- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- PLC programozás
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Steam Deck
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ott minden több fázisról kapja a kraftot, jobban van hűtve, más a NYÁK, más az egész... Jó amúgy hogy a lapod rájött, hogy át akarod verni, különben csúnya vége lett volna az extreme biossal a lapodnak....
Az én 1333-as Kingmaxaim részletes időzítései 1400@CL7-en: [link]
Viszont a "performance level" csak 2:1-es osztóhoz, és 350-es FSB-hez való, ha kipróbálod, próbáld így!
Ja, és 1,55V-ot kaptak, és beton stabilak így! (Kaptak 1 óra prime/blend-et, 1 óra linpack-ot, 4 óra Vista extended bootmenüs memória diagnosztikát, 2 óra NFS-t.)
Ha gondolod, írogasd be a BIOS-odba, hátha segít!
Ja, és szerintem kezdetben ne feszeld a ramokat, 1400-hoz azoknak sem kellhet több 1,6V-nál!
-
HSM
félisten
-
Armando_19
őstag
Az van igen, de nemrég érkezett más chippel szerelt belőle. A fent írt D9JNM. 1:1ben lecserélem őket simán, csak az a kérdés, hogy megéri e a cserét. a mostani mezei chipes kingmaxaim 1600-at sem tudnak stabilan 1.76V mellett, szóval ennél szeretnék valamivel komolyabbat. Sokat kódolok családi videókat, digitalizálok, stb stb, ahol lenne valami jelentősége a jobb ramnak.
-
Laraxior
titán
nem...újonc,nem is írkál ide. Már elvittünk tőle egy QXet,egy giga X38-DS5 lapot,aszittem csak hülyéskedik amikor megláttam a csávót. Én nem hiszem el.Aszonta menjünk fel és vigyük ami kell. Hát tényleg az volt benne amit mondott,és most is. Mik vannak.... elég jövedelmező lehet az online poker

Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Autós topik
- PLC programozás
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- Laptop memória 32gb-os/Kingston KCP432SD8/32/ 2TB NVME SSD PM9A1A 50ezer
- ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI DDR5
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ja, és 1,55V-ot kaptak, és beton stabilak így! (Kaptak 1 óra prime/blend-et, 1 óra linpack-ot, 4 óra Vista extended bootmenüs memória diagnosztikát, 2 óra NFS-t.)
Sajnos tapasztaltam DDR2-vel...)
, egészen hihetettlen hogy eddig nem vettem észre
,