- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kriko213 #2699 üzenetére
Most nem érdemes játszani, mert jön a 0.56 és karakter reset lesz. De lehet egyből 0.57 lesz, mint ha ilyet is láttam volna egy odalon. De a lényeg, hogy kari reset lesz az tuti.
Amúgy pár napja voltam egy pesistance enable szerveren és akkora fps laggom volt a sok tárgytól, hogy még a játék is kifagyott.
Elég dúrva volt.
-
kriko213
újonc
válasz
#65537792 #2651 üzenetére
Üdv mindenkinek még új vagyok ezen a fórumon. Minap barangoltam szokásosan nem találtam a lootot
aztán hirtelen valami csoda folytán megnyitottam az inventorymat és láttam hogy egy láthatatlan alma van a földön. Amit természetesen ha eldobok és újra felveszek csak akkor látok és ez minden gyümölcsel így van.
Táskát teljesen nem találok, már újratelepítettem a játékot de még mindig ugyan ez a baj. Mi lehet ez? Valakinek valami tippje a javításra? -
Endrúú
csendes tag
Hello!
Egy klán nevében szólok az érdeklődőkhöz.
Jelenleg tagfelvétel van folyamatban,olyan DayZ Standalone (és egyéb) playerek számára,akik éreznek magukban csapatszellemet és szeretnének együtt barangolni egy jó társasággal.
Korhatárt sajnos kell tartanunk,amely minimum 17 év.
Akit érdekel a dolog,jelöljön be Steam-en a Sundi820 néven.Várom a jelentkezéseket!
Hungarian Pownstars Team - Sündi
-
hun-man
tag
-
törölt tag
Köszi
akkor marad a kb 40 fps
Amúgy prison island mindig teli volt lootal? Találtam 1 mosint, kb 5 AK-t, 2 shotgunt, és kurva sok könyvet
-
wjbhbdux
veterán
válasz
#56230144 #2690 üzenetére
"új engine" nem lesz, csak mivel a helikopteres engine legtöbb részét már kicserélték, ezért más néven hívják majd ha elkészült. A mostani DX8-as helyett DX11-es renderer lesz elvileg májusban, de csodát nem kell várni tőle, nem lesz hirtelen 100FPS vagy ilyesmi. A jó öreg Windows XP-n viszont nem fog elindulni többet a játék.
-
törölt tag
Nem tudjátok, hogy az új engine kb mikorra várható?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
PeeterssoN #2688 üzenetére
Én csak a főútra rakok ki tárgyakat, szinte mindenhol volt már gond eltűnéssel
-
PeeterssoN
őstag
A pisztoly supressort ráraktam az mp5-re használtam zombi ellen mégis a 100 + métterre álló zombi lazán meghallotta!
Ja és a kétszintes zöld házban, még véletlenül se rakjatok le cuccot a jobb oldali szobába, mert egy bug miatt a levegőben marad és az istenért sem lehet utána felvenni.
-
törölt tag
válasz
wjbhbdux #2686 üzenetére
Értem, köszönöm.
Az igazság az, hogy akár hol keresgélek, egyszerűen nem találok semmit, nem azt mondom, hogy 2-3óra alatt legyek "fullos" mert nem. Sőt nagyon bejön ez a mostani hangulat, de az elképesztően tud bosszantani, hogy 5-6óra folyamatos game után elérem végre azt, hogy ne haljon meg a karakterem (éhen,szomjan) próbálom kerülni a player-eket, egyszerűen csak túlélek és ha éppen ez nem sikerült, akkor az első szembe jövő egyből arra játszik, hogy megöljön vagy ha van fegyvere ezt meg is teszi.
Szóval remélem ez változni fog valamilyen úton-módon. -
wjbhbdux
veterán
-
törölt tag
Lehet tudni, hogy mikor tér vissza a jó öreg régi loot rendszer vagy ez már marad így?
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #2681 üzenetére
Oké, köszi!
DayZRP-ről valaki tud valamit?
-
PeeterssoN
őstag
Los banditos magyar pulic szerver: amit akarsz játékstílus
Hunniások magyar privát szervere: nagyon barátságosak.
Ip-t nem tudok adni de a kereőbe beírod kidobja a pontos szervercímet.
Onnan már csak mented a favoritba és elvileg ott is marad. -
törölt tag
Tudnátok ajánlani pár szervert? mert most csak össze vissza joinolok mindenhova, és szeretnék találni 1 normális szervert, na meg persze randomra DDOS-nak érzékeli a routerem ha megnyitom a dayZ szerverkeresőt, szal ha lenne egy IP amire azonnal rá tudok menni, az nagy előny lenne nekem
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #2676 üzenetére
Ez a hivatalos dayz oldal. Ha írják, akkor lehet lesz. De itt vannak ötletek is, amiket csak megosztanak, hogy "lehetséges." Lehet ez is ilyen.
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #2676 üzenetére
Ha BKV ellenőrnek betudok majd öltözni, akkor 10/10.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
nextgen001 #2673 üzenetére
Minden szerdán karbantartás van.
-
nextgen001
csendes tag
üdv!
Segítene valaki ,hol tudok meg friss infókat a játékról?
Ahogy most is egy szerver se fut.
Steam-en semmi és itt se jelezték. -
törölt tag
A torony ahol voltam az volt Green mountain? Ha van egy walkie talkiem akkor tényleg bele tudok hallgatni valami rádióbeszélgetésbe?
-
törölt tag
válasz
#56230144 #2667 üzenetére
Torony feléig mentem én is.
Egyik youtube-os videóban az elektro környékén a hajódarun volt sok fajta katonai ruha.Én általában megnézek pár házat és ha másnak a szemetét se találom ott, kilépek mert a szomszéd városokban sem lesz semmi . Kicsit elbaszott dolog ez a 0.55
-
-
Sanyaaa26
aktív tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz, ezt soha sem tudtam én sem megérteni, miért jó ez? Ettől jobban alszik, vagy itt éli ki magát, mert az életben nem megy? Ti tudjátok...
-
PeeterssoN
őstag
válasz
spank309 #2662 üzenetére
A csalás az csalás akármilyen a módszer.
Esetleg te is ilyen ehhez hasonló gennyes módon szerzel ennyi hihetetlen mennyiségű fullos fegyvert és egyebet vagy teljesen tisztán játszol és rájöttél vagy valaki más sugott ( ezt jobban el tudom képzelni) , hogy mit kell tenni?
Nyugodtan elmondhatod itt mindannyian segítünk egymásnak jószándékkal. Nem röhögünk ki senkit mert nem tud még dolgokat.
Nem személyeskedünk főleg mert ez csak egy JÁTÉK!
Kérlek, kérünk hogy ezt a szinten aluli stílust máshol de leginkább sehol se gyakorold! -
BlackDevil
aktív tag
Ezek a zombik nagyon elszántak...
Mit elkapálóznak a szerencsétlenek! -
Macka
veterán
válasz
#56230144 #2657 üzenetére
Igen. Tegyük fel, van egy fullos karaktered, amit így másolhatsz:
1.: Szerzel egy autót, beülsz, sík terepen felgyorsítasz 60 km/h fölé, majd miközben megy az autó esc, és gyorsan kilépsz. Kilépés után logolsz vissza azonnal, és ott lesz az autó, te, és a fullos hullád az autó mellett, amit ki is tudsz lootolni, max a gatya lesz ruined.
2. Kilépsz a játékból. Amint kilogoltál, a társad megbilincsel. Te logolsz vissza, eredmény ugyanaz, fullos hullád is ott lesz, amit lootolhatsz.
Nem túl etikus, jobb szervereken bannollással jutalmazzák. Ezért futkos mindenhol fullos emberke, és ezért nincs sehol loot, ugyanis a szerver számozza a tárgyakat, és a sok másolás miatt nem spawnol vissza semmi.
Már a 0.54-ben is működött, és a 0.55-ben javították. -
wjbhbdux
veterán
Survivor GameZ vasárnap este 10-kor, trailer
http://www.Twitch.tv/SurvivorGameZ
http://www.Twitch.tv/SurvivorGameZ2
+ minden résztvevő is streameli természetesen. -
Macka
veterán
válasz
#56230144 #2654 üzenetére
Az új patch óta a katonai területeken NINCS katonai cucc. Ahol találsz: roncstelepek, UAZ, rendőrautó, udvari pottyantós.
Ahol a patch óta van loot: Krasnostav reptér, Sverigno roncstelep, Severograd keleti részén a bányában lévő uaz.
Persze ez szerver függő, de találton egy szervert, ahol 4 óránként "nagy" reset van, és visszaspawnolnak a dolgok. Duplikálni nem lehet, azonnal bannolnak.
-
PeeterssoN
őstag
Hogy kell megfeszíteni az íjat?
-
törölt tag
Nem tudom miért szídják ezt a játékot ennyien, én tökéletesen elszórakozok, persze a network errorok, meg a town lag kicsit idegesitő de épitőmunkásként üldözni full geared emberkéket felbecsülhetetlen
-
törölt tag
Ez a hobo roleplay nem is rossz
Valamiért segitenek rajtam az emberek, eddig csak egyszer lőttek le, és rengetegszer adtak kaját/vizet meg egyebeket. Volt, hogy egy Mosin-t is adott egy srác, igaz lőszer nélkül
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
wjbhbdux #2645 üzenetére
Hát azért több alkalmazottól jelentősen fel kellene gyorsulnia a folyamatnak mivel egy programozóra kevesebb feladat jut. A pénzből lehet szépen megfelelő eszközöket meg szoftvereket vásárolni, hogy könnyebb legyen a fejlesztés. Ne mondja nekem senki, hogy ezek mindent megtesznek annak érdekében, hogy gyorsan kész legyen a játék mert nem hiszem el.
Azt megtanultam, hogy a karakterhez nem szabad kötődni
-
wjbhbdux
veterán
válasz
DokiBaxxi #2644 üzenetére
Sajnos a program fejlesztés nem úgy megy, hogy pénzt+alkalmazottakat dobálsz be egy házba és attól felgyorsul. A DayZ csapat az EA megjelenés után rendesen ki lett bővítve, különböző ütemben érkeznek tőlük az elkészült elemei a játéknak. Ha nagyon zavar, töröld le pár hónapra/évre, mert tényleg nem egyik pillanatról a másikra lesz kész, hanem 2017 környékén.
DayZ-t meg szerintem csak úgy szabad játszani, hogy nem kötődsz a karakteredhez, mert akár egy játékos vagy maga a játék is elveheti tőled egy szempillantás alatt.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
wjbhbdux #2643 üzenetére
Igen ezt hívják úgy, hogy a lustaságukat ráfogják, hogy hát őőő örli ökszessz a kurva játék ne pofázzál kis köcsög. 2 éve vettem meg a játékot és bizony több, majdnem 600 órám van benne és mit látok? Azt, hogy kb. semmit nem haladtak 2 év alatt a játékkal. Úgy vélem hogy itt teljes mértékben nekem és a feldühödött vásárlóknak van igaza, mert nem egy 3 fős csapat készíti a játékot, nem kis büdzséből.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
DokiBaxxi #2642 üzenetére
“DayZ Early Access is your chance to experience DayZ as it evolves throughout its development process. Be aware that our Early Access offer is a representation of our core pillars, and the framework we have created around them. It is a work in progress and therefore contains a variety of bugs. We strongly advise you not to buy and play the game at this stage unless you clearly understand what Early Access means and are interested in participating in the ongoing development cycle.”
"WARNING: THIS GAME IS EARLY ACCESS ALPHA. PLEASE DO NOT PURCHASE IT UNLESS YOU WANT TO ACTIVELY SUPPORT DEVELOPMENT OF THE GAME AND ARE PREPARED TO HANDLE WITH SERIOUS ISSUES AND POSSIBLE INTERRUPTIONS OF GAME FUNCTIONING."
Senki se ígérte, hogy mostanra kész lesz. Nagyon átlatható a fejlesztés folyamata, hétről-hétre beszámolót tartanak, negyéves és éves jelentéssel és előretekintéssel.
-
DokiBaxxi
őstag
Azért mekkora szégyen már ez a játék, te atya-úr-isten!
Hát több mint 3 milióan vették meg a játékot! Ez 20 euroval számolva 60 milió euró, vagy 18 miliárd!!! Ft. Ebből a pénzből egy teljes fejlesztőcsapat nem tudja több mint 2 év alatt összetákolni a játékot, és pofátlan módon ilyen gusztustalanul játszhatatlan szarkupacot raknak az ember elé, mint amilyen most az 55-ös patch? Hát ne vicceljenek már, mit csinálnak ezek? Mert, hogy nem fejlesztenek, az is biztos. -
z0l1ka
aktív tag
válasz
spank309 #2605 üzenetére
Már ne is haragudj , ez egy elég bunkó megnyilvánulás volt, csak azért mert valaki megmerte kérdőjelezni amit te feltételeztél .,az ezelőtti kommented teljesen rendben volt de ez minek kellett ide
Mackának teljesen igaza van. És én ezzel be is fejeztem az offolást és nem reagálok semmit válaszra.
-
PeeterssoN
őstag
Hogyan lehet a szürke képernyőt visszacsinálni? Ha minden rendben van? Felhőbeállítások modosítása?
-
D.Orion
veterán
Van olyan, hogy a szikla magáévá teszi az embert. Pici bug. Nem én nem játszom vele, csak egyik haverom.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
spank309 #2628 üzenetére
ha tudsz valami hibáról ami ezt lehetővé teszi, akkor jelentsd a bug trackeren
, ne itt villogj vele képekkel.
-
törölt tag
Egyébként melyik hátizsák a legjobb a játékban?
-
törölt tag
Ezek a virtuális fightok jobbak mint a barátok közt
-
-
törölt tag
válasz
#65537792 #2614 üzenetére
Annyi könnyítés van, hogy 200m méterről nem indulnak el rád, viszont most már benyitsz egy ajtón és bentről támadnak. A verekedést, kapálást már nem lehet vér nélkül megúszni.
Néha van loot tele cuccal némelyik város. tök random pl. Puska +komoly 12 rekeszes katonai mellények bérházban stb. Tök random lett az egész.
-
törölt tag
Naív voltam már megint. Azt hittem ezzel a 20mb-os update-el csináltak is valamit, de a zombik még mindig úgy ütnek, hogy nem is ütnek, de kapod a találat. Loot nincs.
-
törölt tag
Úristen. Most melyikőtök keményebb a virtuális életben?
Meg ez a duma, fejbe küldelek az m4-el. Istenem. -
spank309
csendes tag
válasz
PeeterssoN #2601 üzenetére
-
PeeterssoN
őstag
Na most legyetek stuffed állapotba a kajától!
Hihetetlen lett a játék semmi logika a loot terén. Kaja ohne.
Ja és ha éhesen (starving) betolok egy szaftos babkonzervet, mintha levegőt nyeltem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- PC Game Pass
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H NVIDIA T1200 32GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Dell Ultrasharp U4025QW Monitor, Alza gari: 2027.11.
- Thinkpad L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe gar
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ThinkPad L15 Gen1 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó IR kam gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest