- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
FuRiONight #398 üzenetére
a cinikus megjegyzésedet leszámítva (amire semmi szükség nem volt), a changelogot köszönettel vettem
-
FuRiONight
addikt
Mert javitja a játékot és mert a játék maga alpha állapotban, talán azért várjuk..
-
[w]
őstag
akkor remélem implementálnak kínai ernyőt is!
-
[w]
őstag
játék közben meg lehet valahogy nézni a szerveren lévő játékosokat? van erre valami lista vagy akármi?
szerk.: vazz, elvileg a P gomb listáz
-
nanorambo
őstag
válasz
tarBubbles #389 üzenetére
Nagyon jó...
-
Radnix
senior tag
Elvileg 11-re meg kellett volna, hogy legyen az update, de még sehol semmi.
-
[w]
őstag
-
Sanyaaa26
aktív tag
Fene egye ezt a gyűjtögetést, de ha egyszer olyan szééépek
-
válasz
FuRiONight #383 üzenetére
Ja hogy így... akkor van még időm újítani.
-
Kösz emberek, akkor próba szerencse, de nem akarom potyára megvenni.
Igaz, előbb-utóbb újítok egy eGPU-t a géphez, de akkor is... -
Radnix
senior tag
válasz
FoxiestFox #379 üzenetére
Szerintem ha kicsit még optimalizálnak rajta el fog futni azon a gépen akadásmentesen, ha minden csutkára le lesz húzva.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
FoxiestFox #379 üzenetére
Esélytelen
-
Üdv, srácok
Milyen gépigénye van a cuccnak?
Egy Radeon 3650-em van, 512 megás, és egy T9400-es Core2-m (laptop).
Nyilván nem maxon játszadoznék, csak heti 1-2 alkalommal 1280-on élvezhető sebességet kapnék?
Megnéztem a hivatalos gépigényt, de az érdekelne, gyakorlatban hogy is néz ki a dolog. -
z0l1ka
aktív tag
válasz
Absinthe16 #375 üzenetére
Ahogyan írták fentebb, nem videóbeállítási gond ez
hanem karaktered vagy éhes vagy szomjas vagy beteg..én tegnap jártam úgy ,hoggy meglőttek de nem haltam meg hanem pár perc múlva magamhoz tértem
és szinte minden feket -fehér volt..aztán ahogyan ettem ittam szépen fokozatosan tért vissza belém az "élet" (szín) és a kb ilyen 20-25 perc múlva már minden frankó volt
-
Mr.White
senior tag
válasz
Absinthe16 #375 üzenetére
esetleg nem sick, éhes a karaktered, vagy lőttek meg?ezek mind szürke képet okoznak és sok evés ivás tud segíteni.ha sick vagy igyál addig a kútból míg nem hány az embered, nekem ettől elmúlt.
amúgy sick-en még a charcoal tab tud segíteni. -
Absinthe16
csendes tag
Sziasztok!
A videó beállításokhoz lenne egy kérdésem:
Nekem totál szürke a képernyő, színek alig-alig, csak halványan.
Már próbáltam mindent állítani a videó beállításoknál, de sehogy sem akar megjavulni és kezd zavarni.
Tudtok erre valami megoldást?
Üdv -
Macka
veterán
Tegnap hárman kitaláltuk, hogy lemegyünk a tengerpartra, a frissen spawnoló játékosokat kísérgetni. Elektro-nál értünk le, majd elindultunk kelet felé. Jön szembe két játékos, megállítjuk őket, de az egyik már menekülni készült. Elévágtam, ráfogtam az M4-et, hogy nem fusson már, nem akarom bántani. Integetett, már kezdtem megnyugodni, gondoltam adok neki kinyitott konzervet, de neeeem. Előkapja a machetéjét, és rohanni kezd felém. Lelőttem. Eközben a másik arc puszta kézzel szerette volna állig felfegyverkezett barátomat leütni, hát őt kis újraspawnoltattuk...
Tiszta hülyék ezek a játékosok, nem lehet segíteni senkinek. -
Chalez
őstag
A mai nap kérdése: Ki jött be az ajtón? Vagy valami ilyesmi....
Köszi srácok, hogy megvártatok! Mint mindenből, ebből is levonom a tanulságot. Ha nem érkezik a kérdésre válasz azonnal, akkor FIRE!!
-
FuRiONight
addikt
Szabad a délutánom, szóval ha érdekel valakit tolhatnánk együtt a játékot!
Steam: FuRiONight
Mikrofon: ON
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
FuRiONight #368 üzenetére
Köszi, kíváncsian várom
-
Sanyaaa26
aktív tag
Üdv, valaki nem tudja pontosan mikor jön a 0.37-es patch?
-
spawn21
veterán
erre az eltűnt karakterem figyeljetek oda, mert nekem is ma ezt csinálta. Mondom is mi a büd...s franc. Vissza,majd simán szerver váltás nélkül play, és ott volt a a karakterem.
Agyfaszt is kapnék, annyi óra van benne. kettő magnum, kézifegyver, sniper, shutgun, mossin a hátzsákban
Csak egyedül szar játszani
szerk: igaz az első játékom pc (laptopon) de élvezem. Úgy hogy még a város neveket sem tudom
-
Huma
addikt
válasz
nanorambo #364 üzenetére
Csakhogy a két dolog (csalók+mindent elvesztesz) tönkre vágja az egész játékot. Nyilvánvaló hogy valamit ki kell találni erre a problémára. Diablo 3-ban nekem pl van 60-as HC karakterem. De ott nem is áll fenn a lehetőség hogy egy csaló miatt elvesztem. Ha meghal akkor az vagy az én hibám vagy a netkapcsolaté/blizzé. Ez így elfogadható. De az hogy a 13 éves Pistike poénból és e-penis növelésből kinyír a szerveren mindenkit és tönkreteszi akár egy hónap "munkáját", már nem.
-
-
Huma
addikt
válasz
DokiBaxxi #362 üzenetére
A 90%-uk 25 év alatti. De főleg tinikorban divat a csalás.
BF-ben volt olyan csaló aki azzal fűszerezte a dolgot, hogy miközben halomra lőtt mindenkit, folyamatosan fikázta őket hogy milyen bénák, meg hogy nem tudnak játszani és hogy ő mekkora ász. Hamar át is ment mindenki másik szerverre. Sajnos gondolom a csaló is.Viszont BF-ben nem vesztesz semmit, csak egy meccset, nincs tétje. Itt viszont akár az egész havi játékod odalehet egy csaló miatt. És ez nagyon nem jó. Garantálom, hogy a játék bukás lesz, ha a csalókat nem tudják kiszűrni és minden holmija elveszik az embernek egy-egy ilyen miatt. Pár alkalom után minden normális embernek tele lesz a töke velük és inkább hagyja az egészet a fenébe.
A megoldás a jelszavas szerverek lehetnek, de ez kicsit megbonyolítja a dolgokat. -
DokiBaxxi
őstag
BattlEye-os volt, igen. Komolyan mondom, lebegett, meg teleportált. Sajnos nem tudtuk felvenni videóra Nem feltűnően odajött a falhoz, átlőtt rajta pontosan 2 lövést, mind2 talált, másodikba haltam
Aztán meg ugye, mint írtam lebegett a market mellett, meg repült és lőtt.Biztos, hogy csíter volt, mert hatalmas PVP party volt elektroban, a 40 fős szerón 30-an ott voltak, 360°-ból jöttek a lövések. Mire visszaértem/tünk üres karival, már tök üres volt az egész, ahonnan lövéseket hallottam, mindenhol hullák és/vagy egy holttestnyi loot a padlón
Egyébként, komolyan mondom, értelmi fogyatékos hülyegyerekek járnak a hivatalos fórumokra, nem éri meg ide semmit sem posztolni, mert egyből leugatják az embert
-
FuRiONight
addikt
Tegnap délután sikeresen beszereztem a játékot! Ma reggel pedig az első killem is megvolt!
Aki gondolja vegyen fel steam-en: FuRiONight
-
z0l1ka
aktív tag
Részben egyet értek veled
Én még nem találkoztam csalóval (kopp-kopp) igaz nem járok "nagy" szerverekre max ahol csak 20 játékos van ..viszont az , hogy ha meghalsz nem veszíted el a cuccaid nem tudom nem e "ölné" meg a játékot ,hiszen pont ez a lényeg ezért izgulsz , izgulsz és félted a karaktered, hogy nehogy meghalj és elveszítsd a felszerelésed
De ha kicsit belegondolunk, akkor az se lenne jó szerintem ha meghalnál majd pár száz méter gyaloglás után újra tele lennél jó felszereléssel ..az már nem survival
Viszont lehet majd lesz valami módja ennek a későbbiek folyamán , mivel még most csak a negyede a felszereléseknek ami most a játékban benne van ..Más.:aki esetleg nem értesült még róla, jövőhét szerdán 0.37-es patch élesbe
swagger55
Igen sajnos még most nagyon sebezhető a játékremélhetőleg majd kitalálnak valamit mert a csalók (és ebből elég egy ) tönkre tud vágni egy egész szervert
-
Huma
addikt
válasz
DokiBaxxi #354 üzenetére
Remélem rágyúrnak majd a csalók kiszűrésére mert az az egyik sarokköve a multis játékoknak. Egy-egy csaló simán tönkretesz egy szervert. Engem BF-ben is baromira irritáltak. Azonban ebben a játékban nem csak 10 másodpercet, meg egy jó pozíciót veszíthetsz, hanem egy rakás felszerelést, akár egy hónap gyűjtögetésének az eredményét. Mivel kizárt hogy a csalókat teljes mértékében ki tudnák szűrni ezért mindenképp kellene valami lehetőség, hogy ne veszíts el mindent halál esetén. Akár egy biztos hely ahol tárolhatod a cuccaid akár az hogy nem veszítesz el mindent halál esetén.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
DokiBaxxi #353 üzenetére
És ismét... Megyek be elektroba no gear-es karival, tök üres elektro (!!, szétlőtt mindenki a hacker, mindenhol hullák), megyek be a marketbe, egyszer csak a market melletti fa mellett lebeg !! egy ember, és lő. Megyek be, elkezd repülni a levegőben, mikor jövök ki a marketből már a szemközti házban van és lő. Szánalom felsőfokon
-
DokiBaxxi
őstag
Remek... Elmentünk Elektroba PVP-zni. Bentragadtam egy kis egybejáratos bódéban, egyszercsak gyerek odajön a falhoz, átlő a betonfalon ÉS a bódén, 2 db (!!) M4 lövés, és halott voltam. Ugyanígy másik 2 társamat is megölt. Rohadék hacker
-
Macka
veterán
válasz
DokiBaxxi #351 üzenetére
Úgy, hogy ketten voltunk... A kalapos, aki a képen már fetreng, a harmadik társamat lőtte ki a barakknál. Azt nem tudtuk, hogy hányan vannak, kint még csak a kalapost láttuk. Aztán, amikor hallottunk M4 lövést, visszhúzódtunk a börtönbe, kivárunk. Ajtót becsuktuk, fegyver rászegez. Egyszer csak nyílt az ajtó, és az idióták egyszerre akartak bejönni a nagy loot reményében. Kettőt azonnal kaszáltunk, a harmadik még pár lépést kódorgott. A negyediket nem értem, hogy minek ment fel a lépcsőn, őt hátbalőttük. Nem volt nagy eszük...
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #346 üzenetére
Igen ,mert még tesztelik pár napig , de le lehet tölteni aki kiszeretné próbálni--->steam /könyvtár/jobb klikk dayz-re / Tulajdonságok/Béták/ és ott ki kell választani az "experimentalt" és tölti is a 0.37-est patchet..viszont mivel teszt alatt van csak pár szerver elérhető és az is hardcore
viszont nem léptem be szerverekre, visszatettem a régi 0.35-ös patchet, karakterem megvolt nem resetelődött.,viszont amit észrevettem mikor felléptem, nem volt a karakteremen a gázálarc ?! azt olvastam , hogy nem lehet majd viselni bizonyos maszkokat ha sisakot viselsz ,de gázálarcos te ?!
az pedig sisakkal együtt a legjobb
na mindegy .
egyébként: ETA to Experimental: Within next 2 hours
ETA to Stable: No current ETA, dependent on testing results ..tehát ha nem lesz vele komolyabb gond akkor szerintem élesbe is beteszik hamarosan .. -
Macka
veterán
A következő patch mikor esedékes a normál szervereken?
-
z0l1ka
aktív tag
elnézést, lejárt a szerkeszthetőség, de itt is találtam egy kis érdekességet
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #339 üzenetére
Hát igen
na találtam még infót
ezeket még csak tesztelik gondolom apránként majd jönnek az új cuccok
pl kerékpár ?!
Ló ?
jó lesz ez úgy érzem mire kész lesz
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #337 üzenetére
Hát az LoL
Semmi infó nincs arról , de reméljük hamarosan leszSzorgosan dolgoznak a fiúk /lányok ,akkor hamarosan biztos lesz
-
z0l1ka
aktív tag
naaaaa
, Beindultak a fiúk
ez már kicsit komolyabb patch lesz
0.37-es patch
majd ha esetleg valaki ráér nem fordítaná le ?
-
Radnix
senior tag
kipróbáltam az experimental patchet!
Sok jó újítás: pl 2 új épulet amit láttam, rendőrautók nyitható csukható csomagtartóval, ajtókkal, bogyós bokrot viszont még nem találtam. És experimental létére kb 2 óra alatt egyszer sem fagytam ki. -
DokiBaxxi
őstag
Érdekes dolgok, érdemes megnézni.Elvileg 2-3 hónapon belül jöhet a vadászat, főzés, íjak. Illetve 3-4 héten belül bekerülhet az is, hogy a zombik (és a loot) újraspawnolnak.
(#328) renard
Második vidi nem jó(#330) Macka
Elég szemét dolog ez
-
H@lede
tag
Üdv mindenkinek!
Látom szép kis dayz tábor van már végre ezen a fórumon is!
Van esetleg valami közös szerver ahol megfordul az emberek nagy része innen?
-
DokiBaxxi
őstag
Hát ez elég kemény este volt. Úgy döntöttünk a csapattal, hogy PVP-zünk kicsit Balotán... hát, nem volt eseménytelen a dolog.
Láttunk egy Cherno felé futó embert a sátraknál, elkezdtük üldözni, 3. társunk a betonkerítésnél maradt. Egyszer csak szól, hogy menjünk vissza, mert 2 full geares kari rongyol rá. Nem értünk vissza, rárontottak, de sikerült mind a kettőt megölnie (már láttuk őket, csak "átbugoltak" a kerítésen.) Ezután szerver váltás, mert valami gond volt (magas ping, lagg, stb.). Lövéseket hallunk várakozás után, majd reset. Reset után vissza, gyorsan átsprintelés a börtönbe. Átértünk. Bekempeltük a börtönt, egyszer csak kb. 10 perc után nyílik az ajtó, 2 ember, társam egyiket lelőtte, a másik megölte. Amíg halott barátunk elektroból sprintelt vissza, másik 2 ember ismét kinyitja a börtön ajtaját, mind a kettőt lelőttük. Oké, kis lélegzetvétel. Nem telik el sok idő, jön még egy gyerek, lelőttem (bár nem tudom, ki az a retardált, aki benyit a börtönbe úgy, hogy az ajtó előtt 2-3 hulla). Ekkor jön egy új, sniperes ember, Balota másik felén (sátrak felől) támogat. Társunk átsprintel hozzá, egyszer csak lövéseket hallunk, mind a kettőt lelőtték, de az egyik újraéledt, és sikeresen lelőtte a támadót. Ezután, miután a halott ember visszaért, megint pici lélegzetvétel, ekkor mosinos társunk jelenti, a torony felé player közeleg. Felmentem a börtön tetejére, látom jön a hangárok felől, átfut. Erdőben szaladgál, rálövök, persze a törött ablakon nem megy át a lövés... Miközben 2 bajtárs a börtön garázsából tűz alatt tartotta, 2-en körbekerültük, de mire odaértünk, már lelőtték. Ezután loggoltunk ki, miután egyesült a csapat, mert a csapat 90%-ánál se kaja, se pia és a felszereltség is elég szegényes.
Tudom, hosszú lett, de volt izgalom bőven
(#325) Audifan
Ez a rövid változat -
Huma
addikt
Miért? Most is az van hogy akár 2-3 óráig nem találkozol senkivel.
Azt amúgy én is mondtam, hogy nem túl jó a jelenlegi kempelésszimulátor jelleg. Sok extra tartalom kell még bele. Pl lehetnének városok ahol npc-k vannak akikkel lehet pl kereskedni. Lehetne kajálni, aludni, stb. Esetleg saját szoba vagy láda ahol tarthatnád a cuccaidat és ezek nem vesznének el ha meghalsz. Valamint a városban természetesen nem lehetne megtámadni a másikat. -
bugylee
tag
Most komolyan, szerinted mi értelme van annak egy mmo-ban, hogy 2-3 óráig nem találkozol senkivel??? Nem az a játék baja, h sokan v kevesen vannak, hanem nincs mit csinálni. Megvan a gear, kempelgetsz v rambózol, lelőnek v te lősz le mást, aztán itt a vége. Megunod mert nincsenek célok. A lényege a zombik lennének, márha lennének. De egyelőre nincsenek.
-
Huma
addikt
50 nem sok. De ha azt vesszük, hogy elméletileg nagyrészt kipusztult az emberiség...
Ekkora népsűrűségnél még csak nem botlik lépten-nyomon jk-ba az ember.Az lenne a tuti ha mmo-hoz hasonló méretű világ lenne és rengetegen csatlakozhatnának. Persze azért lenne valami ésszerű limit hogy ne menjen át agyatlan fps-be hanem tényleg akár több óra is eltelne anélkül hogy másik játékosba botlana az ember.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #316 üzenetére
Hát
elvileg Igen
aztán meglátjuk
Huma
Én úgy tudom egyenlőre 50 a max ! Térkép meg hát .."hatalmas: 225 km², nagyjából kétszer akkora, mint a GTA5-ben bejárható terület, és 38-szor akkora, mint a Battlefield-széria eddigi legnagyobb térképre. 2-3 óra folyamatos rohanással érhetünk át egyik végéből a másikba." -
nanorambo
őstag
A játék még eléggé kezdeti stádiumban van, a hivatalos fórumra várják az ötleteket/észrevételeket. Semmi sincs kizárva. Amúgy láttam egy képet, amin a csávó kofát játszott. Kipakolt maga elé egy csomó mindent az útra és leült.
Én az íjakat várom nagyon, remélem lesznek majd. -
Huma
addikt
válasz
CrusherW #310 üzenetére
Itt nem lehet cuccokat bespájzolni? Minden elveszik mikor meghalsz? Kezdheted előröl az egészet?
Amúgy ahogy a hozzászólásokat olvasom attól tartok, hogy ez a játék nem fog másról szólni mint kempelésről. Az meg elég értelmetlennek tűnik számomra. Pedig az alapötlet szerintem nagyon jó.
Az lenne az igazi ha a játékosok nagy hatással tudnának lenni a környezetükre. Pl többen összeállnak és felépítenek egy kis falut/erődöt. Lehetne piacot üzemeltetni ott. Esetleg lehetne farmot létrehozni és kajával kereskedni. Persze ezt már nagyon túlgondoltam.
-
Macka
veterán
Napi kill: ÉNY-i reptér, irányítótorony. Épp bent vagyunk négyen, kivételesen csak kutattunk. Épp lehasaltam, mondom táplálkozok, mert megéhezett a szentem. Erre nem oda spawnolt valaki? Gyorsba elő magnum, bele ment az egész tár...
-
CrusherW
tag
válasz
ElDiabloo #309 üzenetére
Év végére tervezik a betát, és még az is csúszhat, reálisan még legalább egy év a release-ig, de lehet sokkal több is. Addig tényleg akármi lehet. Szerintem egyébként nagy csodák nincsenek. Az AI és a fizika nyilván nagyságrendeket javul, de az erőforrásigénye nagyban függ az ARMA II-től, ami rossz ómen.
@Huma: ez bármelyik másik játékban borzasztóan idegesítő lenne, de talán pont a DayZ-ben engem kevésbé zavar. Gyakorlatilag ugyan akkora esély van arra, hogy az erdő széléről valaki agyonlő. Az első pár tökéletes gear elvesztése még talán fáj, de utána már egészen hozzászokik az ember. Nyilván, idegesítő, hogy önhibámon kívül veszem el a karakterem, de az sem sokkal jobb, ha lecsipáznak.t
-
DokiBaxxi
őstag
Emberek... tudhatnátok, hogy az optimalizálást soha nem az alpha közben/előtt végzik el, hanem a beta előtt/beta közben/beta után. Szóval lesz ez még jobb is
-
CrusherW
tag
Reggelre nekem is eltűnt a karakterem, úgyhogy nekiálltam az újnak, de úgy egy félóra után servert váltottam, és láss csodát, visszakaptam a régi karakteremet. Úgy fest, mintha a db-k nem lennének szinkronban. Elég idegesítő, mert a másikkal már elmentem a világ végére.
-
ElDiabloo
senior tag
Szóval esélytelen, hogy játszak :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest