Hirdetés
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gilthanas
aktív tag
Ti mennyi ideig szoktatok életben maradni, ha rendesen pvp-ztek?
Mert 4-5 óra után full gearben lehet lenni legrosszabb esetben is, és utána ha olyan helyre mész elég hamar véged is van.
De én az elejét is élvezem amíg kóborolgatok gyűjtögetek, persze célzottan. Vagy ha van félrerakott cuccom valahol akkor azt felveszem.A játék túlélés célját tekintve bármeddig túlélheti az ember az erdő közepén néha lootolgatva. De gondolom mindenki a harcot keresi benne főleg. Ha már eleget horgászott, vadászott.
Vagy ti hogy látjátok? Valaki írja, hogy több hónapos karaktere van. Ez elég fura nekem, mert 2-3 napon belül már kábé semmilyen új lootot nem tudsz összeszedni. Amúgy lehet én csinálom rosszul de én assault kombatot tolok nem snipeolok (nem azért mert gonoszság hisz benne van a játékban, hanem csak unalmas nekem). Berongyolok és minél több banditát igyekszem magammal rántani a homályba. Aztán 3-4 órányi loot után újra, max máshol.
Amúgy a sok hiba ellenére egyetértek az előttem szólóval, az utolsó centig megérte a játék az árát amennyire elszórakoztatott (sírtam, nevettem, őrjöngtem, szórakoztam) az elmúlt 2-3 hónap alatt. Kevés teljesen kész játék mondhatja ezt el magáról.... pedig ez csak egy alfa verzió
Új hozzászólás Aktív témák

- RAM topik
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Latitude 7420 14" FHD IPS (90% sRGB, 400nit) i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest