Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Xelo

addikt

kollégáknak ajánlanám a legújabb Xtreme-G drivert a tweakforce jóvoltából. mindíg is a kedvenc drivermoddoló csapatom volt, de már rég nem jártam feléjük, aztán felnéztem az új oldalukra: [link]. 64bites Vista-m van és eddig a 162.22es hivatalos drivert használtam. olvasgattam fórumokat és nagyon jókat írtak az új xtreme-g 163.44es meghajtóprogramról, hát le is töltöttem. simán régit uninstalláltam, feldobtam xgt.. nézzük csak! stress test 150fps-ről 179re ugrott.. mindemellett a driver erőssége az IQ, azaz image quality, vagyis sokkal szebb képet ad ezzel a VGA mint a hivatalossal. mint látszik sebességen sem kicsit javítottak. ajánlom azoknak akik CSznek, mondhatnám nekem mindegy hogy 150 vagy 180 frame-el megy, de 30 különbségnek brutálisan sok. szerintem főleg gyengébb géppel rendelkezők juthatnak érezhető gyorsuláshoz ezzel, legalábbis ha CS:S-t vesszük figyelembe. állítólag Bioshock és STALKER is jóval gyorsabb vele. nahh csak ennyit akartam megosztani. természetesen saját felelősségre rakjátok fel :R

Új hozzászólás Aktív témák