Hirdetés
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gilthanas
aktív tag
Miert van az, hogyha egyszer belepek egy persistence dayz hivatalos serverre soha tobbe nem enged be tobbet? Utana azt irja ki hogy 14:00 0/40 orokre mar napok ota ezt latom. Egyszer beenged aztan soha tobbet. Masnal van ilyen? 14 servert probaltam igy..
Nem sok ertelme van igy a persistence dolognak ha tobbet nem tudok belepni

-
xenom0rph
őstag
Most látom a farkast a cikkben, valószínűleg később rakták be. Most már azokra is figyelni kell nem csak a zozókra?
-
nanorambo
őstag
Mikor jön Stable-re a 0.49?
Full geares karakterem van, de úgy is globális reset lesz. Az a ghostos maszk jól néz ki.
-
z0l1ka
aktív tag
Néhány infó a 0.49-ről

-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gilthanas
üzenetére
Hát őszintén megmondom én nem szeretem a túl zsúfolt szervert
persze nagy a pálya ,de én általában oda megyek ahol maximum 20-an vannak ,így is sokszor összefutok valakivel sőt szép harcok is alakulgatnak ,de nem bandáznak
mivel én csak néha játszom haverommal tehát ketten vagyunk összesen
egy 40-es szerón meg van mikor csoportokba mennek 4-5-en, szóval inkább kerülöm az olyat
Minap a Militaryin sikerült lelőnöm 2 full gearest épp a börtönből szaladtam ki gyors és hallottam hogy lőnek rám ,én meg cikázva szépen elfutottam a barackok közt szalonozva mert nem láttam hogy honnan lőnek rám
Izgalmas volt aztán gyors beszaladtam egy bokorba és ott vártam ,mikor egyszer csak láttam, hogy ketten szépen csendbe guggolva osonnak és keresnek
mind a ketten egymás háta mögött ,az egyik rám is nézett azt hittem észre vett ,de nem
csak a bokrot látta ,aztán szépen elment a barack széléhez én meg fel guggoltam,célzás és tűz ..és összeesett szegény másiknak fogalma sem volt honnan lőttem ,az meg oda sétált a haverjához és azt is lelőttem
Izgalmas jelent volt ,élveztem a harcot ^^ (ők lőttek előbb rám )
Én általában próbálom megoldani a helyzetet tehát békés "ember " vagyok
de ez nem mindig sikerül
van akivel lehet egyezkedni de van aki egyből lő és mint tudni illik itt nagy a valószínűsége ,hogy az nyer aki előbb lő
(jó nem minden helyzetbe igaz )
Igen az erdő közepén sokáig életbe lehet maradni az is igaz
de annak nincs értelme ,ha már fullos a karakter akkor szoktam menni izgalmat keresni a reptereken vagy militaryn vagy bárhol ...de mégegyszer mondom nem játszom full szerveren ,szeretem ha van esélyem nem az hogy rám jönnek 5-6-an aztán szórakoznak ..
Viszont ha működni fog a sátras dolog , akkor persze hogy én is fel .fel nézek majd nagyobb szerverekre is ha nagyobb lövöldözésre vágyom
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
üzenetére
Dean Hall bejelentette, hogy saját stúdiót akar alapítani a hazájában, Új-Zélandon és mivel a Bohémiának meg a DayZ csapatának már nem nagyon van rá szüksége, ezért kapva kapott az alkalmon, és bejelentette, hogy amint nélkülözhető lesz a projekt során, elmegy. Na ezt egyesek szeretik felfújni meg elfordítani.
-
törölt tag
"Dean Hall ugyebár ott is hagyja az egész studiót, (lehet, hogy nem véletlenül)."
Most mi is ez pontosan? Valami dereng, hogy év elején volt erről cikk, de kacsa vagy én tudok valamit rosszul?

-
Gilthanas
aktív tag
Ti mennyi ideig szoktatok életben maradni, ha rendesen pvp-ztek?
Mert 4-5 óra után full gearben lehet lenni legrosszabb esetben is, és utána ha olyan helyre mész elég hamar véged is van.
De én az elejét is élvezem amíg kóborolgatok gyűjtögetek, persze célzottan. Vagy ha van félrerakott cuccom valahol akkor azt felveszem.A játék túlélés célját tekintve bármeddig túlélheti az ember az erdő közepén néha lootolgatva. De gondolom mindenki a harcot keresi benne főleg. Ha már eleget horgászott, vadászott.
Vagy ti hogy látjátok? Valaki írja, hogy több hónapos karaktere van. Ez elég fura nekem, mert 2-3 napon belül már kábé semmilyen új lootot nem tudsz összeszedni. Amúgy lehet én csinálom rosszul de én assault kombatot tolok nem snipeolok (nem azért mert gonoszság hisz benne van a játékban, hanem csak unalmas nekem). Berongyolok és minél több banditát igyekszem magammal rántani a homályba. Aztán 3-4 órányi loot után újra, max máshol.
Amúgy a sok hiba ellenére egyetértek az előttem szólóval, az utolsó centig megérte a játék az árát amennyire elszórakoztatott (sírtam, nevettem, őrjöngtem, szórakoztam) az elmúlt 2-3 hónap alatt. Kevés teljesen kész játék mondhatja ezt el magáról.... pedig ez csak egy alfa verzió
-
RockHaRD
addikt
válasz
Sanyaaa26
üzenetére
A játék jelenlegi állapotával nincs gond, nem bántam meg, hogy megvettem. A gond ott van, hogy nagyon lassan, és logikátlanul halad előre. Semmiképpen sem fog béta állapotba kerülni év végére, attól még nagyon messze van. Dean Hall ugyebár ott is hagyja az egész studiót, (lehet, hogy nem véletlenül).
Armára visszatérve: kell alá a gép, de a dayz alá is kell, ráadásul a stratis map is nagyobb, mint a dayz, az altis pedig szerintem kb 5x akkora, persze, hogy megeszi az erőforrást.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Sanyaaa26
üzenetére
+1
Én is ennek tudatában játszom, és nem bosszankodom a bugokon ,inkább várom az újabbnál újabb érdekességeket a játékban ,amihez persze néha újabb bugok társulnak ,de ilyen az alpha game majd javítják. Most egyenlőre én is pihentetem a játékot ,mivel karakter reset lesz és így nincs kedvem játszani vele
de nem baj ,nagyon várom az új patchet ,kevesebb loot stb ,új kihívás
Na meg valahol láttam ,hogy lesz benne ló
érdekes lesz és még mindig azt mondom ,jó lesz ez a game ha egyszer kész lesz.
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Egy előnye van ennek, hogy arma3 motor fut alatta, én jómagam 15 percet bírtam ki.
Visszatérve a dayz standalone-ra, ha jól rémlik vásárláskor is figyelmeztettek a készítők, illetve minden indításkor hogy a játék igen korai verzióban van. Az év végére lesz béta, lehet szidni, de játszottam én már sok alfa gémmel, amivel még csak játszani sem nagyon lehetett. El kell fogadni, ennek tudatában vette meg mindenki, vannak hülye bugok, én speciel egy ideje most nem játszom, had fejlesztgessék, jó lesz ez, had forrja ki magát. -
RockHaRD
addikt
Aki az igazi dayz-re vágyik, az inkább a Standalone DayZ helyett vegyen egy Arma 3 kulcsot a G2A.com-on 5 ezer ft-ért, és szedje le hozzá a Breaking Point modot.
Elég szánalmas a dayz-re nézve, hogy mások ingyen ilyen minőségű modot adnak ki, fele annyi hibával.
[link] Kicsit jóval összetettebb az egész...
-
m3gyo
csendes tag
válasz
Sanyaaa26
üzenetére
Rendben igazad van nagyobb érték kellene legyen. De akkor legyen normális a közelharci fegyver, azaz legyen a zombikkal szemben esélye egy bambinak is. Spawonljak egy baltával a kézben. Mert a kevesebb loot csak a kezdeteket nehezíti meg. Vagy nerfeljük a fenébe a zombikat, kisebb sebzés kevesebb életerő.
Azt is figyelembe kellene venni, hogy ha lelőnek frusztráló, de nincs frusztrálóbb mikor futsz mint a hülye a zombik elől, vagy a zombik ruinedre vernek rajtad mindent egy csapással, vagy elkap három ugráló kis nyomi és kinyírnak. Eltörik a lábad, kezed, kivéreztetnek, stb...
A vonzereje a játéknak az amúgy, hogy egy a "realisztikus" harci szimuláció, és az, hogy ha meghalsz mindent elveszíthetsz. Ez nem egy sims, ami vonzza az embereket az az adrenalin. De ha frusztrálóan nehézzé teszik az újrakezdést az nem válik a játék javára.
Az ami most van az tényleg gáz, de az amit az expbe látni az szintúgy csak pepitában. A közép út járható lenne. Sajnos a vadászatnak és a horgászatnak amúgy sincs sok értelme, de ahhoz amúgy meg komoly felszerelés kell ám. Tehát nem frissen induló bambi kariknak való. Igazából csak egy plusz móka ennyi, komolyabban nem is kellene vele számolni szerintem.
A pvp-t mesterségesen nem lehet visszaszorítani. Az ember alap helyzetben egy "ragadozó", emberi természet ilyenek vagyunk. Sokkal jobb lenne valami "rank" rendszer, hogy valami úton a banditizmus negatív effekttel járjon illetve a segítőkészség meg pozitívumokkal. De ugye akkor meg a realisztikusságból veszítene a dolog. Nehéz kérdések ezek.
-
xenom0rph
őstag
válasz
Sanyaaa26
üzenetére
Ebbe bele gondolva van értelme annak amit írsz és jogos is. A kevesebb loot-tal van az kompenzálva, hogy a fejlesztők azon dolgoznak, hogy ne csak szerver restartnál legyen új loot ,hanem amikor respawnol valaki.
Van viszont kontra is. Említed a vadászatot. Vadászni fegyver nélkül nem lehet, kézifegyverrel sem. Mindenképpen kell egy lőfegyver, ami meg ha nem lesz minden iskolában, tűzoltóságon.. Akkor senki nem fog vadászni. Meg azért lássuk be ,akik a vadászatra folyamodnak azok már tényleg nem a Bambi karakterek. Mert ha megvan a hús azt még sütni főzni kell.. Amihez nem egy db kellék szükséges.(#1366) cyberwarfare: Kezd el PvP-sedni a játék? Ehhez képest a fejlesztők erőltetik, még jobban.Most ,hogy nehezebb lesz összeszedni a cuccokat, aki rá lesz szorulva biztos, hogy ölni fog. Meg nem akarok ,hülyeséget mondani, de valami barikádot is vagy mi a szöszt is beakarnak hozni a játékba ,ami szintén a PvP-t erősíti.Ami ,ha csapatban játszol meg kell ,hogy mondjam nagyon szórakoztató tud lenni.
-
törölt tag
Szerintem ez a játék kezd egy kicsit sims-esedni.
Békét akarnak teremteni a játékosok között?
Mundjuk full pvp-re áll a játék. A készítük szerintem nem azt akarták és most jön "bünti". -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
xenom0rph
üzenetére
Üdv, ehhez csak annyi lenne a véleményem, hogy az apokalipszis után x évvel, mennyi az esélye hogy ennyi konzerv van mindenhol? Meg fegyver hegyek? A lőfegyvernek nagyobb értéknek kellene lenni ebben a játékban mint most, pillanatok alatt az ember fullosra szedheti magát. Ennyi kajával, a vadászatnak, meg a horgászatnak sincs semmi értelme.
-
m3gyo
csendes tag
Na a 0.49 frissítést elhalasztották jövő hétre. Ez kár meg nem is. Kár mert így jó pár javítás még várat magár, de így legalább még élvezhetjük a nagy lootot. Amint olvasom a 0.49-ben olyan szegényes lesz a loot, hogy alig lehet valamit találni. Bucsut lehet inteni a komolyabb fegyvereknek (vagy úgy simán a lőfegyvereknek), a kaja bőségnek, meg úgy mindennek. Állítólag még konzervet is alig találni ürességtől konganak a loot helyek. Bár a puding próbája az evés, remélem ez nem fog átköltözni a stable szerverekre, csak a javítások, de sajnos nagyon jó esély van, hogy mindent vagy semmit kapunk.
-
Gilthanas
aktív tag
Érdekes, hogy két persistence serveren is raktam le a földre egy-egy tárgyat, de azóta egyikbe se tudok belépni. 14:00 óránál áll a serveridő és egyszerűen nem lehet belépni 0/40 már tegnap óta
Van ennek valami spec oka? -
wjbhbdux
veterán
válasz
nanorambo
üzenetére
Ez nem azt jelenti, hogy minden szerveren más karakter lesz. A mostani alap hive megmarad az összes hivatalos szervernek, és ezen kívül lehet létrehozni saját hive-okat amibe akárhány szervert berakhat egy csoport a saját szabályaikkal és később modjaikkal, elkülönítve a többitől. A szerver keresőben jól ki lesznek jelezve ezek a csoportok.
-
nanorambo
őstag
0.49-es patchnél globális karakter törlés lesz.
Azután minden szerveren új karaktert indít a játék, tehát nem lehet majd szervert váltva lootolni. -
z0l1ka
aktív tag
válasz
xenom0rph
üzenetére
nem jó a link .,hát az attól függ mennyi vért vesztettél
egyél igyál sokat .
míg megnem jelenik a "healing" felirat, illetve sok tejet kellene inni, azzal felgyorsítható a regenerálódás..hogy mennyi idő?! azt egész pontosan én nem tudom ,de az attól is függ mennyit eszel ha éhes vagy közben állandóan és csak néha eszel akkor nagyon sokáig eltart .. -
z0l1ka
aktív tag
válasz
xenom0rph
üzenetére
ööh még mindig átmegy a falon meg ajtón ?! ez nem javítva lett ?
én ha bezárom az ajtót nem jön be
csak néha ha esetleg be buggol ..mondjuk régen haltam most full geares a karim ,szóval most leölöm őket ..de úgy emlékszem, hogy nekem már nem jöttek be az ajtón meg falon (csak néha)
Egyébként én megindulok és futok ahogy te
majd addig futok míg le nem rázom őket vagy ha esetleg közbe sikerül felvennem valami jó célszerszámot gyors akkor azzal ölöm őket
de ha sokan jönnek már az sem segít, oda már csak a balta vagy fegyó ..sőt volt olyan amikor inkább hagytam hogy megöljenek míg nem spawnoltam egy jó helyre 
-
xenom0rph
őstag
válasz
Gilthanas
üzenetére
Hááát öö most akkor mit is kéne csinálni? Meghalok. Respawn. Nincs nálam semmi. Elkezdek futni a legközelebbi városig, hogy lootoljak valamicskét ,mert elég ciki zseblámpával szaladgálni. Általában már a város nevét jelző táblánál kint áll jóbarátom zombi aki egye fene elkezd kergetni. Én - mivel nincs nálam semmi - elkezdek futni, de így elmegyek a sok lootolható ház mellett. Ha be is térek egybe , a gatyámat nem tudom átvenni, mert előveszi a portál fegyverét és átjön az a falon/ajtón/ablakon/padlón/20 centis acélon és ez megy városról városra... Az előbb 8 (!) kis köcsög futott utánam. Végig lopakodni hason csúszva ,hogy kell haladni?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
üzenetére
larpi leírta a választ ,azt "nevezik" free-nek
csak mert az állandóan ott van az a heli crash ,a videóban látni melyik három helyen van ..
G^zC^mp€r Óh az van nekem is
már találtam egy raklappal ,de vestet még nem 
renard Jó neki
és mégis hol találta? random heli crash-nél ? találtak már páran de rohadt ritkán adja állítólag
Őh nekem kb 300 órám van benne ,tapasztaltam én is durvább bug-ot benne ,meg van jó pár zavaróbb bug ,de hogy mondjam ,én elvagyok vele így is
csak most már jó lenne valami jármű
mert néha már unalmas mikor megyek órákon keresztül mire odaérek A pontból a B pontba , igaz lassan jönnek meg lassan fejlesztgetnek de ha egyszer kész lesz és tényleg azok lesznek benne amiket elterveztek ,és nem lesz benne bug ,vagy csak minimális ,véleményem szerint nem nagyon lesz ellenfele ennek a survival game-nek
Mindenesetre kipróbálom majd a H1-et is ,bár most amit utóbb kiadtak valami videót ,háát már nem olyan mint mikor beharangozták ..nem tudom ,majd meglátjuk ..ha kijön és kipróbáltam majd akkor lehet csak véleményt írni róla ,de kíváncsian várom ..Dayz-be meg a patcheket várom állandóan ,új ruhák ,cuccok ,járművek stb stb 
-
-
z0l1ka
aktív tag
Smersh vest-et még mindig nem talált senki ? Itt egy kis guide Smersh Vest & Backpack Guide De amúgy 2 helyen már néztem és mellesleg a Free heli crash site-nél egy darab loot nem volt, na nem azért mert ki lootolták,hatodik szerveren is megnéztem és semmi ,üres..
tovább nem keresem ,majd a 0.49 után .(talán) -
Gilthanas
aktív tag
válasz
xenom0rph
üzenetére
Az Izurvive appnál legfelső térképet kell letölteni, Chernarus + topoghraph és ha belépsz jobb felül kell lennie egy ikonnak ahol megjelennek , hogy milyen jelöléseket akarsz a térképre. ott írja, hogy mi mi. A crash sitok egy robbanásjelnek vannak megmutatva.
Ez a térkép is segíthet: [link]
-
xenom0rph
őstag
(#1322) m3gyo: Köszi a leírást amúgy ,hasznos.

Más1: Nem gondoltam volna ,hogy valaha is ilyet mondok de ennek a játéknak szarabb a grafikai motorja ,mint a world of tanks-nak.. Fent vagyok egy magas épület tetején ,hátha van valami kis fincsi loot. Hát nem olyat laggol a cuccos ,hogy lefut a mid-geares csávóm és szörnyet hal?!

Más2: Valakinek nem lenne kedve kettesben (vagy többen) nyomni a játékot?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Sorban: Pristine (kiváló), Worn (karcos, koszos), Damaged (sérült), Badly Damaged (nagyon sérült), Ruined (használhatatlan)
-
Gilthanas
aktív tag
Sziasztok!
Ha ma el akarok rakni egy kis felszerelést akkor ezt megtehetem minden olyan serveren ahová oda van írva, hogy persistence on/enabled. ?
Van nálam plusz ak47 meg pár felszerelés aminek örülnék egy halál után. Ezt elrejtem egy jó helyre és ameddig nincsen teljes wipe új patchnél azon a bizonyos serveren ott marad a cucc az erdő közepén (persze ha nem találja meg senki)?
-
m3gyo
csendes tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Megvan nekem is, a battle royal nagyon filingesnek, persze nem a ranked szerverek. De nehéz bejutni, mert vagy ember nincs vagy, amikor meg igen akkor meg feszt tele a szerverek. Ráadásul kevés az EU szerver majd 1,5* annyi us van, ott meg ugye 200-300 pinggel nem nagy élvezett a játék. Wastelandot nem próbáltam még.
A másik fő problémám, hogy nem tudom mekkora hardver kell az Arma 3 multinak de az alanti konfigon 20-28 fps-t tudok kicsikarni. Minden low-on és kikapcsolva, még a látótávot is vissza kellett vennem. Amúgy meg sima single-ben megy 40-60 fps között, így de multiban hát.
A konfig: AMD FX6100 - 8 GB DDR3 - ATI 7770 1 GB DDR5
-
wjbhbdux
veterán
válasz
RockHaRD
üzenetére
Vagy a Breaking Pointot ha hiányoznak a zombik

-
m3gyo
csendes tag
Amúgy nem tudom ez mennyire lesz új info, de tudja -e mindenki, hogy a 0.49-es patch-ban wipe lesz. A teljes stable adatbázis wipe-olni fogják. Azaz mindenki nulláról fog kezdeni, tehát nem érdemes túlságosan dédelgetni mostani gear-es karaktert mert megy a levesbe. Remélhetőleg az összes dupolt és hackelt cucc is megy a levesbe majd így.
-
m3gyo
csendes tag
válasz
xenom0rph
üzenetére
Na a feszítővas pont semmire nem jó kacat. ki vele a kukába.
De írok pár tippet a teljesség igénye nélkül:1. Amikor éledsz akkor van egy pólód, le vele egyből széttépni rags-é már is van 2 kötszered. Lámpa elem ki a fenébe csak foglalja a helyet, tök fölösleges.
2. Fegyvernek amíg nincs tűzoltó balta, mert a tűzoltó balta az ultimate zombi ölő eszköz. Egy csapás egy zombi. Szóval amíg nincs addig az alábbi eszközök közül kell egyet felhajtani: favágó balta, kapa, csákány. Mással nem is érdemes próbálkozni, ezek 2 csapás / zombi, vagy egy ha fejbe sikerül
3. Ha nincs balra, vagy konzervnyitó, akkor egy éles eszköz is kell: csavarhúzó, konyhakés, machete ezekkel lehet konzervet nyitni. Ha már van tűzoltóbalta akkor is érdemes egy másik konzervnyitó eszközt magunknál tartani mert a tűzoltóbaltával sok a veszteség.
4. Inni mindenhonnan lehet, nem kell kút elég egy pocsolya nyugodtan fel lehet hörpölni semmi baja nem lesz a karakternek.
5 Nyugodtan zabáld, idd tele magad az első stuffed állapotba, nem lesz baj, de ott azért állj meg.
6. Mindent egyél meg amit találsz, mert jelenleg nincs romlott gyümölcs, zöldség (romlottat soha, de az most nincs is). Ha nincs konzervnyitód bele a konzervet az inventorydba, az üdítőket meg meginni ott ahol találtad egyből.
7. Meg kell tanulni mely épületeket érdemes kilootolni és melyiket nem, ha van egy kis rutin akkor pik-pak életképes karid lesz.
8. Ha északra éledsz akkor irány valami Polana utána Novodimitorvsk nagy város északon vagy egyből ez a város, és szépen felszerelheted a karaktered
9. Amit találsz póló nem baj ha nem kell, az sem ha badly damage, széttépni rags-é és már is tele leszel kötszerrel.
10. Addig egyél-igyál amíg nem lesz a karakter világos zölden energized és hydrated akkor fullos a regenerációd.
11. A legveszélyesebb zombi a kicsi ugráló, azt ha lehet kerüld, vagy ha több van akkor azzal végez először. Azt érdemes észben tartani, hogy a zombikat körbe kell táncolni lassabbak mint te, így megúszhatod hogy megüssenek, te viszont szépen tarkón vered, kis gyakorlás és menni fog.+1 tipp. Van egy csomó eszköz amit semmire nem tudsz használni vagy jelenleg lényegtelen. Ezekről egy kis lista a teljeség igénye nélkül: kalapács, fogó, csípőfogó, feszítővas, francia kulcs, ragasztószalag, elemlápa, fegyver lámpák, fejlámpa, fáklya, színes fényrudak, vitamin, injekciós tű, oltóanyag...
+2 tipp: Van egy csomó eszköz ami csak speciális dolgokra kell amit ha nem akarsz csinálni nincs szükséged rá. Ismét a teljesség igénye nélkül:
- ásó: giliszta szerzés
- gáz palack: tűzgyújtás
- mobil tűzhely: gázpalackhoz sütéshez
- edény: sütéshez gázpalackos tűzhöz
- gyufa: tábortűzhöz
- széntabletta, antibiotikum: betegség esetén nagyon ritka set
- kő: sütéshez tábortűzhöz
- botok: lábtöréshez, tábortűhöz kár cipelni ha van balta.
- kötél: hátizsák, horgászbot, íj.
stb...A listák nem teljesek csak amik hirtelen eszembe jutottak. Bocsánat kicsit hosszú lett.
-
nanorambo
őstag
válasz
xenom0rph
üzenetére
1; Az zombik jelenleg nagyon el vannak b*szva. A közelharci rendszer borzalmasan kidolgozatlan és bugos, de a zombik úgy viselkednek, mint a terminátor. Ezt én írtam a múltkor:
"Ami viszont még mindig vicces, hogy távcsővel nézelődök és a látóhatáron éppen, hogy kirajzolódik a zombi, de látom hogy elkezd futni. Gondoltam magamban, hogy egy másik játékosra indult rá, mondom megnézem hova megy. Erre nem rám jött? Futott vagy jó 2-3 percig, mire hozzám elért, de elég durva zoom szemük lehet, ha így kiszúrnak. Az is vicces, hogy fejszével ölöm meg a zombit, de mintha lőttem volna, az összes zombi (jó távolról is) elkezd felém rohanni."
Nem beszélve arról, hogy még mindig átjönnek a falon.2; Engem is érdekelne, hogy mit csinálnak a kedves fejlesztők. Van pár tippem (a fejlesztés nincs köztük).
3;
Vannak retardáltak. A személyes kedvencem, (még múltkor, amikor csak a partra spawnolt a játék) amikor a spawnhelyre bekempelnek a full geares karakterek és az éppen éledő kezdőket lövik, akiknek szó szerint még semmijük nincs. Biztos jó móka lehet... De erre még azt mondom, hogy a játék része. A másik két pont nem.
-
xenom0rph
őstag
Tudom ,hogy alpha, tudom ,hogy mire vállalkoztam de lenne pár észrevételem.
A zombikkal való harc (kezdőként) teljesen unfair. Nem lehet velük úgy, harcba szállni, hogy ne kezdj el vérezni, még baltával egyéb kézi eszközökkel sem. Márpedig ha elkezdesz vérezni, és nincs nálad kötszer ,vagy valami akkor véged van és bizony a szar gyógyszer nem osztogatják minden szekrény aljáról. Eleinte próbáltam elfutni a zombik elől mert üres kézzel úgysem úszom meg jól a dolgot. De akkor meg vadászkutyává változnak és jönnek utánad mindenhova. Természetesen kergetés közben tweetelnek a többi havernak ,hogy itt fut egy szerencsétlen, menjünk már utána.Lerázni nem lehet őket. Miért is lehetne, ha a falon is átjönnek.
Kíváncsi lennék, hogy mire költik azt az eszméletlen mennyiségű pénzt amit összeszedtek azzal, hogy a sok barom ilyen állapotban megvett egy játékot. Kizárt dolognak tartom, hogy a gránát ,heli crash siteok, 2 új város ennyi pénzbe kerülne. Ilyen alapvető dolog meg nincs megoldva hogy ha bezárom az ajtót akkor az a kedves zombiúr ne jöjjön át.
Úgy gondolom ,hogy lehetetlen velük harcolni fegyver nélkül...A másik meg ,hogy találkoztam egy német hülyegyerekkel, aki úgy lelőtt ,hogy egy sapkám volt semmi más. Másfél perce jöttem a spawnról ,szólt ,hogy stop bro, kérdeztem mivan és mondja hogy 'i have a shoot for u' lol
-
xenom0rph
őstag
Ha eltörtem a lábam mit tudok csinálni?
-
xenom0rph
őstag
Ti melyik szervereken játszotok? Ahol viszonylag van ember is.
-
xenom0rph
őstag
Most tölti a steam a játékot. Teljesen kezdőként vágok bele és azt szeretném kérdezni, hogy milyen szerverre menjek fel elsőre ?
+ ha van bármi jó tanácsotok nekem, mint kezdőnek akkor szívesen meghallgatom.
-
hun-man
tag
https://www.youtube.com/watch?v=ozejuCWWY1k&list=UUWwvHomIgJeLFpisnuNHg7A
Új hozzászólás Aktív témák

- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szemüveges topik
- PlayStation 5
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez addig jól működött amíg nem léptem ki a serverről

Békét akarnak teremteni a játékosok között?

én ha bezárom az ajtót nem jön be
csak néha ha esetleg be buggol ..mondjuk régen haltam most full geares a karim ,szóval most leölöm őket ..de úgy emlékszem, hogy nekem már nem jöttek be az ajtón meg falon (csak néha)

Mindenesetre kipróbálom majd a H1-et is ,bár most amit utóbb kiadtak valami videót ,háát már nem olyan mint mikor beharangozták ..nem tudom ,majd meglátjuk ..ha kijön és kipróbáltam majd akkor lehet csak véleményt írni róla ,de kíváncsian várom ..Dayz-be meg a patcheket várom állandóan ,új ruhák ,cuccok ,járművek stb stb
tovább nem keresem ,majd a 0.49 után .(talán)