Új hozzászólás Aktív témák

• xenom0rph

őstag

Tudom ,hogy alpha, tudom ,hogy mire vállalkoztam de lenne pár észrevételem.

A zombikkal való harc (kezdőként) teljesen unfair. Nem lehet velük úgy, harcba szállni, hogy ne kezdj el vérezni, még baltával egyéb kézi eszközökkel sem. Márpedig ha elkezdesz vérezni, és nincs nálad kötszer ,vagy valami akkor véged van és bizony a szar gyógyszer nem osztogatják minden szekrény aljáról. Eleinte próbáltam elfutni a zombik elől mert üres kézzel úgysem úszom meg jól a dolgot. De akkor meg vadászkutyává változnak és jönnek utánad mindenhova. Természetesen kergetés közben tweetelnek a többi havernak ,hogy itt fut egy szerencsétlen, menjünk már utána.Lerázni nem lehet őket. Miért is lehetne, ha a falon is átjönnek. :C :W Kíváncsi lennék, hogy mire költik azt az eszméletlen mennyiségű pénzt amit összeszedtek azzal, hogy a sok barom ilyen állapotban megvett egy játékot. Kizárt dolognak tartom, hogy a gránát ,heli crash siteok, 2 új város ennyi pénzbe kerülne. Ilyen alapvető dolog meg nincs megoldva hogy ha bezárom az ajtót akkor az a kedves zombiúr ne jöjjön át.
    Úgy gondolom ,hogy lehetetlen velük harcolni fegyver nélkül...

A másik meg ,hogy találkoztam egy német hülyegyerekkel, aki úgy lelőtt ,hogy egy sapkám volt semmi más. Másfél perce jöttem a spawnról ,szólt ,hogy stop bro, kérdeztem mivan és mondja hogy 'i have a shoot for u' lol

Új hozzászólás Aktív témák