Új hozzászólás Aktív témák
-
m3gyo
csendes tag
válasz
RockHaRD #1412 üzenetére
Akkor offolok még egy kicsit. Mondjuk a BR-el is van egy kis problémám, sokat kell várni, hogy be tudj lépni időnként, kevés az eu szerver, az us meg hát 200-as ping mellett ugye esélytelen (ott bezzeg mindig van mire belépni). Meg figyelni kell mert kb 1-1,5 perc alatt megtelik főműsoridőben egy szerver ami elindul.
-
m3gyo
csendes tag
válasz
RockHaRD #1372 üzenetére
Ugyan ez nem Breaking Point topic de. Az valami ordenáré szar, már bocs. Ha a DayZ alfa akkor a BP nem alfa hanem maga a zéró, a pre pre pre pre pre alfa.
Az egyetlen pozitívum, hogy szebb mert ugye nem dx 9, de itta vége. Bug bug hátán. A fegyverek értelmetlenek, mert a balta mindent ver. A zombik bugosabbak mint bárhol eddig. Loot csak dobozokban van meg kukában, jaj. Az egész egy félkész, épen elinduló fos, közelébe sincs a DayZ jelenlegi állapotának sem.
Az egyetlen pozitívum, hogy pénzt nem kérnek érte, na jó vannak benne pár jó ötlet, mint a kasztok például, de amúgy kb. egy nagy nulla.
Amúgy ha már arma 3 és mod akkor nem ezért érdemes megvenni. Sokkal inkább a Battle Royale, na az igen az élvezetes, egy kis éhezők viadala.
Vagy ha rp akkor ott az Altis Life az is egy jó mod.
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
RockHaRD #1372 üzenetére
Egy előnye van ennek, hogy arma3 motor fut alatta, én jómagam 15 percet bírtam ki.
Visszatérve a dayz standalone-ra, ha jól rémlik vásárláskor is figyelmeztettek a készítők, illetve minden indításkor hogy a játék igen korai verzióban van. Az év végére lesz béta, lehet szidni, de játszottam én már sok alfa gémmel, amivel még csak játszani sem nagyon lehetett. El kell fogadni, ennek tudatában vette meg mindenki, vannak hülye bugok, én speciel egy ideje most nem játszom, had fejlesztgessék, jó lesz ez, had forrja ki magát. -
m3gyo
csendes tag
válasz
RockHaRD #1324 üzenetére
Megvan nekem is, a battle royal nagyon filingesnek, persze nem a ranked szerverek. De nehéz bejutni, mert vagy ember nincs vagy, amikor meg igen akkor meg feszt tele a szerverek. Ráadásul kevés az EU szerver majd 1,5* annyi us van, ott meg ugye 200-300 pinggel nem nagy élvezett a játék. Wastelandot nem próbáltam még.
A másik fő problémám, hogy nem tudom mekkora hardver kell az Arma 3 multinak de az alanti konfigon 20-28 fps-t tudok kicsikarni. Minden low-on és kikapcsolva, még a látótávot is vissza kellett vennem. Amúgy meg sima single-ben megy 40-60 fps között, így de multiban hát.
A konfig: AMD FX6100 - 8 GB DDR3 - ATI 7770 1 GB DDR5
-
wjbhbdux
veterán
válasz
RockHaRD #1324 üzenetére
Vagy a Breaking Pointot ha hiányoznak a zombik
-
m3gyo
csendes tag
válasz
RockHaRD #1299 üzenetére
Szerencsére ilyen eltűnős problémám még nem volt, de másnak akivel játszok már igen, és roppant idegesítő lehet. De szerencsére, ha nem official szervere megy az ember most eszement loot van, így kicsit könnyebb értelmes szintre hozni egy túlélőt.
Ami engem idegesít az a kérdés nélkül lövünk hozzáállás. A legjobb az volt, mikor egy nyamvadt baltám volt találkoztam egy emberrel, köszöntem, visszaköszönt (nem csak kézlegyintéssel, hanem beszélve is). Erre kb 30 másodperc múlva gondolkodás nélkül agyonvert, egy baltával. Teszem, hozzá semmi nem volt nála, de nálam sem. Minek???? Mert még ha a lootért öl meg akkor legalább bandita, de ez nettó pszichopata viselkedés, a semmiért agyonverni valakit. Mert azt értem, ha fel van gearelve az ember akkor egy két-lábon járó terülj-terülj asztalka (zsíros célpont), na de amikor látszik, hogy semmije sincs valakinek megölni.
Amúgy azt értem, hogy military helyeken lőnek gondolkodás nélkül, ott én sem kockáztatok általában, de kezdő helyeken értelmetlenek tartom.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
RockHaRD #1297 üzenetére
őő, lehet főzni, sütni, vannak állatok
Ettől független teljesen egyetértek, retkes szar most a játék, egyszerűen pre-pre-pre alpha, egyre bugosabb. Most én is pihentetem. Van egy fullos karim ÉNY-on (előtte persze az előző fullosom is kari resi áldozata lett), majd előveszem máskor.
Te amúgy a zombikat nem is nagyon említetted. Feltűnt, hogy egy kib*szott terminátor mindegyik?
-
venpapa
csendes tag
válasz
RockHaRD #1248 üzenetére
Valaki letesztelte hogy működik-e a persistence tárgyak?
Tegnap spanokkal letettünk pár holmit egy búvóhelyre és ma meló után ránézünk meg-e maradt!
A műanyag üveg ivás után elvetődik a karakter... érdekes.. zombit ha spintelve lelövöd a karakterrel szemben és hozzád ér még halála után akkor az olyan mintha megütne, a közel harc meg azért lett érdekesebb mert most már pont(célkereszt)ban kell lennie a zúzni valónak.
A zombik még be be bugolnak... -
m3gyo
csendes tag
válasz
RockHaRD #1228 üzenetére
Nem is a bohémia álltal hostoltakról van szó, hanem én a kis Józsika vagyok és bérelek egy szervert. Mert én egy kis geci vagyok meg amúgy is mekkora poén már. Szépen beleírom a szerver nevébe, hogy presitence on, a sok gyökér meg azt hiszi, hogy itt tényleg on aztán majd néznek mikor eltűnik a sátor. Én meg jót röhögök. hogy most aztán megszívattam mindenkit jól.
Mivel egy bérelt szerver nevét arra írod át amire akarod bérlőként.
Mert amúgy nem tudod, sehonnan megállapítani, hogy most mely szerver amit a Bohémia hostol azaz official és melyik nem, nincs rajta semmi speciális jel semmi, amiből következtetni lehetne csak a név. Amit bárki átírhat a saját szerverén. Ráadásul ezzel még jó sok ember be is vonz oda, akik ugye mivel van sátruk van náluk loot is, plusz szép látogatottságot lehet generálni így egy szervernek majd.
Egyszerűbb lett volna egy plusz paraméter a leírásnál (details gomb), amit nem lehet szerkeszteni senkinek. Presitencia on/off és meg van oldva a kérdés. Nem értem néha nem csak a Bohémiánál, de máshol sem miért nem jönnek rá pofon egyszerű dolgokra. Ennek a megvalósítása nem igényelt volna nagy befektetést, de megkímélte volna a játékosokat a a fölösleges idegeskedéstől, egyszerű tiszta és száraz érzés.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
RockHaRD #1152 üzenetére
Hát nekem régebben voltak hasonló gondjaim a laggal ,de mára szinte teljesen megszűnt, oké persze nem teljes mértékben de nincs akkora lagg..Esetleg neked minden szerveren ezt csinálja ? Nekem volt ilyen de valószínű hogy valami "rossz" szerverre léptem mert csak ott volt ekkora lagg amit te is említettél,aztán egy szerver váltás után megszűnt
A Forest nekem is megvan ,de én kb 2 óra játszás után meguntam ,nagyon kevesek még benne a cuccok..Megépítettem a házakat ,mentem a barlangokba ,öltem kannibálokat ,építgettem de kész ennyi ..nem is tudok semmi jó élményt mondani ..craftolás is még édes kevés benne, nyílván majd később biztosan változni fog a véleményem ha lesz Multi vagy coop benne meg több cucc + Craftolás..de egyenlőre én félre tettem a gamet.
-
törölt tag
válasz
RockHaRD #965 üzenetére
Egyáltalán nem értek Veled egyet. Nekem jelenleg az fun a játékban, hogy full gear 1-2 óra a alatt azt go egy full szeróra és meghalni vagy őlni párat és meghalni.
Nekem ez a játék átfordult teljsen pvp-re. Nem kérdezek, nem kapnak el. HARC!
És nem magamtól lettem ilyen. "Hi im friendly!"
-
m3gyo
csendes tag
válasz
RockHaRD #965 üzenetére
Nem hinném, hogy a játék lényege a végtelen futás lenne. Másrészt nem véletlenül találta ki a Bohémian is azt, hogy respawnolni fognak a lootok. Így megoldható az állandó turizmus vagy legalább csökkenthető.
Most ha nem kifosztott üres bázisokat/reptereket/rendőrségeket/garázsokat/boltokat akarsz végiglátogatni kénytelen vagy ugrálni, mert a loot 2-4 óra között jelenik meg újra, addig maximum a rohadt paradicsomokat szedegetheted, meg a bakancsokat. A lootokon is lehetne valamit állítani, mert bakancsból/fejfedőből a szükségesnél 8-10* több spwanol le. Eshetne inkább konzerv, üditő vagy bármi ami tényleg használható lenne.
Ráadásul egy csomó épületbe nettó értelmetlen bemenni, mert semmit nem fogsz találni maximum egy polót vagy egy konzervet/üdítőt/haszontalan vackot (kalapács, fogo, ragasztószalag, stb...) de legtöbbször semmit. Ezen is lehetne valami javítani. Emelje fel a kezét például aki talált bármit is városszéli, rönkházban vagy emeletes bérházban. Én ott még soha semmit, pedig eleinte mindig benéztem mindenhova, most már csak célirányosan.
A játék lényeg szerintem a túlélés, na de a zombik egy balta/kapa feltalálása után már csak nettó idegesítőek de teljesen veszélytelenek. Számuk csekély voltából következően meg aztán végkép.
A "jó" felszerelésre, meg azért van szükséged, mivel amíg te egy kapával/baltával esetleg egy sörétessel próbálsz túlélni, addig mások sks, mozin, m4, vagy egy ak birtokában kéjes vigyorral puffantanak le. Ráadásul kérdés nélkül. Eddig egyetlen egy emberrel találkoztam akivel egyáltalán meg lehetett próbálni kommunikálni a többi kérdés nélkül támadt. Megjegyzem abban a kommunikációban sem volt köszönet, mert annak ellenére, hogy hagytuk volna elmenni ránk támadt.
Segítőkész vagy egyáltalán békés játékossal még nem találkoztam sehol. Tehát mivel loot egyáltalán csak úgy lehetséges, hogy vagy ugrálsz szerverek között, vagy elveszed attól akinek vagy (ergó megölöd a cuccaiért). Tehát az ugrálás még mindig a békésebb dolog. A játék pedig igen túlélő játék de itt jelenleg nem a zombikat meg az egyéb sorscsapásokat kell túlélned, hanem a többi játékos vérszomját, ahhoz pedig a kapánál/baltánál több kell. Természetesen nem kell mindent teljesen kiugrálva megszerezni annak tényleg nincs sok értelme, de egy alap felszerelési szintet így érdemes beszerezni. Elegendő kaját, egy értelmes fegyvert, valamennyi ruhát, valamennyi töltényt némi kötszert és egy jó zsákot. A többit ráérsz már nem ugrálva megszerezni, így már van esélyed a túlélésre.
Ez később változni fog, mert több lesz a zombi, jönnek a betegségek esőtől megfázás, járművek, sátrak, barikádok, respawnoló loot, kitudja még mi. De egyelőre még az ugrabugra szerintem megkerülhetetlen.
-
válasz
RockHaRD #954 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, de a mostani rendszer sem jó.
Én már nem megyek arra, hogy fullos legyek, úgy is kilőnek.
Egy mozin + sks és kész. Szintén ugrálok szerverek között, nem látom értelmét az örökös futkosásnak, így is azzal megy el a játék nagy része.
Mindenki másképp játsza, pont ez a jó. Banditák se zavarnak, unalmas lenne nélkülük.
Minnél jobban fel vagy szerelve, annál jobban sajnálja az ember.
Tegnap találtam mp5-t, oda is adtam havernak. -
Gilthanas
aktív tag
válasz
RockHaRD #962 üzenetére
Bilincselésig én se szoktam eljutni inkább lelövetem magam és valami közelharcival rájuk megyek, ha nincs lőszer. Volt már, hogy baltával sikerült leapríatni két embert úgy, hogy lövöldöztek rám csak én majom módjára szaladgáltam körülöttük és csapkodtam.
De azzal egyetértek, hogy a hirtelen megjelenő serverek között ugráló fantomokat én sem csípem
-
válasz
RockHaRD #803 üzenetére
2 napja vagyunk ott, sks rengeteg van, meg pisztoly, de sajnos m4-be még nem futottunk bele.
Pedig jó pár szerveren voltunk.
Azért még átnézzük, köszi!
Emberek már láttunk, az egyik rám is lőtt, szerencsére eltudtunk menekülni.
Már elkezdeni is nehéz, mert sokszor kidobnak, vagy nem csatlakozik. -
larpi
tag
válasz
RockHaRD #661 üzenetére
A ruha romlást azt észrevettem az utóbbi napokban, 1-2 óra alatt lerobbanak a cuccaim, még a hátizsák is. A nadrág zsebében tartott saját gyártmányú kötszer is elkoszolódott, azóta a hátizsákban tartom. Bármit találok ami jobb állapotú, mint ami rajtam van, már cserélem is. Tegnap próbálkoztam a varrókészlettel de nem jött össze a nadrág javítás. Lehet hogy már késő volt.
-
larpi
tag
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
RockHaRD #640 üzenetére
Nem. ÉK-i reptér, ÉNY-i reptér, új város, svetlo. Konkrétan valahogy így történt, hogy: lelőttek, lelőttek, lelőttek (pvp
) majd lelőttek (pvp, csak egyedül voltam, átfutottam ÉK-ről ÉNY-ra ők meg persze, hogy ketten ott voltak a kettőből), majd karakter reset, és ismeretlen halál (belogolásnál You are Dead fogadott, környéken se zombi, se player nem volt). Ma 2-től folyamatosan lootolok, mert mindig elveszett a karim. Az első 3 halál tegnap volt (a 3 pvp-s)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged