- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Bluetooth hangszórók
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Célegyenesben a Yettel TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
barandris
újonc
Hát m3gyo ne haragudj meg, de azt leszámítva, hogy egyből esőbe kezdesz és meghalsz az okés de a többi szituációban nagyon bénának bizonyultál. Az előző verzióban én sose hűtöttem a karit és sose halt meg miatta... de ha nem űber taktikál gear volt rajta akkor nem melegedett ki olyan gyorsan... Mostani verzió kezd igazán túlélős lenni. Nekem nagyon bejön. Végre már nem a call of dutyról szól... Kétszer meggondolod h miket viszel és lehet h 2 AK tár helyett inkább egy lábast raksz be, mert ugyebár abba kaját készítesz a tár meg nem ehető... Az új verzióba egyszer sem haltam éhen és nem használtam az alma bugoltatást. Kérded, hogy hogy? Rengeteg csirke van még... Puszta kézzel el lehet kapni. Gázpalack meg gázégő rózsa rá a fedő és már lehet sütni... Nincs ilyen... raksz tüzet vágsz botot rá a csirkemell és sülhet... nincs gyufa? Fának a kérgét lehántod botot adsz hozzá kész a túlélős tűzrakási módszer. Csirkecsontból faragsz horgot, bot kötél horog keresel gilisztát azt mehet a peca... kötelet is lehet készíteni... vagy vetőmag is van dögivel. Almát és tököt is meg lehet sütni
én ezt most tudtam csak meg nagyon jópofa és sokrétű. Jah kavicsból lehet kést is csinálni... A zombik meg nem nagy ellenfelek 3-4 fejütés és fekszik. És lehet h van nálla kaja!!! Farkasok.. úhhh dúrvák. Nem kell elszállni magunktól egy apokaliptikus helyzetben h az ember akkor is a táplálék lánc csúcsa... Bizony egy farkastámadást nem sokan élnek túl. De hála istennek kijátszható a rendszer ha nem vagány az ember... A zombikra is rámennek a farkasok és egy óvatlan pillanatban a fedezékünkből ki lehet slisszanni h ne kövessenek. Jah zombi számok... kéremszépen nem rambózni kell és észnélkűl lövöldözni... osonni és észrevéten maradni. Mintha a walking dead-et másolná a játék és abból is számtalan szitu volt hogy lőttek észnélkül és egyre több több több zombi vette őket körül és ilyenkor búcsúzott a sorozat egy színészüktől. Most merőben megváltozott a játék tematikája, eddig kényelmes volt. Aki meg killeket szerezni jött fel annak nyílván nem tetszik mert most túlélős és nem kényelmes. Ez azoknak is szól akiket a kommenteddel elijesztettél, hogy mennyire fos most a játék... Közel s távol nem volt még ilyen jó állapotban a játék mint most. Persze nehezen döcög és szerintem sem lesz kész soha... Jelen pillanatban aki túlélős TÚLÉLŐS zombis játékot akar venni az nem fog most csalódni. Csak kell egy akár jútúbos előképzettség mert most igazán kihívás túlélni...
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
K1nG HuNp #3194 üzenetére
Soha nem lesz ez kész, lassan 500 órám van benne, 2014 ben vettem meg nagy reményekkel, azóta nem sok érdemi javítás jött. Ami jön is piszok lassan, és minimum elcsesz egy csomó dolgot ami addig működött. Az hogy 2 év után most is rohangászni kell gyalog, habár van autó de ezer darabban, és olyan bugos hogy fájdalom. Mintha egy rakat óvodás programozná, ott volt a jól bevált arma3 motor, de nekik saját motorral kellett erőlködni.
Piszok jó játék lenne, de ők megmutatták hogy lehet elcseszni sok pénzből. -
K1nG HuNp
őstag
Nem, nem, nem semmiképp. Ez a legnagyobb múltú zombis survival jatek, nyugodtan vedd meg, most olcsó, és ha egyszer végre elkészül kiváló játék lesz. Hamar beszippant, és amíg bele nem ölsz 100-200 órát a hibáit észre sem fogod venni. A játék készül, a redditen illetve a weblapjukon folyamatosan, fix idopontban jonnek a fejlesztői beszámolók. Ennyi pénzért vétek kihagyni.
A h1z1-el még a szétválása előtt játszottam egy elég népes magyar brigáddal, a játék ramaty volt, de a közösséggel élvezhető volt.
A dayz magyarokkal/haverokkal pedig maga felüdülés, szerencsére van 4-5 magyar only szerver, aktív teamspeakkel, emberekkel.
-
Dani82
senior tag
Eleg elkeserito az utolso par hsz. Pedig azert vettem pct hogy legyen vmi jo kis idorablo survivor game-m amiben lehet masokkal egyutt tuleleni, leginkabb magyar csapatokkal. Akkor ezek szerint a dayz-t hanyagolom
Legyen inkabb a h1z1 ? -
Lien
aktív tag
Az a vicc ebben a játékban, hogy megjelent, 1 talán 1,5 évig rohamosan fejlesztették aztán most meg nem akarnak semmit sem csinálni a játékkal, 0.27-es patch-nél kezdtem most meg csak 0.61 van. Eladtak 3 millió példányt, rengeteg pénz befolyt. Már egy játék 1 millió eladásnál visszahoz mindent!
-
K1nG HuNp
őstag
Tipp: az almafa bug már a modos idők óta létezik. Minden újraszületés után szedek egy inventorynyi almát. A trükk annyi, hogy úgy állsz be az almafa két ága közé, hogy ha lenyomva tartod a w-t akkor egyhelyben futsz, ezután spameled a gombot hogy keresse az almát és látni fogod a chatben, hogy jönnek az almák folyamatosan.
-
m3gyo
csendes tag
Ja azt elfelejtettem megemlíteni még, hogy az eredeti dayz egy mod az arma 2-höz. Egy ember fejlesztette, meg pár segítője ingyen szabad idejében. Ott volt mindenféle jármű, még repülő járművek is, voltak zombik, volt bázis építés, voltak még fegyveres ai-k is. Volt perzisztencia. Itt ezeket rahedli pénzzel, sok fejlesztővel, nem tudták prezentálni hosszú évek alatt sem. Erről ennyit.....
-
m3gyo
csendes tag
Ez a játék halott. Nem azért mert az emberek nem akarnának játszani, de a készítők teljesen idióták jobb szó nincs rá.
Nem tudják mit akarnak csinálni. Mert ez most se nem túlélő játék se nem semmi, ez egy élvezhetetlenen vacak.
Előző patch 0.60-ban még ugyan játszhatónak tűnt, az új rendere megoldotta az fps gondokat, de ugye zombi az nem volt. Ezt még el lehetett viselni, na de azt már nehezen, hogy ha futottam vagy 500 métert a karakter máris túlhevült . Állandóan pocsolyákba kelet fürdeni, hogy ne haljon meg túlmelegedésben. Azaz messzire nem mehettél egyetlenegy pocsolyától sem mert akkor kampec. Rossz vicc. Játszhatatlan volt az egész így. Na de most kijött az új patch a 0.61. Na mondom végre talán ezt is megoldják. Hát megoldották, de a dayz rosszabb mint valaha.
1. próba: Megjelentem, eset az eső eláztam meghaltam hipotermiában.
2. próba Megjelentem még mindig esik az eső, meghaltam hipotermiában
Jó jegeljük pár napra hátha megoldják az időjárást mert ez így fos. Esély sem volt eljutni oda, hogy legyen legalább egy esőkabátom. Ja hát persze a loot az rosszabb mint valaha, mert momentán nincs, ami van nagyon hasznos cipő, könyv és csupa lényeges dolog, persze ez is városonként egy kettő talán. Pár nappal később.
3. próba Nem esik de meghaltam éhen. Érted éhen haltam. Még soha de soha nem haltam éhen a dayz-ben, se más játékban. Több várost áttúrva sem találtam egy azaz egyetlen fia kaját sem. Mást sem nagyon minden üres volt, bármilyen szerverre is mentem (10-20 közötti szerverrel tesztelve)
4. próba Na jó nincs kaja rendben van almafa, hosszú gyűjtögetés révén lett egy kazal almám, éhen nem halok éljen. Irány lootolni. Felérek északra, már egész pofásan elvagyok, van esőkabát, van hátizsák, egy balta is akadt és még az alma is van elég. (ennyi régen kb 10-15 perc volt most majd 3-4 óra, ebből 45 alma szedés) Sőt micsoda csoda egy az egy konzervet is találtam. Meg jó pár fegyvert de töltény nélkül, ha meg volt töltény az damaged azaz kuka mert ki nem lehet lőni. Mondom se gond így már ha nem hagyom, hogy egy horda zombi letámadjon egyesével, kettesével még el lehet velük bánni, ha nem is egyszerűen. A playereket meg valahogy majd kikerülöm, míg meg tudom majd védeni magam. Na de ekkor jött a csodás új fejlesztés a farkas falka. Egyszer csak az úton halok egy vonyítás na mondom jobb elkerülni őket szétnézek nem látok sehol senkit, egyszer csak nagyon messziről vagy 800 m meglátok egy pár pixelt futni felém.Na mondom uccu neki fussunk el. Haha na nem természetesen nem egy volt hanem vagy 6, nem hogy futnak de szuperszonikus sebességgel teszik és/vagy teleportálnak is, persze fegyver nélkül szépen felfaltak. Még fegyverrel is megöltek volna.
5. próba Újraéledek, város semmi nincs benne, csak egy baseball ütő meg egy mp5 kaja persze nincs, ruha nincs, táska nincs, de van rahedli zombi. Megcsapnak vérzek bekötöm, próbálok sunnyogni naná, hogy rám rabolnak, párat agyonverek megint vérzek, de nincs mivel bekötni. Kés nincs rags gyártáshoz a polóból, kő a közelbe sehol, hogy kőkésem legyen. Na mi lett a vége természetesen elvéreztem. (így sem haltam még meg soha, dayz-ben)
Na részemről itt a vége. Ja azt azért hozzá tenném, hogy nekem 392 órám van a dayzben tehát nem ma kezdtem. Akkor most képzeljétek el, hogy a helyemben a dayz szűz embert játszik. Na na mire menne csorikám. Ez így nem játék hanem szenvedés. Szenvedni meg szenved az ember elegét a való világban.
Ezek az idióta barmok akik magukat fejlesztőnek titulálják végre nagy nehezen megoldották, hogy a játék ne egy diavetítés legyen még erőművön is, végre lehetne játszani. De persze az nem jó, basszuk szét a loot rendszert. Loot helyet legyen benne vagy 100.000 zombi úgyis hiányolták őket. Ja meg lehetőleg a legkisebb esőtől, ha nincs feltápolva, dögöljön csak meg a karakter simán. Feltápova meg ugysem elsz mert ugye nincsen loot. Ja meg tegyünk bele terminátor farkasokat amiket se lefutni, se legyőzni nem lehet.
Ha ez egy túlélő játék és arra akarnak ráfeküdni, hol a craft rendszer. Ja az nincs akkor legyen loot, ha már zombi és farkas hordák vannak, legyen lehetőségem megvédeni magam. Ezek azt se tudják mit kellene csinálni, idióta barom mind. Bár nem mert jól lehúzták fél világot egy szarral ami fialt nekik vagy 20-30 millió dollárt és került nekik az egész pár millióba, baromi jó üzlet nekik. De leszarom, csak legalább játszható lenne a fosuk valahogy. De nem a cél szerintem, hogy az összes ember abbahagyja ezt a szart, aztán be lehet zárni a szervereket is, és lehet lépni a maradék lové-val, aztán jónapot.
Bizisten a miscrafted fényévekkel játszhatóbb ennél a fosnál. Arra pedig nem voltak dollár tízmilliók. Ha meg survivor akkor ott az ARK abban van craft, szép is meg játszható is arra sem volt 20 millió dodó. Ez a fos meg egy egyre szarabb fos, pedig milyen jó játék lehetne ha nem sült bolondok fejlesztenék.
-
jossua
tag
Senki se tolja már a PH tagok közül ?
-
K1nG HuNp
őstag
Valaki most tolja? Csatlakoznék
-
K1nG HuNp
őstag
Daed gém?
-
Clickbait
aktív tag
Ha valaki esetleg keres embereket maga mellé, rendelkezésre bocsájtom magam és egy barátom.
KATT -
GrG1210
aktív tag
Hali , a verziószámot , hogy lehet állítani ?, mert engem most emiatt nem enged be a szerverekre.
-
rexsimus
aktív tag
válasz
PeeterssoN #3172 üzenetére
Úgy hallottam, hogy bugos lett a hőmérséklet. -.-
-
jossua
tag
Grafika az ocsmány kicsit... az árnyékok úgy futkosnak a házakon mint pók a falon....Probáltam feltenni azt a grafikai tuningot amit linkeltek ,de nem sikerült pedig megnéztem a videot nem értettem igazán mit hova kell bemásolni
-
PeeterssoN
őstag
Vicces mikor, a jó ég tudja miért, hypotermia lép föl, igaz nem tundrabugyiban meg eszkimókabátban tolom/tam, de azért na! Utána, hogy ez a sz@rság megszűnjön, gyújtom a tűzet de az is... na mindegy felb@szta az agyam, hogy 3 darab rőzsepakk leég 2 perc alatt, de felmelegedni semmi esetre sem sikerül mellette, csak farönkkel nem aludt ki pillanatok alatt. Szóval úgy döglöttem meg, hogy a szokásos módon a tűz mellé kuporodva kb 1 perc alatt elkezdett égni az arcom, majd mire megmozdulnék, hogy arrébb menjek elájul a csóka és rögtön meg is hal.
-
1m1s
tag
válasz
Rison77 #3170 üzenetére
Nekünk nincs ezzel problémánk.Próbáljatok meg nem a spawn városokban loot-olni.
Ha nem találtok kaját, szedjetek almát.Van egy Glitch, amivel tudjátok spammelni a keresést.Olyan mint mikor a kútból iszol vizet és nyomod az "F" betűt így folyamat iszik.Menj egy almafához és guggolva nyomd az "F-et".Ha a karakter feláll, akkor nem jó, próbáld újra és az animáció végén nyomd folyamatosan az "F-et".
-
Rison77
senior tag
Nem tudom, csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek, vagy valami brutál módon visszavették az item spawn rate-et, az új patch óta, egyszerűen nem tudunk játszani. Körülbelül stabil mindenhol az fps, végre tudnánk barangolni, de minden teljesen üres, 100 házban, összeteszem a 2 kezem, ha találtam 1 konzerv kaját, eddig mindig az volt a halál oka, hogy éhen haltam... még az ivás csak-csak megvan oldva a kutakból. Próbáltunk több szervert is, de egyszerűen teljesen üres az egész. Másnak is feltűnt?
-
nextgen001
csendes tag
Saját fénykép
Ha valakit érdekel így kell beállítani [Videó] -
Lien
aktív tag
Még csúnyább, kevesebb részletet tölt be, de érzem, hogy most már van legalább 50 FPS-em full minimum grafikán. Esetenként egy parányit beakad de fut tovább, teljesen jó, csak már megint annyi mindent változtattak a játékon, más a TAB-os menü az emberednél is, a különböző cselekvések stb.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
UNQL.Charlie #3163 üzenetére
A szervereknél a Hive oszlopban publicnak jelölteken van közös karakter hordozás, külön 1-1 a belső és külső nézetes szervereken. A private hive szerverek pedig akár egyesével vagy csoportokban teljesen különálló karaktereket kezelnek. Később ez jobban ki lesz dolgozva egy karakter választó képernyővel a főmenüben.
-
UNQL.Charlie
tag
válasz
kisborda #3162 üzenetére
Ilyen gondom nincs,hogy nem tudok csatlakozni, az fps meg nagyon sokat javult, legalább is nálam.
Mondjuk, talán volt már olyan, hogy nem csatlakozott szerverhez, de elenyésző alkalommal és ha jól emlékszem ilyen annó is volt
De ez a random karakter wipe nagyon idegesítő -
kisborda
tag
válasz
UNQL.Charlie #3161 üzenetére
Engem az zavart (fps-ről nem beszélve), hogy kb minden ötödik próbálkozásra engedett csak be, akár különböző szerverek esetén is.
-
UNQL.Charlie
tag
Sziasztok!
Most az új pecs miatt újra felraktam.
3x tapasztaltam, hogy ha kilépek egy szerverről, vagy a szerver vág ki és bemegyek másikra mindenem eltünik amit addig összeszedtem
valaki találkozott már ezzel a problémával? Kicsit kezd már zavaró lenni.
Választ előre is köszönöm! -
kisborda
tag
Nekem sajnos még ehhez is gyengécske a gépem, de egy laptoptól nem is várhatok többet.
-
Rison77
senior tag
Végre eljutottunk arra a szintre, hogy stabilan fut a játék, így 3 év alatt csak sikerült. Most már tényleg ráfeküdhetnének az építésére is.
-
miazmá
tag
Miért csak jelszavas szerók vannak?
Jah, meg is van. Erre nem gondoltam
-
Lien
aktív tag
97 szerver, kivétel nélkül az összes jelszavas, ezt benyaltam.
-
Viper26
nagyúr
Látom lett pár változás, még a végén fel kell raknom megint.
-
TiberiusX
tag
Én exp. voltam eddig, viszaraktam simára, de nem tölt semmit. Gondolom azért mert a fájlok lent vannak.. vagy tévedek?
-
törölt tag
Na végre kitudom próbálni rendesen. Az a 10 perc 300-as pingel nem volt nagy élmény.
-
BlackDevil
aktív tag
Végre kijött, el se hiszem
már jön is a cucc -
DokiBaxxi
őstag
-
wjbhbdux
veterán
0.60 jöhet stable szerverekre még ma
[link]
-
kisborda
tag
Van már valami hír, mikor jön? (kijött-e már?)
-
jossua
tag
Most mikor jön ki a frissítés végülis ?
-
wjbhbdux
veterán
Végre ki tudtam próbálni az experimentalt, nem hittem a szememnek amikor megláttam hogy 100 FPS van.. SZÁZ!!!!! van remény
-
Scrake^;DD
aktív tag
tegnap letöltöttem adtam neki 2 próbálkozást. Az elsőnél valami hajón voltam fenn de szerencsétlenségemre csúszós volt a fém és a halálba csúsztam
a másodiknál már kicsit jobban alakultak a dolgok, egy városban voltam ahol egy másik játékossal is találkoztam, ő adott nekem rizst amit meg is köszöntem mert éhes volt a karakter, de sajnos megenni már nem tudtam. Sajnálatos módon egy zombi is vérszemet kapott a rizsre szóval odajött és megpróbálta elkérni de olyan nagyot suhintott a kezével, hogy megsebesített. Véreztem aztán odajött egy másik player aki folyamatosan azt mondogatta hogy hello barátom miközben sz@rrá véreztem mindent. Gondoltam hogy valamiben sántikál szóval megpróbáltam felvenni a baltát a földről de mire felvette a karakter, agyonütött a kezével
-
wjbhbdux
veterán
válasz
PeeterssoN #3127 üzenetére
Az experimental serverek határozatlan ideig nem mennek, ha játszani akarsz akkor vissza kell váltanod a korábbi verzióra. exp kliens sose fog a több ezer serverre csatlakozni, csak arra a 10-20 teszt szerverre ami megy időnként, akkor a kereső filterbe "experimental" névvel lehet őket megtalálni. dayzdevteam twitter szokott tájékoztatni ha indulnak.
0.6 a rendes szervereken még hónapokig nem várható ilyen tempóval. -
hun-man
tag
válasz
Scrake^;DD #3124 üzenetére
A .60-ast kell megvárnod, hogy kijöjjön stable-ra és akkor legalább látsz majd valami fejlődést a játékon.
-
törölt tag
válasz
Scrake^;DD #3122 üzenetére
Verzió szám. 0.59 a stabil jelenleg és 0.60 a tesztkörnyezet(béta).
-
TiberiusX
tag
válasz
Scrake^;DD #3120 üzenetére
Szerintem az .59-es játszható (rossz FPS-t leszámítva), a .60 meg nagyon jól fut/futott eddig
-
Scrake^;DD
aktív tag
Hali. Nagyon rég toltam a játékkal, legnagyobb kalandom volt amikor spanommal fél napon keresztül nyomtuk és nem haltunk meg, volt, hogy repcsitéren 4 en jöttek ránk és mind a 4 et leszedtük ketten kb 1 órás küzdelem volt de behúztuk
aztán úgy haltam meg hogy átestem a falon és lezuhantam a semmibe.
mennyire játszható már a játék? vannak még benne bugok? -
TiberiusX
tag
Tud valaki valamit, hogy mikor jönnek vissza .60-as exp. szerók?
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #3115 üzenetére
Szerintem lesz ilyen személyes stat. Mennyit éltél. Mennyit futottál. Hány embert öltél meg. Hány járkálót öltél meg.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #3115 üzenetére
Szerintem sok jelentősége nincs..
-
PeeterssoN
őstag
A no stats connected... az mit takar a főmenűben? Lehet, hogy ez miatt nem tudok csatlakozni a több száz-ezer szerverből egyre se?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #3108 üzenetére
Nem saját fejből mondtam, még mikor kijött az első patch, akkor írták twitteren, hogy ezért dobja a "Connecting Failed"-et. Jelenleg a legutolsó patch problémákat okozott (teljes wipe, majd senki sem tudott szerverre csatlakozni), le kellett lőni minden experimental szerót és jelenleg is a probléma elhárításán dolgoznak a fejlesztők. Remélhetőleg jövő hét elejétől ismét lesznek szerverek.
A szerverkereső nem igazán tudja tartani az iramot, késik, valószínűleg ezért látod a teli szervereket üresnek/nem telinek. Amit érdemes csinálni, hogy minden experimental szervert beraksz a kedvencek közé, és a kedvencek listáját frissíted, így azonnal kiadja a szerókat, nem kell várni. Ha azt látod, hogy 0/60, és 8.00 az idő, akkor valószínűleg az adott szerveren épp restart van, ekkor kell próbálni folyamatosan a csatlakozást (egeret középre viszed és folyamatosan spameled az entert, vagy ennyi erővel készítesz egy enter macrot).Nekem egyébként sikerült nem egyszer bejutni, csak a 0.60-as patchbe, mióta kijött, kb. 20 órát toltam és azt kell, hogy mondjam, teljesítmény terén megkaptuk amit akartunk. Az adatlapomon található configgal 40 alá nem megy be (vagy csak nagyon ritkán) az FPS, a legnagyobb városokban sem, városokon kívül 50-100 FPS. Vannak bugok, igen, sajnos a zombik nem az igaziak, illetve interakciókkal kapcsolatos hibák is előfordulnak, de legalább a map teljes területén játszható a játék, nem kell óvakodni semmilyen területtől a kis FPS miatt.
Őket érdemes követni twitteren:
DayZ Dev Team
Eugen Harton - vezető producer
Brian Hicks - kreatív rendező -
PeeterssoN
őstag
Tudott már valaki csatlakozni experimental illetve 0.60 as szerverre? Mert nekem továbbra is dobálja a connecting failed-et.
Ja a sokan jelentkeznek a szerverre... ezt inkább hagyjuk. Miközben jelentkezek a 6/50 fős szerverre 15-20 x próbálkozván, addig mások vígan fel-le lépkednek rá. -
Gilthanas
aktív tag
Mikor jön a 0.60 stable branch-re? Tudja valaki?
Én múlt héten próbáltam az experimentalt (rá kell klikkelni a serverre és 7-8 percet várni), és akkor berak a serverre. Ez akkor működik amikor rákattintottál valamire, nem írt ki semmit de nem is tudsz másra rákattintani. Ha ezt észleled akkor csak türelmesen kell várni majdnem 8 percet és akkor berak.
-
kócos87
tag
válasz
PeeterssoN #3104 üzenetére
Igen. Folyamatosan kattintgatni kell aztán majd egyszer beenged. Egyébként a UK-09-ig ajánlom a próbálkozásokat, mert ezek az uj kiegészítő szervereken nagy a desinkronizáció így élvezhetetlen. A legnagyobb esélyed a restartokkor van. Én mostanába max 10-15 perc és bejutok.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #3104 üzenetére
Ez egy bug! Nem kell aggódni, sajnos nem jó a csatlakozás experimentalon, ez valószínűleg amiatt van, hogy egyszerre nagyon sok ember próbál meg ugyanarra a szerverre felcsatlakozni, egy időben. Próbálgatni kell folyamatosan. A probléma nem az Ön készülékében van
-
PeeterssoN
őstag
Ujra én ujra csatlakozási probléma!
Dedikált win 8.1 pro felpattint, játék ujra felpattint (experimental) , eredmény: Connecting failed!
Most visszaállítom stable- ra, ha ugy sem műxik fingom sincs mit tudok kezdeni!
-
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #3093 üzenetére
Nekem továbbra is ez van akárhová csatlakoznék...
-
PeeterssoN
őstag
válasz
nextgen001 #3101 üzenetére
Nekem konkrétan hupilila lesz a képernyő első indításra a betöltőképernyő után és semmi. (Win 8.1)
-
nextgen001
csendes tag
Windows 7 alatt valakinek ez a hiba jönne elő:
Itt a megoldás:
[Platform Update for Windows 7
]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest