Új hozzászólás Aktív témák
-
Clickbait
aktív tag
Ha egyszer megkapja az új motort, ilyesmiket, persze kitudja mikor, hatalmasat fog előrelépni a játék.
Én hiszek abban, hogy a legnagyobb fejlesztéske párhuzamosan folynak, csak azokat nem teszik közszemlére. Majd egyszer csak bumm több gigás patch, és lö: egy vadiúj játék.
De nekem a varázsa még igy is megvan. -
DokiBaxxi
őstag
Nem sok minden? NEM SOK MINDEN?!
Ember, a legesleglényegesebb dolgokról beszélt kb. mióta elérhető a játék Early Accessben!
Új motor, új map, több féle zombi, több zombi (5x annyi mint most), új animációk, mozdulatok, AI, bugfixek, FPS növelés. Végre már azzal foglalkoznak, amivel kell. -
HartgeH3-2.8
addikt
Végre egyszer találok egy teherautót ami megy is, aztán beleolvadtam a környezetbe úgy mint a kolléga fent, annyi az eltérés, hogy én voltam a hülye mert a térkép végén jártam elfogyott az út és elsüllyedtem mintha tengerbe értem volna ami zöld XD
Ami bosszant, hogy folyamatosan elfogy a 8 giga ramom..
Levettem már mindent nullára, még a felbontást is visszavettem és mégis. Pár várost elérek és jön a windows üzenet. Egyébként ez alapján lőttem be a játékot: [link] tehát a parancsokat beírtam, hogy használja a négy magot és a 8 gigát. (-maxMem =8192)Ti 16 gigával toljátok?
Hihetetlenül lassan haladnak a fejlesztésekkel, 1 éve már EA..
Szerintem visszanézek kb fél év múlva akkor talán esetleg játszani is lehet normálisan -
Gilthanas
aktív tag
Amugy attol rettenetesen ideges tudok lenni amikor egyszer csak kirugnak minket egy serverrol. Mert eleve nehez normalis servert talalni ami mukodik is, loot is van, nappali, nem 40 en vannak benne es nem nullazza a karaktert. Es sokszor belepsz letelik 60 sec spawning 4 perc varakozas utan beenged majd kirugnak. Ilyenkor ujra 60 sec stb majd lehet megint kirugnak. Az ilyen admint nyakonvagnam, mert vagy zarja le a servert privatra vagy irja ki, hogy ne csatlakozz! Minden alkalommal belefutok ebbe legalab 3x es durvan felmegy az agyvizem. Ez a server kereses amugy meg mindig egy tortura.
-
Evome
senior tag
Először találtam értelmes fegyvert hozzá 60 lőszert / egnagyobb backback-et és taktikai mellényt
fel vagyok feedelve egy egész horda ellen de ketyeg az óra hogy mikor halok meg ?(#2216) ˙??•?*MaxX*? - Akkor nekem ígyis úgyis kampó ? Nem fog akkor se elmúlni ha kiúszom sokáig sok kajával meg mindennel ?
-
BlackDevil
aktív tag
Art:
• M65 Field Jacket
• FN Trombone
• Vehicle design standup
• School structure
• Winchester Model 70
Animation:
• Bugfixing
• Hand poses for weapon attachments
• Hand PosesDesign:
• Bugfixing
• V3S Changes
• Cooking
• Diseases
• Independant content of canisters
• New scripting language
• Traps
Programming:
• Security vulnerability fixes
• Vehicle persistency
• Loot distro per building for new system
• Close range weapon sound fixes
• Suicide fixes
• Zombie/Animal AI
• Vehicles - Manual transmission
• Server side logging -
Gilthanas
aktív tag
Azert ilyen makod tobbet nem lesz
A dayz nem segit es nem bocsat meg
En egyszer probaltam segiteni valakinek amint latta, hogy az inventoriban turkalok azonnal lelott. Akkor fogadtam meg, hogy akinel fegyver van azt elkerulom vagy lelovom rogton
akinel nincs lofegyver annak segitek ha engedi.
-
BlackDevil
aktív tag
Összeszedtem a hozzávalókat!
Volt 2x4 nettingem + nagy nehezen összeszedtem a burlapokat is! Most hogy már meg van a szett, érdekes hogy burlapeső van meg stb..
Már csak egy jobb gorka felső kéne mert az 6 helyet ad meg kéne egy 5Rnd Clipja meg kéne egy High Capacity Vest!!!!!
-
larpi
tag
Én is ismertem egy ilyen "kincses" szervert, de ott csak a militari helyeken volt ilyen loot özön és míg odajutott az ember akár éhen is halhatott. Egyébkén elég nehéz volt a nagy halmokból elő guberálni az apróbb dolgokat (optika, tár ,lőszer), sok mindent meg se látott az ember.
Sajna az új pecss után vége lett a kánaánnak. -
Clickbait
aktív tag
Két évig Infestationöztem. Szerinted?
Valahogy a bugok nem veszik a kedvem, bár a cuccelvesztésnél féltem egy darabig, de majd megszokom.
Mindenképpen csatlakozni fogok valami csapathoz, egyelőre a barátom körömből csak én veszem meg DayZ-t.
Az elmúlt egy hétben minden megtudtam a játékról, sok óra videó meg leirás után azthiszem készen állok.
Összeraktam magamnak egy méretes tweak jegyzetet is hogyha futtatési problémáim lennének. -
-
Gilthanas
aktív tag
Engem az érdekelne, hogy messziről is megtartja e az álcát, vagy csak simán kirajzolja karaktert?
Mert ugye ha távolba nézel eltűnnek a bokrok és a fák is ritkulnak a grafika miatt még ha ultrán játszol is. Tehát hiába van valaki a távolban az erdőben egy bokorban te látod őt messziről, mert a gép nem rajzolja ki a bokrot ellenben a karaktert igen. Erre fognak valami megoldást találni vajon? Mert ha az embernek van esze leveszi minél jobban a növényzetet és kevésbé lehet elbújni előle. Más foglalkozott ezzel már? -
-
Gilthanas
aktív tag
Ti mennyi ideig szoktatok életben maradni, ha rendesen pvp-ztek?
Mert 4-5 óra után full gearben lehet lenni legrosszabb esetben is, és utána ha olyan helyre mész elég hamar véged is van.
De én az elejét is élvezem amíg kóborolgatok gyűjtögetek, persze célzottan. Vagy ha van félrerakott cuccom valahol akkor azt felveszem.A játék túlélés célját tekintve bármeddig túlélheti az ember az erdő közepén néha lootolgatva. De gondolom mindenki a harcot keresi benne főleg. Ha már eleget horgászott, vadászott.
Vagy ti hogy látjátok? Valaki írja, hogy több hónapos karaktere van. Ez elég fura nekem, mert 2-3 napon belül már kábé semmilyen új lootot nem tudsz összeszedni. Amúgy lehet én csinálom rosszul de én assault kombatot tolok nem snipeolok (nem azért mert gonoszság hisz benne van a játékban, hanem csak unalmas nekem). Berongyolok és minél több banditát igyekszem magammal rántani a homályba. Aztán 3-4 órányi loot után újra, max máshol.
Amúgy a sok hiba ellenére egyetértek az előttem szólóval, az utolsó centig megérte a játék az árát amennyire elszórakoztatott (sírtam, nevettem, őrjöngtem, szórakoztam) az elmúlt 2-3 hónap alatt. Kevés teljesen kész játék mondhatja ezt el magáról.... pedig ez csak egy alfa verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged