Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
darál0w #16301 üzenetére
Most néztem be én is az "offolósba" és olvastam végig a történetet. Tényleg igaz, hogy szegény embert még az ág is húzza. De a lényeg, hogy úgy tűnik, hogy sikerült megoldani (megoldanotok
) a dolgot.
(Sajna én átérzem a helyzetet. Nemrég "vettem" egy telót, amit kifizettem, de soha nem érkezett meg.Nem egy hatalmas összeg, de így - mindjárt két gyerek mellett - még a kis összegek is fájnak. Úgyhogy megy a rendőrségi feljelentés - bár lehet a pénzre már ihatok hideg vizet, de legalább a lelkem megnyugszik.)
(#16302) sz.j: Lehet kicsit túloztam, de érted a lényeget. A legtöbb ide járó fórumtárs azért szereti a nagy számokat, hiába alapvetően nem is ez a topik alapvető célja, hogy minél kimagaslóbb eredményeket érjünk el. Te sem egy átlagos cuccal rendelkezel és ahogy látom kitartóan "küzdesz" a jobbnál jobb eredményekért. Szép ez is, így 4,9GHz környékén primeolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sweet.tv - internetes TV
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged