Hirdetés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Projektor topic
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BIOS topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
zolynet #10891 üzenetére
frissitve...
ebből a tesztből kiindulva,azt mondom van még a vid/bios opcióban lehetőség.sz.j : felraktam az 1.2V tesztet. frissitve...
#10893 : semmi gond. azért kérdeztem,hogy tisztán lássunk.
#10895 : nem vérre megy... véleményezték... felkerült.#10882 kulerr : frissitve...
kérnék szépen adatokat.
kitudjam tölteni a táblázatot. -
zolynet
veterán
egyúttal ezt is kérem h frissítsétek
köszönöm -
kulerr
őstag
első eredmény...Vid bios opcióba E3200-vel.
-
darál0w
Jómunkásember
hát igen. de én még várok a váltással. nemtudom mit hoz a jövő. de már ég a tenyerem egy ilyen i prociért.
(#10848) zakroland azoknak a ramoknak tudniuk kell többet is....800as cl5ös ramok. mennek azok sztm 1000et is cl6ban. csak kapd ki a gépből a 667eseket, meg az 1ik 512est...
-
sz.j
nagyúr
válasz
lipi67 #10876 üzenetére
Látom rég láttad a hirdetésemet ..., mert nemrég kicsit "bővítettem" a szöveget.
Mivel még csak erősen gondolkodom rajta, ezért nem tudtam volna érdemi választ adni neked sem.De egyre jobban hajlok az eladás felé .....
-
nálam szinte minden pihenő napomon win install van.
ahogy ma is
pedig ma már erősen tesztelnem kellene,de olyan sok a dolgom ilyenkor hogy alig érek oda a fontos tuningokhoz.
most rakom fel a táblázat dolgait.
amint kész leszek felrakom az eredményt.
az 1.2V opciót,az everestben mást mutat fesz miatt,tegyük közkérdéssé
vagyis várom MINDENKI véleményét,felkerüljön vagy sem.
nem szeretném egyedül eldönteniegyébként mennyit droppol az alaplapod ?
-
barnam_
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Hát kell is válogatni.
Nekem ez a mai melóm: [WR 3.] Fura ám, az első hely meg se közelíti az órajeleimet. Oprendszer, regedit? Nemtom. Lényeg, hogy bódog vok, a quad megint bizonyított, 4,7GHz-en tesztelhető. (ram meg amit elvárni tőle. órajel közepes-neki-de az 5-5-4-10, performance level 9 azért jó..)
Ha megkérnélek, meglesnéd, hogy mit tud piFast alatt a pricid? Neten rajta van és lefuttatni is 1 perc. -
Arkar
aktív tag
Üdv. Mindenkinek !
De rég jártam erre!
Nem győzök visszaolvasni!
Vagy inkább nézzem a ripping.org! Grat. mindenkinek !Nekem még mindig a régi cucc van , mostanában kellet másra a cas, költözés meg barátnő!
Na mindegy azért a tegnapi hidegben volt egy órám O.C.-ra
, meg is lett egy újabb max FSB: 552
remélem ma is jut rá idő!!
-
sz.j
nagyúr
Mivel az újabb eredmények eddig még nem lettek felrakva a listára , megkérném akos-t vagy krammerka-t, vagy azt aki ezt szokta csinálni, hogy légszi tegyétek fel ezeket az eredményeket.
-
Zsubi
őstag
válasz
krammerka #10847 üzenetére
Szerintem is jó
De azért meg kell hogy jegyezem erősen válogatott darabról van szó
Az átlag sajnos 1.3V körül mennek 4000Mhz-et.(#10849) akoska07: Nem néztem még vele, mert valami gáz van a gépemmel......
(#10850) hackeeeee: Meglepően jól teljesít játékokban, alig pár fps-el gyengébb az i5 750-nél vagy akár egy Q9550-nél
-
lipi67
nagyúr
Jó reggelt!
Valóban bíztató Zsubi gépe...1-2 hónap s wolfot alig lehet majd eladni..
-
darál0w
Jómunkásember
Még egy kis processzor tuning. A PRIMO A64 gépem alap órajele 2,5 megaherces volt 1986-ban. Ezt tuningoltuk fel 3,75 Mhz-re, azért ez nem semmi tuning eredmény egy nyamvadt U880D procitol (z80 keletnémet változata)
mekkora
-
barnam_
nagyúr
válasz
lipi67 #10839 üzenetére
Szerinted Q8300 is jó lenne ha csak arra telik? Attól függ mennyiért menne el az E8400.
Gépeznél, használnád a gépedet mint sok más normális ember akinek Pc-je van?Általában a normális pc használók közé tartozom, csak amikor új hw-t szerzek, akkor foglalkoztat a tuning. Utána használom alapon vagy tuningolva.
#10834: fogalmam sincs, mindenki másfelé lakik
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #10838 üzenetére
a micron ramokon samsung chip-ek vannak!
és fesz-t nem adtam neki, nem akarom megölni őket eladás előtt
jelentkezhetne már valaki, hogy megveszi...Aggregátor: mennyit kérnél az e8400-ért? e6300 beszámítás nem érdekelne, gondolom.... dobj egy árat e8400-ról, és meglátom, hátha....
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10830 üzenetére
Jaja! A 8xxx-et el lehet adni mai jó áron, Kis plusz, s york. AMD..- Égetné a kezed
Arról nem is beszélve, hogy mit kezdenél vele? Gépeznél, használnád a gépedet mint sok más normális ember akinek Pc-je van? Halálra unnád magad, 100.000hsz-ed lenne 1 hónap alatt, mert..tuningolni, szórakozni vele..
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10829 üzenetére
Ember, csak nem akartam rasszisténnak tünni
Az ötlet jó, én rugalmas vok! (igaz, néha kíb befűzni a bakát, messze a föld.)(#10830) Aggregátor : Hát ja! Gornival is megbeszéltük, hogy majd megváltjuk a világot stb..Ja..A keletiből már kómásan indultunk reggel 10kor, pedig 1/2 10kor taliztunk. 11kor már arra se emlékeztünk, hogy eszünk, délben asszem jött Tildy, az unokaöcsém. Közben nyúlnak néztem egy kutyát. Úgy emeltem fel mint a nyulakat, az meg félelmében meg fájdalmában lepisált. S ripsz-ropsz 2 nap és otthon is voltam
Szóval jobb ha hem hagyunk el HW-t, a kocsma az biztonságos hely. Kérdés, hogy hol, s mikor legyen.
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #10832 üzenetére
1* 2gb 800mhz
1* 512mb 800mhz
2*512mb 667mhz
Az a baj, hogy a 800mhz-es ramok is csak 3.0ghz-ig engedik a procit, hiába tekergetem a ramok sebességét 2.0-ra, már akkoris 900fölött vannak
minimum 1066mhz-es ram kellene, de annál erősebb is jöhet
amúgy egy ilyen összejövős-tuningolgatós-borozgatós dologban én is bennelennék, perszecsak ha meghívtokÉs egy kis hideg, az új chooky féle hűtővel, nyitott szobaablakkal:
A gyári intel hűtővel reggel még hidegebbre is lement, mert volt a gépházoldalon ilyen légbeömlő műanyag cucc
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #10827 üzenetére
hát most lett volna ez az 1333-as ddr3 cl9 1gb-os ram, de aggregátor azt mondta, hogy az gyenguszka lenne, meghát akkor a mostani !!!3.5gb!!!! ddr2 helyett 1gb ddr3 nem lenne túlnagy előrelépés, max annyiban hogy tudnám tuningolni a procimat...
Pedig ha azon múlna, odaadnám 3.5gb ddr2-t 2gb ddr3-ért.... -
barnam_
nagyúr
válasz
lipi67 #10825 üzenetére
Igazad van, egyszerűbb a vodkával kezdeni, a végére úgyis berúgnánk
Már én se akarok AMD-t
Új lap+hűtés kellene hozzá, tuningban se nagy szám (4ghz-nél megáll). Jó az olcsóbb Yorkfield se egy tuningbajnok, de annak nem kell 1.5v 4Ghz-hez
Meg aztán clock-to-clock még mindig az Intel a jobb
Lehet felteszem vaterára az E84-t, lehet jó áron eltudom passzolni.
-
lipi67
nagyúr
válasz
petya75 #10813 üzenetére
Szuper!
Milyen beállítások mellett tudtál 1,616-ot adni neki? (VTT, MCH ? ref értékek???) Én ha ennyi valós feszt adok, sztem ki is kapcsol rögtön. Hiába a fagy (nem nagyon tudom kihasználni), Közvetlen hűtés kell. Lehet a szobában sztem akár -20° is, ha a proci közvetlenül nem kap minuszt, nem sokat ér..(#10822) darál0w Viszont..1Kg fehér "kenyér" értékesebb 1000 Kg barna "kennyérrel"
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10792 üzenetére
Pár éve (2-3 talán) vki kivitte a hóba a gépet, s valahogy félig leásta
-nem vicc-
A közös tuning jó ötlet! Csak a helyszínt kellene kitalálni és..sztem gépet ne vigyünk, inkább vodkát a f.bor mellé(#10803) Aggregátor : Super PI, wPrime, Pifast..egy rakás fos. Nem erre találták ki ezeket a procikat. Meg..Nekem az AMD mindíg is a tetris és a pc között valami kütyü marad
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10781 üzenetére
Agyadra ment az Avasi friss levegő..
Tökéletes..(SBábony, Kbarcika..--na, arra ne nagyon járj, tisztuljon az elméd!
. Lassan vmikor össze kéne futnunk.
(#10790) hackeeeee: Hónapokig (vagy 1-2 év?) ingáztam Szeged-Edelény között. Majdnem oda is nősültem, de eszembe jutott, hogy el se válétam a Szhelyi feleségemtől
Ha akkor tudom, hogy létezel..(A pick mintabolttól nem messze laktam, valami állatos nevü lakótelepen, akkor épült. Minden utca állat..Én a Vadmacska utcában laktam)
-
-
zakroland
tag
Na, megjött az új procihűtő.
Első tapasztalatra úgy 5-6c-vel jobb mint a gyári intel, de ugyebár extreme tuning kizárva ezekkel a ramokkal...majd ha lesz gyorsabb ramom, akkor tudom rendesen meghajtani.
Valakinek nem kellenek ddr2 ramok? -
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10805 üzenetére
Nhaja, kb..
Nha igen, a TDP-ben mindig azért magasabbak az AMD procik, de én akkor is azt mondom, hogy egy gamer gépben azért nem teljesítenek rosszul... Nade, ettől függetlenül azt mondom én, hogy ha vki csúcsgépet akar, az vegyen i7-et... Nade ha nem kell a csúcs, de legyen benne kakaó, arra jó lehet egy AMD masina is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
barnam_
nagyúr
válasz
hackeeeee #10799 üzenetére
Nem rossz, de léggel jó ha megvan 4Ghz ezeknél a prociknál. A spi eredmények elég gyengék
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8.-9. generációs processzorok különböző árak Beszámitok!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest