- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
#65537792 #3386 üzenetére
Pontosan, 0.33-nál csatlakoztam 14-ben egy baromi jó játék volt, talán jobb is mint most. Mi is walking simulatornak hívtuk
De hogy ez azóta nem változott sajnálatos, most meg szét moddingolják mindengféle trader-rel meg ökörségekkel tiszta arma 3 az egész egy fillért nem ér az egész már.
-
-
m3gyo
csendes tag
válasz
#65537792 #2838 üzenetére
Jaj ugyan már érdekes minden működik érted minden, csak a fos dayz-ben nincs hangom. Biztosa win frissítésbe van a hiba nem ebben a fosban.
Másrészt legális win7-et nem lehet újratelepíteni legális win10-el csak frissíteni. Amúgy egy játék miatt nem fogom újratenni a rendszert ha minden más jó. Max leszarom a dayzt, ha megjavul egy teljes dayz újratelepítéssel jó ha nem akkor ennyi, van más amivel el tudom tölteni az időmet.
De azt azért te sem gondolod amúgy komolyan, hogy kb 30 játékkal meg még vagy 20 egyéb program hiba nélkül megy csak a dayz nem, akkor biztos a windows frissítésben van a hiba....
Másrészt semmi gond a Win frissítéssel. Amit írsz az igen probléma volt Win95/ Win98 / WinMe/ Win XP /Vista körül ott én sem próbálkoztam. Win7/ Win8 /Win 8.1 óta simán megy a frissítés gond nélkül.
-
m3gyo
csendes tag
válasz
#65537792 #2836 üzenetére
A törléseket még nem próbáltam.
Semmit nem tettem. Felfrissítettem Win10-re a win7-et, előtte nem volt baj vele. Itt viszont így indult elsőre.
Van egy SB Tactic 3d usb hangkártyával de nem ez a baj, mert az alaplapi realtech-vel sem megy.Nem telepítettem semmit csak a win10 frissítés ment fel meg azzal az új amd driver, ennyi ami történt. Másnál még nem volt eddig hang problémám. Kipróbálom az arma 3-at meg, az arma 2-t is nem tudom ott mit fog csinálni. Ha ott lesz hang akkor passz.
(Kipróbáltam arma 3 / arma 2 van hang gond nélkül, marad a törlés)
-
hun-man
tag
válasz
#65537792 #2817 üzenetére
"Morning folks! After reviewing the data from last nights experimental update - we're not going to be updating stable to 0.58 today. Server crashes, and items stuck in hands bugs both cause issues that would impact the major gain on 0.58 (12 hour uptime, and persistence) so we're going to work on another experimental update to resolve these. Once we're confident in these fixes, we'll do an unscheduled maintenance period to update stable branch to 0.58."
Brian Hicks
-
PeeterssoN
őstag
-
Teasers
tag
válasz
#65537792 #2794 üzenetére
Oh kár! Éreztem hogy nemfog menni, de a Can u run it? nevezetü oldal szerint a minimum megvan rá, és az ajánlottból a videokártya az ami nem stimmel.
De amugy is be szeretnék ruházni egy laptopra . Tudtok mondani valami jó fajtát amin a dayz menne?a felső határ 200ezer lenne! Köszönöm
-
Spirit
őstag
válasz
#65537792 #2707 üzenetére
hehe
Találtam egy szervert, ahol nem használt az evés/ivás, de nem is volt rá szükség. Amikor átmentem másik szeróra, úgy indított, hogy piros "stuffed" és behányt. (de legalább a karakter megmaradt)
mégiscsak van zombi a játékban, csak nem spawn-olnak, szóval ugyanúgy fogynak, mint a loot. Amerre találtam véletlenül érintetlen kisebb falvat, ott zombi is volt.
-
kriko213
újonc
válasz
#65537792 #2651 üzenetére
Üdv mindenkinek még új vagyok ezen a fórumon. Minap barangoltam szokásosan nem találtam a lootot
aztán hirtelen valami csoda folytán megnyitottam az inventorymat és láttam hogy egy láthatatlan alma van a földön. Amit természetesen ha eldobok és újra felveszek csak akkor látok és ez minden gyümölcsel így van.
Táskát teljesen nem találok, már újratelepítettem a játékot de még mindig ugyan ez a baj. Mi lehet ez? Valakinek valami tippje a javításra? -
törölt tag
válasz
#65537792 #2614 üzenetére
Annyi könnyítés van, hogy 200m méterről nem indulnak el rád, viszont most már benyitsz egy ajtón és bentről támadnak. A verekedést, kapálást már nem lehet vér nélkül megúszni.
Néha van loot tele cuccal némelyik város. tök random pl. Puska +komoly 12 rekeszes katonai mellények bérházban stb. Tök random lett az egész.
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
#65537792 #2164 üzenetére
A jobb klikk az csak zoom. Egy külön beállítás a lélegzet-visszatartás amit ha lenyomsz akkor 1-2 másodpercig marad meg a célkereszt. Lehet neked úgy van beállítva külön? Mert alapból jobb klikkel csak zoomol. A beállításnál sem írja szerintem, hogy a zoom-al visszatartja.
-
spank309
csendes tag
válasz
#65537792 #2149 üzenetére
Dehogy vagyok, nagyon kezdő vagyok én is, csak most jó gear-em van, megvan mindenem. Csak azt nem értem hogy miért léptek le mikor ketten voltak, nem tudom mege láttak. De mostanában nagyon óvatos vagyok, főleg hogy most megvan minden de azért én nem lépek le főleg ha lenne társam is.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
#65537792 #1893 üzenetére
Mint pl ő is ?
Nem tudtam ,hogy sírjak vagy nevessek
Egyébként élesbe mikor vetik be a járművet szerintetek ?
várjak vagy inkább töltsem le az exp szerót ?!
-
Spancho
senior tag
válasz
#65537792 #1846 üzenetére
Na azt hiszem megvan a bűnös.
A felhők miatt volt olyan.
Csináltam f12-vel screent ,de nem tudom hova teszi
A lényeg ,hogy ,hogy szerintem így már jó lesz.
(csak fekete fehér a kép ,mert valamiért nem akar 'nem szomjas lenni' a karakterem pedig ittam már 2 kólát meg vagy 10x egy tóból)
-
Spancho
senior tag
válasz
#65537792 #1844 üzenetére
Köszi. A HDR-t vettem le minimumra ,de akkor is furcsa.
Hogy ha egyenesen nézek ,mind1 ,hogy ha a nappal szemben vagy háttal vagyok besötétedik ,ha meg a föld felé(lefelé) nézek kicsit akkor tök szép színes lesz a kép
Lehet ,hogy a felhőkkel vagy az árnyék beállítással kell valamit babrálnom. -
Evome
senior tag
válasz
#65537792 #1784 üzenetére
Már lenyugodtam kicsit
De amik itt történnek láthatatlan dögevő meg jumpscare playerek... óistenem
Meg volt egy halálom, sétáltam.. ténylegesen cska sétáltam semmit se hallottam ésYOU ARE DEAD
???Mivan mondom ilyen nincs... kígyó mart meg vagy mi a kula?
Ami miatt nem veszem ezt most komolyan hogy Early access .. (még 2 évig)
Majd lesz jobb is -
KohanTroon
tag
-
lafi76
csendes tag
válasz
#65537792 #1570 üzenetére
.... én elhiszek sokmindent, csak az a baj, hogy tùl sok a "talán" meg a "ha" :-) azért is írtam a barakk szobàt.....ergo kb 1 m-re volt tőlem, tehát szòràs ide vagy oda az összes lőszernek találnia kellett... erre szoktam mondani, hogy sok mindent elhiszek, de ezt már nem! :-) a többi dologgal kapcsolatban .... a zombikon sokszor "àtszalad" a balta és igen, sokszor 1 ütés és vérzek, meg 2-3 ütés és ruined a cuccom.....de ezekről a dolgokról nem akarok vitàzni..... én ezt tapasztalom.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
#65537792 #1562 üzenetére
nem tudom ,én meg nem hiszem hogy így lenne ,az elég nagy hülyeség lenne ,azért mostmár nem olyan egyszerű fullosra kreálni egy karaktert és mi van akkor ha esetleg véletlen ahol voltál szerver megszűnik (mert van ilyen is ) akkor kezdhetek egy új karaktert ?! Hát ezt egy baromságnak tartom ..no a másik dolog
tegnap szintén voltam egy olyan szerón ahol az admin folyamatosan kb 10 percenként resetelte a szervert ,gondolom valahol lootolgatott magának gyors egy fullos karaktert .. na lényeg ,hogy ezt én is kihasználtam a repteren meg sokan mások is ,kb 3.ik reset után meguntam aztán mentem másik szerverre de nekem ugyan úgy megvan a karakteremszóval ezért sem értem hogy akkor most mi is van lényegében
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
#65537792 #1341 üzenetére
larpi leírta a választ ,azt "nevezik" free-nek
csak mert az állandóan ott van az a heli crash ,a videóban látni melyik három helyen van ..
G^zC^mp€r Óh az van nekem ismár találtam egy raklappal ,de vestet még nem
renard Jó nekiés mégis hol találta? random heli crash-nél ? találtak már páran de rohadt ritkán adja állítólag
Őh nekem kb 300 órám van benne ,tapasztaltam én is durvább bug-ot benne ,meg van jó pár zavaróbb bug ,de hogy mondjam ,én elvagyok vele így is
csak most már jó lenne valami jármű
mert néha már unalmas mikor megyek órákon keresztül mire odaérek A pontból a B pontba , igaz lassan jönnek meg lassan fejlesztgetnek de ha egyszer kész lesz és tényleg azok lesznek benne amiket elterveztek ,és nem lesz benne bug ,vagy csak minimális ,véleményem szerint nem nagyon lesz ellenfele ennek a survival game-nek
Mindenesetre kipróbálom majd a H1-et is ,bár most amit utóbb kiadtak valami videót ,háát már nem olyan mint mikor beharangozták ..nem tudom ,majd meglátjuk ..ha kijön és kipróbáltam majd akkor lehet csak véleményt írni róla ,de kíváncsian várom ..Dayz-be meg a patcheket várom állandóan ,új ruhák ,cuccok ,járművek stb stb
-
-
Gilthanas
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest