- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #2199 üzenetére
Áh tegnap este megtört a jég
Találtunk egyet Stary Sobor-nál meg egy másik szerveren az Északnyugati repteren
Igaz értelmes loot egyikben sem volt , lőszeres doboz meg M4-re volt valami tartozék meg FNX pisztolyra volt scope és ennyi
De az is lehet , hogy már előttünk volt valaki és ki lootolta
Tegnap megint találtam egy kocsitmentem vagy 80-al az úton aztán egy srácot majdnem elgázoltam vele ,nem akartam csak pont sétált az út közepén nem nagyon hallotta a kocsi hangot pedig elég messziről hallani XD éppen hogy kitudott térni ,vicces volt
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gilthanas #2195 üzenetére
Hát ha nem olyan pályára megyünk ahol vannak ilyen 20-30-an akkor azért lehet találni elég hamar ,általában mi olyan helyeken keressük a kocsit ami nem túlzottan "híres " hely kisebb falvakba is jelzi a térkép és érdemesebb oda menni! Most is pl már találtam is egyet Kamysovo-ba volt respawn aztán elindultam a térkép közepe fele ott ahol jelzi a járművet Msta és Staroye , na utóbbi kis faluba meg is találtam a kék színű szörnyeteget
Mi meg heli crash-t nem találunk sehol a patch ótahihetetlen
miazmá
Akkor te a szerencsésebbek közzé tartozol -
z0l1ka
aktív tag
Sajnos haverommal kocsikáztunk és hát kicsit lement az útról majd szépen beleestünk a térképbe illetve a föld alá
valahol olvastam ,hogy nem szabad kiszállni a kocsiból és megmarad a karakter , hát így is tettünk viszont a haverom sem szállt ki hanem ő kilépett a szerverről aztán pár perc várakozás után a föld felett találtam magam minden felszerelésem megmaradt ésssssss még a "HOT" felirat is eltűnt
Jajj de jó mondom micsoda felfrissülés
Aztán haverom visszalépett és hát sajnos az ő karaktere az resetelődött
Én pedig folytattam az utamlootolgattam meg stb , örültem mint majom a farkának ,hogy megmaradt a karakterem
Aztán másnap megyek újra játszani ugyan arra szerverre és amikor beléptem elkezdett visszaszámolni a respawn time 60 másodpercről
holott aznap akkor játszottam először
ez már gyanús volt nekem
Szóval lényeg,hogy nekem is resetelődött a karakterem valami folytán
Szóval szerintem semmiféle trükk nincs arra hogyha valakinek buggol a kocsi az épp bőrrel megússza az ilyen föld alá esést
-
Gilthanas
aktív tag
Olvasok néha csalókról, de pontosan nem tudom az miben nyilvánul meg. Miben lehet itt csalni? Illetve, hogy? Gondolom nem az IDDQD-t kell beírni.
Ezt a videót sem értem végig, hogy mitől cheater valaki. Tudtok példákat?
-
miazmá
tag
válasz
BlackDevil #2187 üzenetére
-
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #2187 üzenetére
Király!!!
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2182 üzenetére
már elkezdtem az előző hozzászólásod után írni egy alapot
esetleg ha végeztem vele átküldöm swagger55-nek és akkor ide ki lesz írva kezdőre -
z0l1ka
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2182 üzenetére
Szerintem swagger55 szívesen kibővítené a tartalmat ,. Véleményem szerint felesleges lenne még egy cikk .,ez már itt olyan kis családias lett
De természetesen ti tudjátok.
Most már azért jönnek az új beszállók ,és még mindig csak alpha játékról beszélünk ,beindul majd az élet ha elérjük az beta változatot -
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #2179 üzenetére
Esetleg neked lenne kedved egy részletes leírást készíteni a játékról?
Akár saját cikk formájában a logoutra. Eléggé benne vagy a témában. Persze csak ha nem nagy fáradság.Vagy bárki másnak.
-
Gilthanas
aktív tag
Ez a persistence server dolog egy bullshit. A satrunk siman eltunt a jungle kozeperol... Nem ertem most hogy van ez akkor? Meddig marad meg a sator? Mert kizart, hogy megtalaltak volna itt mert nulla lootos ejszkai server ahol a kutya sem jar.
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2165 üzenetére
2 burlap strips + 1 netting = gun wrap
10 burlap strips + 4 netting = ghillie suit
2 burlap strips + 1 netting = ghillie hood -
psion2101
tag
Azt mondjátok már meg nekem légyszives,hogy az miért van hogy belépek egy szeróra és max 30 perc után jön az üzenet hogy hány másodperce nincs kapcsolat a szerverrel.Ez már régóta előforduló problémám sajnos.vagy én vagyok szerencsétlen és szar szeróra megyek?
-
miazmá
tag
Köszi mindenkinek, azt tudtam h futás után még rosszabb.
Ezek szerint ez ilyen, de kicsit nehézkes ha 150-200m-re célozva kb 1métert "kileng" -
Gilthanas
aktív tag
válasz
#65537792 #2164 üzenetére
A jobb klikk az csak zoom. Egy külön beállítás a lélegzet-visszatartás amit ha lenyomsz akkor 1-2 másodpercig marad meg a célkereszt. Lehet neked úgy van beállítva külön? Mert alapból jobb klikkel csak zoomol. A beállításnál sem írja szerintem, hogy a zoom-al visszatartja.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #2157 üzenetére
Egész jó
közben nekem is sikerült kipróbálni eme csodálatos ruhát
Háááát mit mondjak ,rohadt jó (lenne ) de nekem is állandóan melege van és nem bírom magam lehűteni hiába öltözök teljesen le ,másik meg állandóan éhes vagy szomjas
tehát etetni meg itatni kell elég sűrűn mint a tamagocsit
Bár ez lehet annak a következménye hogy állandóan "Hot " a karakter ... Mindenesetre egész jól el lehet benne bújni
Csak hát mondom az baj , minden nyűge előjön a karakternek
Pár kép , igaz Én AK101 -el nyomulok és nem sniperrel -
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #2157 üzenetére
Ezt az álcaruhát hogy lehet összepakolni?
Tudtok olyan listát vagy videót (lehetőleg magyar nyelvűt), ahol le van írva hogy mit mivel rakok össze és mi lesz belőle?
pl.: bot +kötél +horog =horgászbot ehhez ásóval kukacot ásni vagy ilyesmi.
De itt is szívesen fogadom a vállalkozó kedvűeket akik részletesen leírják, miket lehet megcsinálni a DayZ-ben.És ha olyan jó az összefoglaló, mehetne is az első kiemelt hozzászólásba mint maradandó információ. Így a kezdők is már láthatnák, és nem kellene mindenkinek elmagyarázni mit hogyan és merre.
Kezdő lépések és alapismeretek a DayZ Standalone világában! címmel vagy valami ilyesmi.Oda lenne írva kik készítették: pl köszönet xy-nak és z-nek a munkájukért stb...
-
-
spank309
csendes tag
Nyomd a jobb egérgombot folyamatosan, ekkor visszatartja a lélegzetét egy kis ideig. Így is mozog de nem annyira.
-
miazmá
tag
Arra van valakinek ötlete h milyen beállítások kellenek ahhoz h ne mozogjon annyira a fegyver a kezemben?
Ha fullon van minden akkor is nagyon sokat mászkál a célkereszt.
Néztem 1-2 videót ahol sniperkednek, de nekik szinte egyáltalán nem mozdul még ha 2 km-re céloznak is.. -
larpi
tag
Egy kérdés, annak aki ért hozzá. Ha valaki bérel egy szervert és megkapja az admin jogot, mennyire lát bele a játékba? Egy ideje lootolgatok egy szerveren mert kevesen játszanak raja, ritkán van 10 fölött a játékosok száma és nagyon stabil, még nem szakadt meg soha. Éppen ezért tünt fel hogy, ilyen kevés játékos mellett szinte minden nap rám rajtol három emberke. Belépek és eltelik egy óra és már a nyakamon is vannak. Egyszer megöltek, többször megléptem, az utolsó két alkalommal már beleszaladtak az AKM tüzébe ami egy 75-ös dobtárból köpködi a magot. Ott is maradtak ketten.
Na szóval: az admin láthatja hogy hol járnak a játékosok? -
Gilthanas
aktív tag
válasz
pittbaba #2150 üzenetére
Használhatsz ALT+ TAB kombóval térkép nézegetést böngészőből (nem javaslom) vagy ha van okostelód, tabelted, közben használhatod az "izurvive" nevü térkép appot. Én ez utóbbit használom lassan fél éve. Elég hamar frissül és a haverjaiddal össze tudod hangolni így ha valaki bejelöli a térképen hol van azt te is látni fogod.
-
spank309
csendes tag
Az első térkép amit linkeltek nem épp friss, ezt frissítik rendesen és mobilra is le lehet tölteni.
-
spank309
csendes tag
válasz
#65537792 #2149 üzenetére
Dehogy vagyok, nagyon kezdő vagyok én is, csak most jó gear-em van, megvan mindenem. Csak azt nem értem hogy miért léptek le mikor ketten voltak, nem tudom mege láttak. De mostanában nagyon óvatos vagyok, főleg hogy most megvan minden de azért én nem lépek le főleg ha lenne társam is.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
pittbaba #2150 üzenetére
Térkép mindenki számára elérhető steamen is vagy itt
Aztán ahol most jelenleg vagy ott szépen az út mentén lennie kell egy táblának addig menj míg nem találsz táblát ,hogy mi a város vagy esetleg falu neve ahol tartózkodszHa megvan akkor már csak annyi a dolgod hogy megkeresed a térképen azt a nevet és kész is
-
pittbaba
aktív tag
Köszönöm! Megfontolva az előzőeket most éppen egy zombie és ember mentes településre bukkantam ott heszizek már egy ideje, szóval már értem, hogy lehet tankolni higgadt körülmények között is ha szerencséje van az embernek. A város nevét hogy éppen hol vagyok hogy lehet kideríteni? Térképem az nincs. Fejből kell megtanulni addig, hogy mi merre van? (amúgy nagyon tetszik, hogy ennyire valóságos minden.. csak mivel még nagyon alpha pont ezt az elvárást rontja el pl hogy a zombik átjönnek a falon néha
)
-
törölt tag
válasz
spank309 #2147 üzenetére
"Most jöttem le egy szerverről Chernoban voltam láttam 2 kermpert egy toronyban "
Lehet, hogy Te jöttél el elöbb és vártak, hogy menj be?
Meg Chernoban ritka a magányos farkas, szóval vagy vártak rád vagy azt hittek nagyon grupetto közeledik és leaveltek.
Bocs csak nekem úgy jött le, hogy Te mekkora ász vagy.
Na ne már. XD
-
spank309
csendes tag
@pittbaba :Így éreztem én is kb. az első órában aztán egyre több video-t néztem főleg claverland-től. Aztán szép lassan mindenre rájöttem, játszható, de ez nem call of duty, ez a "való világ" Dayz.
Most jöttem le egy szerverről Chernoban voltam láttam 2 kermpert egy toronyban full Gear meg álca ruha, egyiket eltaláltam azt bementek az épületbe aztán szerintem ki is léptek, pedig ketten voltak, az ilyen elég gáz. De ma volt olyan is hogy tüzharcoltam valakivel ő is eltalált de én úgy találtam el őt hogy eltört a lába, nem tudtam kiszedni utána már és kilépett vártam fél órát és a hülyéje visszalépett. Aztán nyilt terepen sínezte a lábát, ki is lőttem a retekbe
-
PeeterssoN
őstag
Soha többet nem leszek friendly full geares játékossal szemben.
-
pittbaba
aktív tag
Értem! Én is mindig úgy érzem vágom hova kell menni mert lootot is találok azért, csak mindig vagy zombi vagy ember megöl, friendly szervereken is azonnal headshot ha military zone-hoz futok. De ha kitartással ez javul akkor tolom, csak már öreg vagyok fölöslegesen küszködni, érdekelt nem az e
-
pittbaba
aktív tag
Sziasztok!
Na én is előrendeltem és nyomom az alfát. Az ötlet zseniális de valahogy a lendület nagyon rossz számomra, elengedett kézzel indulva egyszerűen lehetetlen életben maradni. Ha fegyvert szerzek másik játékos lő le mert tuti van a közelben, ha kis házakat nézek mire egy kapanyelet szerzek már megesznek a zombik. Lehet ezt így játszani vagy hagyjam és várjak vele még? Olvastam, hogy a frissítéssel megzavarodott a loot rendszer, lehet hogy csak ebbe futottam bele, vagy eddig is játszhatatlan volt ha nekiindult az ember egyedül?
Olvastam, hogy elvileg vannak beginner serverek, de csak veteranokat találok. Nem tudom hogy én vagyok most tök béna vagy egyedül nulláról ez direkt lehetetlen? Nagyon tetszene az ötlet és csapatnám csak rossz, hogy nem tudok átlendülni egy határon. -
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2139 üzenetére
Max kaját bontasz vele... Dísznek van csak.
Am BUÉK!
-
PeeterssoN
őstag
A bajonettet hogy lehet használni?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
nanorambo #2135 üzenetére
Hát igen ,valóban írnak ilyenről ..na meglátjuk majd, hogy resetelik e valóban. Én egyébként amit nagyon várok az egy valamiféle optimalizáció ,mert nagyon bosszant hogy kerülnöm kell a nagyobb városokat mert nincs értelme bemenni annyira akadok illetve nem akad csak borzasztóan leesik az FPS-em ,ilyen 10-15-re.
Egyébként Boldog Új Évet Mindenkinek -
nanorambo
őstag
Januárban teljes karakter reset lesz!
-
Evome
senior tag
-
spank309
csendes tag
válasz
Gilthanas #2118 üzenetére
Ja és még valami, itt ez a video eszembe jutott hogy ilyen is van. 252 slot van benne, jól emlékeztem majdnem
Itt ugyan nem lehet legörgetni gondolom full hd-ba játszanak, én viszont nem és nekem azért lehet legörgetni de a lényeg h mostmár akkor tuti h 252 slot van benne.
-
spank309
csendes tag
válasz
Gilthanas #2118 üzenetére
Igen én görgettem le, és nem egyszer, első alkalommal találtam egyet a nagy reptéren az erdőben felállítva
Kicsit vártam de nem jött senki és nem is volt ott senki így bementem, és volt benne egy benzines kanna amiben volt is benzin és volt benne egy telerakott táska is mp5 is volt benne
hát még szép hogy mindent elhoztam. Aztán utána rááltam erre a sátor témára kerestem magamnak 2x is sikerült és 100% biztos vagyok benne hogy 270 körüli slot van benne és le tudtam görgetni. Viszont nekem nagy szívfájdalmam hogy ha egyszer felállítottam valahova akkor az ott is marad azon a bizonyos szerveren és nem tudsz vele semmit csinálni, mármint összecsomagolni. A hátadon szerverről szerverre lehet cipelni de ha egyszer felállítod akkor az ott marad szerverindításig szóval semmi értelme egyenlőre a sátornak, ami nagy kár.
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
BlackDevil #2123 üzenetére
Csak nem az alvilagban van a karakter?
-
miazmá
tag
Jártatok már úgy hogy felvettetek egy benyáskannát amiben volt benya, de kézben tartva már 0%-ot mutat?
Vagy csak én fogtam ki? -
spank309
csendes tag
Szia, én 250-270 körülire emlékszem, le lehet görgetni az tuti. Azt nem tudjátok hogy ha új gépem lesz és oda felrakom a dayz-t akkor megmarad a karakterem?
-
Gilthanas
aktív tag
A nagy katonai sátorban másnak is csak 100 slotnyi helye van, mert a görgető nem működik? Elvileg sokkal több cuccot lehetne belerakni és alul látszanak is a slotok csak a görgető nem működik lefelé. Más találkozott már ezzel?
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
hun-man #2112 üzenetére
Az nem semmi
Én tegnap 5 emberrel találkoztam és mindegyik az életemre akart törni
Amúgy a közös játékban nálam az zavaró, hogy nagyon rossz minőségben megy át a hang beszéd közben. Barátaimmal skypon játszom, de amikor valami vadidegennel beszélek sokszor alig hallom amit mond. Nálatok is rosszul hallatszik sokszor a másik hangja?
-
hun-man
tag
Tegnapi nap képekben
(senki sem ismerte egymást, mégis több mint három órát együtt "játszottunk")http://imagerz.com/QBVAX0tvAwMMUltPGQVR
http://imagerz.com/QBVAX0tvAwMMUltPGAVR
http://imagerz.com/QBVAX0tvAwMMUltPQAVR
http://imagerz.com/QBVAX0tvAwMMUltPQwVR
Összesen kilencen voltunk.
-
DokiBaxxi
őstag
Megszenvedtünk érte
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
BlackDevil #2107 üzenetére
Egyik szerveren bugos volt a loot a Vybor alatti military basen
Más kérdés, hogy közben meghalt a szerver -
DokiBaxxi
őstag
Másnál is remeg a karakter keze?
Roppant idegesítő, nem lehet így mosinnal lőni
Próbáltam felmelegedni, szedtem be Painkillert, meg Morfiumot is nyomtam magamba, de semmi hatás. Ez valami bug? -
-
z0l1ka
aktív tag
Azért 75m-en már nem is nagyon hallani a lövés hangot
Silencer Test -
miazmá
tag
válasz
Gilthanas #2100 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam...
Reggel elkezdek játszani, 2 óra míg a reptérre érek lootolgatok, találok egy fain kis toronyféleséget
minden emeleten jobbnál jobb cuccokkal, mondom de király itt maradok aztán felnézek még 1-2 szerverre.
Legfelső szinten vagyok már, hallom kopogás a lépcsőn, mire megfordulnék ki is szedtek szal másnak is volt ilyen 5lete
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged