- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gilthanas
aktív tag
Ti mennyi ideig szoktatok életben maradni, ha rendesen pvp-ztek?
Mert 4-5 óra után full gearben lehet lenni legrosszabb esetben is, és utána ha olyan helyre mész elég hamar véged is van.
De én az elejét is élvezem amíg kóborolgatok gyűjtögetek, persze célzottan. Vagy ha van félrerakott cuccom valahol akkor azt felveszem.A játék túlélés célját tekintve bármeddig túlélheti az ember az erdő közepén néha lootolgatva. De gondolom mindenki a harcot keresi benne főleg. Ha már eleget horgászott, vadászott.
Vagy ti hogy látjátok? Valaki írja, hogy több hónapos karaktere van. Ez elég fura nekem, mert 2-3 napon belül már kábé semmilyen új lootot nem tudsz összeszedni. Amúgy lehet én csinálom rosszul de én assault kombatot tolok nem snipeolok (nem azért mert gonoszság hisz benne van a játékban, hanem csak unalmas nekem). Berongyolok és minél több banditát igyekszem magammal rántani a homályba. Aztán 3-4 órányi loot után újra, max máshol.
Amúgy a sok hiba ellenére egyetértek az előttem szólóval, az utolsó centig megérte a játék az árát amennyire elszórakoztatott (sírtam, nevettem, őrjöngtem, szórakoztam) az elmúlt 2-3 hónap alatt. Kevés teljesen kész játék mondhatja ezt el magáról.... pedig ez csak egy alfa verzió
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vírusirtó topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- Eredeti játékok OFF topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest