Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3gyo
csendes tag
Dayztv.com-ról:
"Dayz 0.49 Update Should Hit Stable Branch Today. Servers Down, Extended Maintenance & No ETA. We keep you in touch.".Még a végén csak kapunk a héten 0.49 stable-ra.

-
Nekem elég lenne most egy bicaj, vagy roller, netán egy tajiga amibe haverom tol.

-
-
h1mpi
félisten
Megvettem anno Steamen a játékot kedvezményesen, de még nem játszottam vele 1 percet se. Hogy áll most, milyen státuszban?
-
z0l1ka
aktív tag
Biztos sokan látták ,ma facen megjelent egy kép
nos itt nem a nagy böhöm maci lenne a lényeg hanem a háttérben az a sárga kocsi
Mondjuk ezt eddig is tudtuk ,hogy készülőben van meg hogy lesz is, csak azt nem tudni mikor ..mindenesetre érdekes ,ez a kép nem véletlen 
??•?*MaxX*?
A helicrash-nél mit találtál ?
-
BlackDevil
aktív tag
Tolok fel pár új képet

Ezt már buktam

Helicrash:

ez már oda
Barátokkal könnyebb!

Jelenleg:

-
m3gyo
csendes tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Azt azért figyelmedbe ajánlom, hogy a járművek apró darabokba lesznek bent. Értem ezt úgy, hogy mondjuk ahhoz, hogy egy autóval el tudj indulni egy rahedli dolgot kell még beszerezni. Nem lesz elég csak a benzin.
Ezt valahogy úgy képzelhető el, hogy van egy autó de kell bele 2 kerék, benzin meg még vagy 3-4 alkatrész. Tehát ha hajtani is akarod a drágát az össze kell majd gyűjtögetni, plusz szerszámokat hozzá amivel beszereled és akkor jön az üzemanyag kérdése. Tehát nem egy 5 perces dolog lesz a kocsikázás.

-
BlackDevil
aktív tag
Nem tudom ezt olvastátok már? Én nagyon várom a járműveket!!!

-
z0l1ka
aktív tag
válasz
nanorambo
üzenetére
Óh shit
nem értem akkor milyen patchet mondtak augusztus végén
és aztán tologatják a mai napig ,na mindegy..Hát reménykedjünk ,mást úgysem tehetünk 
cyberwarfare
Akkor lehet még várnunk kell egy darabig
de van egy érzésem, a héten megkapjuk a patchet , de ha nem ezen héten akkor valamelyik héten biztos

-
z0l1ka
aktív tag
Srácok ,héten várható a 0.49 ?! Sajnos elvesztettem már a fonalat ,sok volt az igérgetés mostanában hogy majd ekkor meg akkor jön ..augusztus vége óta nem játszottam Dayz-t mivel már akkor beharangozták hogy jön a patch és karakter reset lesz így gondoltam kicsit pihentetem addig a gamet ,no de hát már lassan 3 hete és még mindig nincs patch
van valakinek valami infója ?! köszönöm.. 
-
törölt tag
-
BlackDevil
aktív tag
Hali.
Aki mostanában fel akar(t) venni steam-re az írjon már itt egy pm-et is, mert sajnos napi több barát felkérést is kapok, melyekből 95%-a fel akar törni hamis steamcommunity linkekkel. Azzal az ürüggyel, hogy cserélni akar de a másik akkján van a cucc és nem tud felvenni és dob egy hamis linket, meg hogy a baratja is fel akar venni de nem tud limit miatt és én vegyem már fel és már jön is a hamis link..... -
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ezt videót nem is láttam

-
DokiBaxxi
őstag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Early Access, pre-pre-pre-pre-pre alpha

De ne aggódj, gőzerővel dolgoznak, és év végén várható a béta, illetve egyáltalán nem ilyen lesz a játék megjelenéskor. Hopefully
-
BlackDevil
aktív tag
Nem látok 1db szervert sem. Csak a favoritba -.-
+ még a fegyverem is eldobta a - gombbal -.- amit persze a föld elnyelt -.-"
-
Gilthanas
aktív tag
Tegnapi interjú Dean Hall-al a jövőbeli fejlesztésekről:
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
zooom3r
üzenetére
Hát nekem az gyanús, Experimantalon már volt tesztelve úgy emlékszem .,hát augusztus végére volt beígérve a 0.49-es patch stable-ra, de aztán csúszás lett belőle lassan két hét mert sok volt a javítani való ...
De aztán lehet nem jól emlékszem ,hátha valaki leírja aki játszik az Experimantalon ...
Nem hiszem, hogy még csak most kezdik el tesztelni. -
zooom3r
tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Experimentalra most jött ki: https://twitter.com/Dayz_TV/status/509430096709832704/photo/1
-
BlackDevil
aktív tag
Akkor elvileg holnap update?
-
Doom83
tag
válasz
KohanTroon
üzenetére
Nagy nehezed de összejött

THX a segitségeket
-
Doom83
tag
Periszkópba távcsőbe hogy tudok belenézni?
-
Doom83
tag
Köszi!

Akkor egyenlőre saját nem lesz

-
z0l1ka
aktív tag
na erre én is kíváncsi lennék
én nézegettem egyszer régebben szerver után különböző helyeken, akkor mintha ilyen 3-4 ezer forint lett volna most meg 10,000 körül van ,.most nem tudom valamit nagyon benéztem vagy ennyit ment volna az ára ..majd megcáfolnak aki jobban ért hozzá mert én sem tudom hogyan megy. -
Doom83
tag
Sziasztok!
Hogy lehet szervert bérelni, és mennyibe kerül havonta?
-
BlackDevil
aktív tag
Lehet hogy ezért van a játékban vitamin!!!
Külön van kálcium?
Vagy ez multivitamin ami van benne?? 
-
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Én meg már komolyra vettem! (te béééna)
Aztán... Ja hogy a déjziiii...az mindennapos eset!
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Biztos csontritkulásod volt

-
BlackDevil
aktív tag
Na meg volt az első lábtörésem. Futottam előre és egyszer csak úgy gondolta a lábam hogy elég neki. Eltört mert egyenes talajon futottam

-
DokiBaxxi
őstag
Srácok, a gránátok eldobásának van valami technikája? Találtunk ugyanis egyet, 2x is eldobtam (előtte unpin) de semmi

-
zooom3r
tag
Ezek szerint 10-én jön a patch! 09/03: 0.49 Patch should hit stable the september 10th. Including duplication & loot fixes link
-
KohanTroon
tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Megjelöltelek barátként a Steam-en , jó lenne együtt játszani , akár többen is .
Akit érdekel mert még nincs klánja vegyen fel , ott is _N3xT_ a nevem . -
törölt tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Whaaaaat?
Ez egy játék. Én az első két-három embernél voltam így. 
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
A szarvasos jó kép, olyan mintha valami animációból lenne.
-
BlackDevil
aktív tag
Sziasztok..
Játszottam már előtte a mod-dal tört szerveren de ez jobban bejött!
Mikor elkezdtem egy fa kunyhó láttán tiszta boldog voltam, ami érthető is!
és lám egy nagy büdös BAKANCS volt benne
Na sebaj. Mentem tovább már valami város szerűben voltam mikor egy kicsit afkolnom kellett. Mire visszajöttem kb ( 3-4 perc ) már az állatja nem hátba vágott egy nagy fejszével??! 
Szerencsére túléltem és bekötöztem magam. Utána a fickó elment és én is a másik irányba
Utána kutakodtam a városokba Novodmitrovsk, Krasnostav stb. Utána átrohantam Vybor alatti katonai bázisra ahol összeszedtem magam mindenféle jóval ( Mosin egy kis grass warp-pal amit szerkesztettem rá, full TTsKO ruházat hunting backpack, zöld ballisztikus bili stb.. ). Ma is ott lootolgattam mikor már épp ki akartam lépni, de megláttam egy másik épületet ( eközben 2 zombit beaprítottam tűzoltó fejszémmel ), na mondom még ott megnézem mit találok. Kinyitottam az ajtót és kaptam egy kis nehezéket a fejembe... Pontosabban ÓLMOT, méghozzá 4 adagot.
Azért az emberke még közölte velem, hogy: "sorry man" miközben én a you are dead feliratot olvastam. Ezután levágtam egy ilyet

Szóval idáig ez az én történetem röviden.
Szeretnék inkább csapatban zúzni veletek!!
Steam ID
Kor: 24
Szerk.
Pár kép

-
1m1s
tag
peccsel mi a helyzet?
-
DokiBaxxi
őstag
Hogy-hogy nem bírod őket lerázni?

Csak fuss gyorsan és lemaradnak
Ha meg sehogy sem megy, menj be egy házba, hagyd, hogy ők is bemenjenek, majd menj ki és zárd rájuk az ajtót
Fegyvert meg katonai bázisokon, reptereken, rendőrségeken, iskolákban, zongorás házakban találhatsz. -
Doom83
tag
Sziasztok!
Segitség kellene. Most vettem meg a játékot, és nem tudok játszani, a zombik mindig megölnek

Fegyvert sehol nem találok, de nincs is rá idő mert üldöznek és nem bírom lerázni őket....
Ötlet? -
nanorambo
őstag
Ekkora makker f*szt.
[link]
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
nanorambo
üzenetére
nem tudom most mi van
elvileg ma kellett volna hogy jöjjön ,nem találtam semmi infót meg azt se hogy volt e ma valamilyen karbantartás egyáltalán ?! Lehet csúszik akkor megint egy hete ,de lehet holnap..volt már olyan hogy pénteken kaptunk patchet ha jól emlékszem ..hát reménykedem
ha mégse lesz akkor újra nem játszok egy hétig.. 
-
nanorambo
őstag
Akkor nem ma jön a patch?
-
Gilthanas
aktív tag
Na így se haltam még meg... álltam egy dombon egyszercsak valami lagg miatt mint a rakéta kilőtt a dombról és már csak a you are dead kiírást láttam
Full gear bye bye. De most már fölösleges gyűjtögetni holnapig. -
hun-man
tag
2:20-nál kezdődik.
-
z0l1ka
aktív tag
Hölgyeim és Uraim
Zolika névvel miért is lennék hölgy ?
de még csak ezen a meseszerű profilképen sem egy hölgy van
de hogy biztosra menjek ,megnéztem
kukim van 
Mondjuk jogos a kérdés mai világba már minden "divat" XD Gábor névvel is lehet regizni ,közben meg egy bomba nő ül a gép előtt jó nagy cicikkel
khm na oké ,befejeztem 
Remélem Holnap lesz Patch
most nem játszottam egy jó pár napig 
-
m3gyo
csendes tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Akkor offolok még egy kicsit. Mondjuk a BR-el is van egy kis problémám, sokat kell várni, hogy be tudj lépni időnként, kevés az eu szerver, az us meg hát 200-as ping mellett ugye esélytelen (ott bezzeg mindig van mire belépni). Meg figyelni kell mert kb 1-1,5 perc alatt megtelik főműsoridőben egy szerver ami elindul.
-
Gilthanas
aktív tag
Új 0.49 stable patch van?
-
RockHaRD
addikt
a Wasteland-nél nincs jobb

a BR is nagyon nagy amúgy, az Altis Life-ra még nem volt időm, de majd meglesem...
Hallottam valami olyasmit is, hogy Whole Lotta Altis. Sokan azt írták, hogy az a legjobb Single mission, de azt is olvastam, hogy most már multi, de nem találom sehol.

-
m3gyo
csendes tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Ugyan ez nem Breaking Point topic de. Az valami ordenáré szar, már bocs. Ha a DayZ alfa akkor a BP nem alfa hanem maga a zéró, a pre pre pre pre pre alfa.
Az egyetlen pozitívum, hogy szebb mert ugye nem dx 9, de itta vége. Bug bug hátán. A fegyverek értelmetlenek, mert a balta mindent ver. A zombik bugosabbak mint bárhol eddig. Loot csak dobozokban van meg kukában, jaj. Az egész egy félkész, épen elinduló fos, közelébe sincs a DayZ jelenlegi állapotának sem.
Az egyetlen pozitívum, hogy pénzt nem kérnek érte, na jó vannak benne pár jó ötlet, mint a kasztok például, de amúgy kb. egy nagy nulla.
Amúgy ha már arma 3 és mod akkor nem ezért érdemes megvenni. Sokkal inkább a Battle Royale, na az igen az élvezetes, egy kis éhezők viadala.
Vagy ha rp akkor ott az Altis Life az is egy jó mod. -
xenom0rph
őstag
Ha már early accces, meg alpha ,akkor hol tudok bugot bejelenteni? Mi kell hozzá? (leírás ,screenshot stb)
-
Mr.White
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Íme az új Android Auto!
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ez már oda
és még kell motor, fémhulladék, benzin, benzintartály, szélvédő.

Lassan fél éve, hogy nem játszottam!"
nem értem akkor milyen patchet mondtak augusztus végén
és aztán tologatják a mai napig ,na mindegy..Hát reménykedjünk ,mást úgysem tehetünk