- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
vuk777
aktív tag
Sziasztok!
E6600-ám -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10969 üzenetére
Hát én se tom. De láttad, Aggregátor-nak is hasonló jött elő, ahogy össze tette a gépet. De a poén az, hogy alacsonyabb fesszel prime stabil a rendszer bőven, viszont kell neki fesz, hogy restartkor ne kapcsoljon ki-be...
Ma vsz. rászánom magam, azt kap MX2-t a proci is.
-
krammerka
őstag
Earl 007: Adatok feltöltve.............
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Találtam egy alternatívát az extra.hu helyett.Amint minden ok ezzel kapcsolatosan,megosztom Veletek!!
-
lipi67
nagyúr
A hétvégék fárasztóak, lépek aludni..
Jó éjt!!! -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10982 üzenetére
Történelem.Márciusi ifjak muk Márciusban Újra Kezdjük
-mi is, akkor lesz a szóbeli#10983) johniee: Nem ez a 3200-as lesz az..Ma ..Vett aBrazil srác 1300-as Team ramokat, fagyasztotta is, simlis is, kompizik is és 8.11-gyel visszavette a wr-t (8.14-volt) Így most hétvégén elvan a 3200, agyalok a tuningon(nem ezen) és jövhéten vissza q9550. 3tized piFast-ban nem kevés..jó a gépe is, kompi csak nem TRUE... kevés az esély..
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #10967 üzenetére
Köszi!
(#10968) Aggregátor: Nem tudom, nem nézem az árakat, hogy mi reális, mi nem ezen a téren. Viszont olyan 3,6-3,8-on döcögő 5200..Tudod..100x inkább a 2180.
Tényleg! Lehet, vissza kéne vennem a 4GHz-en stabil 2180-as procimat..Remélem él még..
(#10969) darál0w: Ha gyorsan kell kulerr-nak a proci, akkor azt már nem tudom meg
(felül mit tudna sok fesszel). Nem mert..Mert szétfeszelve nem akarom eladni
Nem mert..nem hiszek benne
Nem mert nem lesz időm rá
-ahogy nézem.- Én leghamarabb hétfőn reggel tudnék szarozni vele, de lehet, hogy már postáznom is kell..-
MIOK..-megkérdezem a libámat, csak már alszik, majd holnap. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
zakroland #10974 üzenetére
itt megmondják neked. elég lehet.
abban meg nem vagyok biztos, h erősebb. azt is kérdezd meg
(#10975) Aggregátor most sikerült telepítenem mindent a leírás szerint. kíváncsi vagyok működik e
(#10976) zakroland
nem mind1 milyen az a táp, merthogy gyárton belül is vannak különbségek. és hogy mennyi idős....
-
zakroland
tag
a chieftec az jó márka, nem?
Csakmert egyik odalon azt olvastam, hogy tesztelték, és egy fsp 350w táppal hibátlanul bírta 100%-os terhelés alatt is!Amúgy szerintem egy 768mb-os 384bit-es kártya jóval erősebb, mint egy 512mb-os 256bit-es kártya...nem?
-
zakroland
tag
Na most egy hatalmas off jön, de légyszi segítsetek...!!!!
[link] Szerintetek ez a kártya elmenne egy 400w-os chieftec táppal, az én procim mellett?(e6300). Csakmert egy ilyenre tudnám holnap elcserélni 1:1ben a 256bit-es 9800gt galaxytech green power videokarimat! teljesítményben jobb ez a 8800gtx, ugye?xfx márka, úgy tudom az jó...
Bocsi az off-ért, remélem jó sokan írtok véleményt!!!!
-
barnam_
nagyúr
válasz
darál0w #10969 üzenetére
Egyik nap délelőtt tesztelgettem, először 2 gb rammal. Nos egyszerűen nem tudtam prime blend-et futtatni, mert az 1600MB ramot használ, és kifagy swap-elés közben. (Amikor lefoglalná a memóriát.) Small FFT kevés ramot használ, az ment hiba nélkül. Egy csomót szórakoztam VTT és MCH feszek állításával, míg meguntam, beraktam a másik 2gb ramot, mch-nak +0.1v, procinak 1.3v, és megy. Mondjuk cpu-z ua. 1.28v-t ír ki terhelés alatt mint bios 1.2875v-el. Én ezt betudom annak hogy a win7-nek nagyobb az erőforrásigénye mint az xp-nek. Ezért lenne jó egy usb-s xp, hogy megnézzem tényleg így van-e. (win7 x64 pro-t használok)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lipi67 #10963 üzenetére
igen...kicsi feszeken szépen megy, aztán meg minden egyes hzhez kell fesz is....zabálna ez...de a régihez képest joféle
fáy,berze,baross megvan, de mi a brém az a miok?(#10964) hackeeeee hát bocs, de nemtudok mit mondani.
nekem ilyen még nem volt
viszont azt nemtudom Aggregátornak sikerült e...neki is ez volt a problemma.
-
barnam_
nagyúr
válasz
lipi67 #10966 üzenetére
Én az órajelet néztem, szuper!!!
Nem rossz, bár lehetne jobb is. wPrime 1024 végigment 4.9-en is, most a 3Dmark lefagyott 4860-nál. Lehet nem volt elég hideg.12k egészen korrekt ár érte - figyelembe véve a képességeit, de 12-ért már lehet kapni E5200-t is. (amit hirdetek E4600, az nem az enyém, szóval nem ér
)
Szép napot!
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10965 üzenetére
Én az órajelet néztem, szuper!!! El bírnám viselni azt a procit
3200-as. Nem csinálok belőle titkot, sose üzleteltem HW-val, az nem én vagyok. 12.600-at fizettem érte. Így ez az ára+pk. S az is igaz, hogy Kulerr már rég elkérte (mikor még én se voltam biztos benne, hogy megszerzem), ha Neki nem kell majd, akkor viheted ha kell.
Lépnem kell, most már mint apa leszek , hétfő reggelig. Napközben ritkán, de este mindíg leszek.
Addig is: Szép napot! -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10961 üzenetére
Nagy a kezdeti lendület, (ehez pl. a régi 3200-nek 1,44V kellett..) szerintem közel a vég
Majd hétfőn kiderül. 24/7-ben a lehető legjobb, de wr listán szart se fogok érni vele, ez szinte 100%.
Bogi: Berzeviczy :Valamikor február, még nem közölték.
Fáy András: február 23. 14:00
Baross Gábor: február 24
M.I.O.K.: márcuis 4. ennyit tudok.. -
Bulitt
addikt
E5200 (2x2.5GHz)
FPO:3901A095
vid: 1.2000V
Alap: Asus P5Q-Pro
Thermalright HR-01 plus + AC 12025LVTT: 1,3V
NB: 1,3V -
darál0w
Jómunkásember
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #10958 üzenetére
Jaja..Itt meg az 1,35V-os opció. Úgy látom, azt nem nagyon tesztelték az emberek, hát nyomtam most 1et.: [link] 24/7-be 4,2GHz nem is rossz egy ilyen kis celerontól..
Félek, nem lesz FSB bajnok...Na mára tényleg elég, itthon a család. Majd még hétfőn folyt.köv,. aztán meg megy vissza a dobozába és vagy pest vagy szhely..
Légyszi tedd már fel. -
-
Bulitt
addikt
Na nekem ennyi volt a tuning kísérletezés
3,8Ghz-től már csak a full reset hozza vissza a gépet
-
petya75
tag
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10944 üzenetére
Először is tweak-el. Regedit módosításokkal, adott progikra megy rá. De ez is kevés kell, hogy legyen, valami van még. Nemtom! Majd kipróvbálok valamit, terv van..
Ja! Közben lefutott az 1,248-as prime
[Vélemény?]Egész jól összebarátkoztam ezzel a procival. Legközelebb még pasztát is kap-ez vicc volt, tettem alá..-
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #10940 üzenetére
Aha, Vid/bios -nálam 1,23.-ra jött ki, de most fut az 1,246 utána meg az 1,268 és alul ki is végeztem..Másfél órája van a gépemben, s még másfél és kész is vok. Olyan sok variáció nincs rajta itt alul. Majd a max oc, valid, wPrime, superPI, pPiFast..az lesz gyalázatos.
Ma pont erről beszélgettem Achill3uS-szal , hogy az a Brazil pali akit keregetek HWBOOT-on..valami nem ok. Fura az asztala, szoftveres móka lehet a dologban nála. Nem elég , hogy Ő kompresszorral dolgozik, valami még sántít. Feltünt, hogy nálam jóval nagyobb órajelen mennek a cuccok,s nála az előny. (pedig kompival illene neki abban is rámverni, de ez is a procit igazolja (enyémet) ) Erre azt mondja Archi, szarjam le, nyomjam le izomból.. -
Bulitt
addikt
A maxot amin elindul de a prime nem fut le, elsőre meg találtam
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #10932 üzenetére
[csak, hogy dógozz!]
Még biztos van benne, nagyoltam, de itt alul kolbászolni unom ám. Most megnézem, hogy N-vidi-A 1,248-as eredményét (3880MHz) meg a Te 1,26-os eredményedet mennyivel tudom túlvinni. Utána majd jöhet a tesztelés..(ha tök jó lesz , lehet, el se adom, inkább gépet építek köré)
Ezt az eredményt beteheted már.
Mivel megmutattam core Temp alatt a vid-et, eztán real tempet használok majd, azt tudom kicsinyíteni és nem kell a képernyőfelbontással szarakodnom.
pussz! (Erről jut eszembe! Kedvencem, gyerkőc?) -
Arkar
aktív tag
Ahogy így nézegetem az eredményeket van lehetőség ezekben a E3xxx szériában!
Kár hogy a lapom nem támogatja!
Már kipróbáltam volna szivesen!
-
Bulitt
addikt
Üdv All
Most találtam rá erre a topikra
Nekem jelenleg ez van:
E5200 (2x2.5GHz)
FPO:3901A095
vid: 1.2000VNem valami tuning sztár, 3,8Ghz 1,36-al (CPU-z szerint) de nem volt stabil.
3,6Ghz szintén 1,35-el itt viszont IBT-vel teszteltemMax FSB 370
De 360 a stabil még
-
-
lipi67
nagyúr
Krammerka/Ákoska: A 3,8GHz-et ne tegyétek be, majd 1-2FSB-t nyomok még rá. Viszont a vid-je nem 1,275, hanem 1,2625 és az előző 3200-nál pótoljátok már a max FSB-t ami 381.
-
lipi67
nagyúr
Krammerka/Ákoska: Vid/bios egyelőre..[link]
-asszem jót vettem..1,23-on 3,8GHz
ezt égetni kell elfelé!!
-
lipi67
nagyúr
Beszereltem a 3200-ast. Nem értem. Ennek a VID-je 1,2625 és 1,232-re drooppol le. N-vidi-A 1,248-on nézte..Másnál 1,275-ös vid is 1,268-ot jelent vid/ bios-ban. At én lapom droppol sokat vagy a tányér nem egyenes?
Elindítottam 1,23-on egy tesztet, ha hozza..akkor jó kis proci -
petya75
tag
válasz
darál0w #10816 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
4G még most nem próbáltam, régen 1.168v ment, de majd játszok vele, mert így egy dekával sem jobb, mint a Kimi02-é pedig az 1.175v vagy a Sziszfeca 1.1875v vid-es procik.krammerka: Ez lemaradt!
-
sz.j
nagyúr
válasz
akoska07 #10896 üzenetére
Csináltam egy másik tesztet, így korrekt, itt már mindkét progi 1,20V-ot mutat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
barnam_ #10921 üzenetére
Nem kentem mostanság... Még amikor megjött a Xigmatek tom_tol-tól, akkor raktam rá a maradék Zalman pasztát. VGA-val volt "gond", de mostmár az is jó.
Az nem én voltam akkor...
Én csak említettem egyszer, amikor megvettem az MX2-t, hogy lehet kéne a procira is, de itt kb. ki is fújt a gondolat...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
krammerka #10915 üzenetére
Értem. Csak kíváncsi voltam, hogy mi lesz a helyzet.
Vissza vettem a cuccot jelenleg 3950mhz-re, így már nem kell neki 1,2V mint a 4ghz-hez, és azért kicsivel is, de hűvösebb is a cucc...
Újra kéne kenni MX2-vel a procit, csak lusta vagyok szétszedni az egész gépet.
Hacsak a Scorpionnal nem lehet eljátszani azt, hogy nem veszem ki a lapot, mert ugye ott a CrossBox hátul, és hát ha nem mozog a lap, akkor elvileg nem csúszik el, és akkor nem kéne kivenni a lapot, úgy még talán megcsinálnám...
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Ákossal megbeszéltük,hogy besegítek az adatok listázásába.mert mostanában nagyon elfoglalt,kevesebb a szabadideje.Én meg egyenlőre "csak" 8 órázok,úgyhogy nem gond.
Az extra.hu-val kapcsolatban,még nem tudom mi lesz,ha fizetős lesz,sztem költözünk,bár attól függ mekkora az összeg....................
Kaptam ajánlatot az oldal elköltöztetéséhez,amint több infóm van,azt természetesen megosztom Veletek. -
lipi67
nagyúr
válasz
johniee #10904 üzenetére
Olyat is szerettem volna meg 1200-ast.
(#10905) hackeeeee : Én is, remélem nem kerget majd az őrületbe..darál0w + Aggregátor: Gúnyolódtok a vén hülye, szenilis öregemberrel..
hackeeeee : Te is fiam hackeeeee?! hack..ha... öööööööööööööööööööööööööö
(lehetett érezni ahogy meghóttam magam, vagy olyan vol mint egy római kurva akit dug a fia?)
-
johniee
senior tag
De szép eredmények
Nekem is lesz egy újdonságom hamarosan, egy E1500 ami nem nagyon van még a listában
Meglássuk mit bír majd -
lipi67
nagyúr
Tudom én, ezért is tettem rá a linkelt ajánlatra 2k-t, hátha. A gáz az, hogy (nekem gáz) csak február első 2 hetéig érdekelne, míg hideg van, mert a vége érdekel. Mint procit nem akartam volna használni, csak 1-2 hét teszt mint ezt a 3200-at, és utána eladtam volna. Ha bukok is rajta 1-2k-t, megéri. Inkább erre menjen mint kocsmára..
(#10901) darál0w : Ki fog derülni, hogy menni is tud-e
4,6GHz kellene meg 4,5-ön fussanak a tesztek (kb).
(#10902) akoska07 : Huhh..Utoljára vagy 2 éve beszélgettem vele..sztem arra se emlékszik már, hogy létezik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- Intel Core i7-12700KF
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged