- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
nanorambo #3372 üzenetére
Nem a Csehország beli Bohemia zár be, csak egy kis szlovákiai csapatukat építették le ami támogatta a DayZ fejlesztését.
Mindenestre a DayZ eredeti ötletgazdája és a konzolosítás előtti 2014-18 közti fejlesztést vezető arc összeálltak egy új túlélő játékra a saját stúdiójában. [link]
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
nanorambo #2135 üzenetére
Hát igen ,valóban írnak ilyenről ..na meglátjuk majd, hogy resetelik e valóban. Én egyébként amit nagyon várok az egy valamiféle optimalizáció ,mert nagyon bosszant hogy kerülnöm kell a nagyobb városokat mert nincs értelme bemenni annyira akadok illetve nem akad csak borzasztóan leesik az FPS-em ,ilyen 10-15-re.
Egyébként Boldog Új Évet Mindenkinek -
z0l1ka
aktív tag
válasz
nanorambo #2070 üzenetére
Ez kell hozzá Burlap és még kell hozzá ez is netting kettőt kombinálod és kész is..
Persze ha jól tudom 3 Bulapból lehet a fejedre álcát és a fegyódra is aztán négyből meg mellény álcát lehet készíteni, ha teljes szett kell tetőtől talpig ahhoz meg 10 db Burlap kell + a netting abból nem tudom mennyi(Burlapot ne felejtsd el elvágni késsel
)
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
nanorambo #2009 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, nem a server restartra gondolok amikor visszaszámol, hanem amikor beléptek egy serverre és eltűnnek a cuccaitok. Arra a karakter restartra gondoltam elnézést. Szóval ha az megtörténik, akkor ki kell onnan lépni és egy másik servert keresni gyorsan.
killer095: A városok továbbra is hulladék módjára vannak optimalizálva. Viszont mivel az egész játékot egy új grafikai motorra fogják átrakni nem hiszem, hogy nagyon sokat törnék magukat ennek az enginnek az optimalizálásán. Ha neked ez kardinális dolog akkor várd ki az új grafikai motort szerintem.
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
nanorambo #2006 üzenetére
Ezt a restart dolgot eleg gyakran mondjatok, de ugye nem arrol van szo, hogy beleptek egy serverre es egy szal gatyaban talaljatok magatokat? Mert vannak restart szerverek, de ha rogton kilepsz onnet es egy olyan serverre lepsz be ami eddig jo volt akkor ott ujra ott lesznek a cuccaid. Neha belebotlok olyan serverbe ami restartol, de gyorsan ki is lepek onnet es ott nem jatszom. Ti ilyenkor ott maradtok? Mert ha igen akkor az hiba.
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
nanorambo #1957 üzenetére
nem tudom mik ezek a bugok meg nem is tudom hogy mik de már azon gondolkoztam hogy vga vram-ja besz@rt, de most meg jó és nem csinálja farcry4-nél is csinálta de most meg watch dogs-ba meg dayz-be se csinálja azt.
most szerintem még bugosabb mint valaha, kari reset random halál a semmitől?! régi karit mutatja néha a főmenübe mikor 3 napja az már halott... persze a semmitől halt meg az is....
majdnem full ghillie szettem volt most meg egy nettinget se találok sehol végigrohantam egész parton 100 szerveren kb és semmi már az ideg szétvet ettől az alfának sem mondható bughalmaztól!! remélem hogy az új motorral már nem lesz ekkora szerencsétlenség mert szeretnék játszani vele mert leköt és nagyon jó de hát így? mi ez meg hogy kilép meg lerakja tálcára úgy hogy vissza se jön onnan meg homályos a kép de beállítások/videó-ra kattintok és már jó? meg ilyen baromságok.
hullámzik a fal meg a fák meg minden hullámzik mint ha kib@szott atlantisz lenne az egész áááávalakivel toljuk már együtt mert már így gáz egyedül! csapatba toljuk vagy valami
legalább a random halál miatti cuccvesztést így elkerüljük, felvesszük míg vissza nem ér a másik vagy valami -
z0l1ka
aktív tag
válasz
nanorambo #1481 üzenetére
Óh shit
nem értem akkor milyen patchet mondtak augusztus végén
és aztán tologatják a mai napig ,na mindegy..Hát reménykedjünk ,mást úgysem tehetünk
cyberwarfare
Akkor lehet még várnunk kell egy darabigde van egy érzésem, a héten megkapjuk a patchet , de ha nem ezen héten akkor valamelyik héten biztos
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
nanorambo #1426 üzenetére
nem tudom most mi van
elvileg ma kellett volna hogy jöjjön ,nem találtam semmi infót meg azt se hogy volt e ma valamilyen karbantartás egyáltalán ?! Lehet csúszik akkor megint egy hete ,de lehet holnap..volt már olyan hogy pénteken kaptunk patchet ha jól emlékszem ..hát reménykedem
ha mégse lesz akkor újra nem játszok egy hétig..
-
wjbhbdux
veterán
válasz
nanorambo #1358 üzenetére
Ez nem azt jelenti, hogy minden szerveren más karakter lesz. A mostani alap hive megmarad az összes hivatalos szervernek, és ezen kívül lehet létrehozni saját hive-okat amibe akárhány szervert berakhat egy csoport a saját szabályaikkal és később modjaikkal, elkülönítve a többitől. A szerver keresőben jól ki lesznek jelezve ezek a csoportok.
-
-
larpi
tag
válasz
nanorambo #671 üzenetére
Az már túlzás hogy elássam a dolgokat. Nem is gondoltam sokra, csak pl: egy pisztoly egy doboz lőszerrel. Eldugom és ha netán elhaláloznék, és ha a közelben élednék ujjá nagyon jól jönne az egy szál zseblámpa mellé. Úgy is sokszor előfordul hogy eldobok egy fegyvert mert már nem fér a cucc, vagy jobbat találok.
-
Huma
addikt
válasz
nanorambo #364 üzenetére
Csakhogy a két dolog (csalók+mindent elvesztesz) tönkre vágja az egész játékot. Nyilvánvaló hogy valamit ki kell találni erre a problémára. Diablo 3-ban nekem pl van 60-as HC karakterem. De ott nem is áll fenn a lehetőség hogy egy csaló miatt elvesztem. Ha meghal akkor az vagy az én hibám vagy a netkapcsolaté/blizzé. Ez így elfogadható. De az hogy a 13 éves Pistike poénból és e-penis növelésből kinyír a szerveren mindenkit és tönkreteszi akár egy hónap "munkáját", már nem.
-
Radnix
senior tag
válasz
nanorambo #191 üzenetére
Erre mondják, hogy még pre alpha... valószínűnek tartom, hogy ezt bele fogják tenni. BTW, ha észlelek bugokat, hol tudom azokat jelenteni, leírni a problémát?
(#176) bugylee: 60-as tár is van?
eddig a legnagyobb amivel találkoztam 40-es volt.
A dayZ wikin látható fegyverek közül mind benne van a játékban? Illetve azok a helicopter crash siteok is benne vannak, vagy az csak a régi arma 2-s modban? Nem találtam erről infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest