Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Jó kis teszt! Gratula hozzá
Én még kisebb negatívumként beírtam volna a kissé alul méretezett CPU hűtőt. -
BütyökLiza
csendes tag
"nemcsak az látszik kilométerekről, hogy egy számítógép, hanem az is, hogy játékosoknak készült"
Ja tényleg, hiszen csillió színben világít!
-
válasz
oettinger01
üzenetére
Igaz bizony
-
perempe
veterán
nem biztos, hogy ide illik, de a 4TB merevlemez, ami 40k volt 2 hónapja, most közel 60k.
-
oettinger01
őstag
Tényleg igaz a mondás? "Amíg lósz*r van, addig veréb is?"
-
pengwin
addikt
Szóval 870 ezer forintba csak egy 220-240 ezres videókártya, egy bumfordi első dizájn tumorral kiegészített office PC ház, meg egy pimpelt gyári intel CPU hűtő fért bele...

A Home Windows-ról meg ne is beszéljünk. Az nem PC OS.
Én értem, hogy most elszálltak a memória árak, de ez akkor is édeskevés. Nagyon vastagon fognak a ceruzák a prebuilt gyártóknál, főleg, hogy az alkatrészárak a mikkel hasonlítjuk is tartalmaznak már egy haszonkulcsot.
-
arpi6k
addikt
Ennyi pénzér ilyen gagyi valamit... Vicc
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ne olyan forrón. Fokozatosan merülj bele
P2 450MHz
3dfx mert megérdemled
Q1-2 ha van elég comb akkor 3, esetleg cod, Half-Life, screamer rally, max payne, MicroMachines, Hú nincs vége a kétezres évek best of listájának. És az a jó hogy kV főzőn is elkocog, elég a 30 vagy kevesebb fps mert jó az alapanyag.Pacman p3 között még sok konzol, meg élmény akad. Pl PS2 ott jött, vele a gta3 - 2001. Előtte PS1 tenger alapmű, vagy Sega, arcade stuffok. Messzire vezet
Ne viccelj, resi 1-2, régi nfs több komolyságot kíván a helyzet, estére egy harcosok klubja és matrix 1. Némi startrek borg collection. Meg is vagy az alapozással pár hónap. És még csak tesztelsz, párat sem vittél végig, mert masszív a tartalom mennyiségben. Többiek majd folytatják a sort. Ebből tisztán nem szabadulsz. Mondjuk lehet bogár nélkül is élni ugye.
De minek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
FeRRaR1
őstag
0 cikk olvasással is tudjuk a választ.
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Milyen klasszikusokat tolsz rajta? Ha jól rémlik ott már pengén szalad az MDK és Warcraft 1-2. Meg dobsz még egy diablo1-et és tényleg elhúzódik egy időre az upgrade
-
-
perempe
veterán
G1620 proci van a gépemben, upgrade nincs tervben.
-
GreatL
őstag
16 GB biztosan nem elég semmire már szinte, nem tudom minek ajánlgatjátok az opciót. Ez a gép eléggé egyszerű... A feléből is kétszer akkorát építesz.
-
Ez egy új gép?
-
VS461
tag
Az miért plusz pont, hogy a wifi-antennák a fémházon belül vannak? Nem mintha egy asztali gépet wifivel használnék, de ha mégis, akkor nekem az lenne logikus, hogy az antennák meg a router közé nem teszek fémlemezeket.
-
Graphics
Jómunkásember
Hát régen a Predator is vagányabb volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Eladó! Mac mini M2 & Magic Keyboard
- Eladó gamer PC RTX 3080 / i5-11500 / 32GB RAM/CSERE OK
- Asztali PC , Ultra 225F , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , i7 13700K , RTX 5070 , 32GB RAM , 1,5TB SSD
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)