- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
válasz
Sanyaaa26 #1373 üzenetére
A játék jelenlegi állapotával nincs gond, nem bántam meg, hogy megvettem. A gond ott van, hogy nagyon lassan, és logikátlanul halad előre. Semmiképpen sem fog béta állapotba kerülni év végére, attól még nagyon messze van. Dean Hall ugyebár ott is hagyja az egész studiót, (lehet, hogy nem véletlenül).
Armára visszatérve: kell alá a gép, de a dayz alá is kell, ráadásul a stratis map is nagyobb, mint a dayz, az altis pedig szerintem kb 5x akkora, persze, hogy megeszi az erőforrást.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Sanyaaa26 #1373 üzenetére
+1
Én is ennek tudatában játszom, és nem bosszankodom a bugokon ,inkább várom az újabbnál újabb érdekességeket a játékban ,amihez persze néha újabb bugok társulnak ,de ilyen az alpha game majd javítják. Most egyenlőre én is pihentetem a játékot ,mivel karakter reset lesz és így nincs kedvem játszani velede nem baj ,nagyon várom az új patchet ,kevesebb loot stb ,új kihívás
Na meg valahol láttam ,hogy lesz benne ló
érdekes lesz és még mindig azt mondom ,jó lesz ez a game ha egyszer kész lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest