- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ott minden több fázisról kapja a kraftot, jobban van hűtve, más a NYÁK, más az egész... Jó amúgy hogy a lapod rájött, hogy át akarod verni, különben csúnya vége lett volna az extreme biossal a lapodnak....
Az én 1333-as Kingmaxaim részletes időzítései 1400@CL7-en: [link]
Viszont a "performance level" csak 2:1-es osztóhoz, és 350-es FSB-hez való, ha kipróbálod, próbáld így!Ja, és 1,55V-ot kaptak, és beton stabilak így! (Kaptak 1 óra prime/blend-et, 1 óra linpack-ot, 4 óra Vista extended bootmenüs memória diagnosztikát, 2 óra NFS-t.)
Ha gondolod, írogasd be a BIOS-odba, hátha segít!
Ja, és szerintem kezdetben ne feszeld a ramokat, 1400-hoz azoknak sem kellhet több 1,6V-nál! -
HSM
félisten
-
Armando_19
őstag
Az van igen, de nemrég érkezett más chippel szerelt belőle. A fent írt D9JNM. 1:1ben lecserélem őket simán, csak az a kérdés, hogy megéri e a cserét. a mostani mezei chipes kingmaxaim 1600-at sem tudnak stabilan 1.76V mellett, szóval ennél szeretnék valamivel komolyabbat. Sokat kódolok családi videókat, digitalizálok, stb stb, ahol lenne valami jelentősége a jobb ramnak.
-
Laraxior
titán
nem...újonc,nem is írkál ide. Már elvittünk tőle egy QXet,egy giga X38-DS5 lapot,aszittem csak hülyéskedik amikor megláttam a csávót. Én nem hiszem el.Aszonta menjünk fel és vigyük ami kell. Hát tényleg az volt benne amit mondott,és most is. Mik vannak.... elég jövedelmező lehet az online poker
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest