- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TV OKOSÍTÓ (smart stick) eszközzel kapcsolatos segítségkérés
- Home server / házi szerver építése
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
wjbhbdux #3275 üzenetére
Köszi, nah most teljesen jó volt,átmentem egy másik sima szerverre ,egyébként lehet az is gond volt h mivel most millió szerver van és nem használtam filtert hanem beléptem egybe de olyan lassan töltötte lefelé a szervert h megfogta a gépem ,. nah mindegy lényegében teljesen jó lett és most voltam egy sima szerón loot is rendben volt
nem kell sok ,de azt se szeretem ha végignézek 3 várost és mást se találok csak ilyen használhatatlan dolgokat
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
wjbhbdux #3210 üzenetére
Egyébként én a Bohemiát, mint céget se értem
Ők így valahogy nem igazán tudnak jól semmit se csinálni. ArmA 3-hoz is kiadtak egy kieget majdnem egy teljes játék áráért és keptunk egy mapot meg egy pár plusz tárgyat (járművek + fegyverek). Ahelyett, hogy pl. frissítenék a játékot, optimalizálnának (PC-only játékokat csinálnak és egy Titan XP-n nincs meg a folyamatos 60 FPS, hát grat), finomítanák a játékmechanikákat, hogy ne ilyen darabos legyen minden.
Igen egyébként az egyetlen reményem a DayZ-vel kapcsolatban, hogy majd ha jönnek a modok akkkor valami modder majd csinál valami élvezhető modot.
K1nG HuNp
Mondjuk hogy te minek vagy itt, azt nem értem... -
DokiBaxxi
őstag
-
törölt tag
válasz
wjbhbdux #2686 üzenetére
Értem, köszönöm.
Az igazság az, hogy akár hol keresgélek, egyszerűen nem találok semmit, nem azt mondom, hogy 2-3óra alatt legyek "fullos" mert nem. Sőt nagyon bejön ez a mostani hangulat, de az elképesztően tud bosszantani, hogy 5-6óra folyamatos game után elérem végre azt, hogy ne haljon meg a karakterem (éhen,szomjan) próbálom kerülni a player-eket, egyszerűen csak túlélek és ha éppen ez nem sikerült, akkor az első szembe jövő egyből arra játszik, hogy megöljön vagy ha van fegyvere ezt meg is teszi.
Szóval remélem ez változni fog valamilyen úton-módon. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
wjbhbdux #2645 üzenetére
Hát azért több alkalmazottól jelentősen fel kellene gyorsulnia a folyamatnak mivel egy programozóra kevesebb feladat jut. A pénzből lehet szépen megfelelő eszközöket meg szoftvereket vásárolni, hogy könnyebb legyen a fejlesztés. Ne mondja nekem senki, hogy ezek mindent megtesznek annak érdekében, hogy gyorsan kész legyen a játék mert nem hiszem el.
Azt megtanultam, hogy a karakterhez nem szabad kötődni
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
wjbhbdux #2643 üzenetére
Igen ezt hívják úgy, hogy a lustaságukat ráfogják, hogy hát őőő örli ökszessz a kurva játék ne pofázzál kis köcsög. 2 éve vettem meg a játékot és bizony több, majdnem 600 órám van benne és mit látok? Azt, hogy kb. semmit nem haladtak 2 év alatt a játékkal. Úgy vélem hogy itt teljes mértékben nekem és a feldühödött vásárlóknak van igaza, mert nem egy 3 fős csapat készíti a játékot, nem kis büdzséből.
-
BlackSoft
addikt
válasz
wjbhbdux #2037 üzenetére
Akkor minek lenne kezdetek óta LAN opció benne? Meg saját Hosting-hoz beállítások?
Üres szerver nincs, az halott/jelszóval védett/üresnek látszik, de 40-en vannak rajta 200-as pinggel. Amúgy azzal is az a baj, ha lenne üres, hogy nem én kezelem, és random újraindulva 2-em meghalnak, 3-an meg elölről indulnak...
-
-
PeeterssoN
őstag
válasz
wjbhbdux #903 üzenetére
Akkor érdemes nem haverkodni senkivel!
Mire megy ki ez az egész? Hogy hogyan viselkedsz ilyen helyzetben? Tiszta sor hogy a kajáért ölsz italért ölsz!
Erről jut eszembe meg lehet halni evés, ivás nélkül, mint az életben?
Van valami cél a játékban az idézőjeles túlélésen kívül is? Lehet városokat újjáépíteni?
Járműveket megszerelni használni megtankolni stb. -
RockHaRD
addikt
válasz
wjbhbdux #894 üzenetére
Ezek aztán úgy kellettek, mint egy falat kenyér
Inkább kezdenék el nyomni a tartalmat, annak lenne értelme. Az egész vadászós-főzős cuccnak pl semmi értelme nincsen. Alig van állat, de ha van is, nem szorul rá az ember, hogy főzzön, mert semmi értelme kivárni azt a 10-15 percet amíg megsül a hús, hogyha teli van konzervvel minden. Főleg, hogy mondták a fejlesztők, hogy a loot respawn-t is tesztelgetik már, akkor meg már pláne semmi értelme nem lesz a főzésnek, meg vadászásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest