Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
komolyan nem bírom 10 perc és könnyezek...meg egyébként is a fáradt szemmel már villog az egész...ezek szerint ennyit fogok itt lenni naponta . 10 perc és kész.
-
lizakattila
senior tag
válasz
barnam_ #11598 üzenetére
THX! Igen, elég kevés eredmény van még. De addig legalább örülhetek egy kicsit, hogy az elején vagyok.
Nah.. néztem neked gyorsban egy WPrime 32M-et: 10,262sec@4846MHz -
barnam_
nagyúr
válasz
lizakattila #11597 üzenetére
Ezek igen jó eredmények!
Pechedre olyan kevés i3 530 eredmény van még, hogy nem kapsz érte pontot
Nekem ilyen eredményhez az E8400 kb. 5Ghz kellett, de a Spi 1M még így is gyengébb.Majd wPrime-ra lennék kíváncsi, hogy működik a HT-vel.
-
barnam_
nagyúr
válasz
hackeeeee #11595 üzenetére
Nekem nincs ott
Lehet az adblock plus azt is reklámnak ítéli -
válasz
krammerka #11592 üzenetére
én a logout.hu-n keresztül nézek most mindent.
egyszerüen nem tudom megszokni,főleg a szemem nem,ezt a visszafejlődést.hát az biztos,hogy tanulhatnának akár tőlem is.
én szeretem a kéket,hiszen a tuning oldalt is ugy csináltam meg.
de én legalább kikértem a véleményeket,és senki nem szólt még,hogy bántaná a szemét.pedig mi aztán nézzük eleget azt az oldalt is.#11593 hackeeeee : majd belinkelem nekik,mi az a kék ami jól mutat.
mondjuk ha változtatnak is rajta,rosszabb már nem lehet.
habár... náluk már semmit sem tartok elképzelhetetlennek -
Arkar
aktív tag
Á nekem is dúrva ez a kék!
Se világos se nem sötét! Tisztára vakít! -
ugy sejtem ez is csak a pénzről szól.
vki keresett azon,hogy "megcsinálta" az uj dizájnt.
csak azt nem értem miért azoknak a kárára,akik valóban használnák a PH-t. -
lizakattila
senior tag
Könnyes jó reggelt Mindenkinek!
Hát én már nem ismétlem meg a nagy többség véleményét.
De legalább 1 pozitív változást is tapasztaltam, most már a fórum is középre lett igazítva.
Ill 2, mert oda-vissza lehet futni a fórum és az apró között (vagy ez edig is megvolt?). -
dime27
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek!
Csak annyit tudok hozzáfűzni h nem értem ami bevállt és szerette itt sok ember miert kellett megváltoztatni javaslom h vhogy tegyenek egy olyan funkciót mint a torrentoldalaknál h lehessen felületet váltani és tegyék vissza a régit is bele mert szerintem nagyon sokan itt visszatennék itt azt személy szerint én is nekem is nagyon zavaró ez az uj felület és nem azért mert uj!Ha ezen tényleg fél évet dolgoztak akkor csak gratulálni tudok nekik,mert ez kb ugy néz ki mintha 10 perc alatt összevágták volna és a régi felületnek pl volt egy jol elrendezett része most meg..hát...nah nem is idegasítem magam vhogy van egy érzésem h ezért vki/vkik szép nagy summát kaptak mindenki mossa kezeit mindenki jol járt csak éppen az idejáró usereket nem kérdezte senki h milyet szeretnétek stb...
-
hát nekem nagyon nem tetszik és ennek hangot is adtam
nem értem a dizájnereketszeretem a kék szint,itt kvára nem jön be.
a linkek is attól voltak jók,hogy kiemelkedtek a sorok közül.
könnyedén megtaláltál a topicban dolgokat.
na most aztán guvadhat a szemünk kifelé.
igy reggelre kissé felb@sztam magam.
fél életemet itt töltöm a PH-n és erre elcseszik. -
sz.j
nagyúr
Akinek nem tetszik az új dizájn, mint nekem sem, annak ajánlom a Loguot.hu-t, ott még a régi van, legalábbis egyenlőre.
-
Jó reggelt!
hát ez tényleg egy nagy rakás ****
nekem jó szemem van,de ha ez igy marad az enyém is szar lesz.
hát nem tudják a modik,hogy a PH függő emberek mennyit nézik az oldalt ?
nem tudom k találta ki ezt a szint... minden "elismerésem" az övé -
kulerr
őstag
válasz
krammerka #11577 üzenetére
nyílt egy topic neki...be is írtam már cca egy órája. Én nem vagyok szemüveges de tuti az leszek
de komolyan nem kell szemüvegesnek lenni h zavarjon, kb 10 perc olvasás után elkezdtem könnyezni. ha így marad nem fogok tudni sokat itt lenni, mert a könnytől nem tudok olvasni...
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #11557 üzenetére
Nem.
Teszteléseknél ok, akkor dob, de amúgy..Sose veszed észre..
(#11563) sz.j : Tök igaz! A hdd-nél nem számít, hogy 19 vagy 30 fok, csak legyen folyamatos a hő, amennyire csak lehet. Egy 26 vs -8..hazavághatja..
(#11566) kimi02: BMW is belefutott.., nálam ez a veszély sajna nem áll fenn, nem tom kirakni..#11567) Aggregátor: Most láttam, hogy írtad Te is..Hát..sas már nem leszek
-
vhunor
őstag
No úgy fest, valamelyik ram modul lehet a ludas, tras-t 28-ra emelve vígan fut 3,8 ghz-en 1,104v vcore és 1,275v qpi (ezt megnézem alacsonyabban is) mellett, 19*200-on. Kíváncsi vagyok, megy-e 1,1v alatt is a mutatvány...
-
kimi02
őstag
Kint -8° fok és a proci majdnem felforrt.
1.248v-on 74 fok
Le is állitottam a primet.
Hát azt hiszem ezek a léghűtők nem birják a nagyobb minuszokat
A heat pipe csövek fel mondják a szolgálatot
A multkor -2°-be még müködött, de -8°nál már meg halt
-
kimi02
őstag
Azt hiszem kezdek kipakolni , -8° van most mire lepakolok lehet lesz olyan -10° körül.
-
krammerka
őstag
Üdv!
Ákos: örülök hogy itt vagy
...............
A táblázatot meg természetesen viszem ameddig csak kell
( most,nemhogy csak kevés a meló,de még a fizetésünket se kaptuk meg,mert nincs pénz a cégnek,és előreláthatólag nem is lesz.............Asszem így most muszáj lesz lemondanom az UD3R-t.........)
-
kimi02
őstag
Este ha hideg lesz, megint kipakolom a cuccost
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #11549 üzenetére
Ok-Ok, ezt értem én de..nekem csak akkor kell, ha 553-as FSB-t tud vagy 1:1-ben CL 4-4-4-10 Stb..(tovább se mind1)
Vagy 5:6-ban 5-5-4-10-en stb..Minden kvra szorosra véve (most nem untatlak ezzel), mert 1 konkrét eredményhez/teszthez kellene ahol még az is számít majd, hogy a tRFC 38-on, tWTR 10-en legyen..Mehet az a ram 1200-at is cl4ben, ha 553-as fsb-n ezt nem hozza (600-as FSB-t nem tudok, 553 lesz amax, de az kell..) -
válasz
vhunor #11542 üzenetére
ahogy elnézem azt a procit,sztem nem kell oda 1.35v próbáld 1,25v vagy kevesebbel.
a 200-as baseclock nem feltétlenül jelent kötelező 1.35v qpi-t.érdekes jelenség,jelenleg nem tudok hozzáfüzni semmit
#11543) lipi67 : amint lesz olyan proci,ami tud 550FSB-t meg tudom mutatni megy-e annyit 1100 1:1.
az előző kit ami nálam volt ugy emlékszem 1140-ig ment CL4 1:1. -
vhunor
őstag
válasz
akoska07 #11539 üzenetére
FPO-hoz le kéne szerelnem a Megahalemset, attól meg borsódzik a hátam, így is örülök, hogy asszony kedvesen tűrte, hogy szombaton és vasárnap is rászánjam a délelőttöket tesztelésre
.
De vannak számomra rejtélyes jelenségek még itt
. Ez például.
QPI tekintetében nem volt még időm külön foglalkozni vele, egyelőre csak adtam neki annyit, amennyi a közvélekedés szerint nagy általánosságban kellhet 200-as bclk körül.
szerk: természetesen használom is
. 24/7-be vagy 2,8GHz@0,888v, vagy 3,4GHz@1.012v, de ezeket mind linx stabilak és mindennnapi használat stabilak is. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy eddig ami linx stabil volt, az használat során is stabil.
-
válasz
lipi67 #11540 üzenetére
tul sok mindent nem tudok még róluk mondani.
1066-os team xtreem.
azt pedig tudjuk,hogy milyen jól mennek.ma ill. holnap remélem bővebben is tudok nyilatkozni róluk.
#11538 vhunor : jut eszembe...
több helyen is leirtam már,többször is,nem feltétlenül ezektől a tesztprogiktól lesz stabil a géped. használjuk őket,mert miért ne. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #11535 üzenetére
Szuper! Látom, van programod mára is..
Ha lesz időd majd mondj már valamit azokról a ramokról légyszi!bzs: rossz a kiejtésed. Helyesen :Aózd
_nálunk.._
#11538) vhunor: Paint ? Nálam is volt már olyan, ki volt hegyezve a tuning, mire mentettem volna, meghótt. Próbáld ki 10 kör után is csinálja e.
-
vhunor
őstag
Megkérdem itt is, hátha nem i7 függő a hibajelenség
.
Milyen hibára utalhat, ha pl. egy 50 körös linx teljes memós terheléssel hibátlanul végigmegy, még netezgetek is közben, a teszt után pedig egy kép elmentésénél kifagy?
Például 3 óra linx 3,8 GHz-en. QPI 1,35, ram 1.65@1600@cl8, bclk 200.
Nem vcore függőnek tűnik, magasabb feszen is előjön. -
lipi67
nagyúr
Ákoska merre van? Melózik 1000-rel, vagy elszállt a gépe?
-
lipi67
nagyúr
"Mi értelme volt?Semmi.Csak jókat teszteltem." ----Ez nem elég?
Nekem kikapcsoéódás, szórakozás a pc. Ilyen alapon minek ennék töltöttkáposztát, zsíroskenyérrel is jó lehet lakni, nem?
Nem érdekel, hogy mennyit ér most, s holnap mennyit fog, azért nem erről szól. S ha reggel mikor kinyitom a szemem s egy lepusztult ház látványa fogad..engem nem dob fel, sőt.. Mi a f@sznak több 1000 dvd, cd? Sose nézem, hallgatom meg mindet úgy se, de..A tudat, hogy ha Dead Kennedys El Paso'i koncertet akarnék hallgatni, megtehetném..megnyugtat. S reggel mikor [ez] a látvány fogad. szint úgy. Semmi csicsa, de a chieftec erőt sugall és minőséget a puritánsága, a team kacsingat rám, s a tudat, hogy a TRUE alatt egy brutal q9550-es figyel..jó érzés..
-
lipi67
nagyúr
Húú. Olvashatok vissza. Szép estét!!!
-
Buko01
tag
sziasztok, egy gyors kérdés...
régebben volt egy oldal, valami ilyesmi:
Cpu Tuning világrekordok, de most nem találom, a lényeg az hogy cpu tuningal foglalkozott, és külföldi, valamint magyar versenyzők procijai is ott voltak, ez az oldal megszűnt? vagy csak én nem találom.. ha valaki tudja a címét, megköszönném üdv és bocs az offért. -
rvn_10
senior tag
A felkerüléshez az mind1, hogy prime FFT lenghtnél 1024 K vagy 8 K van? Csaka fél óra meglegyen?
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #11513 üzenetére
Majd szóljál hogy mi van,vagy ha már biztos.Nem ismerem a srácot,csak láttam az apróba hogy hirdet.Ha akarod elmegyek és megnézem.Lebeszéled vele hogy van egy ismerősöd szolnokon és mikor tudja megnézni.Ha ettől nyugodtabb leszel,akkor oké.Én sajna ráérek mostanába mert nincs munka.
Hoppá dupláztam.
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #11513 üzenetére
Majd szóljál hogy mi van,vagy ha már biztos.Nem ismerem a srácot,csak láttam az apróba hogy hirdet.Ha akarod elmegyek és megnézem.Lebeszéled vele hogy van egy ismerősöd szolnokon és mikor tudja megnézni.Ha ettől nyugodtabb leszel,akkor oké.Én sajna ráérek mostanába mert nincs munka.
-
krammerka
őstag
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #11510 üzenetére
Ja.Akkor most veszel.Netán azt ami az apróba van egy ud3r,és szolnoki a srác.Beszámít p35 lapot.Mert ha az akkor én is szolnoki vagyok ,és megbirom nézni,birok segíteni.
Köv nekem is corei3 lessz.Az bőven elég.De nagyon ráérne még,csak lassan ólcsóbb lessz mint a 775.
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #11505 üzenetére
Te már régóta szeretnél azt tudom.Egyszer az enyémet is meg akartad venni valamelyiket,mert nekem ez a 6.ud3r lapom,és volt 1 ud3p is.Még msn-n is beszéltünk,ákoskával hármasba.
11507) Bagira01: Teljesen igazad van amugy.Én is tudom hogy így van,csak hát na...Ha meguntam és tesztelni szeretnék valami újat ,úgy is az apróba vagyok egyből.
Tavaly volt vagy 12-14 lapom,és annál több procim,meg ramom.Buktam is ált rendesen rajtuk,néha nyertem is.1-2 alkalommal.Mi értelme volt?Semmi.Csak jókat teszteltem.Na de sajnos most ezt nem birom megtenni.Egyelőre.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bagira01 #11507 üzenetére
Ezért volt egyszer egy olyan mélypontom, hogy veszek konzolt, csak aztán megvilágosodtam, hogy nincs LCD-TVm, régi csöves tv-re meg mi a p.csának...
Szal maradt a pc.
De mondjuk amióta megvan az E8400 itt, azóta én se nagyon nézegetek semmit... Elég ez, csak értelmes körülmények között kikéne hozni belőle a max-ot.
-
Bagira01
veterán
Én meg azt mondom, h egyáltalán pc-be fektetni nem érdemes. Ez nem is befektetés, mert nem hoz hasznot, csak elértéktelenedik, ami ellen csak úgy tusz tenni, ha állandóan az árakat nézed és váltasz amikor kell. Én most megvettem ezt az amd-s cuccot, azóta nem is nagyon néztem mi van az apróba mennyiért. Nagy ívbe tojok az egészre
-
bzs73
őstag
mondom én hogy 775-be nem érdemes fektetni.
11503) Bagira01:Üdv bagira.Na jól montad csak az enyém lett az ud3r.A srác akitől a p35ds3 lapot megvettem 13k-ba,annak vittem az ud3r lapot,de 3 nap után feladta.Nem bírt a lappal,e7500 procival.Nem ment neki közelse úgy mint a p35-be,sok volt neki a bios lehetőség.Így 3 nap után visszakönyörögte a p35 lapját és 2 részletbe ide adta az ud3r-t.Így 20k-ba,2 részletbe enyém lett az ud3r.Érdekes nekem az e5300 ugyanúgy megy mint a p35ds3-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged