- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amazon Kindle
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spancho
senior tag
válasz
xenom0rph #1962 üzenetére
Én beleszoktam ugrani ,vagy sétálni a tengerbe.
De vagy 10-20 perc mire megfullad.
Múltkor megbilincseltek és összevertek ,sétáltam 10 percet utána 15 percet szenvedett a tenger fenekén mire belehalt.
Kipróbáltam a Magyar szervereket ,valami Outlaw Hardcore stb... de az is elég béna csak szaladgál mindenki és öli egymást.
Engem sose etettek emberhússal ,vagy vették el mindenemet.
Simán lelőttek vagy bunyóban meghaltam.
Milyen szerveren vannak ilyen csoportos banditák akik fosztogatnak ? -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
xenom0rph #1363 üzenetére
Üdv, ehhez csak annyi lenne a véleményem, hogy az apokalipszis után x évvel, mennyi az esélye hogy ennyi konzerv van mindenhol? Meg fegyver hegyek? A lőfegyvernek nagyobb értéknek kellene lenni ebben a játékban mint most, pillanatok alatt az ember fullosra szedheti magát. Ennyi kajával, a vadászatnak, meg a horgászatnak sincs semmi értelme.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
xenom0rph #1350 üzenetére
nem jó a link .,hát az attól függ mennyi vért vesztettél
egyél igyál sokat .
míg megnem jelenik a "healing" felirat, illetve sok tejet kellene inni, azzal felgyorsítható a regenerálódás..hogy mennyi idő?! azt egész pontosan én nem tudom ,de az attól is függ mennyit eszel ha éhes vagy közben állandóan és csak néha eszel akkor nagyon sokáig eltart ..
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
xenom0rph #1347 üzenetére
ööh még mindig átmegy a falon meg ajtón ?! ez nem javítva lett ?
én ha bezárom az ajtót nem jön be
csak néha ha esetleg be buggol ..mondjuk régen haltam most full geares a karim ,szóval most leölöm őket ..de úgy emlékszem, hogy nekem már nem jöttek be az ajtón meg falon (csak néha)
Egyébként én megindulok és futok ahogy temajd addig futok míg le nem rázom őket vagy ha esetleg közbe sikerül felvennem valami jó célszerszámot gyors akkor azzal ölöm őket
de ha sokan jönnek már az sem segít, oda már csak a balta vagy fegyó ..sőt volt olyan amikor inkább hagytam hogy megöljenek míg nem spawnoltam egy jó helyre
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
xenom0rph #1334 üzenetére
Az Izurvive appnál legfelső térképet kell letölteni, Chernarus + topoghraph és ha belépsz jobb felül kell lennie egy ikonnak ahol megjelennek , hogy milyen jelöléseket akarsz a térképre. ott írja, hogy mi mi. A crash sitok egy robbanásjelnek vannak megmutatva.
Ez a térkép is segíthet: [link]
-
m3gyo
csendes tag
válasz
xenom0rph #1321 üzenetére
Na a feszítővas pont semmire nem jó kacat. ki vele a kukába.
De írok pár tippet a teljesség igénye nélkül:1. Amikor éledsz akkor van egy pólód, le vele egyből széttépni rags-é már is van 2 kötszered. Lámpa elem ki a fenébe csak foglalja a helyet, tök fölösleges.
2. Fegyvernek amíg nincs tűzoltó balta, mert a tűzoltó balta az ultimate zombi ölő eszköz. Egy csapás egy zombi. Szóval amíg nincs addig az alábbi eszközök közül kell egyet felhajtani: favágó balta, kapa, csákány. Mással nem is érdemes próbálkozni, ezek 2 csapás / zombi, vagy egy ha fejbe sikerül
3. Ha nincs balra, vagy konzervnyitó, akkor egy éles eszköz is kell: csavarhúzó, konyhakés, machete ezekkel lehet konzervet nyitni. Ha már van tűzoltóbalta akkor is érdemes egy másik konzervnyitó eszközt magunknál tartani mert a tűzoltóbaltával sok a veszteség.
4. Inni mindenhonnan lehet, nem kell kút elég egy pocsolya nyugodtan fel lehet hörpölni semmi baja nem lesz a karakternek.
5 Nyugodtan zabáld, idd tele magad az első stuffed állapotba, nem lesz baj, de ott azért állj meg.
6. Mindent egyél meg amit találsz, mert jelenleg nincs romlott gyümölcs, zöldség (romlottat soha, de az most nincs is). Ha nincs konzervnyitód bele a konzervet az inventorydba, az üdítőket meg meginni ott ahol találtad egyből.
7. Meg kell tanulni mely épületeket érdemes kilootolni és melyiket nem, ha van egy kis rutin akkor pik-pak életképes karid lesz.
8. Ha északra éledsz akkor irány valami Polana utána Novodimitorvsk nagy város északon vagy egyből ez a város, és szépen felszerelheted a karaktered
9. Amit találsz póló nem baj ha nem kell, az sem ha badly damage, széttépni rags-é és már is tele leszel kötszerrel.
10. Addig egyél-igyál amíg nem lesz a karakter világos zölden energized és hydrated akkor fullos a regenerációd.
11. A legveszélyesebb zombi a kicsi ugráló, azt ha lehet kerüld, vagy ha több van akkor azzal végez először. Azt érdemes észben tartani, hogy a zombikat körbe kell táncolni lassabbak mint te, így megúszhatod hogy megüssenek, te viszont szépen tarkón vered, kis gyakorlás és menni fog.+1 tipp. Van egy csomó eszköz amit semmire nem tudsz használni vagy jelenleg lényegtelen. Ezekről egy kis lista a teljeség igénye nélkül: kalapács, fogó, csípőfogó, feszítővas, francia kulcs, ragasztószalag, elemlápa, fegyver lámpák, fejlámpa, fáklya, színes fényrudak, vitamin, injekciós tű, oltóanyag...
+2 tipp: Van egy csomó eszköz ami csak speciális dolgokra kell amit ha nem akarsz csinálni nincs szükséged rá. Ismét a teljesség igénye nélkül:
- ásó: giliszta szerzés
- gáz palack: tűzgyújtás
- mobil tűzhely: gázpalackhoz sütéshez
- edény: sütéshez gázpalackos tűzhöz
- gyufa: tábortűzhöz
- széntabletta, antibiotikum: betegség esetén nagyon ritka set
- kő: sütéshez tábortűzhöz
- botok: lábtöréshez, tábortűhöz kár cipelni ha van balta.
- kötél: hátizsák, horgászbot, íj.
stb...A listák nem teljesek csak amik hirtelen eszembe jutottak. Bocsánat kicsit hosszú lett.
-
nanorambo
őstag
válasz
xenom0rph #1315 üzenetére
1; Az zombik jelenleg nagyon el vannak b*szva. A közelharci rendszer borzalmasan kidolgozatlan és bugos, de a zombik úgy viselkednek, mint a terminátor. Ezt én írtam a múltkor:
"Ami viszont még mindig vicces, hogy távcsővel nézelődök és a látóhatáron éppen, hogy kirajzolódik a zombi, de látom hogy elkezd futni. Gondoltam magamban, hogy egy másik játékosra indult rá, mondom megnézem hova megy. Erre nem rám jött? Futott vagy jó 2-3 percig, mire hozzám elért, de elég durva zoom szemük lehet, ha így kiszúrnak. Az is vicces, hogy fejszével ölöm meg a zombit, de mintha lőttem volna, az összes zombi (jó távolról is) elkezd felém rohanni."
Nem beszélve arról, hogy még mindig átjönnek a falon.2; Engem is érdekelne, hogy mit csinálnak a kedves fejlesztők. Van pár tippem (a fejlesztés nincs köztük).
3;
Vannak retardáltak. A személyes kedvencem, (még múltkor, amikor csak a partra spawnolt a játék) amikor a spawnhelyre bekempelnek a full geares karakterek és az éppen éledő kezdőket lövik, akiknek szó szerint még semmijük nincs. Biztos jó móka lehet... De erre még azt mondom, hogy a játék része. A másik két pont nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest