Hirdetés
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gilthanas
aktív tag
Ti mennyi ideig szoktatok életben maradni, ha rendesen pvp-ztek?
Mert 4-5 óra után full gearben lehet lenni legrosszabb esetben is, és utána ha olyan helyre mész elég hamar véged is van.
De én az elejét is élvezem amíg kóborolgatok gyűjtögetek, persze célzottan. Vagy ha van félrerakott cuccom valahol akkor azt felveszem.A játék túlélés célját tekintve bármeddig túlélheti az ember az erdő közepén néha lootolgatva. De gondolom mindenki a harcot keresi benne főleg. Ha már eleget horgászott, vadászott.
Vagy ti hogy látjátok? Valaki írja, hogy több hónapos karaktere van. Ez elég fura nekem, mert 2-3 napon belül már kábé semmilyen új lootot nem tudsz összeszedni. Amúgy lehet én csinálom rosszul de én assault kombatot tolok nem snipeolok (nem azért mert gonoszság hisz benne van a játékban, hanem csak unalmas nekem). Berongyolok és minél több banditát igyekszem magammal rántani a homályba. Aztán 3-4 órányi loot után újra, max máshol.
Amúgy a sok hiba ellenére egyetértek az előttem szólóval, az utolsó centig megérte a játék az árát amennyire elszórakoztatott (sírtam, nevettem, őrjöngtem, szórakoztam) az elmúlt 2-3 hónap alatt. Kevés teljesen kész játék mondhatja ezt el magáról.... pedig ez csak egy alfa verzió
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest