- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek!
Csak annyit tudok hozzáfűzni h nem értem ami bevállt és szerette itt sok ember miert kellett megváltoztatni javaslom h vhogy tegyenek egy olyan funkciót mint a torrentoldalaknál h lehessen felületet váltani és tegyék vissza a régit is bele mert szerintem nagyon sokan itt visszatennék itt azt személy szerint én is nekem is nagyon zavaró ez az uj felület és nem azért mert uj!Ha ezen tényleg fél évet dolgoztak akkor csak gratulálni tudok nekik,mert ez kb ugy néz ki mintha 10 perc alatt összevágták volna és a régi felületnek pl volt egy jol elrendezett része most meg..hát...nah nem is idegasítem magam vhogy van egy érzésem h ezért vki/vkik szép nagy summát kaptak mindenki mossa kezeit mindenki jol járt csak éppen az idejáró usereket nem kérdezte senki h milyet szeretnétek stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest