Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gilthanas
aktív tag
Ti mennyi ideig szoktatok életben maradni, ha rendesen pvp-ztek?
Mert 4-5 óra után full gearben lehet lenni legrosszabb esetben is, és utána ha olyan helyre mész elég hamar véged is van.
De én az elejét is élvezem amíg kóborolgatok gyűjtögetek, persze célzottan. Vagy ha van félrerakott cuccom valahol akkor azt felveszem.A játék túlélés célját tekintve bármeddig túlélheti az ember az erdő közepén néha lootolgatva. De gondolom mindenki a harcot keresi benne főleg. Ha már eleget horgászott, vadászott.
Vagy ti hogy látjátok? Valaki írja, hogy több hónapos karaktere van. Ez elég fura nekem, mert 2-3 napon belül már kábé semmilyen új lootot nem tudsz összeszedni. Amúgy lehet én csinálom rosszul de én assault kombatot tolok nem snipeolok (nem azért mert gonoszság hisz benne van a játékban, hanem csak unalmas nekem). Berongyolok és minél több banditát igyekszem magammal rántani a homályba. Aztán 3-4 órányi loot után újra, max máshol.
Amúgy a sok hiba ellenére egyetértek az előttem szólóval, az utolsó centig megérte a játék az árát amennyire elszórakoztatott (sírtam, nevettem, őrjöngtem, szórakoztam) az elmúlt 2-3 hónap alatt. Kevés teljesen kész játék mondhatja ezt el magáról.... pedig ez csak egy alfa verzió
Új hozzászólás Aktív témák

- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi