- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIBO
őstag
sziasztok
adott egy p55a ud3 giga lap egy i5 650el meg 2x2 mushkin 1600as cl9 silverline rammal
most 200 bclk-n 4 ghzen pörög a cucc
ramokat hogy érdemes tuningolni?
maradjon 1600mhz és 8-8-8-24re meg lejjebb állitsam vagy emeljem az órajeleket is?
gondolom 1,65nél több feszt ne kapjon
-
válasz
Motion_Blur #3595 üzenetére
hoppá
akkor a nagyobb testvér is jól megy nem csak a különleges 1866MHz-es.
én meg olyat vadásznék,de nem találok.viszont ez a tipus bárhol megvásárolható.
mennyibe kerül Mo.-on ?(#3597) Motion_Blur : tetszetős teszt.
ezt csak ugy belőtted ? lehet még tartalék benne ?kiváncsi lennék hogy mennek tri channel-ben
-
toyone
őstag
válasz
Motion_Blur #3595 üzenetére
2140mhz Cl7 az eléggé baráti.
Cl6 ban mit tud? -
Motion_Blur
félisten
Corsair Dominator GT ramjaim alapfeszen (1.65v): [link]
CMT4GX3M2A2000C8 - ez a pontos típus
-
Lalaboy
őstag
Megjottek a P67-es alkatreszek, koztuk a 2Gx2G.Skill F3--17600CL7D--4GBXHD ramok is...
-
Winne
nagyúr
Urak!
Úgy néz ki, hogy 1155-ös 2500-as i5 lesz a választásom. Van ennél jobb memória ami hozzá illő?
KINGSTON HyperX 8192Mb DDR3 1600Mhz CL9 Grey KIT
Inkább vegyem a 2db 4gb-os modult, vagy vegyem a 4 db 2gb-os modult?
-
vitya81
tag
Hali! Ilyen alaplapot szeretnék (Asus M4A89GTD PRO), jó hozzá a Kingston DDR3 KHX1600C9D3B1K2/4GX CL9 típusú memória? (Asus honlapján, a QVL listán nem szerepel) Valaki adjon ezzel kapcsolatban biztos infót, és már rendelem is. Köszi!
-
Lalaboy
őstag
Ugylatom regen jartam ebben a topikban....
2 evvel ezelott egyutt gyilkoltuk a ramokat, most meg semmi?? En is lealltam 2 evet, de beindulok, legyen majd egy kis "ize" is ennek a topiknak...
-
veze
őstag
erre tudnatok valamit?
[link]
a proci ami a lapban van core2 E6750 de stabilan és 38 fokosan megy 3,2Ghz-en (8x400) és fel is kinálja ebben a lehetöségben hogy a ramok 1600Hz-en menjenek de ha biost elmentem ujrainduláskor csak azt irja overlock failed.. és töltsem be F2 default..
vagy 1333 Hz -en megy.. kellene még valami mást állitanom?
a DDR3 memo Kingston hyper kit 2x2GB (KHX1600V9AD3B) 9-9-9-27 -
dim dim
tag
üdv!
Alaplapot vettem:
GIGABYTE GA-880GMA-UD2HAMD880G chip
Van hozzá egy AM3 AMD Athlon II X4 cpu-m.
Milyen DDR3 ram-ot vegyek hozzá? Nem márka hanem sebességben.
4 GB-os kit-et (2x2 GB) veszek.Köszönöm
-
toyone
őstag
Sabrina.H
Inkompatibilitási hiba előfordulhat. Default Bios beállításokat használj. Esetleg Bios Firrsítés segíthet.Winne
Nálam! Nem sorrendben mert modell függő inkább.
G.Skill,Kingston,Mushkin,Corsair,Team XtremeEtzel
Biosban állítsd be a kívánt értéket. Kezdésnek mondjuk Cl9-9-9-24. Aztán CL8-8-8-24. Kérdés majd hogy meddig fogja tolerálni az időzítések csökkentését.
Dram Feszültséget Fixáld le.sephi
Neked kell kitesztelned hogy mi lesz a vége. Itt a tesztem a 2000Mhz-s al. [link] Ki indulásnak talán jó lesz. -
Tompe
csendes tag
sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni..
Asrock H55 alaplap
Geil ddr3 1600mhz 2*2 gb ram...
Win 7 64 bit azt írja hogy memória 4gb de csak 1,99 gb használható fel.
Everest szerint 1530 ram szabad még... a wrissen telepített win a többit megette..
Miért nem tom felhasználni mind a 4gb ramot.??(eddig tudtam..)
Mi a megoldás??tom
-
F e Z o
veterán
Az 1600-os Kingmax Hercules Nano-val kapcsolatban mik a tapasztalatok? CL8-9-ben mennyi az elérhető maximális órajel? Amikor megkaptam, belőttem 1,5V-on 1600-ra 8.8.8.24 1T időzítésre, ganged módban, viszont elment a vidkarim, így nem tudtam tovább órajelet nézni.
-
Etzel
aktív tag
-
jeni
félisten
válasz
dosailord #3571 üzenetére
Tudomásom szerint a DDR1 a DDR2 és a DDR3 csatlakozásai nem egyformák.Azon belül a feszültségek sem egyformák.
Tehát még véletlenül sem lehet összekeverni.
DDR1 DDR2 DDR3 -
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Ha csak márkákból és típusaikból kellene összeállítani egy sorrendet a dd3-as memóriák közül, akkor mi lenne a top5 és milyen sorrendben?
-
-
dosailord
tag
Igazából nem tudom, ide való-e a következő kérdés:
Van egy HP 6730s notebookom Intel C2D T5670-es processzorral (1800MHz) és Intel Cantiga GM45 lapkakészlettel, és az a kérdésem, hogy kezeli-e a lap a DDR3-as memóriákat?
Everest szerint támogatja, ezért kérdezem, hogy van-e esély arra, hogy tényleg működnek benne a DDR3-as notebook memóriák?
Most egy 1GB-s 667-es és egy 1GB-s 800MHz-es DDR2 van benne, 667-en mennek duálban.
-
Sabrina.H
csendes tag
Sziasztok! hallotatok már olyanrol hogy memoria nem lenne kompatibilis CPU-val? van egy kis gondom gepemmel, és mar semmi masra nem tudok gondolni, minden teszten átment, Memtest86 (15) óra, orthos, stb. Intel core i5 650, corsair ddr3 XMS3 4gb. tudom hogy nem szerviz forum, de hatha. szoval lattatok mar ilyet? memoria processzor nem szereti egymast es fagyast eredmenyez?
-
Cadal
őstag
A 4GB-os DDR3 as modulok mennyire viselik nehezebben a tuningot, mint a 2GB modulok? Próbált esetleg valaki 2x4 GB ramot tuningolni?
-
cynric
tag
Sziasztok! KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 Blu XMP KIT KHX1600C9D3B1K2/4GX RAMom van. Azt mondták nekem, hogy alapjáraton 1300on megy vagy mennyin. Hogyan tudom 1600ra rakni? Nem értek ilyenekhez. Segítségeteket előre is köszönöm !!!!
Konfigom profilnál van.
Ty
-
toyone
őstag
Egy-két dolog meggyorsul de nem lesz lényeges változás. Állítsd be a gyári időzítéseit és feszültségét a Bios-ban. Akkor mennie kell 1600Mhz-n.
aLstaR
Nem lesz gondja. Nem kötelező az 1.65v. Ha pl. viszi 1.6v el az általadd beállított órajelet nem kell 1.65v-n járatni. Ki kell tesztelni.
I7 nél azzal vigyázz hogy ne adj többet hosszú távra mint 1.65-1.66v -
aLstaR
tag
Egy Corsair 1333Mhz-es ramnak (CM3X2G1333C9), aminek a dobozára 1,5V feszültség van írva.
A kérdésem a következő lenne:
Szeretném az I7-et kicsit meghúzni, s ott a Dram max feszt 1.65V-ra írja az Intel maximumnak. Itt jön képbe a ramom, ami 1,5V-on működik, ha adok neki 1,65V, akkor hosszútávon károsodhat a memória?
-
Epiph
tag
van 2x2GB DDR3 1600mhz es kingmax ramom az alaplapom Gigabyte 770T-D3L alapon 1333ként kezeli, érdemes feltornászni 1600mhz re? Egyszer próbáltam először kékhalál majd másodjára elindult.... gondolom kevés neki a fesz nem?
-
merkerik
csendes tag
Sziasztok
Beszereztem egy Sycron (4500 forint) 2gb ddr3 1600 9 9 9 as modult az asrock p35-ös lapomba.
Az alaplap 800 as fsb-s procival csak ddr3 800-ként tudja hajtani a rammot, fsb-t tununggal (295) már 1180Mhz-re sikerült emeljem 6 6 6 15 1.5v-al, 5 5 5 15-el már nembirja 1.6v al sem.
Általában birják a ddr3 1600-as ramok az 5-ös időzitést ? próbálta már valaki ? -
Nyick
tag
Sziasztok! Giga 890xa ud3 alaphoz a memoriát hogy kell beállítani a biosban hogy a legtöbbet hozzam ki belőle?(Kingston 4GB DDR3 1600MHz CL9 DIMM (Kit of 2) HYPERX XMP Blu Edition)
Vegyen valaki a szárnyai alá -
ZIL
tag
-
Winne
nagyúr
Platformcsere nincvs tervben, mert ezzel bőven elleszek, amíg le nem rohad teljesen. Játék miatt nem fejlesztek, csak ha iszonyat jó áron tudok cserélni. Tehát akkor gyakran van gond a C2 és a DDR3 kombóval? Ennek nem örülök, de legalább nem futok bele akkor. Most 4x1 GB 800MHz-es Geil Ultrám van, ami a Q6600 3GHz-e mellett gyk majdnem alapon megy a szorzó miatt, de nem is gyorsult akkor sem, ha magasabb órajelen ment.
Esetleg arról tudtok infót, hogy usb 3.0-ba dugva a 2.0-s cucc gyorsul-e? Azért érdekes ez nekem, mert a külső vinyóim 30 MB/s körül korlátoznak, és nem mindegy, hogy 200-300 GB-ot mennyi idő alatt tolok át.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Egy nagyon alap kérdésem lenne, még egyáltalán nem olvastam bele a témába. A DDRII és a DDRIII között mekkora sebességbeki különbség van? Mennyire érdemes váltani? LGA775-ön lapot kell cserélnem és láttam, hogy vannak már ddr3-asok usb 3.0-val, ezért gondolkodtam el egy pillanatra.
-
N-vidi-A
őstag
válasz
adam432 #3547 üzenetére
Ha az a pár ezer Ft (4-5) belefér jelen pillanatban a költség vetésedbe, akkor bátran ajánlom a Kingston HyperX ramokat, itt egy teszt róla, brutál teljesítmény árához képest, és ettől már csak drágább lesz nem is olyan soká a DDR3 megint!
Plusz ha picit játszol is, azért nem árt egy kis "kakaó" néha!
-
adam432
tag
Hello! Most fogok full új gépet venni, játék film zene tanulás stb. dolgokra, és ha a jövőt is nézem, érdemes beruházni 2x4gb memóriába? kingmax 1333mhz 8gb kit 19 ezerbe kerül, ugyanakkor lehet elég lenne a kingston hyperx 1600mhz 4gb kit is 12.5 ezerért... ?? Elvileg asrock 870extreme 3 és amd ph II x4 955 BE mellé lesz. Köszi!
-
N-vidi-A
őstag
Hali, melyik lenne jobb választás am3 Phenom 2 mellé, és ha van rá idő, akkor miért?
Kingston KHX1600C9D3B1K2/4GX
Adata AX3U1600GB2G9-DG2Egy árban lenne a kettő.
Kszi.
üdv
-
RyanGiggs
őstag
Ezekkel a bios beállitásokkal kiprobáltam :
mch core 1.24v
mch reference 0.76v
mch/dram ref. 0.75v
ich i/o 1.5vA próbát ugy végeztem, hogy egy másik winyómra
feltelepitettem az xp-t, ami sikeresen feltelepült a 4gb rammal.
Elinditottam az orthost, blend-stress cpu and ram teszt.
Kb. 20ms után hibát talál.
Mi a fene lehet?Mondjuk az is érdekes hogy az xp-nél nem történt kék halál a telepitésnél.
A win 7-nél pedig igen. Azt fel se lehet telepiteni.
Csak akkor ha 1 modul van a gépben. -
toyone
őstag
válasz
RyanGiggs #3535 üzenetére
A P45 nem a legjobb DDR3 alá. Így nem garantált hogy rendesen megy majd. Adj egy kicsi többlet feszültséget az MCH-nak. 4 Modulnál szokás ezt hogy jobban bírja a memóriavezérlő. Hátha itt ez segít.
Meg állítsd be a gyári értékekre CL9 elvileg 1.5V de adhatsz neki 1.6v-t is nem lesz baja.Nincs benne a lapod Memory support Listjében ez a kit,meglehet nem komálják egymást.
-
RyanGiggs
őstag
Üdv!
Tudtok nekem segiteni mert lenne egy óriása problémám!!
Van nekem egy ep45c-ds3 alaplapom. (s775)
Most vettem hozzá új ramokat :
Geil 4GB (2x2Gb) DDR3 1333MHz Value memória KIT CL9Az lenne a problémám, hogy amikor telepitem
a win7-et, telepités közben egy idő után lefagy! (kék halál)A biosban próbáltam már a feszültséget állitani,
mert az automata az 1.75V-ra állitja, és kék halálozik.
Amikor manuálisan beállitottam az 1.5V-ot, akkor is kék halál.Viszont kipróbáltam egyesével a ramokat is.
Tehát ha csak az egyiket teszem be és ugy telepitem
a windowst akkor nem fagy le!
Átcseréltem a memóriát, hátha a másiktól van a próbléma!?
De nem! Ugy se fagy le! (csak akkor ha mindkettő egyszerre van a gépben)
Tehát szerintem a ramoknak nem lehet baja.
Akkor mi lehet a gond?? -
toyone
őstag
donbos12 Itt írja mit kell tenni, nem tudom segít-e.
[link]condemned80
Játékok nem lesznek lényegesen gyorsabbak attól ha 1600Mhz-n megy vagy 1333Mhz-n. Inkább pl a tömörítések. Valószínűleg megy 1600Mhz-t 1.64V el.Hogy milyen időzítéseken már ki kell tesztelni.merkerik
Az a gond a noname rammal hogy még viszonyítási alap sincsen hogy vajon hogy megy. Így meg nehéz megmondani hogy bírná-e. Szerintem nem lesz gond, rosszabb esetben CL6. -
merkerik
csendes tag
Sziasztok!
nekem az lenne a kerdesem hogy
-egy noname 1*2gb 1333Mhz 9 9 9 es ram birna 1066mhz 5 5 5 15 on jarni ?-es csakugyan egy noname ( 4700forint ujonnan 5 ev garival) 1600mhz ez 9 9 9 es jobban birna, feszt nemtudok mondani
? az alaplapom nemtudna jobban kihajtani ezert vinnem le az idoziteseket 5 re (ha nembirja akkor 6-ra)
-
condemned80
tag
A következő memóriát raktam most a gépembe...
http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr3_pc3_10666_gold_low_voltage_dual_channel
2 kérdésem lenne: a gyártó 1.65V irt a specifikációkba de nekem most még a gyári BIOS
beállitásokkal megy 1.5Vn. Nem is tudnék amúgy csak 1.64 vagy 1.66ot beállitani mert igy
van a BIOSba. Mi lenne a legmegfelelőbb beállitás?
A másik, érdemes ezt meghúzni 1600Mhz-re? Mert ahoz képest, hogy játékokhoz ajánlják
nekem nem tűnik vmi veszett gyorsnak...Az alaplapom Gigabyte GA870A-UD3 rev2.1 és F2 BIOS van rajta.
Kösz a tanácsot... -
donbos12
tag
Sziasztok!!
Van egy kis gondom.
Van nekem egy 2x2 GB DDR3-as Black Dragon 1600 Mhz-d kitem.
A helyzet az ,hogy az egyik modul megadta magát.
Élettartam garis a cucc viszont nekem nincs meg a vásárlásról a papír mivel én is mástól vettem a memókat és már neki sem volt hozzá papírja.A kérdésem ,hogy hogyan lehet érvényesíteni a garanciát??
A válasz akár jöhet privátba is.
Nagyon jó lenne ha valaki tudna segíteni.Előre is köszönöm.
ÜDV -
toyone
őstag
válasz
petike2014 #3529 üzenetére
Olyat válasz ami 1.65V on üzemel maximum, alatta lehet. Személy szerint 1600Mhz-s cl7 vagy cl8 as késleltetésű mellet voksolnék. Azok jó árbank kaphatóak.
Azt hogy 4gb vagy 8 gb-t vegyél-e azt neked kell eldönteni, kérdés hogy valóban szükséged van-e a többletre. A fentebb linkelt Kingamxok mind két platformban helyt állna és elég barátságos túlhajtásra képesek. -
petike2014
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Szeretném kikérni a hozzáértők véleményét,hogy milyen ramot érdemes jelenleg venni.
Két konfig között gondolkozom ezért olyan ramot szeretnék ami mindkettőben menne.AMD vonalon asrock 880G extrem 3 és phenom II x4 955BE lenne.
A máik pedig GIGABYTE GA-H67A-UD3H és i5 2500 cpu-ból állna összeAz AMD-s gépben ha az mellett döntök OC is lesz,mindenképpen.
4-8GB, kell e 1333-nál jobb ram? ezek a fő kérdések, illetve az ár/érték arány
Előre is köszönöm!
UI: Ide is felteszem a kérdést annak ellenére,hogy van külön téma, de az kihalt
-
toyone
őstag
-
toyone
őstag
válasz
condemned80 #3524 üzenetére
Amennyiben tudja a memória akkor nem gond. Tudni kéne a pontos típust de nagy valószínűséggel fog menni 1600Mhz-t maximum az időzítéseken kell módosítani meg a feszültségen.
ludsimon
Erre a célra akármelyik Kingmax, Kingston, A-Data, stb megfelelő. Ha biztosra akarsz menni a lapod memory support listjéből választasz és nem lehet gond. -
ludsimon
veterán
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
DDR3 1x2GB-os ramot keresek.Nem húznám egyáltalán, régi game, FULL HD filmezésre lesz.
Köszönöm!
Üdv,
S -
condemned80
tag
Valaki tudna abban segiteni, hogy am3 alaplapban 2x2GB 1333Mhz Kingston DDR3
szorzóemeléssel 1600Mhzen PhenomII X2 555 proci alatt vajon hogy szuperál?
És gáz e a memóriára nézve ez a kis emelés? -
válasz
krisztiánzen #3522 üzenetére
azok a lapok nem tudják a low voltot.
viszont a ram igen.
ill. tudja a magasabb feszt is. -
toyone
őstag
válasz
petike2014 #3519 üzenetére
A lényeg hogy 1.65V vagy az alatti legyen.
Menni fog mindkét platformban. -
válasz
petike2014 #3519 üzenetére
az előző a-data kérdésre sem érkezett kielégitő válasz
lizakattila tudná linkelni amit talált.
-
petike2014
aktív tag
válasz
petike2014 #3508 üzenetére
3508 üzenetre valaki?
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #3517 üzenetére
Inkább a nagyobb testvérekről találtam teszteket (2000/2200-as).
Azt hiszem nem is annyira régen jelentek meg ezek a memók, úgyhogy főleg nálunk még annyira el sem terjedhetett.
Ha semmi info nem lesz róluk, akkor inkább hanyagolom, csak ezek nem annyira átlagosak és hát na. -
válasz
lizakattila #3516 üzenetére
ha nincs róla teszt,akkor nem is nagyon terjedhetett el.
annak meg biztos oka van. -
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Ezekről a memóriákról valakinek valami infója van esetleg (az 1600-as 2*2 gigás kitről lenne szó)?
Mennyire mehetnek jól? Mert tesztet nem igazán találtam sokat róluk. -
válasz
krisztiánzen #3507 üzenetére
ha ez van ráirva,akkor nem kérdés hogy C7-es ram
Technical Details
Extreme Performance PC3-10666 (1333MHz)
Low Latency (7-7-7-20)-XMP Ready
100% Tested and Verified
Tested on Intel P35, P45, X38 and X48 Chipsets
ezért 1.9VTettigno : ha nem kifejezetten érdekel az OC,próbálj a lehető legjobb áron beszerezni ramokat.
egyik barátom árul is jófajta 1333-at.(még tuningos is,ha majd szükséged lesz rá) -
Tettigno
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szeetném megtudakolni, hogy a leendő 4magosított phenom procihoz érdemes-e 1333-nál gyorsabb RAM -ot venni, ha nem kifejezetten érdekel az OC?Van-e különbség az árán kívül (értsd:hátha mégis meggondolnám magam tuning terén), vagy nem ajánlott, mert pl. azt is láttam, hogy van valami "probléma" Phenom + DDR31600-terén.
Kicsit kusza volt, de csak kinyögtem.....
-
deicide
veterán
válasz
Motion_Blur #3509 üzenetére
Hmmm, az szép, én olyan 28 körül gondoltam majd megszabadulni tőlük, akkor elvileg nem kell majd sokáig hirdetnem.
-
petike2014
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Szeretném kikérni a hozzáértők véleményét egy ddr3-as ram kitről.
Előfordulhat,hogy sandy bridge-re váltok vagy akár am3 phenom II-re, ezért olyan ramot szeretnék venni ami mindkét rendszerbe beleillik.Amit kinéztem:
A-DATA 8192Mb DDR3 1600Mhz Gaming Series
AX3U1600GC4G9-2GA válaszokat előre is köszönöm.
-
krisztiánzen
csendes tag
válasz
Butcher-HUN #3505 üzenetére
azt nem tudom kell-e emelni ilyenkor
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
krisztiánzen #3492 üzenetére
meg próbálom! Gyárilag 9-9-9-24-2T időzítéssel ment most 8-8-8-24-2T megy és csak 1209Mhz de ha emelem akkor a cpu-nb nek is kell adni + feszt nem?
-
válasz
krisztiánzen #3503 üzenetére
ha nem nyultál semmihez akkor elméletileg igen.
de a ramon kell lenni egy matricának,mindenféle azonositóval.
ha ezt megosztanád velünk sokat segitene. -
krisztiánzen
csendes tag
Hi
A BIOS-ban a memória időzítéseknél az SPD értékek azt mutatják ami gyárilag lettek beállítva? Nekem 7-7-7-20 van feltüntetve ez azt jelenti, h mégiscsak CL7-es ramjaim vannak?
pls help -
deicide
veterán
Szerintetek 2db TX2400KLU-4GK 2400MHz Transcend kitet mennyiért lehet eladni? Illetve i5-höz ugye felesleges megtartanom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest