Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
BlackDevil #1694 üzenetére
Nálam a fogó+ szemüveg tok kombó vált be az örök futásra
Amíg északon futok a vonatsín mentén addig telóról olvasgatok vagy TVzek. Néha irányba rakom ha kell.
-
törölt tag
válasz
Irányba állítod a fószert. 2x-er W és fogpiszkálóval kiakasztod a bill.-t.
(#1696) swagger55
Az a másik . Az kéne még ide. Fáradékonyság
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Hát nem tudom, te eddig hogy közlekedtél, de a karaktered soha nem fárad el. Erre célzott.
-
Gilthanas
aktív tag
Nem tudom mindenki tudja e, de at lehet onteni a muanyag flakonbol a vizet a kulacsokba
-
törölt tag
válasz
BlackDevil #1691 üzenetére
Amióta van végtelen futás, az annyira már nem is érdekel. A mechanikán dolgozzanak. Meg a sok bugon. Meg a tartalmon. Meg sok dolgon amit lehetne sorolni.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
BlackDevil #1691 üzenetére
Ja hát igen járművek.... jöhetnének már...
0.50-ben már benne lesz az első, vagy nem? -
Aslan
aktív tag
Nos a hőmérséklet 60-62 foknál nem igazán kúszik magasabbra, szóval az teljesen jó. Egyébként a dropnál valóban leesik a CPU USAGE értéke. De érthetetlen számomra, mert ha esetleg a VGA kártyával van valami baj, akkor miért nem csinálja minden játékkal?
-
Aslan
aktív tag
válasz
Gilthanas #1679 üzenetére
Legújabb driver van fent. De akkor rálesek a hőfokra is, eddig viszont nem vettem észre kiugró melegedést.
Plusz, ahogy az első kommentben is írtam, csak a Bohemia játékoknál figyelhető meg a jelenség: DayZ SA, Arma II OA (és értelemszerűen a DayZ modok) Arma 3 még nem nagyon volt tesztelve, de rá fogok nézni arra is mindenképpen.
Más játékoknál még csak hasonlót sem tapasztaltam.
-
-
törölt tag
válasz
BlackDevil #1674 üzenetére
Garázssor, vagy az aluházak. NWReptér, fenti bötrönt ismered? Na attól észkra van garázssor. Ott lehet lesz. Meg az aluházakat is érdmees átnézni. Ott van mellette rögtön.
-
DokiBaxxi
őstag
Próbáld meg egyrészt, amit írtam feljebb, másrészt játssz egy kicsit a beállításokkal. Vedd lejjebb az árnyékokat, felhőket kapcsold ki, AA-t vedd lejjebb (ha fel van véve) ilyenek.
-
Aslan
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #1671 üzenetére
Totális újratelepítés volt, mivel alaplap csere is volt (plusz táp, de ez nem lényeg) szóval totális rendszer újrahúzás volt, természetesen.
Megy a játék alapvetően mint a villám, aztán egyszer csak, mintha befagyna 1-2 másodpercre, majd mikor újra tovább megy az FPS számlálón látszik, hogy 50-60-80 mikor mennyi FPS-ről visszaesik 1-2 FPS-re arra a pillanatra, aztán megint rendesen megy sokáig, aztán később megint csinálja, stb.
Zombi spawnlolásnál meg konkrétan láttam egyszer, hogy futottam egy városban, megint megakadt, aztán közvetlenül a megakadás utáni ezredmásodpercben elém spawnlot egy zombi.
Egyszerűen ötletem sincs, hogy mi okozhatja.
És igen, Radeon HD 5770 alatt ilyet nem igazán tapasztaltam, bár az a kártya azért igényelt a játéktól némi kompromisszumot.
-
DokiBaxxi
őstag
Rendesen lepucoltad a VGA drivereket? Új Wint raktál fel? Legfrissebb VGA driver van fent?
Ha kártyacserénél a másik gyártó kártyája lett az újabb, ajánlatos új Windowst felrakni, hogy megfelelően működjön az adott kártya. Másik: Az FPS droppolást hogy érted pontosan? Városokban nagyon alacsony az FPS, vagy pusztán is random beesik 10-re/alá? Ezt a zombis dolgot meg nem értem, hogy pont akkor droppol, mikor lespawnolnak
Ilyennel még nem találkoztam.
-
z0l1ka
aktív tag
Szerintem semmi gond nincs ezzel, illetve csak annyi hogy a játék alpha és nincs jól optimalizálva ..
De te azt mondod ,hogy a HD 5770-essel nem droppolt ?! Nekem csak nagy városokba van fps csökkenés néha nem is kicsi ..Szerintem próbáld meg beállítgatni amit swagger55 írt fentebb és jó lesz
Illetve jobb lesz -
Aslan
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nemrégiben VGA kártyát cseréltem. Egy ATI Radeon HD 5770-est egy GeForce GTX 660-asra. És a következőket tapasztaltam:
Iszonyat mód jól fut a játék. Alkalomadtán akár 80-90 FPS is megvan stabilan (de a 40-50 átlagnak mindig). Ám feltűnt egy érdekesség, amit korábban a régi kártyával nem vettem észre. Ugyanis a játék olykor elég komolyan FPS droppol. És úgy vettem észre, hogy ez kifejezetten a Bohemia játékokra igaz. (DayZ SA, Arma 2 OA, Arma 3-at még nem nagyon próbáltam, de tesztelve lesz).
CPU: Intel Core i7 4770
RAM: 8GBA játékok egy Seagate Barracuda (7200 RPM) winyóra vannak telepítve.
Net: 10/2-es mikrohullámú net.Megjegyzés: többségében (legalábbis úgy tűnik) akkor droppol, amikor "beszületnek" a zombik. De borzasztó zavaró tud lenni.
Valaki esetleg tapasztalt-e szintén ilyet és talált-e rá megoldást? Egyáltalán mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
KohanTroon #1667 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #1663 üzenetére
A játék minden konfigon szarul fut
Amúgy config fájlt kell megpiszkálni, meg indítási opciókat beállítani.
config
indítási opciókNyilván mindent a saját konfigodnak megfelelően
Nekem így városban is alig megy 30 alá az FPS -
törölt tag
válasz
PeeterssoN #1663 üzenetére
Lehetséges.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #1661 üzenetére
Való igaz, nem a legerősebb hardvere van neki, de más a megoldás.(#1660) Medvebocs26
Állítsd át a játék nyelvét magyarról->angolra, és minden látszani fog, jelenleg magyar nyelven a játék rengeteg gombja és felirata bugos
(mint egyébként minden más a játékban). Ha ez sem segít, a steamedet is állítsd át angolra. A Grafikai beállításokkal meg tök mindegy, hogy mit kezdesz, a lényeg, hogy a rendering resolution és a resolution a monitorod felbontása legyen. -
PeeterssoN
őstag
válasz
Medvebocs26 #1660 üzenetére
Szerintem az a baj hogy minden komponensed kevés ahhoz hogy élvezhetően játszhassál ezzel a játékkal.
Duplázd meg a memóriát.
Cserélj erősebb vga-ra.
Cpu még elmegy kategória.megj.: a vga driverét én inkább a vga honlapján lévő driver frissítésnél tenném, de ez nem jelenti azt, hogy a booster nem lenne jó.
-
Medvebocs26
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problemam lenne a jatekkal, hogy valamiert nem hajlando felismerni a videokartyamat (legalabbis erre kovetkeztetek abbol, hogy a beallitasokban a video memory-nal szimplan nem jelenik meg semmi.) es emiatt jatszhatatlan az egesz, mert korulbelul ugy nezz ki a jatek, mint a Minecraft. (Szoval valoszinuleg atvalt az alaplapi vga-ra).
Valakinek esetleg otlete? A driver frissitve lett Driver Booster programmal.
Konfig:
CPU: Intel core-i3 2100
VGA: MSI R6670 MDIGD5
RAM: 4 Gb -
lafi76
csendes tag
válasz
#45378816 #1619 üzenetére
....hát nem tudom, a lényeg, hogy én beguggoltam a sarokba és mikor megjelent az ajtóban, akkor kapott 7db 45öst a mellkasába....és utána 1 lövés dörrent és "You are dead" ........ valami puska volt a kezében, meg annyira emlékszem, hogy jól fel volt szerelve...és azt hiszem a Vibortól dél-keletre lévő military base-n voltam
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
KohanTroon #1647 üzenetére
450 óra, számtalan halál, számtalan ölés és számtalan órányi lootolás és futás.
Van benne kihívás: bugokKomolyra fordítva a szót, a játék még mindig alpha és ne mtudom mennyire néztél utána, de jelenleg új motort fejlesztenek, és így később majd sokkal több zombi lesz benne, és nyilván nehezebb lesz full gearesre lootolni magadat. Most gondolj bele jelenleg mennyi content van a játékban, kb. lehetetlen lenne lootolni, ha megritkítanák a spawn-gyakoriságukat, főleg, hogy a respawn rendszer sem végleges. Legutóbb is mondták, ez még NEM a DayZ, nem hasonlít a végeredményre.
Nem tudom játszottál-e a DayZ MOD-dal, na kb. olyan lesz ez is (vagy nehezebb) -
PeeterssoN
őstag
-
törölt tag
válasz
KohanTroon #1652 üzenetére
Azt is tolom.
-
hun-man
tag
Nekem 160 órám van és kb 7-8 embert öltem meg. De több barátra leltem.
-
törölt tag
válasz
KohanTroon #1647 üzenetére
Én nekem 155 órám van benne, de annyi játékost öltem, hogy már nem is emlékszem rá. Sokszor haltam, szóval erre sem emlékszem. Nekem így is tetszik ez a játék. Igaz én full pvp szinten játszok. Azért gear-elek, hogy mehessek a reptérre harcolni. De aki fözőcskézni akar meg horgászni meg ilyenek az megteheti szerintem ezen a bazi nagy mapon. Neked sem kötelező ak, meg málhamellény, vadász zsák, katonai ruha, ect, ect. Én ennyit mondanék.
(#1645) xenom0rph
Mi egymáson kipróbáltuk. Egy utés és energized, hydratated, healthy eltünt, gondolom még egy ütés, szürkeképernyő aztán eszméletlenség.
-
KohanTroon
tag
-
xenom0rph
őstag
Amúgy aki gondolkodna ,hogy felvegye e az újonnan bekerült sokkoló botot vagy mi a fenét ,annak eszébe se jusson. Zozók ellen semmit se ér. 15 percig keringőztem vele, kapta rendesen az áramot ,de csak nem akart megdögleni. A végén már hagytam hogy megöljön a 'cibe..
-
KohanTroon
tag
Ha majd lesz jármű akkor Neked az lesz lassú -vagy hogy miért nem találsz azonnal benzint gyertyát csavarkulcsot stb stb stb... szóval ezt a játékot vagy a Te játékstílusodat kedvelőknek -amivel az égadta világon semmi problémám nincs - vagy az én fajtámnak kell továbbfejleszteni . Viszont Mi soha nem fogunk együtt játszani ezzel , mert az egyikünk abba fogja hagyni az érdektelenség és az unalom végett .
-
nanorambo
őstag
válasz
DokiBaxxi #1631 üzenetére
Amíg nincs úgynevezett "end game content", addig igenis el kell húzni a fejlődés, gearelődés idejét.
Nyilván itt nem insták, meg questek jelentik majd az end game tartalmat (bár szerintem tök jól meg lehetne ezt is csinálni), hanem teljesen más lesz. De jelenleg az van, hogy (a sokadik karaktereddel) kb 3 óra alatt fullos vagy és unalomból elmész Elektroba lövöldözni. Gyorsan kifullad a játék. Ezért kell kicsit elnyújtani a fejlődési szakaszt. -
1m1s
tag
válasz
KohanTroon #1633 üzenetére
ezt a játékot azért unja meg az ember, mert unalmas a futás egy idő után.
az elején jó volt haverokkal ökörködni miközben egyedül futottál addig ts-en röhögtetek össze-vissza, de egy idő után már unalmas hogy meghalsz és akkor fuss a cimbikhez. (főleg ha ők balotán vagy északon vannak nagy reptéren)
ha lennének járművek máris más lenne a dolog.
persze akit az vonz a játékban hogy lootolás... -
hun-man
tag
Egyik megoldás a hátizsákok spawnolásának vissza szorítása. Semmi értelme, hogy mindenki hátizsákkal rohangáljon felszedjen minden cuccot a bambik meg csak néznek, hogy hová tűnt a loot. Sokkal a játékhoz illőbb ha mi csináljuk a hátizsákokat, csak alig találni kötelet. Amúgy szerintem eddig sem volt több fejsze, mint most
-
törölt tag
válasz
KohanTroon #1628 üzenetére
Ne lehessen szerverről szereverre ugrálni, azt csá. Úgy már elég "nehézkes" lenne.
50-60 órát te sem gondoltad komolyan ugye? De ha igen és ilyen lenne, szivesen nézném az arckifejezésed mikor egy hülyegerek bevár valahol és megöli a 60 órás karidat.
Tuti nem lenne öszinte a mosolyod.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
50-60 óra brutálisan sok, már vicc kategória. Akkor a függők talán élveznék a játékot, meg a munkanélküliek, más nem is játszana vele.
Ez a megfázás dolog meg olyan, hogy minimum egy melegítő szettel, meg egy baltával kellene kezdeni (most még nem, még túlélhető), mert annak sincs értelme, hogy ne mtudsz a legközelebbi városig eljutni, mert megfázol, meghalsz, leütnek a zombik.
Valaki írta, hogy a balta spawnolást meg kéne növelni, ezzel is maximálisan egyetértek.
Maradjunk annyiban, hogy egyes területeken lehetne még nehezíteni a játékon, valahol meg könnyíteni. Nincs balansz.
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
Egyetértek.
Én is tovább nehezíteném a játékot loot terén. És abban igazad van, hogy az ember ezerszer óvatosabb lenne 50 óra alatt emgszerzett loot al. térképpel 2 óra játékkal pár szerverrel full gear vagy. Ez nem túlélő.
Ez a kihülés dolog is egy vicc tulajdonképpen. Eddig egyszer sem sikerült megfáznom sem.A "The long dark". Na az túlélő. Ott az első szeles, hideg éjszakát nem sikerült eddig túlélnem.
-
KohanTroon
tag
Én még kevesebb loot-ot tennék a játékba -szinte lehetetlenné , de legalábbis 50-60 óra játékkal tenném csak lehetővé a fullos karakter megszerzését (vagy még több)- hihetetlen egyszerű a jelenlegi állapotában a játék , nagyon nagy probléma hogy lehet szerverről szerverre vándorolni -és át loot-olni egy adott helyet- szóval így senki nem félti a "rengeteg munkával megszerzett karakterét" , és minden esetben a PVP-t erőlteti . Étel ital annyi van a játékban , hogy az állatok levadászása , feldolgozása , hús sütése max. kipróbálás szinten működik , nem beszélve a horgászatról -vajon hányan horgásztatok már ??
Szóval , egyenlőre ez nem egy túlélő játék , hanem a Pisták játéka.
Remélem azzá válik ami a neve , zombi apokaliptikus , túlélő játék - a lényeg a túlélésen van nem a full cuccok megszerzésén , majd a bambik gyilkolása meg a légibázisok kempelésén . -
törölt tag
válasz
BlackDevil #1626 üzenetére
Kinek, mi.
-
BlackDevil
aktív tag
El sem hiszem!!! MOSIN
0.50-be mik leszne -
törölt tag
Nem egy ilyen karaktert láttál esetleg a Balota melletti barakkoknál?
Ha igen, akkor lehet én voltam az, mert a leírás 100%-ig illik az előző karakterem halálának előtti pillanataira és szintén haltam jó magam is.
Nem spóroltam a lőszerrel ment az ellen testére az egész szóval.... vica versa.
Még beszéltem is halál után, azt nem tudom hogy lehetett-e hallani, de közöltem, hogy egy "friendly" szerveren előbb beszélek, aztán lövök. (de erre sajnos időm se volt) -
törölt tag
A női karakter mikor fog menstruálni?
A férfi karakter esetleg lehet majd impotens?
A drog, sex és rock&roll itt is megmutatja majd az igazi arcát?Viccet félre, egyelőre nem sok változás tűnt fel, de kíváncsian várom mi lesz a meglepetés!
-
DokiBaxxi
őstag
0.50 elvileg valamikor jön experimentalra.
-
nanorambo
őstag
Fél gigás frissítés.
-
nanorambo
őstag
válasz
BlackDevil #1609 üzenetére
-
nanorambo
őstag
Mi az hogy semelyik fegyverhez nincs töltény?
-
BlackDevil
aktív tag
Valaki akkor segít?!
-
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #1605 üzenetére
Majd az elválik.
Egy ilyen loot szegény világban nincs olyan cucc ami nem kellhet valamire.Hacsak nem rohadt uborkákkal szaladgáltál a zsákodban.
Tényleg, az poénból van a játékban hogy az almafáról csak rohadt almát tudok leszedni?
Egy szösszenet: " ..kicsi vagyok ..éhes vagyok.. fázom is. Kéne egy Tá's! " (Vuk)
-
válasz
BlackDevil #1601 üzenetére
Itt vagyok én is a közelbe.
Szólj ha nem jön össze, megoldjuk. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
BlackDevil #1601 üzenetére
Ha tudsz várni holnap du.-ig, akkor érted mehetek, van nálam minden
Ha benne vagy írj egy privit
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- World of Tanks - MMO
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest