Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Ezt nem hagyhatom szó nélkül.
E5200@10x400@1.168v-valid
Kölcsön vga-t ne nézzétek,holnap jön meg a 4770. -
yolan
őstag
válasz
darál0w #11888 üzenetére
Boltban vette meg nekem, és küldte is egyből, nem járt ez másnál, bontatlanul kaptam.
Egy kis nyalánkság: 4ghz@1.248v -
darál0w
Jómunkásember
hogy honnan jönnek manapság ezek az e5ös procik
nekem miért nem lehetett ilyen
-
yolan
őstag
Szépreggelt!
Még fut a prime, de stabilnak tűnik, és még a feszt sem centiztem ki
[link] -
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #11883 üzenetére
Szép napot neked is lipi,meg a többieknek is.
Én meg alapórajeles tesztet csináltam.
Alapórajel@0.88v-1h blend
pll-1.45v, mch 1.05v... -
lipi67
nagyúr
Most egy instabil CellShock CL4 1000-res rammal küzdök, ha kész, jön egy kis tuning.
Szép napot! -
lizakattila
senior tag
-
kimi02
őstag
Egy kis tuning , E5300-as proci majd a listába is kérném ha lehetséges
E5300@1.2v Első nekifutás.
Alaplap : EP45-UD3LR
Hűtés : Gyári
FPO : Q928C257
-
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #11866 üzenetére
Üdv!
Nagyon szép írás,gratulálok hozzá...............
-
barnam_
nagyúr
válasz
lizakattila #11858 üzenetére
Igazából egy "istenes" anyázást akartam írni a cikkedről szóló fórumtába, de aztán rájöttem hogy azt azért mégse kellene
OFF: nincs időm ph-zni, beindult a suli...
-
bzs73
őstag
"legizmosabb nyári beállításom"
Ez jóóó. -
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #11862 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁ! az a gyerek már konkrétan lehüölyézett, hazugnak nevezett..Elfenekelném már asszem.. Lépnem kell lassan hál'Istennek.., felhúzott a pali..
-
lipi67
nagyúr
lizakattila: Beszarok. A cikkedből valóban AMD vs Intel lett..Á!!!
Kvra idegesítő.. -
lipi67
nagyúr
válasz
kulerr #11859 üzenetére
Megkaptad a privit meg a mailt Te átok? Legalább rám írhattál volna.
Aggregátor: Jogos!!!!Valóban jó lenne valamit kitalálni a melegebb napokra (tuning). Vagy..borulni fog az egész tuningeredmény (ez tuti), teljesen más eredmények születnének. Kellene egy, a "legizmosabb nyári beállításom" rész, fesztől függetlenül.
-
lizakattila
senior tag
válasz
barnam_ #11857 üzenetére
Erről beszélek én is.
Tudom, hogy "költői kérdés" volt, de igen, én is tudnék kapásból 2-3 tesztet linkelni, amiben mindez megtalálható.
Nem bántom én az Amd-t, tényleg ár/teljesítmény arányban igen jókat alkottak mostanában; lehet, hogy ez a baj, hogy most már lassan az Intelnek is lesz hasonló alternatívája és ez szúrja a szemét egyeseknek. Na de már nagyon off off, legalább Mi ne szemeteljünk még ide is ezzel. -
barnam_
nagyúr
válasz
lizakattila #11850 üzenetére
Nem értem ezt az ájemdézést. Akit az érdekel, mért nem olyan tesztet olvas? Nem hiszem hogy nincs a neten olyan teszt, amiben intel 2 magos, amd 2/4 magos, meg core i3/i5 van
-
johniee
senior tag
Kéne rendezni tuningversenyt a topik apraja-nagyja közt
Pár csinos hölggyel, arra az esetre, ha már nem lenne működő proci -
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #11850 üzenetére
Jogos
johniee Értem! Ha megakad a szemem pl a szomszéd csajon, akkor tuningoljam, igaz?
-
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #11849 üzenetére
Jaja, ment az Intel - Amd "vita". Ami engem személy szerint nem is zavarna, de unom már, hogy minden totyikban ezt csinálják. Most komolyan, ha valakit tényleg szakmailag is érdekelne a dolog, dönteni nem tudna ez alapján hogy mit vegyen, másrészt, meg oldalakat kell lapozni emiatt, hogy értelmes dologra leljen.
johniee (#11837): remélem valamelyik reggel én is egy ilyen 5gHz-re ébredek.
-
bzs73
őstag
Na jóóól van.De tudjátok már milyen vagyok.
-
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #11845 üzenetére
nálla meg főleg igaz ez a 3 nap.............
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #11840 üzenetére
Hát az e5xxx sorozat nem egy tuning bajnok.Ált 360fsb a végük,mert alap 200 ügye,de ez 416fsb-t tud lazán.Van vele 47xx akármennyi valid,1.47v-on.Nagyon megy.Külömbség az e5300-hoz meg csak annyi hogy ez 12.5 szórzó,annak meg 13,és nincs vt,de nekem nem is kell virtual izé.4ghz-t 1.216v-on viszi,10x400-on.Alapon 0.88v-n stabil.Brutál ez az e5200.
Na jól van nem e8xxx kategória,de nekem már azokból elegem lett.Tavaly volt 12-13db e8xxx procim,és hát többségük brutális volt,de nem éri meg.Ezek meg ólcsók,lehet hajtani őket.Láttam mostanába elég sok e5xxx procit,messze ez a legjobb,amit láttam.Ez a lényeg hogy örülök neki. -
bzs73
őstag
Na én is eladtam az e5300-t,és jött egy brutál e5200.
24/7-re,netezni,filmezni,stb.
E5200-9x333@0.976v-1h blend -
johniee
senior tag
Tuningos hangulatú reggelre ébredtem, nyomtam is egy 4905MHz-es eredményt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11832 üzenetére
Hát nézd, mai napig egy s939-es AMD-s géppel is el lehet lenni, ugya a fő hátrány talán az, hogy DDR400. Nade, ebből is, ha meg is szűnik, ha 1 bikásabb lapja lesz az embernek, sztem azzal sokáig el lehet lenni, ha meg is szűnik, akkor is, és ugye annó a 775-ről már ezt mondták, hogy meg fog szünni, nameg, hogy a i3/i5 váltja majd.
-
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #11826 üzenetére
Megy pü.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #11826 üzenetére
Nah jah. Csak addig meg nekem nincs gépem, az meg gáz. :\
Mé nem vagy errefele valahol? Simán meg lehetne oldani....
-
bzs73
őstag
Üdv.
Fiúk.Debrecenből van valaki aki megbízható ismert tag? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #11819 üzenetére
Hát, a fő nyomós ok számomra az ÁR ! Plusz az, hogy amire én használom a gépet, arra végképp felesleges, lehet benne bármekkora tuningpotenciál, az nem ér meg nekem annyi pénzt, amennyibe kerül...
Véleményem szerint nagyon nincs meg az ár/teljesítmény arány az i7-nél, és ezért pofátlanul drágának is tartom...Tudom, hogy erős, de akkor sem ér annyit, szerintem, amennyi.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
Jakab66[hun] #11820 üzenetére
-
Jakab66[hun]
senior tag
Sziasztok. Valakinek esetleg egy Tuningos pdc e6300?
45nm, és szépen pörög az XFX lapomban. (mellesleg az is eladó)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #11810 üzenetére
Hát arra én is.
Ezek úgynézki mennek szépem, memtest is ok, prime is ok, bár ugye 2,2V kell nekik, dehát segáz. Ma ment egész nap a gép, nem volt semmi hiba (kop-kop-kop).
Nha bakker, fél9 körül néztem ide, még semmi komment nem volt az enyém után, most meg olvashatok vissza, szép.
Mellesleg én sem vennék i7-et, bár kicsit más szemszögből nézzük a dolgokat, az tuti.
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #11811 üzenetére
Köszi! Asszem mi rokon lelkek vagyunk
(#11812) kulerr : 1okot mondj, miért lenne jó nekem egy i-s széria. Nincs játék (sims+Wow), nem konvertálgatok, hisz nem szokásom családi videjjók készítése. Nem rippelek, ami dvd-ben van s aviban kell..úgy szeded le a netről ahogy , s amilyen formában akarod. Másnál meg. Ha belépsz netre, táblázatot csinálsz excelbe stb..Aki megmondja, hogy 3200-es cerka vagy i7.. zseni, vagy övé a gép és alapból tudja..
-
lipi67
nagyúr
válasz
kulerr #11807 üzenetére
Mármint a 4870-et?
Én meg 1 hónap múlva eladom az egészet. Veszek 1x1 giga gagyi ramot, a legszarabb alaplapot és max egy 2180-at. Ezzel simán elhúzom valameddig. i3-i5 nem kell, i7-kell a fenének olyan cucc ami meleg mint a fene, ki se használom, s ha nem "olyan" alkalmazást futtatok, észre se veszem, hogy az van..
Ha már vennék 1x, akkor csak bika lappal, brutal sok és gyors ramokkal stb..az meg kva drága lenne. Ahogy a p4-et is kihagytam (1 hónapig volt egy 2,8as ausus p4p800 deluxe-ban) ezt az i-s szériát is ki fogom. Esetleg megtarthatnám a cuccot, vennék vagy 3 u.olyan hdd-t raidbe, meg 16giga ram, proci 4,5GHz-en és jelenthet az I-s széria. Csak..kva drága lenne a ram.
Gyurka??? -Te ! Ez nem az offolósunk!!!hackeeeee: Szuper! Kíváncsi leszek, mit tud majd a CellShock
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jó reggelt !
Relatív azonos de mégis van különbség, me am2-es hűtők nem mennek fel AM3-re, tudtommal.
@lipi: Visszább volt kép, 1104mhz-re sikerült belőni a ramokat !
-
kulerr
őstag
-
kimi02
őstag
Joccakát mindenkinek.
lipi67 : Esetleg még csinálok egy bios frissitést , de nem hiszem , hogy segitene
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #11800 üzenetére
Fogalmam sincs! Nem is értem..
Lehet, hogy a proci tiltana? (illetve a bios olvas ki belőle valamit? Ha igen, szívás. Vagy mivel a láb a lapban (és kitörni ugye nem olyan jó..) lakkozni kelle-ene valahol (vagy ragasztani) a procit.. Az is lehet, hogy valami bug, tényleg fogalmam sincs!(#11801) darál0w : Semmi. Van itt 3db p3-as proci, egy hdd. Ezeket viszem debrecenbe annak a srácnak aki gyűjtöget mindet[link]. Még lehet lesz 1-2 486-os, vagy p1-es gép, stb..majd kiderül útközben. Itt nem sok a hely, dobozoknak stb..Pici cuccok meg..1 ram, cpu úgy tűnik el..(Bogi gyűjtöget?
) Észre se veszem. A lakásban napi szinten hagyom el a cigit, gyújtót, tfont, távkapcsolókat..
Na tényleg joccakát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hobby elektronika
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- LEGO klub
- Suzuki topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8.-9. generációs processzorok különböző árak Beszámitok!
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 89,999-91,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest