- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.White
senior tag
válasz
PeeterssoN #3218 üzenetére
Az első kérdésre: kivették valamiért a fejlesztők. (érthetetlen, gondolom egy patchel bebugolt és nem volt kedvük vele foglalkozni.) Steam kezelőfelületben megtudod nézni, Shift+Tab, View Players.
Második kérdésre: bármilyen meglepő ezt is kivették.
Most már csak PU scope-ot tudsz rátenni..
-
rexsimus
aktív tag
válasz
PeeterssoN #3172 üzenetére
Úgy hallottam, hogy bugos lett a hőmérséklet. -.-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
PeeterssoN #3127 üzenetére
Az experimental serverek határozatlan ideig nem mennek, ha játszani akarsz akkor vissza kell váltanod a korábbi verzióra. exp kliens sose fog a több ezer serverre csatlakozni, csak arra a 10-20 teszt szerverre ami megy időnként, akkor a kereső filterbe "experimental" névvel lehet őket megtalálni. dayzdevteam twitter szokott tájékoztatni ha indulnak.
0.6 a rendes szervereken még hónapokig nem várható ilyen tempóval. -
törölt tag
válasz
PeeterssoN #3115 üzenetére
Szerintem lesz ilyen személyes stat. Mennyit éltél. Mennyit futottál. Hány embert öltél meg. Hány járkálót öltél meg.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #3115 üzenetére
Szerintem sok jelentősége nincs..
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #3108 üzenetére
Nem saját fejből mondtam, még mikor kijött az első patch, akkor írták twitteren, hogy ezért dobja a "Connecting Failed"-et. Jelenleg a legutolsó patch problémákat okozott (teljes wipe, majd senki sem tudott szerverre csatlakozni), le kellett lőni minden experimental szerót és jelenleg is a probléma elhárításán dolgoznak a fejlesztők. Remélhetőleg jövő hét elejétől ismét lesznek szerverek.
A szerverkereső nem igazán tudja tartani az iramot, késik, valószínűleg ezért látod a teli szervereket üresnek/nem telinek. Amit érdemes csinálni, hogy minden experimental szervert beraksz a kedvencek közé, és a kedvencek listáját frissíted, így azonnal kiadja a szerókat, nem kell várni. Ha azt látod, hogy 0/60, és 8.00 az idő, akkor valószínűleg az adott szerveren épp restart van, ekkor kell próbálni folyamatosan a csatlakozást (egeret középre viszed és folyamatosan spameled az entert, vagy ennyi erővel készítesz egy enter macrot).Nekem egyébként sikerült nem egyszer bejutni, csak a 0.60-as patchbe, mióta kijött, kb. 20 órát toltam és azt kell, hogy mondjam, teljesítmény terén megkaptuk amit akartunk. Az adatlapomon található configgal 40 alá nem megy be (vagy csak nagyon ritkán) az FPS, a legnagyobb városokban sem, városokon kívül 50-100 FPS. Vannak bugok, igen, sajnos a zombik nem az igaziak, illetve interakciókkal kapcsolatos hibák is előfordulnak, de legalább a map teljes területén játszható a játék, nem kell óvakodni semmilyen területtől a kis FPS miatt.
Őket érdemes követni twitteren:
DayZ Dev Team
Eugen Harton - vezető producer
Brian Hicks - kreatív rendező -
kócos87
tag
válasz
PeeterssoN #3104 üzenetére
Igen. Folyamatosan kattintgatni kell aztán majd egyszer beenged. Egyébként a UK-09-ig ajánlom a próbálkozásokat, mert ezek az uj kiegészítő szervereken nagy a desinkronizáció így élvezhetetlen. A legnagyobb esélyed a restartokkor van. Én mostanába max 10-15 perc és bejutok.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #3104 üzenetére
Ez egy bug! Nem kell aggódni, sajnos nem jó a csatlakozás experimentalon, ez valószínűleg amiatt van, hogy egyszerre nagyon sok ember próbál meg ugyanarra a szerverre felcsatlakozni, egy időben. Próbálgatni kell folyamatosan. A probléma nem az Ön készülékében van
-
1m1s
tag
válasz
PeeterssoN #3061 üzenetére
az oszt' grafika
-
wjbhbdux
veterán
válasz
PeeterssoN #3057 üzenetére
beállíthattál valami filtert, vannak szerverek. experimentalon semmi fontos újítás nincs, most az alap játékon érdemes játszani.
-
kócos87
tag
válasz
PeeterssoN #3044 üzenetére
Várjuk meg a 0.60-as verziót amit elvileg február végére mondtak, hogy jönni - habár lehet, hogy még csak exp.-re -. Már most azt mondták, hogy az előzetes tesztek elég komoly FPS javulást eredményeztek és meg ehhez hozzá fog tenni az új UI. Nem garantáltak semmit, de nagyon bizakodottak voltak. Remélem sikerül nekik jól megcsinálni és nem fognak olyan kifogásokkal előjönni, hogy át kell rakni az új renderinget meg a motort meg az UI-t a következő verzióba. Csak pozítívan!
-
SimonYana
addikt
válasz
PeeterssoN #3038 üzenetére
Köszönöm!
Sajna az a verzió csak nézhető , de nem nyomtatható! Már megszerkesztettem tegnap 9000.es felbontásban , úgyhogy majd kinyomtatom és teszem fel a falra! -
nextgen001
csendes tag
válasz
PeeterssoN #3024 üzenetére
Nézd meg jobban a képet
Középső épületet 2x van berakva és el van csavarva 0.59 óta.
Ajándékok 24-én lesznek a fa alatt ahogy tavaly is.
Most is hasonló "belehányjuk aszt jóva" kivitelezés lesz, jobbra nem számítok.
Amúgy Videó/Quality/Objects az első ami állítani kéne meg a Rendering/Alpha to Coverage.
De 22-30fps-ből lesz 16 ha még nagyobbra rakod -
Rison77
senior tag
válasz
PeeterssoN #3017 üzenetére
Jobb klikk, kép megjelenítése
-
kisborda
tag
válasz
PeeterssoN #2992 üzenetére
dayz nagy előnye, hogy a fejlesztők megléptek a pénzünkkel ....oh, wait!
-
wjbhbdux
veterán
válasz
PeeterssoN #2988 üzenetére
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #2963 üzenetére
Nah! Újraéledtem.... már nem remeg.
-
válasz
PeeterssoN #2958 üzenetére
Fázol, vagy beteg vagy.
Tűznél melegedj meg, nekem mindig segít. -
hun-man
tag
válasz
Jól gondolom, hogy ugrál pixelek között a célkereszt? Nálam is volt ilyen, távcső nélkül is ugrált.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
nem azért mert sok futás után fáradt az embered? kicsit le kell ülni vagy feküdni és elmúlik
-
Clickbait
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2947 üzenetére
Nekem nem remeg, mintha animáció hiba lenne. Mintha pár másodpercet kivágtak bolna belőle.. elég gusztustalan, bár szerintem ettől nem lő mellé csak animáció problémák vannak.
-
ez.g4me
csendes tag
válasz
PeeterssoN #2938 üzenetére
Csövi!
Jah én is jártam így sokat pepecseltem mire belőttem a legjobb megjelenítést amivel még jó az fps em is, de ebben a játékban ez rohadt fontos ha hamarabb akarod észrevenni az ellenséget
Ehhez szövegszerkesztővel meg kell nyitni ezt a fájlocskát:
: C:\Users\“Gép elnevezése”\Documents\DayZ\“Gép elnevezése”.DayZProfile
(ne a "vars" elnevezésűt válaszd, total commanderben csak nyomsz egy f4-et rá majd mented ha átírtad)
viewDistance=; Látótávolság a mértéke (növényzetek, fák, stb…).
preferredObjectViewDistance= Minél magasabb a szám annál távolabbra jeleníti meg a tárgyakat.
Nekem 1300 on van mindkettő de még kísérletezgetek, az tuti h 800 alatt ne legyen egyik sem mert akkor nem fogsz látni playereket zombikat kicsit messzebb.
Ebben a videóban egyébként minden benne van amivel a legjobb teljesítményt el tudod érni nekem bevált:
https://www.youtube.com/watch?v=4KgopOE7_-Y
Remélem sikerül faszán belőnöd
-
ez.g4me
csendes tag
válasz
PeeterssoN #2936 üzenetére
Ezt a bug-ot ismerem ki kell logolni meg vissza és ott lesz rajta újból ez tuti.Jah néha eltűnik ez az de többségében másik szobában vagy a fal túloldalán lesz
Ha konzervet nem tudok felvenni azt a földön kell kibontani és utána zsebre vágja, más cuccoknál az segít ha first person-ban ránézek kiírja h "take" és nyomok egy F-et vagy kimegyek visszamegyek ugrálok fölötte egyet
-
ez.g4me
csendes tag
válasz
PeeterssoN #2924 üzenetére
Akkor ezek szerint az a piros javítókészlet gumijavító, ezt nem tudtam köszi
-
Sebestyen01
őstag
válasz
PeeterssoN #2899 üzenetére
Minek az neked? hatása semmi sincs
-
Sebestyen01
őstag
válasz
PeeterssoN #2885 üzenetére
Így is 100-ként egy kulacs víz kell neki
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
PeeterssoN #2847 üzenetére
Hihetetlen, hogy az amúgy is
méggyenge lábakon álló játékot még a csalókkal is le tudják húzni. Ott a steam ott a VAC rendszer, PB akármi, csak dolgozzon valami a háttérben. Simán csalók paradicsoma az egész? Nem semmi. -
hun-man
tag
válasz
PeeterssoN #2847 üzenetére
Lehet, hogy volt nálad egy lábas? Azzal lehet cuccokat egyedül duplikálni vagy akár duplán duplikálni.
Azt ne kérdezd hogyan, mert én nem tudom és nem is érdekel.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
PeeterssoN #2828 üzenetére
Igen így van mire fogni a töketlenkedést..... mikor megjelent meg volt ígérve hogy egy éven belül beta státuszban lesz, ehhez képest még majd hogy nem rosszabb a game mint akkor! Olyan hibák jönnek vissza amit elvileg egyszer már megcsináltak! Tudod takán még ezt is benyelné a paraszt csak hát na ott van az arma 2 mod, az arma 3 mod, amik élvezhetőbbek sokkal..... ja és azt mezem emberek csinálják, és a lényeg a csináláson van
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #2812 üzenetére
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #2810 üzenetére
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #2804 üzenetére
Én észre vettem egy eléggé különös dolgot. Ha variálok a beállításokkal (nem cfg szinten), érezhetően rosszabbul megy a játék mintha csak simán a high beállításokat használnám. Egyedül a motion blurt meg rotation blurt veszem le. Arról nem is beszélve, hogy városban is meg van a 30-35 fps-em.
(#2801) PAUBEN
Ha megtalálod a megfelelő beállításokat. Élvezhetően kell, hogy fusson.
-
Teasers
tag
válasz
PeeterssoN #2751 üzenetére
Sziasztok! Ezen a gépen elmenne a DayZ ?
OP rendszer
indows 7 Ultimate 32-bit SP1
CPU:Intel Core 2 Duo E7400 @ 2.80GHz
RAM: 2,00GB Dupla-csatorna DDR2 @ 400MHz (5-5-5-18)
Alaplap: ASUSTeK Computer INC. T-P5G31A (Socket 775)
Grafika: LL 3190W (1440x900@60Hz) 512MBATI Radeon HD 4600 Series (Sapphire/PCPartner)
Tároló: 298GB SAMSUNG HD322GJ ATA Device (SATA)
Optikai meghajtók: DTSOFT Virtual CdRom Device
HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device
Audio: High Definition Audio hangeszköz
Táp: asus delta gps 300ab c revKöszönöm!
-
válasz
PeeterssoN #2787 üzenetére
Nem rég jártam így.
Magától elkezdett futni... -
törölt tag
válasz
PeeterssoN #2785 üzenetére
A steambe van beépített fps mutató. Beállítások.
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #2783 üzenetére
AK-> porta.
AK 74 a gyakoribb, de van AKU meg AKM
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #2780 üzenetére
Most bárhol. Rengeteg házban van fegyó/felszerelés. A portákon 90%, hogy van ott valami fegyver/mellény meg pár katonai cucc. Az új iskolában vannak a sok zsebes gatyák. Már nem kell a reptérre koncentrálódni a loot miatt.
Én napok óta tengerpari városokban nyomulok. Olyan sokan vanna, hogy néha csak néző vagyok. Nekem valamiért muris mások harcát nézni.
Ha rámlőnek, akkor aktivizálom magam. Néhány napja találtam egy whincestert. Na azt kikellett próbálnom valakin. Mindegy mi van rajta és elöről vagy hátúlról lövöd le. 1 lövés.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
PeeterssoN #2780 üzenetére
Come Cherno
2 napja egy mocsok kemper majom ott kapott ki....
Azóta felgeareltem, és tetőről tetőre élek, és egy célom van csak hogy aki nem zombi, és lélegzik az elfeküdjön.... egy darabig tartottam magam a " frendly" hülyeséghez, de elég volt, ha valakit leszedek sorry, nem szándékos -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2761 üzenetére
Sajna pont árulok egyet, i7+nvidia ezen nyomtam bele közel 400 órát
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #2759 üzenetére
Akkor itt jön az, hogy használt is jó vagy csak új. Mert itt ph-en tuti van egy pár gép ami belefér a keretbe és menne rajta a dayz.
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #2757 üzenetére
199.999-ért tuti tatálsz olyat amin menni fog.
intel+nvidia, 8 GB ram.
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #2753 üzenetére
Írd le min szeretnéd futtatni. Csak van kiszemelt lapos. De én mindenféleképpen intel+nvidia kombót ajánlok.
-
rexsimus
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2753 üzenetére
Mivel jelenleg nincs túl jól optimalizálva így nagyon nagy a szórás. De a fix fps droppok városban kb mindenkinél megvan.
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #2751 üzenetére
Hardver függő.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
PeeterssoN #2688 üzenetére
Én csak a főútra rakok ki tárgyakat, szinte mindenhol volt már gond eltűnéssel
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #2681 üzenetére
Oké, köszi!
DayZRP-ről valaki tud valamit?
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #2676 üzenetére
Ez a hivatalos dayz oldal. Ha írják, akkor lehet lesz. De itt vannak ötletek is, amiket csak megosztanak, hogy "lehetséges." Lehet ez is ilyen.
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #2676 üzenetére
Ha BKV ellenőrnek betudok majd öltözni, akkor 10/10.
-
spank309
csendes tag
válasz
PeeterssoN #2601 üzenetére
-
Macka
veterán
válasz
PeeterssoN #2588 üzenetére
Mert mindenhol persistance ON van központilag.
-
hun-man
tag
válasz
PeeterssoN #2586 üzenetére
Próbálj olyan helyeken lootolni, ahol eddig nem szoktál. Például autóknál, kisebb fészerekben, ipari területeken. Nem fogod elhinni miket lehet találni. Kardot, láncfűrészt, ak-t, high capacity vest-et, késelés elleni mellényt stb.
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #2583 üzenetére
25 60 nálam is. Nincs rá megoldás
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2583 üzenetére
Sajnos városokban optimalizálatlan nagyon... hiába van Titan-X ed. Maga a gpu órajele ugrál sajnos.. Erdőben rendben van, de városban használhatatlan.
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2569 üzenetére
duplán ctrl-t ha jól emlékszem
-
spank309
csendes tag
válasz
PeeterssoN #2563 üzenetére
A helyzet az hogy a 100 emberből 1 tudja azt hogy a vízben is fel lehet szedni a cuccokat... Egyszer leejtettem egy akm-et a vízben mert börtön úszás közben babráltam vele és bele esett a vízbe és belső nézetben kerestem legalább 20 méter volt a víz és fel lehetett venni.... Csak felé kellett menni Tab-bal.
-
hun-man
tag
válasz
PeeterssoN #2561 üzenetére
Simán!
-
miazmá
tag
válasz
PeeterssoN #2557 üzenetére
Nálam is ugyanez, telenor és t-mobile stick-el is csinálja a hülyeséget
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2553 üzenetére
Nálam is ez van, ismerősömnél is, régóta játsszuk. Random rájön a dolog és nem talál szervert, stabil kábeles netem van, amint kilépek, újra van net. A játék akad össze valamivel sajnos.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #2516 üzenetére
Igen észrevettem ez csak egyszer használatos.
Lehet nálam bebugolt vagy az is lehet, hogy random sikerül tompítani. -
Gilthanas
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2516 üzenetére
Nálam az első lövést elnyelte. Utána szétnyílt és már nem.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
PeeterssoN #2490 üzenetére
Na örülök, hogy sikerült
Ilyen előfordul. Kivételekhez hozzá ad (egész Dayz mappa), plussz az alkalmazásokhoz a battle eye és ennyi.
A comodo egyébként egy szuper jó kis program, de ilyen előfordul. Ajánlom az Avirát, németek fejlesztik, naponta frissül, ingyenes és mára már elég korrekt kis program lett. Jó ideje tesztelem,, hibamentes.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #2489 üzenetére
Igen. A Comodonak nem tetszett, és nem vettem észre.
De hogy miért vette malewarenek?Amúgy a játékról: Szebb lett a kép, zümmőgnek a bogarak. Szitakötőt is láttam.
Továbbra is bugos a zombival való közelharc. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
PeeterssoN #2485 üzenetére
Random én is beléptem , de egyedi esetről lehet szó. A battle eye ami összeakadhat valamivel, vagy valami más program blokkolja/nem engedi frissíteni. Próbáld külön a battle eye-t leszedni, frissíteni. Minden olyan programot amit a hiba előtt tehettél fel azokat nézd át, töröld.
Hasonló gondja, volt ismerősömnek talán a Battlefield sorozattal ahol manuálisan kellett neki frissíteni talán a Punk Buster volt ő, igen. Semmi program hiba nincs nálad ez a Battle eye-nak vmi nyűgje.
Egyedi probléma lehet.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2485 üzenetére
Eddig ezt nem csinálta ?! Sajnos nem tudom mi lehet
Ma megkapjuk a 0.54-es patchet stable-ra ,hátha megoldódik a problémád.
-
hun-man
tag
válasz
PeeterssoN #2482 üzenetére
Próbáld a C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\DayZ -ban lévő sima DayZ-t elindítani. Vagy rendszergazdaként.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
PeeterssoN #2468 üzenetére
Rendszergazdaként telepítsd, mert service-ként fogja installálni.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #2457 üzenetére
Ja, hogy úgy helit.... ember, heli crash-t írj, így azt hiszi az ember, hogy működő helit keresel
Amúgy elég ritkák, keresgéljÉn már feladtam a reményt
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #2454 üzenetére
Tekintve, hogy nincs heli a játékban, szerintem sehol
Majd később.... -
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2388 üzenetére
Face Palm = F8
Mikrofonon is tudsz beszélni a Caps Lock gombbal! -
miazmá
tag
válasz
PeeterssoN #2388 üzenetére
Biztos szőke volt
Am a kötőjellel tudsz írni..
-
miazmá
tag
válasz
PeeterssoN #2382 üzenetére
Sajnos sok ilyen csíra van a játékban, de még a kezdők is egy szál pajszerral neked esnek
még akkor is sokszor ha nincs nálad semmiÉn nem szoktam a part körül szöszölni vagy bemenni Cherno-ba, Elektro-ba
hanem egyből futok északnak. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
PeeterssoN #2382 üzenetére
Teljesen megértelek. Én is hasonlóan jártam, nagy nehezen némi élelemmel egy SKS-el némi lőszerrel elvergődtem a középső katonai bázisra és lesből, ráadásul (PVE) szerveren Oké én marha bevettem, hogy nem támadnak majd szépen kiszedtek. Rám tüzelt, minden elfehéredik és kuka mindenem.
Ez az egyetlen értelme kvázi a játéknak jelenleg (szvsz), hogy ilyen szemét módon, támadják egymást.
Remélem ez lesz az illetőnek a legnagyobb öröme az életben. Oké ez csak egy játék, de nagyon alpári megoldások vannak itt néha.Én mint abszolút kezdő írom csak , aki nemrég kezdtem a játékot.
Nem írom le, hogy ilyenkor személyesen beleverném a gyerek fejét a billentyűzetébe, mert akkor azt írjátok ez csak egy játék, és ne játsszak ha nem tudom elfogadni ennek előnyeit, hátrányait.
-
miazmá
tag
válasz
PeeterssoN #2380 üzenetére
Felás- trágyáz(nem kötelező, de többet terem)- elültet- meglocsol- szüret
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2376 üzenetére
Mind2 helmet egyformán véd a lövedékek ellen, viszont a gorka plexivel ellátva jobban véd a közelharci fegyverektől.
A lábtörés utáni sínbe rakás azonnal hatásos, ugyanúgy mint a morfium.
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2374 üzenetére
csak persistence off-on vannak heli crash-ek
lehet leállt a szeró vagy valami új anomália
utolsó az pedig bug, én így szoktam 2 fegyóval tovább kocsikázni, de nem érdemes szórakozni vele, mert előbb-utóbb megszívja az ember és olyan cucc veszik el ami kellett volna... -
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2371 üzenetére
Gázálarcnak nincs haszna perpill, Scope nem javítható, az a fegyvertáska valszeg egy sátor ( tent ) lehet ha jól tippelek, mert nincs fegyvertáska.
-
miazmá
tag
válasz
PeeterssoN #2366 üzenetére
Nyomd meg 2x az Alt-ot és visszaáll.
-
miazmá
tag
válasz
PeeterssoN #2363 üzenetére
Igen füstöl és mák is kell.
Ahhoz is h ne lootolják ki elötted
Jah és csak olyan szerón találsz amelyiken a persistence ki van kapcsolva. -
miazmá
tag
válasz
PeeterssoN #2361 üzenetére
Lehet h félreértem a kérdést, de a mapon egyszerre (úgy rémlik) 2 crash van és
ezek random lehetnek a térképen jelölt helyek bármelyikén. -
z0l1ka
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2352 üzenetére
Én próbáltam
Méghozzá paradicsomot ültettünk ,termése finom és rengeteg van belőle
Macka
Akkor jól sejtettem ,hogy semmi hatása nincs még az antibiotikumnak -
PETEE78
senior tag
válasz
PeeterssoN #2269 üzenetére
esetleg az online-ra egy linket kérhetek?
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2236 üzenetére
Ja ugyanúgy jó attól még hogy damaged. Max hamarabb elromlik mint egy pristine.
Kajáknál nincs jelentősége. Én mindent megeszek és nincs bajom soha
Egyedül a ruined cuccok amik nem jók semmire! -
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #2220 üzenetére
Ennyi esőt.
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2182 üzenetére
már elkezdtem az előző hozzászólásod után írni egy alapot
esetleg ha végeztem vele átküldöm swagger55-nek és akkor ide ki lesz írva kezdőre -
z0l1ka
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2182 üzenetére
Szerintem swagger55 szívesen kibővítené a tartalmat ,. Véleményem szerint felesleges lenne még egy cikk .,ez már itt olyan kis családias lett
De természetesen ti tudjátok.
Most már azért jönnek az új beszállók ,és még mindig csak alpha játékról beszélünk ,beindul majd az élet ha elérjük az beta változatot -
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2165 üzenetére
2 burlap strips + 1 netting = gun wrap
10 burlap strips + 4 netting = ghillie suit
2 burlap strips + 1 netting = ghillie hood -
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2139 üzenetére
Max kaját bontasz vele... Dísznek van csak.
Am BUÉK!
-
válasz
PeeterssoN #1735 üzenetére
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #1663 üzenetére
A játék minden konfigon szarul fut
Amúgy config fájlt kell megpiszkálni, meg indítási opciókat beállítani.
config
indítási opciókNyilván mindent a saját konfigodnak megfelelően
Nekem így városban is alig megy 30 alá az FPS -
törölt tag
válasz
PeeterssoN #1663 üzenetére
Lehetséges.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #1661 üzenetére
Való igaz, nem a legerősebb hardvere van neki, de más a megoldás.(#1660) Medvebocs26
Állítsd át a játék nyelvét magyarról->angolra, és minden látszani fog, jelenleg magyar nyelven a játék rengeteg gombja és felirata bugos
(mint egyébként minden más a játékban). Ha ez sem segít, a steamedet is állítsd át angolra. A Grafikai beállításokkal meg tök mindegy, hogy mit kezdesz, a lényeg, hogy a rendering resolution és a resolution a monitorod felbontása legyen. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #1472 üzenetére
Ezt videót nem is láttam
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #1333 üzenetére
Sorban: Pristine (kiváló), Worn (karcos, koszos), Damaged (sérült), Badly Damaged (nagyon sérült), Ruined (használhatatlan)
-
RockHaRD
addikt
válasz
PeeterssoN #1232 üzenetére
várom is a H1Z1-et nagyon... elvileg szeptemberben talán már indul az is.
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
PeeterssoN #1200 üzenetére
Ez se rossz
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
PeeterssoN #1136 üzenetére
nekem minden ok ,nálad lehetett valami
-
RockHaRD
addikt
válasz
PeeterssoN #1085 üzenetére
Eddig csak server restartkor volt új loot, most pedig nem kell restartolni, mert bizonyos időközönként restart nélkül is újratermelődik. Nemtom mennyire érthető így
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #1085 üzenetére
Szerver resi után nem tünnek el az eldobott tárgyak, de új loot is jön.
-
válasz
PeeterssoN #1054 üzenetére
+ ha NV kártyád van, nvidia geforce experience - shadowplay
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
PeeterssoN #1054 üzenetére
vagy egy FRAPS nevű programmal, vagy az MSI afterburner OSD (on screen display) vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmvilág
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest