- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi a válaszokat, elég jól megy egyébként ez a loot dolog, találtam egy SKS-t egy kút mellet, és végre ki is nézek valahogy
Egyébként a rendőrségen elég sok mindent találtam már, na meg a benzinkúton egy teherautót
Jó ez a játék, csak a kisseb hibákat fixálni kéne
-
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
#56230144 #2597 üzenetére
Öregem, a legrosszabbkor kezdtél neki..
A játék története óta nem volt ilyen nehéz életben maradni. Most jött ki az új patch 0.55 ami megnehezítette.
Bokrokról bogyókat gyűjtsél, és fáról almát. Nézzél meg egy-két tutorial videót a neten. "Survive guide in dayz stb.."De ha most megtanulsz életben maradni, akkor később már semmi bajod nem lehet
-
törölt tag
Hali, most vettem meg a játékot, és teljesen el vagyok veszve, hallotam valami új patchről, ami miatt a map közepéig be kell fussak hogy találjak lootot. Ez igaz? Vagy csak túloznak haveromék, illetve hogy állapítom meg, hogy hol vagyok? Ha van pár tippetek azt osszátok meg velem plz, köszi!
-
Sanyaaa26
aktív tag
Tárgyra jobb klikk inspect- és kiírja a tulajdonságait, jelen esetben hogy mit köpköd.
-
salmiakki
tag
Akinek van kedve ma játszani egyet, jöjjön fel az alábbi TS3 szerverre, nagy reptér környékén vagyunk általában
ts.clans.hu:10105 (DayZ Standalone szoba)
-
Macka
veterán
válasz
PeeterssoN #2588 üzenetére
Mert mindenhol persistance ON van központilag.
-
törölt tag
Jó az új update. A zombik olyan combokat verni, hogy csak nézek. A lootot tényleg a kocsik környékén kell keresni. a longhort nem lehet újra tölteni.
Szóval így tovább.
-
hun-man
tag
válasz
PeeterssoN #2586 üzenetére
Próbálj olyan helyeken lootolni, ahol eddig nem szoktál. Például autóknál, kisebb fészerekben, ipari területeken. Nem fogod elhinni miket lehet találni. Kardot, láncfűrészt, ak-t, high capacity vest-et, késelés elleni mellényt stb.
-
PeeterssoN
őstag
Tegnap este totális loothiány volt minden szerveren ahol jártam! wtf?
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #2583 üzenetére
25 60 nálam is. Nincs rá megoldás
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2583 üzenetére
Sajnos városokban optimalizálatlan nagyon... hiába van Titan-X ed. Maga a gpu órajele ugrál sajnos.. Erdőben rendben van, de városban használhatatlan.
-
PeeterssoN
őstag
Játék optimalizációra: fps növelésére van valakinek leírása videója?
Vagy hol tudom beállítani megfelelőre az értékeket? cfg?
(Nagyon ugrál az fps) -
1m1s
tag
Na látom "sikerült" javítani a játékot.
Már rég nem játszottam vele, mégis felidegesít hogy ekkora sz@rkupacot csináltak a játékból.Az elején mikor megjelent a játék sokkal élvezhetőbb volt kevesebb bug-gal, most meg minden egyes patchel rosszabb, de a lényeg hogy van egy teherautó a játékban (ami szintén full bug). -
hun-man
tag
Hát tényleg elég fura lett ez a loot system. Egy rendőrségen találtam egy mp5-t hozzá 7 tárat meg egy pm73 tárat, meg televolt rakva rendőrségi ruhával. Kamyshovoban három kisházban 3 sátrat. Meg kardot is. Azt mondják, most bármi spawnolhat bárhol.
Szerk.: Ez valami 500% loot szerveren volt.
-
törölt tag
válasz
BlackDevil #2578 üzenetére
Hiányos az nem kifejezés. víztisztító tablettán kívül semmit nem találni. 2 órát nem lehet túlélni sehogy.
Gondolod lesz hotfix?
-
BlackDevil
aktív tag
Nekem minden jó volt update után, pedig azt sem tudom mikor játszottam utoljára vele. A loot "enyhén" hiányos... Hotfix majd megoldja.
-
Gilthanas
aktív tag
Nálatok sincsen kaja, ellenben terminátor zombik vannak? Elég játszhatatlan lett így nem nehéz. A nehézséggel sosincs baj, ez csak szimplán nem okés.
-
hun-man
tag
Befejezhetnék már a fejlesztést, mert csak egyre rosszabb lesz...
-
wjbhbdux
veterán
-
BlackDevil
aktív tag
0.55
valaki látott már hordát? -
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #2570 üzenetére
Hu köszi!
Nagyon banditkodhatnékom van! Hétvégén nyomja valaki? Beszállnék!
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2569 üzenetére
duplán ctrl-t ha jól emlékszem
-
PeeterssoN
őstag
Hogy lehet játék közben visszaállítani a kocogást? Mert most vagy gyalogol vagy + shifttel sprinttel.
-
spank309
csendes tag
Persistence Off
-
BlackDevil
aktív tag
Jó kis sátor
Am én még lőszeres ládával életembe se találkoztam... -
spank309
csendes tag
válasz
PeeterssoN #2563 üzenetére
A helyzet az hogy a 100 emberből 1 tudja azt hogy a vízben is fel lehet szedni a cuccokat... Egyszer leejtettem egy akm-et a vízben mert börtön úszás közben babráltam vele és bele esett a vízbe és belső nézetben kerestem legalább 20 méter volt a víz és fel lehetett venni.... Csak felé kellett menni Tab-bal.
-
hun-man
tag
válasz
PeeterssoN #2561 üzenetére
Simán!
-
PeeterssoN
őstag
Ha vízben uszunk le tudnak lőni?
-
miazmá
tag
válasz
PeeterssoN #2557 üzenetére
Nálam is ugyanez, telenor és t-mobile stick-el is csinálja a hülyeséget
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2553 üzenetére
Nálam is ez van, ismerősömnél is, régóta játsszuk. Random rájön a dolog és nem talál szervert, stabil kábeles netem van, amint kilépek, újra van net. A játék akad össze valamivel sajnos.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
xXxdrakkorxX #2538 üzenetére
Esetleg mobilinterneted van?
Akkor, illetve azért nem látod a szervereket, mert valószínű megszakad a netkapcsolatod. Amikor nem találsz szervert, leteszed a játékot tálcára és megpróbálsz egy böngészőt nyitni. Ha nem megy, valszeg dns hibába ütközöl. Vagy a wifi vagy a routereddel lesz a gond de mindenképp vedd fel a kapcsolatot a netes szolgáltatóddal.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #2547 üzenetére
Az utolsó mondat ütött :-D:-D:-D
-
hun-man
tag
válasz
BlackDevil #2547 üzenetére
Inkább jöjjenek be és lássam őket, minthogy csak halljam, hogy össze vissza ütnek és meghalok.
-
z0l1ka
aktív tag
nah ez már azért durva lesz New AI Test
(Bocs nem hsz-t akarok gyűjtögetni csak most dobják felfele a videókat ,szerkesztésem meg már lejárt ,de mára befejeztem)
-
z0l1ka
aktív tag
Irány a mount everest
xXxdrakkorxX
Nekem akkor nem szokott találni szervert ha megy a letöltésgondolom neked nem ilyen egyszerű a problémád ,.de valami egyedi gond lehet nálad ..crashelni szokott a game ,de ilyen gondról nem hallottam
Gondolom ,újratelepítés megvolt ,neted okés ?! passz ..majd valaki hátha többet tud segíteni! -
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #2536 üzenetére
Óh
mintha nem ismernéd őket
egy dolog beszélni róla, meg egy dolog azt meg is valósítani..
Emlékezz vissza mennyi idő telt el amióta szóba hozták a járművet a dayz-be hogy lesz , és még nem is olyan rég lett berakva a játékba ha belegondolsz ..Lehet én vagyok rossz májú de amiket te felsoroltál az kb még fél év vagy több mire mind az megvalósul! (de ne legyen igazam) A többivel egyetértek ,ezek mind mind lényeges dolgok. -
xXxdrakkorxX
újonc
Sziasztok! Van egy kis baj a játékkal pls segítsetek. Hát az a baj hogy most vettem meg a dayz-t (steamről) 2 napja és akár mit csinálok nem talál szervereket és szó szerint mindent megpróbáltam amit lehetett és még mindig nem jó
! Előre is köszönöm a válaszokat
-
DokiBaxxi
őstag
Nem sok minden? NEM SOK MINDEN?!
Ember, a legesleglényegesebb dolgokról beszélt kb. mióta elérhető a játék Early Accessben!
Új motor, új map, több féle zombi, több zombi (5x annyi mint most), új animációk, mozdulatok, AI, bugfixek, FPS növelés. Végre már azzal foglalkoznak, amivel kell. -
z0l1ka
aktív tag
Kisebb infó a 0.55-ös patchről
Nem sok minden ,de ez is valami -
19sracz82
csendes tag
Tegnap még játszottam, ma eltűnt minden server a legutóbb látogatottakból is. Ráadásul simán sem talál. Most mi a halál van vele. Amikor valami frissítés jön, akkor is mutatja a serókat, de most semmi..
-
D4M13N
aktív tag
Üdv.A minap úg gondoltam visszalesek a dayz világába ha már vettem vga-t hátha.
Viszont se a Standaloneban se a modban nem látok szervert.ha ip alapján akarok csatlakozni akkor vagy Waiting for host-ot kapok vagy a modnál Bad Version-tVolt Host file átírása system32-ben,manuálisan frissítettem a battleye-t.se vírusírtó se semmi.
A routeren át kell engedni esetleg valami portot?erre tudok maximum gondolni de sajna infót nem találtam melyiket
Valaki tud rá megoldást esetleg?Előre is köszönöm
-
hun-man
tag
válasz
BlackDevil #2522 üzenetére
Próbáld meg a steamen belül indítási opcióba beírni ezt a kódot : -maxMem=2047
-
BlackDevil
aktív tag
Engem egy este alatt 3x kivágott valami hibával
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #2516 üzenetére
Igen észrevettem ez csak egyszer használatos.
Lehet nálam bebugolt vagy az is lehet, hogy random sikerül tompítani. -
spank309
csendes tag
Nálam is elég sokszor behal a frissítés óta, bár nekem csak annyit ír h Dayz leállt. I5 Nvidia
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2516 üzenetére
Nálam az első lövést elnyelte. Utána szétnyílt és már nem.
-
PeeterssoN
őstag
Másnál sem működik a palack+ragasztószalag hangtompító?
Semmi hangot nem nyelt el. -
Gilthanas
aktív tag
Másnak is Crashel néha a játék memóriahibára hivatkozva akinek AMD-s VGA ja van?
-
Macka
veterán
-
Gilthanas
aktív tag
Srácok, jól konstatálom, hogy a platós teherautónál csak egy ember fér rá a platóra? Mert nálunk ez történt
Akárhogy próbálkoztunk, csak egy ember tudott a platóra felülni. Másnál?
-
19sracz82
csendes tag
Az előző frissítés előtt egy házban léptem ki a játékból. 54-es verzióra való frissítés után vissza megyek a seró(k)ra és ugyan azon a helyen vagyok, leszámítva, hogy a ház alá spawnol. Se ki, se be nem lehet menni, ugye respawn nincs, míg meg nem hal... Szerintetek? Valami ötlet? Nincs megberhelve semmi.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
hun-man #2500 üzenetére
Már késő
Valóban elég az ,mikor újra tettem is csinálta igaz kevésbé ,. aztán az indítási opciókból töröltem a dolgokat és már jó is
Mintha gördülékenyebben futna a game ,legalábbis én azt vettem észre ..
Köszönöm mindenkinek a helpet , probléma megoldva
Silent77 köszönöm hogy szóltál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest