V-on! A ramok 1T-ben futottak, probaltam a performance levelen csokkenteni, de fagyas lett belole, mas utat kell keresni.......
Koszonom a segitseget! 
-
Nyugdíjas
nagyúr
Köszönjük,tényleg sok hazsnos info ez,igy előre a DDR3 vásárlás előtt,és az viszont nem túl örvendetes,hogy nem éri meg a váltás... Legalábbis szerintem sem. Talán amjd X48(várjuk már mint a messiást több szempontból is) megoldja a problémát.
-
subaruwrc
félisten
-
Lalaboy
őstag
-
subaruwrc
félisten
-
keIdor
titán
-
Lalaboy
őstag
-
subaruwrc
félisten
-
Lalaboy
őstag
ja látom semmit. ebből a 12600ból lehet 13000 ha a performance levelt lejjebb tudod szorítani. meg a trfc-t és a 3.4.2 betaban megjelent refresh time periodot. ez vicces mert nem szűkíteni hanem a nagyobb számok felé kell tolni hogy nagyobbat dobjon. meglesz a 13k.
mekkora feszen jársz?.A memsetet nem bantottam, megtehettem volna,. de minek?! Meg nem ismertem ki a ramjaimat, sem az alaplapomat sem, de mindennek eljon az ideje!!! Kikell tapasztalnom par dolgot!.....
-
Lalaboy
őstag
Hmm... koszonom, de az eddigi tapasztalataim azt mondjak. hogy nem erdemes meg valtani!

-
P00By
nagyúr
-
subaruwrc
félisten
mekkora feszen jársz?. -
Lalaboy
őstag
-
subaruwrc
félisten
-
P00By
nagyúr
-
subaruwrc
félisten
-
Lalaboy
őstag
-
P00By
nagyúr
-
keIdor
titán
-
subaruwrc
félisten
Lala régóta nem jelentkezett. szereli a vízhűtést a deluxra

Keldor így értettem

POOBy vagy a méregtől....

gondoltam erre ugrotok

-
keIdor
titán
-
subaruwrc
félisten
-
P00By
nagyúr
-
Lalaboy
őstag
-
P00By
nagyúr
Ez az nyomjad

-
M3kk
őstag
Nyomjad, garba kicserelik ha tortenik valami
. -
keIdor
titán
TE egy állat vagy!

-
subaruwrc
félisten
hát nemtom te tudod de azért mert nem lesz erősebb ne öld meg.

-
Lalaboy
őstag
Most kezdek el "durvulni"!
Lessz, ami lessz, ott a szekrenyben a P5K Dlx az eletbenmaradt Mushkin 1 Gb rammal! Majd meglatom mi sul ki a dologbol, de ha nem megy "eszrevehetoen" jobban, mint a P5K Dlx, akkor valamelyik alkatresznek vege, mert zokszo nelkul szethajtom! 
-
subaruwrc
félisten
-
keIdor
titán
-
Lalaboy
őstag
Megnezem 2.4V-on mit teljesitenek......

-
Lalaboy
őstag
-
subaruwrc
félisten
-
Lalaboy
őstag
ááá, akkor itt van elásva a kutya
Thx az infokat 
Remélem nemsokára már mi is belevethetjük magunkat az ismerkedésbe..

Szivesen!
remelem egyre tobben leszunk a "taborban"!
Nekiugrok nemsokara a max. C5-nek, az kozelebbi viszonyitasi alapot jelentene a DDR2-hoz, mint a C7-C6. -
P00By
nagyúr
Értem,köszönöm az infót!

-
Lalaboy
őstag
A Micron D9 GTR-ek jol birjak a szabvanytol magasabb feszultseget, mint DDR2-nel a D9 GMH es GKX Micron csipjei. 24/7-ben azert 2.0V alatt maradok. Meg nincs infom, hogy mekkora a max. fesz amit elbirnak, tesztelesre 2.3-2.35V-ot mar lattam, hogy hasznaltak...

-
Overlocker
veterán
A CPU-Z nem jol irta ki, 1600 C7-es ram! Szallitassal 520$ volt. 2.25V-ot kapott. Ismeretlen terulet meg a DDR3, de remelem az ido meghozza gyumolcset!

ááá, akkor itt van elásva a kutya
Thx az infokat 
Remélem nemsokára már mi is belevethetjük magunkat az ismerkedésbe..

-
P00By
nagyúr
-
Lalaboy
őstag
hmm, nice egy "1333"-as ramtól! Mennyi ez kinnt? Mekkora fesz kellett ehhez?
üdv: over
A CPU-Z nem jol irta ki, 1600 C7-es ram! Szallitassal 520$ volt. 2.25V-ot kapott. Ismeretlen terulet meg a DDR3, de remelem az ido meghozza gyumolcset!

-
Overlocker
veterán
-
P00By
nagyúr
-
jugeen
addikt
-
Lalaboy
őstag
-
Lalaboy
őstag
Hmmm....... Majd elvalik, hogy jol-e, ill. rosszul dontottem a G.Skill mellett! Ami meg szot erdemelne talan, hogy a Micron jelenlegi csippjei ujra elohozzak a "csippszeria" mizeriat, mint anno az AMD-nel a prociknal!!!! Ez a szeria "igy megy", az a szeria "ugy megy"! Ami kellemetlen, hogy a procik FSB korlatja, ill. az alaplap nagyon szepen keresztbetehet a DDR3-as ramok tesztjenel! Ezt meg nem tapasztaltam, de nemsokara fogom!
Koszonom, ill. koszonjuk a linket, tanulsagos!
-
Lalaboy
őstag
-
jugeen
addikt
-
Lalaboy
őstag
#641: az X48 az csak egy debug-golt X38 lesz egy-két új feature-rel. pl: unlock-olt bus ráták. ( jól hangzik, hogy nf680i-nél is tetszett
)#642: a RAM kezelés annyiben különbözik, hogy az X38-ban benne van az Intel Extreme Memory és az időzítések jobban finomhangolhatók.
#643: van már nálatok GA-X38T-DQ6?
#645 Rusher G.Skill (fekete GBHZ)

Van, pld. itt: Newegg de valamiert sem a P5E-t, sem a Giga X38T-t nem kapkodtak el.
Sokan kivarnak meg! -
jugeen
addikt
-
P00By
nagyúr
X48-nál már búcsút inthetünk a DDR2 támogatásnak. legalább is ez alapján. jó lenne, ha Keldor-nak igaza lenne és egy teljesen új RAM vezérlés kerülne bele.
Akkor nekem kövi cumom egy x48 lap lesz,feltéve,ha lesz "normális" memória!
(#651) jugeen:Igen én is így látom...nehéz a csóró magyar diáklét

-
keIdor
titán
-
Sárpac
nagyúr
X48-nál már búcsút inthetünk a DDR2 támogatásnak. legalább is ez alapján. jó lenne, ha Keldor-nak igaza lenne és egy teljesen új RAM vezérlés kerülne bele.
Meg jó lenne ha ez az Intel végre abbahagyná az évi 2-3 chipsetváltást ami ramkezelésben még mindíg egy rakás xar!
Most látom X48=húzott p35 hát gratula elmehetnek a sunyiba!! -
jugeen
addikt
#641: az X48 az csak egy debug-golt X38 lesz egy-két új feature-rel. pl: unlock-olt bus ráták. ( jól hangzik, hogy nf680i-nél is tetszett
)#642: a RAM kezelés annyiben különbözik, hogy az X38-ban benne van az Intel Extreme Memory és az időzítések jobban finomhangolhatók.
#643: van már nálatok GA-X38T-DQ6?
-
Rusher
őstag
-
Lalaboy
őstag
2x1Gb DDR3 megrendelve!

-
Lalaboy
őstag
-
tlac
nagyúr
részleteznétek, hogy mi ez a memóriatábla?
-
keIdor
titán
Szerintem az X48 kap majd új memóriatáblát és az lesz DDR3-hoz az igazi chipset.
-
jugeen
addikt
nem lap, hanem chipset. egyelőre az X38 sem akarja kimutatni a foga fehérjét. nem is csoda, hiszen ugyanaz a memóriatábla van benne, mint a P35-ben. plusz az mindenféleképpen gyanús, hogy csak az Ánusz adott eddig ki DDR3-as X38 deszkát.
-
P00By
nagyúr
-
Lalaboy
őstag
2-3 heten belul kivancsi leszek, hogy ki meddig mer elmenni a DDR3-as ramjaival!
Lassan csak egy jo alaplap kell..... 
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Gorneck
legenda
-
Lalaboy
őstag
Felre lett ertve!
Abszolut nemvagyok erre buszke es nem is gondoltam komolyan! 
Meg sajna a cuccok maguktol is tonkremennek! Nemreg egy kulso 500Gb-s HDD-m, elotte kicsivel a monitorom dobta be a torulkozot, nehogy jol erezzem magam......
-
Soak
veterán
-
subaruwrc
félisten
-
keIdor
titán
-
Lalaboy
őstag
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Lalaboy
őstag
Errol a ramocskarol tud valaki?? GSKILL DDR3 1600 1GBx2 Micron D9GTR
Felkeltette az erdeklodesemet, mert nagyon nehez hozzajutni!
-
jugeen
addikt
-
P00By
nagyúr
-
tlac
nagyúr
-
jugeen
addikt
nagyon kevés hozzászólás érkezik ebbe a topikba mostanság. pedig tudtommal van még pár embernek DDR3-as RAM-ja.
-
beteg
őstag
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
jugeen
addikt
-
bim
veterán
ez nagyon ott van.

-
beteg
őstag
-
Lalaboy
őstag
Szep munka!

-
Overlocker
veterán
great job

-
Achill3uS
nagyúr
-
jugeen
addikt
-
Soak
veterán
-
beteg
őstag
jaj,
köszönöm szépen! de nem azért.. -
keIdor
titán
Alapos, szép munka!

-
P00By
nagyúr
Gratula

-
jugeen
addikt
szép munka cimbi

-
beteg
őstag
én viszont közben megcsináltam a házi "összehasonlító tesztet" a meglévő ócskavasaimmal, amit itthon találtam a sufniban.
normálisabb formába ötöm, de addig is a lényeg, igen tanulságos:
pl. durva amit a winrar különbségekből lehet kiolvasni:

és amit közben a 3DMark06 -ból:

-
keIdor
titán
-
jugeen
addikt
-
keIdor
titán
-
jugeen
addikt
-
Sárpac
nagyúr
-
jugeen
addikt
-
keIdor
titán
-
jugeen
addikt
a héten érkezik egy új quad, ami reményeim szerint menni fog 500-as FSB-n és akkor újra játszadozhatok a CellShock-okkal. kiváncsi vagyok mit mennek 2000-en.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4860, 91% AKKSI
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mekkora feszen jársz?.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

azt mondtad nem nyírod ki őket