Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
"Mi értelme volt?Semmi.Csak jókat teszteltem." ----Ez nem elég?
Nekem kikapcsoéódás, szórakozás a pc. Ilyen alapon minek ennék töltöttkáposztát, zsíroskenyérrel is jó lehet lakni, nem?
Nem érdekel, hogy mennyit ér most, s holnap mennyit fog, azért nem erről szól. S ha reggel mikor kinyitom a szemem s egy lepusztult ház látványa fogad..engem nem dob fel, sőt.. Mi a f@sznak több 1000 dvd, cd? Sose nézem, hallgatom meg mindet úgy se, de..A tudat, hogy ha Dead Kennedys El Paso'i koncertet akarnék hallgatni, megtehetném..megnyugtat. S reggel mikor [ez] a látvány fogad. szint úgy. Semmi csicsa, de a chieftec erőt sugall és minőséget a puritánsága, a team kacsingat rám, s a tudat, hogy a TRUE alatt egy brutal q9550-es figyel..jó érzés..
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem kikapcsoéódás, szórakozás a pc. Ilyen alapon minek ennék töltöttkáposztát, zsíroskenyérrel is jó lehet lakni, nem?
Nem érdekel, hogy mennyit ér most, s holnap mennyit fog, azért nem erről szól. S ha reggel mikor kinyitom a szemem s egy lepusztult ház látványa fogad..engem nem dob fel, sőt.. Mi a f@sznak több 1000 dvd, cd? Sose nézem, hallgatom meg mindet úgy se, de..A tudat, hogy ha Dead Kennedys El Paso'i koncertet akarnék hallgatni, megtehetném..megnyugtat. S reggel mikor