- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
-
PETEE78
senior tag
Haverral próbálunk összetalálkozni, de egyszerűen lehetetlenségnek tűnik. Vagy ő nem jön rá hol spawnolt,
vagy én nem találok semmi útbaigazítást..
Ám, ha valamelyikünk esetleg rájön hol is van, akkor biztos, hogy valaki vagy valami betalál minket.
Mondjuk múltkor vicces volt, betámadt 2 unatkozó német bandita. Jól van mondom esélyem sincs.
Gyorsan bemenekültem egy faházba és becsuktam az ajtót, beálltam az ajtó elé, azok meg néztek be az
ablakon és magyaráztak, hogy éhesek...
Az egyik csak nem bírt magával bejött, én meg lecsaptam baltával
A másik meg szimplán lelépett..
Szóval visszakanyarodva van valami jól bevált trükkötök ilyen összetalálkozásra? Egyáltalán a spawn
mennyire random? Van fix terület ahol kezdhetek, vagy bárhol lerakhat a gép?
-
Lien
aktív tag
Ezt a BUG-ot még hál Isten nem javították, kedvenc helyem. ÉS az összes ilyen zongorás házra érvényes. Szerintem rajtam kívül max még 1-2 ember tudhatja ezt a csodálatos BUG-ot.
Innen nem tudnak kiszedni a csíterek, remélem.
Bogárka. -
Gilthanas
aktív tag
válasz
kisborda #2284 üzenetére
Ami még elég gagyi, hogyha dobsz egy gránátot akkor az nem pattog, és nem tudod hova érkezett. Se akkor amikor te dobod (nagyon bugos) se akkor amikor rád dobják
Amúgy azzal nincs baj, hogy külön kézbe kell venni, külön ki kell biztosítani és utána eldobni, ami nem könnyű. Csak a BF 4 ben tudod úgy eldobni, hogy közben egy M60 as van a bal kezedben
Harc sűrűjében kockázatos gránáttal szórakozni ha nem biztosítanak közben
-
-
spank309
csendes tag
Mai sztori
Most kezdtem új karaktert, minden szépen ment Pavlovo katonai bázis... a szerver kb 10-15 percenként újra indult, így elég nagy volt a loot. Kapaszkodjatok meg
2 óra alatt 4db 75-ös bobtár tele, ezen felül még 280db lőszerem is volt hozzá, a 35-ös táskámban kb. csak lőszer volt xD Természetesen fegyvert nem találtam egyetlen újra indítás után sem, most jön a hab... találtam gránátot, fleshbang-et. Jött egy srác a hülye pisztollyal lövöldözött a zombikra, nem volt nálam semmi fegyver csak balta, no meg a gránát xD Hát mondom jól van, gyors felmentem a kórház tetejére h majd szépen rádobom. Kihúztam a biztonsági szeget és azt hittem eldobja magától vagy nem tudom vágtam a csodát, aztán rájöttem hogy G-t kell nyomni xD Sajnos késő volt, kézben robbant.
-
kisborda
tag
válasz
BlackDevil #2281 üzenetére
Valahogy sejtettem. Akkor majd legközelebb, ha már lesz gépem.
Köszi mindenkinek a válaszokat! -
BlackDevil
aktív tag
válasz
kisborda #2278 üzenetére
Pl. ezen élvezhetetlen: Packard Bell EasyNote TSX66-HR-458HG
-
kisborda
tag
Jól sejtem, hogy laptopról esélytelen? (2 magos proci, gt635m)
Jelenleg sajnos nincs kéznél PC és most így vizsgák után megint kedvem támadt dayz-ni kicsit. -
spank309
csendes tag
Srácok, nem tudja valami miért van az h haverom ír nekem játékban és nem látom, ő viszont látja az amit én írok.
-
Gilthanas
aktív tag
Szerintetek mitől lehet, hogy az új patch óta remeg a karakterem keze? De nem írja, hogy cold lenne.. ez valami új bug? Úgy remeg a keze fegyverrel, vagy ökölbe szorított kézzel, hogy hát nagyon
Valakinek volt ilyen?
-
miazmá
tag
-
PETEE78
senior tag
válasz
PeeterssoN #2269 üzenetére
esetleg az online-ra egy linket kérhetek?
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok a Dayzben a kérdésem a következő volna: Ha nyomva tartom a caps lock-ot megjelenik a mikrofon jele, ilyenkor aki a közelembe van azzal tudok beszélni a játékban?Egyébként tegnap felmásztam egy panelháztetejére és a fejem felett 5m-re lebegett egy kalap a levegőben
Kíváncsi leszek mennyi idő mire rendbe rakják az ilyen és ehhez hasonló hibákat. -
z0l1ka
aktív tag
válasz
spank309 #2264 üzenetére
Még jó , hogy ilyenekkel nem találkoztam (még)
Most kicsi pihenőn van a karakterem csak sikerült lenullázni megint ,úgy hogy valami szerón voltam és éppen szerver restart volt majd visszaléptem és kámpec
de ezelőtt is így jártam szóval kukáztam a szervert a listámból
de hamarosan újra nekiállok
-
spank309
csendes tag
Ma találkoztam egy kölökkel, tudott repülni.....
késsel hadonászott, fullos cuccom van Cherno-ban voltam a daruknál, és szerencsére volt annyi eszem h felmásztam az egyikre majd olyan helyre álltam ahol max a puskacsövem elé tudott jönni így hát meghalt, ja meg át tudott jönni a falakon is, de érdekes mód a darun nem tudott.
-
Gilthanas
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Lunky88 #2259 üzenetére
Nálam is ez - igaz csak most kezdtem de 10 percet se élek mert a zombik a végtelenségig kergetnek...
Nagynehezen bezártam az egyiket az épületbe, erre jön egy másik
Amúgy mennyi a normális FPS ennél a játéknál ? Most átraktam SSD-re mert elég sokáig töltött, de így is van, hogy 30 FPS alá megy egy GTX 970-el. -
Lunky88
tag
válasz
BlackDevil #2254 üzenetére
Ezzel nekem az a bajom hogy nem él addig a karakterem mire összegyűjteném a hozzávalókat.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #2256 üzenetére
Ez tegnapi twitter üzi .: [link] Azt írja elhalasztották mára
ha jól olvastam..
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #2251 üzenetére
Jó csak mire elmész A pontból a B-be addig sima futással elunom az életem
Mondjuk én futottam elég sokat (sprintbe) de akkor is csak a "hot" felirat volt , de az még nem gáz ..igaz utána nehéz eltüntetni!
Leöltözni meg félek mert mivel nagy nem nagyon fér el sehol ,és amilyen szerencsém van pont akkor szakad meg a kapcsolat vagy akkor rúgnak éppen ki a szerverrőlEgyébként ma lesz experimental-ra patch ?! jól tudom ?
-
BlackDevil
aktív tag
Találni sehol. Csinálni lehet. A full szetthez 14db burlap sack ( zsák) kell, amit szét kell vágni késsel vagy macsetével, ekkor burlap strip lesz belőle és vízszintesen 2 helyet foglal. Ezt össze lehet rakni. Max 10db
A másik cucc ami kell hozzá az a netting ( háló ). Ebből csak 6db kell. Függőlegesen foglal 2 helyet. Max 4et rakhatsz egybe. Ezt a 2 cuccot összehúzod és megcsinálod a hood-ot, gun wrap-ot és a suit-ot.(#2253) etejedu
Levettem máskor a ghillie-t, de nem jött be. Talán a gorka ruházat a baj. Ilyenkor bele szoktam feküdni a vízbe és szép lassan lehűl a karim.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #2251 üzenetére
Nem szoktad levenni gogy lehülj?
Nek volt vmi kabátom amitől azonnal elkezdett feljebb menni a hőm.
De ha levettem egy idő után már megint csökkent. -
Macka
veterán
válasz
BlackDevil #2249 üzenetére
Ilyet merre lehet találni?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #2249 üzenetére
Jó ez az álca
csak elég sokat kell érte menni
-
z0l1ka
aktív tag
Nem rossz nem rossz
Ezt a taposóaknát úgy kell elképzelni ,hogy ha én rálépek akkor game over ?! Mondjuk így lenne realisztikus
Gondolom majd biztos lesz letéve pár a military ajtó elé vagy köré
Érdekes lesz de kíváncsian várom!
Jah és az új börtön az valami brutál jó lett ,remélem azért loot is lesz benne bőven
-
Evome
senior tag
válasz
BlackDevil #2246 üzenetére
Landmine ?? Bear trap ?? AUG ????????
Jujj :3
-
BlackDevil
aktív tag
Végre!
Újra beindult a fejlesztés.
DayZ TV -
z0l1ka
aktív tag
Valahogy nem megy nekem most ez a full gear
Már egész jól álltam amikor ugyanis jött egy szerver reset ,aztán ..............vele együtt resetelődött a karakterem
Legalább van mit keresgélnem újra és újra -
Lunky88
tag
Ma este nem lenne kedve valakinek együtt bandázni? Mondjuk egymást megtalálni nem mindig egyszerű, de valahogy megoldjuk.
Vegyen fel akit érdekel a dolog.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
J.Hetfield #2238 üzenetére
remélem kifizeted a kemoterápiás kezelésem amire jelentkeznem kellett 35 másodperc után
-
J.Hetfield
aktív tag
Már PewDiePie is ezt Dayz player lett
[link] -
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2236 üzenetére
Ja ugyanúgy jó attól még hogy damaged. Max hamarabb elromlik mint egy pristine.
Kajáknál nincs jelentősége. Én mindent megeszek és nincs bajom soha
Egyedül a ruined cuccok amik nem jók semmire! -
PeeterssoN
őstag
Van jelentősége ha valamelyik holmi damage. Pl iránytű ugyanúgy szuperál csak kopottabb?
Vagy; fresh a banán, a képen is ép állapotú, de damage. -
Lunky88
tag
Hihetetlen milyen idióták az emberek.
Találkoztam egy szintén frissen spawnolt túlélővel aki miest meglátott első dolga az volt hogy ököllel nekem esett. Pechjére nálam volt már egy macséta amivel jól megvagdostam, erre elkezdett menekülni és kiabálja a mikrofonba hogy "sorry dude i thought you are a bandit please dont kill me" hát nem adtam neki második esélyt, leöltem a fenébe.
-
Evome
senior tag
válasz
BlackDevil #2233 üzenetére
A zombis eset nem volt valami fényes, hulládat benyelte a mátrix
-
Lunky88
tag
válasz
BlackDevil #2231 üzenetére
Nálad mi volt az oka?
Én eltörtem a lábam és nem akartam laposkúszásban közlekedni.
-
deatom
tag
válasz
BlackDevil #2228 üzenetére
hát még amikor 20 méterről "kritel" a zombi
csak azt látod, hogy a 20 méterről ütöget...
meg a másik, egyszerűen nem lehet levakarni némelyiket, egyik végigfutotta velem a fél pályát, mire találtam vlmit, amivel megölhettem... -
BlackDevil
aktív tag
Birom a zombikat, amikor 1 hitelik az embert, meg amikor 1 hit és még a nagymamám otthonkája is ruined
lesz...
-
Macka
veterán
Sziasztok mindenkinek...
8 honap kihagyas utan visszatertem. Ahogy visszaolvastam kicsit, a loot rendszer iszonyat szar lett azota. Hetvegen nem tudtam, hogy miert vannak olyan szerverek, ahol az egadta vilagon semmi llit nincs. Na, most mar tudom. -
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gilthanas #2225 üzenetére
Pontosan
Elég nehéz jó szervert találni főleg meg ahol normális loot is van ,nem csak ilyen vackok a ,itt ezen a szerón nagy volt az esély ,hogy a militaryn találni lehetett AK fegyót nem pedig csak kaját meg esetleg némi ruhát
Igen annyi esze nem volt ennek hogy lezárja a szervert ugyan úgy beengedett mindenkit csak aztán mikor észre vettem hogy többen vannak akkor szépen sorba mindenkit kirúgott
Jól mondod a szerver keresés az katasztrofális kicsit ,meg mennyi de mennyi szerver van ahol semmi loot nincs ,hát az minek ?!
Militaryn vagy a reptéren találtam elvétve pár kaját meg sisakotHát az ilyen szerver minek egyáltalán ?!
A kisebb házak teljesen üresek voltak és nem egy ilyen szerver van! -
Gilthanas
aktív tag
Amugy attol rettenetesen ideges tudok lenni amikor egyszer csak kirugnak minket egy serverrol. Mert eleve nehez normalis servert talalni ami mukodik is, loot is van, nappali, nem 40 en vannak benne es nem nullazza a karaktert. Es sokszor belepsz letelik 60 sec spawning 4 perc varakozas utan beenged majd kirugnak. Ilyenkor ujra 60 sec stb majd lehet megint kirugnak. Az ilyen admint nyakonvagnam, mert vagy zarja le a servert privatra vagy irja ki, hogy ne csatlakozz! Minden alkalommal belefutok ebbe legalab 3x es durvan felmegy az agyvizem. Ez a server kereses amugy meg mindig egy tortura.
-
z0l1ka
aktív tag
Hát nah
Sikerült újra fullra gearelni a karakterem
bemegyünk haverommal egy szerverre aztán nagy nehezen véletlenül a toronynál a dombon találtunk egy kocsit ,ráadásul ott nem is volt jelezve ,hogy egyáltalán lehet e találni ott kocsit
és nem oda vitték
mert a kezdő benzin volt benne -. Beleültünk ,én vezettem haverom meg mondta merre menjek alig hogy eljutottunk két kanyarig amikor megjött egy nyamvatt admin aztán ki@szott mindenkit a szerverről (gondolom nyugisan akar lootolgatni ) ami rendben is lenne ,de mivel pont a kocsiba ültünk mind a kettőnk karaktere lenullázódott
Hurrá
megvagyunk áldva a kocsival
-
DokiBaxxi
őstag
Valaki nem tud egy szervert, ahol Staroye-ban bugos a perzisztencia? (sok a loot)
Megköszönném
-
wjbhbdux
veterán
Bejelentették február 1-re a következő Survivor GameZ-t!
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #2220 üzenetére
Ennyi esőt.
-
PeeterssoN
őstag
Lol. Találtam lázmérőt.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #2216 üzenetére
Ezt is kérjük bele majd a leírásba!
-
BlackDevil
aktív tag
Ezt pontosan nem tudom megmondani, de valószínűleg jobban jársz, ha egy barátoddal elmentek a partra egy eldugott helyre. Ott öngyilkos leszel, vagy lelő( itt sérülhetnek a cuccok ). Utána te vissza mész oda ahol meghaltál és felveszed a cuccaid, addig a barátod védi.
Ha messze lennél a helytől ahol meghaltál, akkor ölesd meg magad vagy légy öngyilkos míg közelebb nem dob. A szerver resivel vigyázz!!! Érdemes frissen reselt szerón csinálni ezt! -
Evome
senior tag
Először találtam értelmes fegyvert hozzá 60 lőszert / egnagyobb backback-et és taktikai mellényt
fel vagyok feedelve egy egész horda ellen de ketyeg az óra hogy mikor halok meg ?(#2216) ˙??•?*MaxX*? - Akkor nekem ígyis úgyis kampó ? Nem fog akkor se elmúlni ha kiúszom sokáig sok kajával meg mindennel ?
-
BlackDevil
aktív tag
1% esélye van a zombiknak hogy megfertőzzenek ezzel a vírussal.
Jelenleg sajnos nincs ellenszer rá. Ez egy influenza típus. A leghalálosabb a játékban!A betegségről:
#Minor sickness
Tünetek:
"I cough" "I sneeze"
Effektek:
-13% Water/sec#Sickness
Tünetek:
"I cough" "I sneeze"
"I feel my nose dripping"
"My nose feels congested"
"I have a runny nose"
"My throat is sore"
"I feel sore throat"
"My throat hurts"
Effektek:
-26% Water/sec,
-0.3% Blood/sec, -0.1% Health/sec#Fever
Tünetek:
"I'm feeling hot" "I'm burning up"
"I'm slick with sweat"
"My clothes are soaking with sweat"
"I feel cold" "I start to shiver"
"I feel shivery" "I'm shivering"
Effektek:
-26% Water/sec, -0.5% Blood/sec,
-1 Health/sec, -1 Shock/sec#Terminal
Tünetek:
"I'm feeling hot" "I'm burning up"
"I'm slick with sweat"
"My clothes are soaking with sweat"
"I feel cold" "I start to shiver"
"I feel shivery" "I'm shivering"
Effektek:
-52% Water/sec, -1% Blood/sec,
-5 Health/sec, -5 Shock/sec -
Evome
senior tag
Nos tud valaki Sickness ellen tippet adni ?
Ez instant halál ha nem találok gyógyszert ? -
Evome
senior tag
Fracture ? vagyis a zúzódás-t mivel gyógyítom vagy tüntetem el ?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #2206 üzenetére
Köszönöm
-
BlackDevil
aktív tag
Art:
• M65 Field Jacket
• FN Trombone
• Vehicle design standup
• School structure
• Winchester Model 70
Animation:
• Bugfixing
• Hand poses for weapon attachments
• Hand PosesDesign:
• Bugfixing
• V3S Changes
• Cooking
• Diseases
• Independant content of canisters
• New scripting language
• Traps
Programming:
• Security vulnerability fixes
• Vehicle persistency
• Loot distro per building for new system
• Close range weapon sound fixes
• Suicide fixes
• Zombie/Animal AI
• Vehicles - Manual transmission
• Server side logging -
Gilthanas
aktív tag
válasz
Lunky88 #2201 üzenetére
Egyetértek, hogy nem komplex még a játék, de az "öldösöd a többieket" úgy néz ki, hogy ölsz, aztán 2 x megölnek. Megint ölsz talán aztán 2 x megölnek. Aztán nem ölsz senkit, de megint 2x meghalsz (Katonai területen nézve általában
És ugye folyamatosan mászkálni kell lootolgatni stb. Szóval nem fullad ez annyira unalomba, mert a harcok sokkal izgalmasabbak amiatt, hogy nem akarsz meghalni.
A járműveket én is hiányolom nagyon... V3-at sose találok, Heli crash siteot meg 7 hónap alatt egyszer találtam csak, akkor sem volt ott semmi..
Szóval ne írd le azért a gamet, mert nem uncsi öldösés van, hanem meghalósdi inkább
A BF4 valóban öldösős és az uncsi is annak ellenére, hogy vannak járművek. A 100x meghalok 1 perc alatt és újraéledek teljes gearben számomra az uncsi.
És tegyük hozzá, hogy jobban optimalizáltabb és hibamentesebb, mint egy Arma 3 mód. Még így bugos alfa verziójában is...
-
Lunky88
tag
Én az Arma II Day Z modjában azt szerettem hogy többféle járművet lehetett találni majd feljavítani. A csúcs az volt amikor közösen megcsináltunk egy roncs állapotban lévő helikoptert és jókat repkedtünk vele, amíg össze nem törtük vagy le nem lőttek.
Na most ez a nagy problémám a Standalone-al, hogy itt jó sokáig még nem lesz ilyesmi. A videókat amit eddig láttam kb. annyiban merültek ki hogy találsz magadnak fegyvert, majd elkezded öldösni a többieket ami szerintem hamar unalomba fullad. A modban legalább ott voltak a járművek ami egy kis plusz elfoglaltságot adott. Itt meg úgy látom még csak egy teherautó került be, az is kemény 1 év után...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Kedvező Ár! DELL S2722QQC Style IPS 4k PD usb-c Gari 2026.07
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest