- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
13k-s olvasás 38ns késleltetéssel????????
-
Speed
addikt
Mosst öhmm izé nem tom lehet új lap gyanánt egy ddr3-as lapot kéne vennem
Egy Blitr Formula lapra akartam cserélni a P5K Deluxot de ahogy ezeket a ramokat elnézem itt a topicban lehet egy ddr3 lap kéne és kicsit pihentetem a nagyvasat míg nem lesz valami jó kis ddr3-am
-
Lalaboy
őstag
válasz
Overlocker #292 üzenetére
Nagyon szep FUGGER 13K Everst-je, kivalok az uj Corsair ramok, de a CellShock uj DDR3 ramjai megszorongathatjak.....
A verseny a cegek kozott nekunk kedvez(?)
[Szerkesztve] -
M3kk
őstag
válasz
Akarmikor..
-
jugeen
addikt
válasz
na már itt a kakasex
-
keIdor
titán
válasz
-
M3kk
őstag
válasz
Overlocker #290 üzenetére
Szar
.
-
Overlocker
veterán
Corsair TWIN3X2048-1800C7DF G @ 1932Mhz CL7-7-7-15[link]
Lassan meglesz a 2000,amit saccoltam -
jugeen
addikt
válasz
Overlocker #285 üzenetére
milyen alapon lehet egy idegen embernek baja az én gépemmel?
szép világot élünk!
-
jugeen
addikt
figyelj kisöcsi? ki kérdezett téged? a véleményed tartsd meg magadnak! milyen 6 giga? jó lesz az 2 gigának is. a twin3x2048 a korzer jelölése, hogy DDR3 2GB. ha tudatlan vagy, akkor kérdezz, és ne jkoptasd feleslegesen a billentyűzetet! mi közöd van hozzá, hogy mire költöm a pénzem? foglalkozz saját magaddal és a saját gépeddel!!!!
ui: mondták már hogy pofátlan vagy?
[Szerkesztve] -
Zájec
veterán
10böl : 9 .. tényleg kemény fazon...
arról nem is beszélve hogy az ő gépe is kész anyagi csőd ..
Tényleg nem bántani akarlak csak azt hittem beszarok mikor megláttam, mert pillanatok alatt fog elértéktelenedni és a hajadat fogod tépni...
gondolom a saját károdon tanultál, és a hajadat is kitépted már.. -
keIdor
titán
Úr isten ember...
az ilyen hozzászólásokat én rühellem! Közöd? Az ő pénze nem? Arra költi amire akarja, ha már az övé, vagy te nem így vagy ezzel? Szerintem nagyon helyesen teszi, én is vennék DDR3-at pl. ha megtehetném, mert nem fogom a pénzemet a sírba vinni!
Birom az ilyen irigykedős hozzászólásokat, de nembaj... hála istennek a Prohardveren kevés az ilyen hozzászólás és ez vígasztal most engem! Ezért kár volt regisztrálni...
MOD: Amúgy a folyamatos gépfejlesztés is egy hobbi! Tudom, hogy sok irigy ember ezt csak villogásnak látja, de akkor is létezik egy ilyen hobbi! Bár hiába erőlködöm, úgy se fogja felfogni néhány ember soha ezt...
MOD2: OFF
[Szerkesztve] -
floxet
tag
jugeen kemény vagy nagyon...
mi a fasznak neked ilyen gép? kihasználni nem tudod, mire lenne értelme már 4 magosoké lesz a főszerep. Szerintem nagyon elbikáztad ezt a vételt...a vidkarid túl drága a gtx-hez képets és nem annyival jobb, ha kellmeghúzod a gtx-et ultrát már nem nagyon lehet. Procid meg mint kiderült 1-2 százalékkal jobb, persze olcsóbb, de akkor már vehetted volna pár ezressel drágábban a 4 magosat. Minek vettél ilyen gépet? Ez nagyon durvaán pénzkidobás volt....veszel egy játtékkártyát és 6 giga ram? Nekem is 4 gigám van de nekem van egy 32 bites és egy 64 bites opom. Melóhoz 64 játékhoz 32 bit. Játék úgy is csak kettőt tud kihasználni, minek neked 6 giga? ez egy fél millás gép lehetett monitorral együtt, de minek? Olyan mintha jasszolásból vetted volna. Tényleg nem bántani akarlak csak azt hittem beszarok mikor megláttam, mert pillanatok alatt fog elértéktelenedni és a hajadat fogod tépni... -
jugeen
addikt
ez is elég finom lesz. TWIN3X4096-1600C7DHX --> 2x2GB kit, DDR3-1600, 7-7-7-20 @ 1.90v
ez már búcsút int a DDR2-nek, ha 2*2GB-s kitekről beszélünk. talán a mushkin 4GB XP2-6400 4-3-3-10 veszi fel a verseny. -
jugeen
addikt
úgy tűnik DDR3-nál is jelen van a hős D9-es
[link]
[Szerkesztve] -
-
jugeen
addikt
DDR3 Full Specs List [link]
remélhetőleg gyorsan fog bővülni. -
Lalaboy
őstag
Ez alaposan megdobogtatta a szivem, pedig a TG az egyik kedvencem! [link]
-
jugeen
addikt
CL 4-4-4-12 DDR3-1250 MHz 2.0V
[link]
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
Uj Corsair DDR3-as ramok: [link]
De az arak nem csokkennek......
-
Gorneck
legenda
De látod mégis léteznek a lapok...lehet kénytelen lesz engedni a nyomásnak...igazából Én csak abba bízok, hogy csak felsőkat lapok lesznek...már a 965ből is volt pár verzió, de p35nél teljes a káosz...butított lapok; csúcs lapok ezekből vagy 20 verzió...x38 esetén remélem az lesz, mint 975nél...
Jugeen:+1hez, pedig
-
klambi
addikt
teszten néztem most mert mostanában a munka miatt kicsit elmarattam.. van már ddr3-as memvezérlős intel proci..?
-
keIdor
titán
''vizes'' OCZ-k: [link]
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
Én már olvastam kb. 1 hónapja, hogy az Intel NEM ENGEDI meg a lapgyártóknak, hogy DDR2-es X38-as lapot kiadjanak. Linket sajnos nem tudok adni, mert már régen olvastam és nem találom. Persze az is kérdéses, hogy vajon igaz-e ez... bár szerintem az lesz, mert az Intel még csak véletlenűl se említi meg a Roadmapjain, hogy az X38 támogatja a DDR2-t.
-
Gorneck
legenda
Az is, doboz alapján...de az ára annyira már nem érdekel...még mindig csak felső kat lapot láttam, mint anno 975-nél...50-60k +t nem fog megérni szvsz...
Lalaboy: Elhiszem, de nekem már anno is furcsa volt a gyors x38as lapok megjelenése mikor még a p35ös lapok is csak szállingóztak...szal szkeptikus vok az X38 lehengerlő sikerével kapcsolatban...és tartom magam a fentebb írtakhoz...fullos lapok szép árcédulával és némi sebességtöbblettel... -
Lalaboy
őstag
Kivancsian varom az X38-as lapokat (nem az elsoket persze!
) Ha olyanok lesznek, mint a 975-os lapok, akkor erdemes lessz a szukebb idoziteseket jol turo ( es feszt persze) DDR3-ba beruhazni, de ha a magas Mhz hozza meg a ''teljesitmenyt'', akkor erdemes meg varni(?).......
-
M3kk
őstag
válasz
Overlocker #226 üzenetére
2.5
Az elso kiten kikiserleteztem volna hol halnak meg, a masodikon mar tudnam.
-
jugeen
addikt
válasz
Overlocker #224 üzenetére
akkor már rég megkapták volna a kettőpontnullát
-
M3kk
őstag
válasz
Overlocker #221 üzenetére
Vagy 2.1 et
.
-
jugeen
addikt
válasz
Overlocker #219 üzenetére
jelenleg 1.55V-t kapnak.
-
klambi
addikt
kíváncsi vagyok mikor lesznek ddr3 as memvezérlős procik, akkor szerintem veszek 1 új konfigot mert a mostani még bőven királyul zakatol;)
-
jugeen
addikt
válasz
Overlocker #214 üzenetére
ne izgulj
-
jugeen
addikt
azért megy ez a ddr3-as korzer szűkebb időzítéssel is. tweaking nem volt. [link]
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker #214 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedűl!
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker #212 üzenetére
-
Overlocker
veterán
-
jugeen
addikt
válasz
Overlocker #201 üzenetére
belinkelhetted volna az angol nyelvű fordítást XS-ről
na de sebaj, íme [link] -
Overlocker
veterán
Egy kitűnő teszt! -> DDR2 1200Mhz CL4, 1333Mhz CL5 vs Teamgroup 1600Mhz DDR3 [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Asus TUF B365M-PLUS GAMING + I9-9900K
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest