Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
#65537792 #1341 üzenetére
larpi leírta a választ ,azt "nevezik" free-nek
csak mert az állandóan ott van az a heli crash ,a videóban látni melyik három helyen van ..
G^zC^mp€r Óh az van nekem ismár találtam egy raklappal ,de vestet még nem
renard Jó nekiés mégis hol találta? random heli crash-nél ? találtak már páran de rohadt ritkán adja állítólag
Őh nekem kb 300 órám van benne ,tapasztaltam én is durvább bug-ot benne ,meg van jó pár zavaróbb bug ,de hogy mondjam ,én elvagyok vele így is
csak most már jó lenne valami jármű
mert néha már unalmas mikor megyek órákon keresztül mire odaérek A pontból a B pontba , igaz lassan jönnek meg lassan fejlesztgetnek de ha egyszer kész lesz és tényleg azok lesznek benne amiket elterveztek ,és nem lesz benne bug ,vagy csak minimális ,véleményem szerint nem nagyon lesz ellenfele ennek a survival game-nek
Mindenesetre kipróbálom majd a H1-et is ,bár most amit utóbb kiadtak valami videót ,háát már nem olyan mint mikor beharangozták ..nem tudom ,majd meglátjuk ..ha kijön és kipróbáltam majd akkor lehet csak véleményt írni róla ,de kíváncsian várom ..Dayz-be meg a patcheket várom állandóan ,új ruhák ,cuccok ,járművek stb stb
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nők, nőügyek (18+)
- Foxpost
- Delta Force (2024)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- SHADOWBLAZE nevű felhasználó egy CSALÓ
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest