Hirdetés
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Mit fejlesszek a konfigon?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
"Mi értelme volt?Semmi.Csak jókat teszteltem." ----Ez nem elég?
Nekem kikapcsoéódás, szórakozás a pc. Ilyen alapon minek ennék töltöttkáposztát, zsíroskenyérrel is jó lehet lakni, nem?
Nem érdekel, hogy mennyit ér most, s holnap mennyit fog, azért nem erről szól. S ha reggel mikor kinyitom a szemem s egy lepusztult ház látványa fogad..engem nem dob fel, sőt.. Mi a f@sznak több 1000 dvd, cd? Sose nézem, hallgatom meg mindet úgy se, de..A tudat, hogy ha Dead Kennedys El Paso'i koncertet akarnék hallgatni, megtehetném..megnyugtat. S reggel mikor [ez] a látvány fogad. szint úgy. Semmi csicsa, de a chieftec erőt sugall és minőséget a puritánsága, a team kacsingat rám, s a tudat, hogy a TRUE alatt egy brutal q9550-es figyel..jó érzés..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest