- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Silent77 #2890 üzenetére
Jogos
..bár a minap én is hasonlóan már több fórumos kolléga mellett nagyobb SSD-re váltottam és fel tudtam tenni a játékot rá. Bizony rengeteget számít. Érezhető javulások.
Én emelem kalapom az egyedi ötlet és stílus miatt. Sehol máshol ilyet nem kapni csak a Dayz-ben (szerintem). Valamit tényleg jó lenne kezdeni az optimalizálással mert így az embereknek totál elmegy a kedve tőle
Azért amit korábban villantottak, hogy lesznek grafikai változások/optimalizálások és hogy ezek valósan hozhatnak javulásokat, arra azért még várok.
Addig is itt egy jó kis event külön sztorival mindennel:
[link] -
Sebestyen01
őstag
válasz
Silent77 #2864 üzenetére
Na csak óvatosan csak OTT vannak értelmes fegyverek az utolsó suttyó is azt kempeli...... Tegnap 3 an elig eltük túl, mint a ragadozók komolyan mondom.... nagy ötlete volt a tisztelt fejlesztőknek hogy így oldották meg a lootot..... komoly! kb a játékmenetet a nullával tették egyenlővé
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Silent77 #2415 üzenetére
Igen vissza kapcsoltam, és úgy már tökéletes
Ami érdekes, hogy ezzel most a játék alatt durván 3,5GB környékén stagnál a memória kihasználásom. Én arra tippelek, hogy a másik esetben ahogy haladtam városról városra végig betöltött mindent a memóriába. Aztán az meg véges.
Kíváncsi lennék 16 gigánál bekajálná e mindet
Balota környékén tök véletlen találtam egy Crossbow-t!
Ahhoz lehet találni/craftolni nyilat? -
-
z0l1ka
aktív tag
-
nanorambo
őstag
válasz
Silent77 #1945 üzenetére
Szerintem nem reset, csak más típusú szerverre mész fel.Nekem is volt már ilyen. Full geares karakteremmel rohangálok és restartol a szerver. Átmentem egy másikra és teljesen új karaktert adott. Anyáztam. Kipróbáltam még 6 másik szervert: de mindig az új kakaraktert adta be. Elkezdtem azzal játszani, felhúztam egy közepes szintre. Aztán később haverom után felcsatlakoztam egy másik szerverre és mit ad isten, a régi full geares karakteremet adta be. Pedig ugyan úgy third person normal volt az összes szerver, valami mégis különbözik.
-
hun-man
tag
válasz
Silent77 #1016 üzenetére
Értem
Más kérdés. Ha a mikrofonom működik (TS-en fel tudom venni a hangom) akkor játékban, miért nem? Hogy lehetne megnézni, hogy felismeri-e, az az opció nem jó, hogy megkérdezek valakit, mert nem hallanak.
Egyébként, most találkoztam panel tetőn emberekkel, az egyiküket lelőtték. Csak a defibrillátor hozhatná vissza? Ha csak eszméletlen akkor jó a sárga endorphine ( vagy valami ilyesmi).
-
RockHaRD
addikt
válasz
Silent77 #952 üzenetére
Azért nincs respawnra lehetőség csak meghalásnál, meg eszméletvesztésnél, mert különben mindenki folyton respawnolna, amíg nem tesz az előző halálodhoz, vagy haverodhoz közel. Aki ezt akarja elérni, az így is viszonylag könnyen meg tudja magát ölni. Én max annyi engedményt adnék, hogyha már van mondjuk 2 játékóra a karakterben, akkor egy lábtörés esetén lehessen respawnolni.
-
-
RockHaRD
addikt
válasz
Silent77 #770 üzenetére
ha világos zöld, akkor jóság. Ha sötét zöld, akkor igyál még.
Arra jó egyébként, hogyha eleget eszel-iszol, akkor világos zölddel kiírja Hydrated, meg Energized, és ha a vérszinted nincs maxon, mert előtte mondjuk véreztél, vagy meglőttek, vagy akármi gond volt, akkor kiírja, hogy Healing, aztán azt, hogy Healthy ha újra maxon leszel.
Ez a legegyszerűbb módja a gyógyulásnak tulképpen.
-
RockHaRD
addikt
válasz
Silent77 #759 üzenetére
pontosítok: az újra spawnoló embernek indulhat az öngyilkosság addig, amíg nem rak hozzád közel.
Viszont annyit tanácsolok, hogyha csak egyikőtök hal meg, akkor fogd a teljes cuccodat, rakd le a földre valami sarokba, utána vedd fel a haverod összes cuccát, azt is rakd le valahova, aztán vedd vissza a saját cumód. Ha a hullán marad a cucc, akkor viszonylag hamar eltűnik. Ha a földre lerakod, akkor viszont server restartig ott marad, és visszajöhet érte a haverod.
-
RockHaRD
addikt
válasz
Silent77 #753 üzenetére
steam-en belül a játékla jobb gomb, tulajdonságok, béta fül, ott kiválasztod az expelimentalt, majd leokézod. Letölt most hozzá vagy 6-700 megányi patch-et, aztán ha a játékot elindítod, éldemes a selvel fülön a bal alsó salokban a filtelnél beílni a szelvel címhez, hogy expelimental, akkol csak azokat a szelveleket listázza ki.
Leíltam Lómaiul
-
RockHaRD
addikt
válasz
Silent77 #750 üzenetére
iZurvive. Tudtok csoportot is csinálni, frissítik időben az új városokat is, és be tudod jelölni a haverodnak, hogy éppen hol vagy, mi a találkozási pont, stb. Jó kis cucc, mi is ezt használjuk. (használtuk, amíg játszottak a többiek)
A gond most annyi a játékkal, hogy aki sokat játszott vele, annak a stable már unalmas, az experimental meg játszhatatlan, hiába van teli újdonságokkal. Olyan rubber banding van benne, hogy tönkre tesz mindent + random eltörik az ember lába, és mindent elront deréktól lefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sorozatok
- Linux kezdőknek
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Házimozi belépő szinten
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest