- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek!
Csak annyit tudok hozzáfűzni h nem értem ami bevállt és szerette itt sok ember miert kellett megváltoztatni javaslom h vhogy tegyenek egy olyan funkciót mint a torrentoldalaknál h lehessen felületet váltani és tegyék vissza a régit is bele mert szerintem nagyon sokan itt visszatennék itt azt személy szerint én is nekem is nagyon zavaró ez az uj felület és nem azért mert uj!Ha ezen tényleg fél évet dolgoztak akkor csak gratulálni tudok nekik,mert ez kb ugy néz ki mintha 10 perc alatt összevágták volna és a régi felületnek pl volt egy jol elrendezett része most meg..hát...nah nem is idegasítem magam vhogy van egy érzésem h ezért vki/vkik szép nagy summát kaptak mindenki mossa kezeit mindenki jol járt csak éppen az idejáró usereket nem kérdezte senki h milyet szeretnétek stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest