- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
válasz
hun-man #2848 üzenetére
Nem volt nálam lábas.
Az egész szitu fura volt. Ketten haverral Cserno silóinál kiszurtunk egy snipert. Felmentünk érte de mivel a létra hangos így már várt minket. Ő a bug miatt lelátott illetve belátta az alsó szintet ahol mi tartózkodtunk. Le akartam menni a dragunovért amit nem tudtam felhozni és keresni akartam egy megfelelő helyet ahonnan rálátok. Na ekkor a semmiből (bárhova néztem nem láttam senkit) jöttek a lövések. Közben a Seyr-t nem tudtam elrakni, mikor le akartam menni a létrán. Haver mondta lépjek ki majd be hátha megszűnik a probléma. Megszűnt és ekkor duplikálódott a steyr. Nem mentem le mert ujjabb lövések jöttek de akárhova bujtam csak eltalált. Vissza haverhoz a felsőbb szintre és ekkor történt hogy összevissza megjelent egy enemy lövöldözve a levegőben majd eltünt. Eltalált ismét. Haver ebből semmit nem érzékelt: Nem látta nem hallotta pedig 1-2 méterre álltam tőle teljesen rejtve ahol tuti nem tudnak eltalálni. Majd kiléptem. -
törölt tag
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
hun-man #2500 üzenetére
Már késő
Valóban elég az ,mikor újra tettem is csinálta igaz kevésbé ,. aztán az indítási opciókból töröltem a dolgokat és már jó is
Mintha gördülékenyebben futna a game ,legalábbis én azt vettem észre ..
Köszönöm mindenkinek a helpet , probléma megoldva
Silent77 köszönöm hogy szóltál -
z0l1ka
aktív tag
válasz
hun-man #2357 üzenetére
LoL
Néha nem értek dolgokat ,Seprű
Ez aztán fontos dolog volt a játékba
Nem is tudnám elképzelni a Dayz-t seprű nélkül ,fantasztikus
Inkább tennének már be valami új sniper fegyót , vagy bár mit ,ott az AUG fegyó is meg az M4 de hiába ha 100 lezuhant heliből lehet ki lootolni annak se látom sok értelmét ,de van Seprű ez a lényeg
Direkt csináljákkövi patchbe G36-nak a ravaszát fogják betenni
-
PETEE78
senior tag
válasz
hun-man #2325 üzenetére
Köszi, igen tegnap be is bizonyosodott amit most írtál. Sajnos a karakterem éhen halt, mire eljutottunk volna az "oázisig"...
Később felhúztam egy új karaktert amivel a mai cél egy kamion elérése, aztán irány megnézni valami katonai bázist, mivel odáig még nem jutottam el soha...
Meg jó lenne valamilyen sátrat is összehozni, hogy le lehessen rakni a speckó cuccokat későbbre. Remélem nem túl bonyolult megépíteni. Majd utánanézek. -
Gilthanas
aktív tag
válasz
hun-man #2112 üzenetére
Az nem semmi
Én tegnap 5 emberrel találkoztam és mindegyik az életemre akart törni
Amúgy a közös játékban nálam az zavaró, hogy nagyon rossz minőségben megy át a hang beszéd közben. Barátaimmal skypon játszom, de amikor valami vadidegennel beszélek sokszor alig hallom amit mond. Nálatok is rosszul hallatszik sokszor a másik hangja?
-
BlackDevil
aktív tag
-
hun-man
tag
-
Evome
senior tag
válasz
hun-man #1799 üzenetére
Ez 100% olyan mint a többi online dolog... Nem lehet kiismerni a másikat... azt hiszed hogy.. és nem
Nincs mimika nincs semmi ami elárulná hogy ténylegesen veled akar e lootolni vagy csak kihasznál
Nem nyomom ezt a standalone-t csak 1 hete de én inkább maradok a meglátom és kikerülöm nél
Se a támadás se a védekezés se a barátkozás nem válik be 100% osan -
Evome
senior tag
válasz
hun-man #1792 üzenetére
Tegnapig a leg epicebb amit találtam az a vasvilla volt szóval volt sikítás a shotgunnak + szinte mellette a skulónak
Hát eddig csak zombikra lőttem... de nem hiszem hogy valakit is lekapok majd
(#1793) Scrake^;DD : Igen de ez mikor lesz ? tavaly óta figyelem a játékot és "követem" és ugye volt még 2013-ban egyszer ígéret hogy január 18 vagy 13 nem tudom pontosan kiadják 100% játéknak...
Nos jogos nem mondták hogy melyik évnek a januárja -
BlackDevil
aktív tag
válasz
hun-man #1750 üzenetére
amíg jármű nincs addig sajnos nem :/
én már nagyon várom a járműveket, meg hogy legyen party ( chat-tel )
ja és persze hogy ne legyen könnyű full gear-esnek lenni!! ugrálgatni a szerókon -.-
igazán akkor jön meg az értelme a játéknak, persze az új motort is várom szerintem sokkal jobb lesz mint mostanival a game -
nanorambo
őstag
válasz
hun-man #1292 üzenetére
Igen. A kapcsolatproblémát javították és azt is, hogy a zombi egy ütésből ruinedre vág minden cuccot.
Ami viszont még mindig vicces, hogy távcsővel nézelődök és a látóhatáron éppen, hogy kirajzolódik a zombi, de látom hogy elkezd futni. Gondoltam magamban, hogy egy másik játékosra indult rá, mondom megnézem hova megy. Erre nem rám jött? Futott vagy jó 2-3 percig, mire hozzám elért, de elég durva zoom szemük lehet, ha így kiszúrnak. Az is vicces, hogy fejszével ölöm meg a zombit, de mintha lőttem volna, az összes zombi (jó távolról is) elkezd felém rohanni. -
m3gyo
csendes tag
válasz
hun-man #1026 üzenetére
Szerintem a defibrilátor nem hozza vissza a halottat. Itt sajnos nincs újraélesztés mint irl. Az ephi az visszahoz unconconcius állapotból, de érdemes előbb a sebesülés ellátásra koncentrálni. Azaz első a vérzés elállítása utána jöhet az ephi és nem árt utána egy gyors vérátömlesztés sem, elviekben az kockázat mentes, de csak 500 blood-ot ad át csak, viszont talán nem érdekes a vércsoport. Így már kolléga esetleg talpra áll és némi regenerálódás után visszatérnek a színek és az életerő is. De csak akkor ha a karter jól táplált és nem szomjas mert ha nem akkor nincs regeneráció.
Viszont a véradásnál figyelni kell, hogy azonos legyen a vércsoport (ami elviekben a salling baggel vagy mivel nem érdekes de az csak sürgősségi) mert különben a megmenteni kívánt karakter, vérmérgezésben fel fogja dobni a talpát, és ettől nem lehet megmenekülni. A rossz vércsoport biztos halál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged