- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
kop8
őstag
válasz darál0w #16151 üzenetére
ez kemény
Jóbb az mint ha nem lenne rajta semmi!Lehet csinálok egy 1,35V tesztet mert hiányzik még, meg letesztelhetem mit tud az új hűtő....
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
nagyúr
válasz toyone #16152 üzenetére
igy van,a dropp-ra én se hivatkoznék.
nekem is volt P5K,
pár nap után megszüntettem azt a jelenséget ami hátráltatott engem és a tuningot.
nem ugy van az,hogy csak kenjük be sárral
pencil mod mindig megoldást hoz.#16150 kulerr :
van épitőiparos haverom,simán lebetonozzák neked nehogy elszálljon[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
h.adam.92
őstag
nemondjátok, hogy ezt nem tudtátok?
a XIX.sz.ban élünk, NANOtechnológia -
bzs73
őstag
Mik mennek itt
Amugy üdv neketek.
If a second or you are the first to lose.
-
krammerka
őstag
Üdv Mindenkinek!!
-
nagyúr
válasz h.adam.92 #16171 üzenetére
Üdv!
Yesss!
igy kell ezt csinálni.emberek...ugyehogyugye...
néztem ám a mafia2 irást is.
én is nagy mafia fan vagyok.
már alig várom,hogy kijöjjön a teljes verzió.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
h.adam.92
őstag
válasz akoska07 #16172 üzenetére
zsír, bár én az első részt kihagytam, mikor megjelent csak P3-asom volt és azon a cs1.6 épphogycsak elfutott, azóta meg nem néztem meg a játékot, am én is várom a 2-t .
mellesleg nem tudtok vmi jó lapot amiben 2db PCI-E slot van és megy benne normálisan a Q9550? mert sajna igy nem lesz a 8800-ból fizix kari
-
kop8
őstag
válasz h.adam.92 #16175 üzenetére
Most nézem hogy sikerült a sütésed, gratula!
Nekem kicsit szétszóródott a karim
akoska07:
Megvan az új hűtőm, nagyon kemény szerintem, jó halkan megy és nagyon nagy:
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
kop8
őstag
600-at forog terheletlenül 3800mhz-en és 43fokos a proci
-
nagyúr
-
kulerr
őstag
Hi!
tettem be ide is és mail-ban is egy 5300-as eredményt...az felkerül valamikor?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kulerr #16181 üzenetére
Hi!
mindenképp.
ha holnap nem,hétvégén mindenképp.#16182 h.adam.92 : azt irtad két kártya kell a gépbe.
ahhoz lapot kell cserélj. platformváltásnak ehhez nem sok köze van.[ Szerkesztve ]
-
h.adam.92
őstag
úgy értettem, hogy várhatnék vele még egy kicsit, amig az intel uj arhitekturát nem dob ki.
vagy a Q9550 még elég lesz egy darabig? -
nagyúr
válasz h.adam.92 #16185 üzenetére
X58 and Tri Channel the best.
mit akarsz még uj architekturát?
nagggyon sokáig elég lesz még az.
ugyanugy ahogy a mostani géped is.persze jönnek majd az ujitások,de azt nem sokan fogják követni.
mégegyszer mondom...
két vga-s rendszer miatt történő alaplapcsere nem jelent platformváltást.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
h.adam.92
őstag
válasz Főcske #16194 üzenetére
elöször HX620, aztán 2x2GB ram ez már régóta tervben van
SSD-n is gondolkodtam, de még iszonyat drágák(#16195) akoska07 : igen azt tudom, hogy konvertálás meg ilyesmi agyonver minden procit az i7, de addig, amíg nem veszek 30ért(mint ahogy a Q9550et is szereztem) i7-et addig biztosan nem váltok
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest