Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #1899 üzenetére
sebaj , akkor talán majd a jövőhéten
egyébként honnan nézed ezt a százalékos dolgot ?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #1895 üzenetére
ÓÓh zsír
köszönöm
cyberwarfare
Nem tudommindenesetre a végén az az elköszönés vicces volt
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
#65537792 #1893 üzenetére
Mint pl ő is ?
Nem tudtam ,hogy sírjak vagy nevessek
Egyébként élesbe mikor vetik be a járművet szerintetek ?
várjak vagy inkább töltsem le az exp szerót ?!
-
DokiBaxxi
őstag
Elég jó lett szerintem.
-
Spancho
senior tag
A frissítés ,hogy működik ?
Magától frissít majd a játék vagy nekem kell valahogy ?
0.50-0.51 -
hun-man
tag
Meghalok és exe hiba, meg úgy random is.
-
DokiBaxxi
őstag
Mielőtt bárki elkezdi a fikázást.... Leírták a fejlesztők, hogy mêg tiszta bug, tudnak róla. Örüljünk sztem h megkaptuk a járműveket
-
larpi
tag
Ránéztem a Twitch tv-n hogy mit alakítanak a srácok a járművekkel. Kétszer láttam hogy beesett a Prága (ez egy teherautó) az aszfalt alá, egyszerűen átesett az úton és onnan sehová. Mind a két eset a tengerparti úton történt. Ez így nem annyira élvezetes.
-
DokiBaxxi
őstag
Mennek a szerverek
-
DokiBaxxi
őstag
"Megérkeztek a járművek (V3S) az experimental branch update részeként!
Ez egy korai verzió, tele lesz buggal illetve a vezethetőséget is
finomhangolják még... Mivel tesztelni szeretnék, így jóval több jármű
spawn van jelenleg mint amire számítani lehet a későbbiekben.
Jó szórakozást mindenkinek aki talál egyet!"Magyar DayZ SA csoportban rakták ki.
Jó vadászatot mindenkinek!FINALLY!!!!
-
larpi
tag
Üdv. mindenkinek!
Már fél éve nem játszottam és most leesik az állam a sok újdonságtól. Élvezem a játékot, még a zombik is ügyesebbek lettek.
Egy kérdés: Miért nem tudok inni a kutaknál? Próbáltam több helyen, állva, ülve, fekve sehogy se megy. A kulacs töltés még nem próbáltam, mivel nem találtam még kulacsot se vizes flakont. Most ez bug vagy én bénázok. -
Gilthanas
aktív tag
Engem az érdekelne, hogy messziről is megtartja e az álcát, vagy csak simán kirajzolja karaktert?
Mert ugye ha távolba nézel eltűnnek a bokrok és a fák is ritkulnak a grafika miatt még ha ultrán játszol is. Tehát hiába van valaki a távolban az erdőben egy bokorban te látod őt messziről, mert a gép nem rajzolja ki a bokrot ellenben a karaktert igen. Erre fognak valami megoldást találni vajon? Mert ha az embernek van esze leveszi minél jobban a növényzetet és kevésbé lehet elbújni előle. Más foglalkozott ezzel már? -
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #1854 üzenetére
-
hun-man
tag
válasz
BlackDevil #1860 üzenetére
Nem látok semmi visszaszámlálást, de ha páe óea van hátra akkor valószínűleg a holnapi black friday-hoz van köze.
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
BlackDevil #1860 üzenetére
Már vágom
-
BlackDevil
aktív tag
Erről tudtok valamit? Nem vágom
visszaszámlálás -
válasz
BlackDevil #1854 üzenetére
Ez vezethető jármű?
-
nanorambo
őstag
válasz
BlackDevil #1852 üzenetére
Az itt is működik részben. A szürke képernyőt nem javítja, de akkor is kiélesíti a látásod, ha félholtan fetrengsz.
-
BlackDevil
aktív tag
igaz hogy szélvédő nem feltétlen szükséges de ha 1st( hardcore ) módba tolod majd és egy törött/koszos szélvédő van a kocsidon nem feltétlen fogsz tisztán kilátni belőle
(#1851) Spancho
én még azt tudom ajánlani, addig igyál míg ki nem írja sárgásbarnán hogy stuffed
ez azt jelenti hogy teli ittad magad, ami tudtommal még nem okoz bajt, viszont tuti hogy nem vagy szomjasDayZ MOD-ba voltak hasonló bugok hogy szürke képernyő, ott azzal oldottam meg a hibát hogy ESC --> Graf. beállítások és ott toltam egy OK gombot, majd vissza a játékba és meg is szűnt a problem. Esetleg állíts valamit át pl felbontást, majd vissza eredetire.
-
Spancho
senior tag
Köszi ,de valami gebasz is volt ,mert semmi bajom nem volt már de szürke maradt a kép
-
jossua
tag
válasz
BlackDevil #1848 üzenetére
Ez nagyon szuper
bár szélvédő nem feltétel egy kocsi elindításához
,de tetszik ,hogy mindennel fel lehet majd szerelni
-
BlackDevil
aktív tag
A napszemüveg nem ér semmit. 0.49-en én próbálgattam őket de mindig vakít a nap!
Talán majd később lesz szerepe, ha megcsinálják. Jó lenne ha tompítaná a vakító napot végül is egy napszemüveget használok... 0.50-nél sem tudok róla hogy megcsinálták volna(#1836) jossua
A járművekbe meg tuti kell alkatrész, mivel a dayz mod-ba is kellett. Túl könnyű lenne ha csak talál valaki egy kocsit, bepattan és coolMod-ba kellett bele motor, kerekek, kis vashulladék a kasznihoz, benzin ( ugye az se árt
), szélvédő, meg a benzintartály!
Itt le van írva, de persze ez a mod nem a standalone. Tehát standalone eltérhet majd ettől, bár szerintem nem fog.
-
Spancho
senior tag
válasz
#65537792 #1846 üzenetére
Na azt hiszem megvan a bűnös.
A felhők miatt volt olyan.
Csináltam f12-vel screent ,de nem tudom hova teszi
A lényeg ,hogy ,hogy szerintem így már jó lesz.
(csak fekete fehér a kép ,mert valamiért nem akar 'nem szomjas lenni' a karakterem pedig ittam már 2 kólát meg vagy 10x egy tóból)
-
Spancho
senior tag
válasz
#65537792 #1844 üzenetére
Köszi. A HDR-t vettem le minimumra ,de akkor is furcsa.
Hogy ha egyenesen nézek ,mind1 ,hogy ha a nappal szemben vagy háttal vagyok besötétedik ,ha meg a föld felé(lefelé) nézek kicsit akkor tök szép színes lesz a kép
Lehet ,hogy a felhőkkel vagy az árnyék beállítással kell valamit babrálnom. -
törölt tag
válasz
Spancho #1838 üzenetére
Ami úgy kezdedődik, hogy "DayZ "ország" "szám". Pl.: DayZ DE 1-1 vagy DayZ PL 1-2. Ezek azt hiszem official szerverek. De ilyen olyan high lootal fogsz néha találkozni a persi miatt, hogy nem tudod mit hova tegyél.
Fény efekteket meg próbáld lejebb vagy kikapcsólni, akkor lehet nem lesz annyira azavaró. Blom efektek, meg ilyeneket.
-
-
Gilthanas
aktív tag
Szerintem, a kép besötétedése az direkt van, hiszen ha a napba nézel vagy a világos égre akkor az valamelyest elvakít. Nappal szemben rosszabbul látsz, gondolom ezt kívánja megvalósítani ez az effekt. Nálam is besötétedik a kép ha a nap felé nézek.
-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Még Bambi vagyok, 2 kérdésem lenne.
Az egyik ,hogy vannak hivatalos dayz szerverek ? (úgy értem ,hogy olyan amibe nincs belepiszkálva pl high loot stb...)
A másik pedig az lenne ,hogy ha előre vagy felfele nézek ,akkor besötétedik a kép ,ha kicsit lejjebb nézek ,akkor tök jó világos. Milyen beállitáson változtassak ,hogy ne változzon ennyire a fényviszony ? -
jossua
tag
pisi kaki lol
Remélem tényleg nem lesz sok jármű egy szerveren belül különben megöli a játék hangulatát.
Az se lenne hülyeség ha a kocsihoz alkatrészeket kéne beszerezni h elinduljon -
BlackDevil
aktív tag
Egyre jobb lesz ez a játék, tök jó hogy követhetem a fejlődését
Kannibalizmus végszükség esetére jó hogy van.
SVD és Járművek nagyon várósak! -
z0l1ka
aktív tag
Erről beszél
Cannibalism
-
hun-man
tag
Experimentalon új anti-cheat system van.
-
jossua
tag
Emberek nekem ez a mosin sehogy se jó sose áll meg a skop mindig mozog pedig tök egészséges a karakterem nem is fázik nem is futottam... jobb klikk hiába tartom nyomva
-
Lien
aktív tag
Ezen a 1st person nézetű magyar szerveren annyira jó játszani, mert előbb hal éhen vagy szomjan a karaktered mintsem téged valaki megöljön. És úgy, hogy a sok cuccal meg felhúzod magad.
-
hun-man
tag
Úgy tűnik ez a volt a szerencsehetem.
Ma találtam egy SPOSN Tortilla Backpack-et. Bár ami benne volt annak jobban örültem. Ak 74u+3 tár, 3 gránát, 1 flashbang, rangefinder, magnum, több mint 200 mosin lőszer, quickloaderek. -
Scrake^;DD
aktív tag
Egyébként van ezeknek valami jelentősége ha pl wet a karakter v csak úgy irkálja?
off:kocsikat berakhatnák már
-
z0l1ka
aktív tag
És ezzel az új "hot " karakterrel mit lehet kezdeni ?!
mert ha fullos a cuccom és sokáig futok akkor meg melege van a karakternek ..
ezt nem gondoltál komolyan remélem
Mi ez Tamagocsi?! hát elvileg ősz van a játékba nem lehet 30 fok meleg nekem meg állandóan jelzi ,ha levetem a felsőm és pólóba futok akkor van mikor eltűnik ,na de azért a militaryn ne rohangáljak már egy fehér pólóba mert melege van a karakternek.
Az hogy fázik rendben is van ,tűz meg zárt helység stb..de az hogy már melege is van holott ősz van ,háááát -
jossua
tag
Én se tudtam eddig kútból inni az új patch óta !
-
Lien
aktív tag
Én meg most futottam keresztül az egész mapon, 1 óra vagy tovább tartott, szerver restart, újra felmegyek és bumm új karakter tengerparti gyönyörrel.
Vicces, hogy elbaszták, hogy kútból mág nem lehet inni, hanem csak a kulacsokat töltheted meg vele. Innivalót vagy magát a kulacsokat meg nem is találsz. Tök nagy az esélye szomjan halni... -
jossua
tag
Most jöttem le a szerverről (Los bandidos magyarszeró) és összetalálkoztam valakivel beszéltem hozzá de némasági fogadalmat tett.. csak kérdezgettem intett is h frendly én úgy viszont ! Néhány másodperccel késöbb meg már ütleget amúgy eléggé kezdő volt,mint ahogy én ,de nekem volt fejszém
hát meguntam h ütlegel és elküldtem lootolni a túlvilágra
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest