Új hozzászólás Aktív témák
-
m3gyo
csendes tag
válasz
bugylee #1579 üzenetére
Ha van tárad vagy gyors töltöd R és újratölt. A shotgun egy lövés/ember ha van gyors töltöd, akkor négyet simán leszedsz persze nem 200 méterről. Mosin szintén egy lövés/ember de csak távoli célpontokra érdemes használni. A magnum is egy lövésből öl (tapasztalat nekem eddig mindig így volt) persze nem 200 méterre van tervezve max 20 vagy kisebb távolság. A többi pisztoly nem igazán használható.
-
Huma
addikt
Miért? Most is az van hogy akár 2-3 óráig nem találkozol senkivel.
Azt amúgy én is mondtam, hogy nem túl jó a jelenlegi kempelésszimulátor jelleg. Sok extra tartalom kell még bele. Pl lehetnének városok ahol npc-k vannak akikkel lehet pl kereskedni. Lehetne kajálni, aludni, stb. Esetleg saját szoba vagy láda ahol tarthatnád a cuccaidat és ezek nem vesznének el ha meghalsz. Valamint a városban természetesen nem lehetne megtámadni a másikat. -
-
CrusherW
tag
A fejlesztők high priority taskként kezelik a zombi létszám kérdést, sőt valahol a problémáról is hosszasan beszéltek.
Nem a klienst terheli, hanem a servert, hiszen a zombi egy shared objektum kell legyen. Abban a cikkben ha jól emlékszem pár ezres nagyságrendről beszéltek a jövőben. Ennek érdekében a spawn rendszert és az AI-t párhuzamosítani akarják, ami elég sötét jövőt sejtet, hiszen egyrészt nyilván nem triviális a párhuzamosítás, másrészt, ha sikerül is, az csak pár szoros gyorsulást - és ezáltal populáció növekedést - eredményez (a GPU párhuzamosítás pedig nem kivitelezhető server környezetben), harmadrészt sok fog múlni a servereken. Ez utóbbi különösen fájdalmas, könnyen előállhat, hogy a gyengébb servereken óriási lag alakuljon ki. Jelenleg épp a server lag miatt tartják alacsonyan a zozi számot.
Ráadásul az igazán izgalmas zombi-horda jelenség szinte kizárt. Ha tudják is növelni a számukat, akkor is marad a jelenlegi eloszlás.
Viszont még a bétáig is majd egy év van legalább, lehet itt még akármi is!
-
CrusherW
tag
Nagy kár, hogy a játék pont ezek miatt kimerül a: [kempeltem a fa alatt, de egy másik kemper megpróbált lelőni]-ben. Erre nagyon játékszabályt sem lehet módosítani, amíg van friendly fire, az egyszerű többségnek úgyis kimerül ebben a survive.
Lehet, hogy ahogy van ki kéne szedni a long-range fegyvereket a játékból, legalábbis erre kialakított servereken, hogy ki lelehessen iktatni random-ernő 400 méteres headshotját konzerv keresés közben.
Aztán persze ugyanúgy megmaradhatna a játszótér a sniperekkel a legtöbb serveren, mindenki ül egy bokorba, és mozgó dolgokra gondolkodás nélkül lő.
És persze ha a zombik számát radikálisan tudnák növelni, és az AI-n is kicsit csiszolnának, akkor igazán hangulatos lenne csapatban próbálni túlélni, kaját keresni, menekülni.
Addig viszont csak egy szokatlanul nagy cod pálya az egész a délutáni órákban. (eltekintve a késelés instant-kill effectjétől, az még nagyon hiányzik
)
-
Radnix
senior tag
-
Chalez
őstag
DayZ kiskáté: ne ragaszkodj a karakteredhez, hisz meg fog halni előbb-utóbb... Mondjuk amikor az én felfegyverzett karimat hátbalőtték, kerülgetett a szélütés rendesen
De a következő almost full geart már jóval előbb begyűjtöttem, mint az elsőt.
Amúgy honnan lehet tudni, hogy éppen mikor jön aktuális patch, és mit változtat?
Bár van egy sejtésem, hogy a játék honlapján... -
Macka
veterán
Akkor ha egy szerveren lennénk, majd nézzük egymást Vybornál...
SKS-re csak a PU scope megy fel, a nagy csak Moisinra.
Lefűrészelt csövű shotit próbálta valaki? Nálam van egy, de élesben még nem használtam.Gabee jr: Ha meghal a karakterem, én már régóta csak a hajnali órákban játszom. 2 óra alatt össze lehet lootolni szinte mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- BlueGift @ Logout.hu
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen TV-t vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 3
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged