Hirdetés
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3gyo
csendes tag
válasz
RockHaRD #1299 üzenetére
Szerencsére ilyen eltűnős problémám még nem volt, de másnak akivel játszok már igen, és roppant idegesítő lehet. De szerencsére, ha nem official szervere megy az ember most eszement loot van, így kicsit könnyebb értelmes szintre hozni egy túlélőt.
Ami engem idegesít az a kérdés nélkül lövünk hozzáállás. A legjobb az volt, mikor egy nyamvadt baltám volt találkoztam egy emberrel, köszöntem, visszaköszönt (nem csak kézlegyintéssel, hanem beszélve is). Erre kb 30 másodperc múlva gondolkodás nélkül agyonvert, egy baltával. Teszem, hozzá semmi nem volt nála, de nálam sem. Minek???? Mert még ha a lootért öl meg akkor legalább bandita, de ez nettó pszichopata viselkedés, a semmiért agyonverni valakit. Mert azt értem, ha fel van gearelve az ember akkor egy két-lábon járó terülj-terülj asztalka (zsíros célpont), na de amikor látszik, hogy semmije sincs valakinek megölni.
Amúgy azt értem, hogy military helyeken lőnek gondolkodás nélkül, ott én sem kockáztatok általában, de kezdő helyeken értelmetlenek tartom.
-
RockHaRD
addikt
válasz
DokiBaxxi #1298 üzenetére
Igen, de azt lehet kezelni. Egyfelől vagy leszarom őket teljesen, és elfutok, vagy bezárom-kizárom őket kedvem szerint (Ez legalább többnyire működik, persze 50%-ban átjönnek az ajtón a gecik).
A mászós zombi az nagy szemét, de a sima álló az simán verhető. Ha viszont megüt, akkor 90% bleed, és ruin minden gatya-felső, ami azért rohadt érdekes, mert 1-2 patchel ezelőtt pont arról volt szó, hogy kisebb eséllyel okoznak bleed-et, most meg kurvára felemelték az esélyt, és nem nagyon írták bele a patchlogba...
Nagyon nagy összevisszaságot érzek a készítők felől, ami elég aggasztó. Itt jön ki a különbség egy profi játéko készítő brigát, és egy modokat készítő kis társaság között. Ott a nagy pénz, mégsem tudnak semmire sem menni vele. De Dean Hall arca az kurvafontos dolog volt ám a játékba!!!
szerk 1.0: Ne haragudjatok a csúnya beszédért, de nagyon ideges vagyok, mert hónapok óta most volt először az, hogy újra élveztem a felfedezést meg gyűjtögetést meg a félelmet a 40 fős a szerón a haláltól, erre így 'halok' meg.
szerk 2.0: A karakter-resetre olvastam pár megoldást. Az egyik az az, hogyha restartol a szeró amin voltál, akkor 2-3 percet várni kell mielőtt újra felmész, nem lehet azonnal. A másik pedig, hogy amikor tölt a játék, nem szabad hozzányúlni sem az egérhez, sem a billhez, és ha betölti a régi fasza karaktert, akkor lehet menni tovább, ha pedig nem, akkor egér megmozdítás nélkül azonnal esc, és kilépés, majd másik szeró próbálás. Ha megmozdulsz, elfordulsz, akármi, akkor menti az új karit, és csókolom...
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
RockHaRD #1297 üzenetére
őő, lehet főzni, sütni, vannak állatok
Ettől független teljesen egyetértek, retkes szar most a játék, egyszerűen pre-pre-pre alpha, egyre bugosabb. Most én is pihentetem. Van egy fullos karim ÉNY-on (előtte persze az előző fullosom is kari resi áldozata lett), majd előveszem máskor.
Te amúgy a zombikat nem is nagyon említetted. Feltűnt, hogy egy kib*szott terminátor mindegyik?
-
RockHaRD
addikt
Jó, köszönöm szépen töröltem újra... Ekkora férgeket. Hónapokig pihentetem, most végre úgy tűnt, hogy van némi változás, lehet heli roncsokat keresni, stb. Kb 5x haltunk meg közepes gearrel, mert szó nélkül fejbelőttek banditák, erre most tényleg eljutunk A-ból B-be, és akkor ez a hála, hogy egy kibaszott Persistence szeró restartol (Full fölöslegesen), majd új karakter...
elmennek a picsába. Eleve nem itt kellene tartania a játéknak már réges rég. Beszedték a nagy lóvét, a fejlesztés meg nem halad kb sehova sem... Survival cooking, állat meg sehol
nem kicsit vagyok ideges.
-
RockHaRD
addikt
Mi ez a tetves szar játék?
Újra felraktuk haverommal, játszogattunk, végre sikerült egy jó kis geart összerakni, nagy reptér alatt voltunk egy kis military bázisnál, erre nem jött válasz 10-15 sec óta. Ok, biztos restartolt a szerver. Kiléptem, majd új szeró, és új karakter factory mellett...
Ezt hogy képzelik???
Értem én, hogy alpha, de ez azért túlzás
krvstnfszt
-
nanorambo
őstag
válasz
Kempeti #1294 üzenetére
Dokumentumok-->Dayz-->Van három fájl:
1;Profilod neve
2;Profilod neve.vars
3;DayzMegnyitod az 1-est (csak a profilod neve) txt-ként.
shadingQuality
shadowQuality
sceneComplexity (100000 alá ne menj)
shadowZDistance
viewDistance
preferredObjectViewDistanceEzeknek az értékét átírhatod kisebbre.
Nekem ilyen:
sceneComplexity=100000;
shadowZDistance=180;
viewDistance=2379;
preferredObjectViewDistance=1736.2638; -
Kempeti
tag
Leveszem lowra a grafikát, de néhanéha még megakad. Nincs valami console parancs, ami ezt azt kikapcsol, és jobban futna a játék?
-
nanorambo
őstag
válasz
hun-man #1292 üzenetére
Igen. A kapcsolatproblémát javították és azt is, hogy a zombi egy ütésből ruinedre vág minden cuccot.
Ami viszont még mindig vicces, hogy távcsővel nézelődök és a látóhatáron éppen, hogy kirajzolódik a zombi, de látom hogy elkezd futni. Gondoltam magamban, hogy egy másik játékosra indult rá, mondom megnézem hova megy. Erre nem rám jött? Futott vagy jó 2-3 percig, mire hozzám elért, de elég durva zoom szemük lehet, ha így kiszúrnak. Az is vicces, hogy fejszével ölöm meg a zombit, de mintha lőttem volna, az összes zombi (jó távolról is) elkezd felém rohanni. -
nanorambo
őstag
Látom mindenki várja a heli crash site-ot, mint a messiást. Nem tudom mi olyan nagy szám benne, én csak ma hármat találtam. Tegnap meg kettőt.
Más:A 0.48-as patch óta akármelyik szerverre megyek fel kb 20 perc után losing connection és kifagy a játék. Ez miért van? Mindegyik szerveren. Eddig nem volt ilyen probléma.
-
nanorambo
őstag
Mi lett a zombikkal?
Tegnap egyet belém ütött és mindenemet ruinedre vágta, meg elkezdtem vérezni. Hiába volt nálam cucc, amivel bekötözhettem volna maga, de ruined lett az is. Úgyhogy mire találtam úja, elájultam... Aztány nyomtam respawnt. Mindezt egy ütéstől. Vicc... -
venpapa
csendes tag
Leteszteltem, a Persistence szerveren ha a bokor alatt hagyod a felszerelést megmarad.(legalábbis nekem megmaradt)
Bár azt nem értem a szerver h bírja el a rengeteg lootot. -
Lien
aktív tag
Azt tudtátok, hogy ha egy néger karakterre egy kesztyűt raktok fel, akkor befehéredik a karakter keze?
-
DokiBaxxi
őstag
Kicsit elegem van ebből a játékból....
3 heli crash site-ot találtam eddig, és se M4, se gránát. Értelmes lootból is csak M4 tár, meg buttstock.... kicsit röhejes
A zombik meg szánalmasak, halál után megüt, nem hal meg, hasonló apróságokEz a 0.48 elég játszhatatlanná tette a játékot.
-
salmiakki
tag
Na, nem csak hun-man jár szerencsével, kisebb bugok a játékban
Kb. 10db M4 termett a sátram előtt, tárral, kiegészítőkkel.
Kattints ide a megtekintéshez... -
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #1264 üzenetére
Tegnap én is találtam egyet
Loot az egy M4-es volt hozzá tár meg ACOG scope
néhány lőszer ,kaja ..
Viszont Ilyet hol találok? Talált már egyáltalán valaki ? elvileg heli crash-nél lehet találni csak ,de eddig nem tudok róla hogy talált volna valaki ,vagy ez is olyan mint a gránát,van de még sincsbugylee
Ennyi ,így kell velük bánni -
salmiakki
tag
válasz
Gilthanas #1266 üzenetére
A szerencsetáskám halhatatlanná tesz. Eddig 3 tűzpárbajt éltem vele túl, ebből az egyik alatt 2x eszméletlen lettem, de - én sem értem hogyan - mind a kétszer felkeltem és el tudtam szaladni, mivel nem véreztem. Szerintem a titok a protector case-ben van, azt mindig tarts magadnál.
-
DokiBaxxi
őstag
link is
És ím, meglett az első
Hogy mi volt ott? .45-ös lőszer, 9mm-es lőszer, 2 napszemüveg, egy chemlight és egy 10-es tár -
bugylee
tag
Nekem is volt már pár hasonló szitum. Az utolsó az volt, mikor találkoztam egy német csókával akin megesett a szívem és adtam kaját meg vizet. Közben megjöttek a társai is, és egyszeriben hatan lettek. Kérdezősködtek mit, hol, hogyan, eközben mögöttem befutott a hetedik. HC ugye nincs külső nézet és nem láttam, h baltával nyit, mire rám rontott a többi is. Az eredmény 6 hulla, a hetedik, akivel elsőre dumáltam bocsánatot kért a társai miatt. Elengedtem, aztán meggondoltam és kinyírtam azt is. Szal 7:0 lett a javamra.
Full gearben vagyok, M4 a kézben, sisak meg minden, de le akarnak baltázni az állatjaik. Na azóta aki nem áll egyhelyben nekem háttal mialatt pofázik, arra lövök.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
salmiakki #1260 üzenetére
Hát igen vannak ilyenek
Én tegnap jártam úgy ,hogy nálam csak egy mosin és egy balta volt meg táskámba 2db rags meg némi kaja
és összetalálkoztam egy "kezdő" emberkével semmi nem volt nála csak kötszer ,na mindegy én szépen elmentem mellette gondoltam minek öljem meg ,erre a barom elkezdett utánam futni és boxolni akart ,gondolta leüt és elveszi a cuccom, na innentől kezdve kb 35 perc kimerítő "tánc" vette kezdetét
mert én a rohadt baltával nem bírtam eltalálni mert futkározott össze-vissza én úgy szintén viszont ő néhányszor eltalált de nem ájultam el ,mosinnal közelről semmit nem érek ő ezt tudta nagyon jól ..na aztán futottam én bokorba erdőbe és az istenért nem bírtam lerázni azt az idiótát míg nem valami faházba felvett egy villát közben sikerült a baltával ráb@szni egyet
aztán láttam,hogy elkezdett vérezni na mondom innentől nyeregbe vagyok csak futnom kell és szépen elvérzik ,hát igen csak közben jött még két zombi utánam elkezdtem ütni addig valami folytán az olyan gyors elbujt és bekötözte magát hogy az valami hihetetlen ,pedig ütötte a zombi őt is rendesen, na és még nincs vége a storynak
ő rajta is zombi meg én rajtam is
aztán addig addig ütöttük egymást míg csak eltalált úgy hogy elájultam
aztán pár perc és magamhoz tértem a baltámat elvette meg az utolsó kötszeremet is
gondolta akkor majd most én futok ,na mondom lesz ami lesz , elővettem a mosint és közelről lőttem egyet rá ,csak úgy nagyjából céloztam rá de összeesett
aztán közelről még kettőt belelőttem ,de azt már idegből
sajnos ruined lett az a pár cucca is ami volt viszont én meg véreztem, szóval végül én is meghaltam mert nem találtam egy rohadt ruhadarabot se és szépen elvéreztemÉrdekes menet volt mindenesetre
ez közel 35-40 perc "szórakozás" volt..amit már annyira nem élveztem és inkább szánalmas dolognak éreztem azt hogy az a gyík arcú így akarja megszerezni a cuccaim
Egy Akm-el a kezembe biztosan nem tartott volna tovább pár percnél
Jó hosszú lett ,köszönöm aki végigolvasta -
salmiakki
tag
A ragdoll teszi a dolgát, a csávókámat így érte a halál xd
Csak hogy lehessen kattintani is...Mondjuk nem értem, hogy valaki miért nem él a lehetőséggel, elmellőztük egymást 3 méterre, utánaszaladok, közben vettem elő a mikrofont, hogy közlöm vele friendly, erre rám lőtt egyet, de a szerencse táskám rajtam volt, szóval semmi bajom nem lett, ellentétben vele
-
salmiakki
tag
Kis érdekesség, hogyan kell többet keresni DayZ-vel, mint egy orvos:
http://www.twitch.tv/xsmakHeti 7 nap Streamel a srác, ahogy én figyeltem $500/nap a minimum, amit összeszed. Jelenleg 1000 fő nézi, megállt egy szobában és 5mp-nként legalább $5 támogatást kap olyan 30 perce. Sokszor figyelem a streamjeit, de ilyen donation streak még sosem volt, remélem vissza lehet nézni, ez egy olyan dolog, ami Magyarországon soha nem fog megtörténni.
-
nanorambo
őstag
Tegnap összevesztem egy zombival. Nem ez az érdekes, hanem ami közben történt:
Futott utánam. Megfordultam belelőttem. Semmi. Megint. Semmi. A fél tárat beleeresztettem, látszott hogy fröccsen a vére semmi. Rámvetődött, megütött. Egyszer ütött meg, de eltört a lábam, véreztem, mindenem ruined lett. Aztán a zombi, mintha mi sem történt volna ELREPÜLT.
Gratulálok a kedves fejlesztőknek! -
salmiakki
tag
Több mint egy hónap keresés után végre megvan az első példány
Gilthanas kedvéért ide is lehet kattintani...Loot:
1xBőr fegyvertartó
1xTönkrement harci kés
1xM4
1xM4 tár
1x40 töltény kapacitású tár, szerintem AK101-be
1xTávcső, gondolom M4-re, de nem ment rá, valszeg a sín miatt.
1xM4 HandguardGránátot nem találtam
-
xenom0rph
őstag
Helló,
megkérdezem itt is.
-
venpapa
csendes tag
Ráadásként a ragdoll fizika elég gusztustalan módon működik... lelősz 1 zombit fut tovább aztán eltűnik vagy felrepül a levegőbe vagy lebegve odébb áll 3méteres magasságban és társai...
Szerintem ezekre kéne ráfeküdniük a fejlesztőknek, hogy ezek az alapvető program hibák kilegyenek javítva.
Nem tudom ki hogy van vele, de engem abszolult nem érdekel, hogy most az Oak Tree új skint kapot meg ilyen emlék művet dobtak össze vagy hány féle fajta fegyver jön ki amég ilyen alapdolgok az élvezhetőség rovására mennek. -
venpapa
csendes tag
válasz
RockHaRD #1248 üzenetére
Valaki letesztelte hogy működik-e a persistence tárgyak?
Tegnap spanokkal letettünk pár holmit egy búvóhelyre és ma meló után ránézünk meg-e maradt!
A műanyag üveg ivás után elvetődik a karakter... érdekes.. zombit ha spintelve lelövöd a karakterrel szemben és hozzád ér még halála után akkor az olyan mintha megütne, a közel harc meg azért lett érdekesebb mert most már pont(célkereszt)ban kell lennie a zúzni valónak.
A zombik még be be bugolnak... -
salmiakki
tag
Ezt ma találtuk egy tanya mellett
-
Gilthanas
aktív tag
Ez pedig betegség...
Nem tudom amúgy, hogy lehet 1 hónapos a karaktere. Úgy ha nem játszik vele és akkor is csak horgászik? Ha PVP-zel akkor már pár nap is elég hosszú,
Swim to the mysterious island...
-
Gilthanas
aktív tag
-
Gilthanas
aktív tag
-
törölt tag
Azt hiszem egy kicsit fel fog lendülni a NW airfiled pvp. A sátortábórban rengeteg loot van. Tár, lőszer, fegyverszerelék hegyek. Jó lesz, jó lesz.
-
RockHaRD
addikt
válasz
PeeterssoN #1232 üzenetére
várom is a H1Z1-et nagyon... elvileg szeptemberben talán már indul az is.
-
PeeterssoN
őstag
Ha ez tovább folytatódik a H1Z1 elkeni ennek a játéknak a száját.
A ps4ről csak annyit, hogy a Planetside 2 -re már régóta ígérik és még mindig semmi.
Pedig az már nagyon béta gém állandóan javítanak foglalkoznak vele. Igaz az is optimizálatlan meg mostanában sok a lagg meg szerver resi...De volt és lesz jobb is.
Ott nem lehet bérelni, saját szerverek vannak, egyenként ~1500 embert engednek de volt több is.
Ezt csak azért írtam le mert a H1Z1 is Sony game, f2p és a Planetside 2 alapjaira épül. -
m3gyo
csendes tag
válasz
RockHaRD #1228 üzenetére
Nem is a bohémia álltal hostoltakról van szó, hanem én a kis Józsika vagyok és bérelek egy szervert. Mert én egy kis geci vagyok meg amúgy is mekkora poén már. Szépen beleírom a szerver nevébe, hogy presitence on, a sok gyökér meg azt hiszi, hogy itt tényleg on aztán majd néznek mikor eltűnik a sátor. Én meg jót röhögök. hogy most aztán megszívattam mindenkit jól.
Mivel egy bérelt szerver nevét arra írod át amire akarod bérlőként.
Mert amúgy nem tudod, sehonnan megállapítani, hogy most mely szerver amit a Bohémia hostol azaz official és melyik nem, nincs rajta semmi speciális jel semmi, amiből következtetni lehetne csak a név. Amit bárki átírhat a saját szerverén. Ráadásul ezzel még jó sok ember be is vonz oda, akik ugye mivel van sátruk van náluk loot is, plusz szép látogatottságot lehet generálni így egy szervernek majd.
Egyszerűbb lett volna egy plusz paraméter a leírásnál (details gomb), amit nem lehet szerkeszteni senkinek. Presitencia on/off és meg van oldva a kérdés. Nem értem néha nem csak a Bohémiánál, de máshol sem miért nem jönnek rá pofon egyszerű dolgokra. Ennek a megvalósítása nem igényelt volna nagy befektetést, de megkímélte volna a játékosokat a a fölösleges idegeskedéstől, egyszerű tiszta és száraz érzés.
-
m3gyo
csendes tag
Na utána olvastam, csak a Bohemian által hostolt official szervereken van perziszetncia. A bérelt szervereken nincs. Tehát ott elveszik a sátor és tartalma restartkor.
Most akkor jön a csillagos ötös kérdés. Honnan a jó pitlákból tudom, hogy mely szerver a hivatalos Bohemia által hostolt és mi az ami nem? Mert ez így akkor nagyon jó, hogy van egy sátram de minek, ha nem merem lerakni, mert elveszik. Ráadásul megeszi a fél hátizsákom tartalmát.
Közben szerkesztem mert a "hivatalos" válasz erre:
"Persistent enabled servers will have that mentioned in their name."
Azaz csak azon a szerveren van prezisztencia aminek a nevében benne van, hogy Presistent enabled.
Na de mi van akkor, ha poénos kedvű szerver tulajok átnevezik a szerverüket ilyenre. Na mindegy lényeg csak ott tegyünk ki sátrat, ahol a szerver nevében szerepel, hogy Presistent enabled.
-
wjbhbdux
veterán
Ha esély alatt arra gondolsz, hogy abból is eladnak-e 2.5 millió példányt, akkor nem hiszem. A DayZ teremtette a műfajt, a hibái ellenére hatalmas közösség áll mögötte, és ha jól csinálják ez csak növekedni fog. De ettől még van igény másra is, ahogy kijön valami a témában ráugrik egy nagy rakás ember. Majd meglátjuk mire mennek vele, gondolom nem lesz kész az se mostanában.
-
m3gyo
csendes tag
Pár gyors tapasztalat az új patchről elsőre a pozitívumok:
- Vélhetően működik a sátor, elviekben minden szerveren bekapcsolták. (nem vagyok 100% biztos benne, de szerintem az adminok nem tudják állítgatni a konfig paramétereket, ergo mindenhol működik. Főleg, hogy az rcon-t is elvették az adminoktól, csak a beépített tool maradt.)
- Van loot respawn, nyitott épületekben is találni értelmes lootot.
- Vannak teherautók (katonainak tűnnek) amik környékén is találni egész értelmes cuccokat.
- Nem sikerült falon átnézni, se a börtönnél, se az irányító toronynál. Alleluja.A helicrash nagy kérdés, de szerintem még mindig nincs benne csak a 0.48 második patchében, ami ugye nem került még ki a stabléra.
Na és akkor a negatívumok:
- Zombik, zombik, és zombik.
Ez valami giga gáz, rosszabb mint valaha. Először is közelharc. Csapod csapod hallod, hogy talál de semmi. Csapod, csapod vérzik ilyet se láttam még zombinál, és semmi. Eltalál egyből vérzés. 4 zombi ruinedre verte a felső ruhám, a nadrágom, a mellényem. Akkorát ütnek mint egy rinocérosz. Külső nézetből ne is próbálkozz értelmetlen, még a belsőből is vakszerencse kérdése.
Második lépés lövöd a zombit. Semmi gond találat, de jön tovább, oké találat vérzik jön tovább, még mindig lövöd már 4 golyó van a benne AK101-ből de semmi, jön tovább majd még két golyó odaér csap egyet majd elfekszik.
Zombit bezárni bárhová = tuti halál. Ne zárjatok be zombit sehova. Bezárod és utána csap és talál, csap és talál. Igaz, hogy már vagy 100 méterre vagy a bezárt zombitól, de az csak rendületlenül sebez simán megöl.
Értem én, hogy komolyabb fenyegetést akarnak csinálni a zombikból de ez így egy fos. Ennél már az is jobb lenne ha nem lennének. Inkább menjenek át a falon, de kérem vissza a régi egy csapás/lövés egy zombi. Ha rajta van a célkereszt akkor igenis találjon be. Ez így valami giga szar, ez rosszabb mint a 0.47-esetben, rosszabb mint valaha. Vagy legyen több zombi, vagy bármi de ez ami most van a zombikkal ez valami hihetetlenül szar.
Utolsó jó tanács, legyen bőven kötszer és rags. Rags azért is kell mert csak a 100%-os kötszer + botból lehet csinálni olyan botot, amivel lehet gyógyítani a töréseket vagy rags + botból. Lesz ilyen mert a zombik most már igazi csonttörő bajnokok. Hirtelen ennyi.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Nektek DayZ-seknek mi a véleményetek a survive the nights-ról? Mennyi esélye van a dayzvel szembeszállni?
-
hun-man
tag
Lehet hülye kérdés, de a számítógép újratelepítésével törlődik a karakterem?
-
Gilthanas
aktív tag
Azt hiszem ez idevaló
[link]
Zolika köszi
-
wjbhbdux
veterán
Kijött a patch, changelog: http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/207620-changelog-stable-048124737/
-
m3gyo
csendes tag
Hát ha megkapjuk az exp-en levő 0.48-at akkor menni fog a sátor, és a prezisztencia is. Sajnos viszont a loot elviekben szegényebb a 0.48-on legalábbis ezt olvasni az angol nyelvű fórumokon. De talán már menni fog a helicrash is, de én azzal is beérem, ha megy a sátor és javítódik a zombik hitbox-a.
-
z0l1ka
aktív tag
-
z0l1ka
aktív tag
Még tart a frissítés ,remélem lesz egy hotfix és végre jó lehet a sátor
wjbhbdux Most olvasom ,oh hát lesz Smersh vest is ,de jóóna várjuk
-
wjbhbdux
veterán
exp frissült tegnap, ha nincs gond akkor nemsokára élesítik.
-
m3gyo
csendes tag
Lenne egy kérdésem, ma volt ugye a karbantartás. Volt bármi hot-fix vagy valami frissítés a stable-ben ? Mert ugye mára lett ígérve egy hot-fix még múlt héten.
-
-
Mr.White
senior tag
na jön a dayz 3 éven belül ps4-re. akkor ezért vették fel azt a sok embert.
-
nanorambo
őstag
Dayz jön PS4-re is
Ez abból a szempontból jó, hogy biztos történik valami a fejlesztésben. Kicsit talán jobban ráfekszenek majd. -
Gilthanas
aktív tag
válasz
PeeterssoN #1200 üzenetére
Ez se rossz
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest