- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
-
lafi76
csendes tag
válasz
üzenetére
....hát nem tudom, a lényeg, hogy én beguggoltam a sarokba és mikor megjelent az ajtóban, akkor kapott 7db 45öst a mellkasába....és utána 1 lövés dörrent és "You are dead" ........ valami puska volt a kezében, meg annyira emlékszem, hogy jól fel volt szerelve...és azt hiszem a Vibortól dél-keletre lévő military base-n voltam
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
üzenetére
Dean Hall bejelentette, hogy saját stúdiót akar alapítani a hazájában, Új-Zélandon és mivel a Bohémiának meg a DayZ csapatának már nem nagyon van rá szüksége, ezért kapva kapott az alkalmon, és bejelentette, hogy amint nélkülözhető lesz a projekt során, elmegy. Na ezt egyesek szeretik felfújni meg elfordítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest