Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• IRC-en lopják az accountokat

Előre is elnézést kérek a hír egyszerűsége és formázatlansága miatt, de gyorsan és tömören kell titeket értesítenem arról, hogy egy meglepően hatékony account-feltörési módszer terjed IRC-en. A gyanútlan áldozatra ráír egy 4kings előtagú arc, köszön is szépen, aztán belinkel egy oldalt, valami parishilton2 tartalmút. Amint erre rákattint valaki abban a pillanatban búcsút mondhat a Steam accountjának, ugyanis pár percen belül elkezd ki- és bejelentkezni a Steam, majd a jelszó megváltozik és oda a Valve-s játékokért adott összes fityingünk. Ezután a feltört account friends listájának összes tagja kap egy linket, ami a következő:
    NE MENJ RÁ!http://www.speedyshare.com/982527329.html
    Nem tudunk arról, hogy ezen az oldalon is be lehet szedni a vírust, de azt tanácsolom, hogy ne próbálkozzon senki.

Account lopások

Tegnap bukkantunk rá az IRC-es módszerre, most pedig itt egy másik.

A linket bárhol megkaphatjátok. Az előző módszerrel ellentétben ez azonnal megváltoztatja a kontakt emailt és ugrott az account.

A link pedig amit SEMMILYEN körülmények között NE NYISSATOK MEG: http://xyxy.de.ohost.de/DC_01902.scr de lehet, hogy másmilyen linket kaptok, amibe ez a DC_01902.scr van. Ezt a fájlt nagy ívben kerüljétek el.

Utóbbiba én is beleszaladtam.
    A FENTI LINKEKEKET NE NYISSÁTOK MEG!!!!!!

bemásolom hogy hogy is müxik:

szal friendsben irt délután nekem egy ''i am love'' nevű srác (másnéven ''kolo'') Mivel elég jól ismerem a srácot és sokat játszottunk már együtt nem is gondoltam volna hogy szánt szándékkal adja tovább a linket. Szóval küldi a linket, erre rákérdeztem hogy mi ez? irta rá hogy egy kép és nézzem meg (magyarul irta!) Gyanakvásom igy elmult részben hogy nem egy auto message üzenet. rákkatoltam a linkre. Ekkor feljött az ablak h letöltöm e. Nod nem rinyált hogy virusos lenne. Miután lejött azért ellenőriztettem a Nod-al mielött megnyitottam volna. nem talált semmit. a win képernyökímélőnek ismerte fel a filet. Szal mivel semmit nem talált a Nod igy megnyitottam. Megnéztem majd letöröltem a letöltött filet. nem is foglalkoztam vele tovább, csak kb 5p mulva nézném az ismerőseimet erre csak a ''sign in'' felirat fogadott. na ekkor már sejtettem hogy bajok lesznek. Én irtam MacRoy-nak hogy valószínüleg átirja a contact mail-t és a pass-t is mivel a ''forgotten password'' nem müxik. Kipróbáltam az 1.6 accomra ott működött. Szal innen jött hogy valószínüleg azokat is átírja. Azóta beszéltem MSn-en egyik ismerössel aki mondta hogy délután elküldtem neki ezt a linket. Szóval nemhogy csak fertőz hanem aki a partnerlistádon van, mindenkinek elküldi.

Szerintem akkor aktivizálódik amikor megnyitod a letöltött file-t és nem akkor mikor leszeded a gépre. jelenleg az egyetlen ut a visszaszerzésre az az email küldése a steam-nek fotóval a dobozról és a cd kulcsról.

Másik accom müxik de azért mikor töröltem a filet csináltam egy rendszervisszaállitást biztos ami biztos alapon. Elötte és utánna is lefutattam az Ad-Aware 2007-et, és az se talált se keyloggert se trójait, se semmit.

Szóval ezekután figyelni mire nyomsz rá!

forrás: CS2.hu

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák