- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
lássuk csak...
1.Firefox nem jegyzi meg az elmentett felh neveket és a jeszavat akárhányszor nyomom h jegyezze meg
2. marad az IE, amivel ha letöltök valamit akkor randomban megáll...
3. ftp fel/le töltésnél szintén gonol 1et és megáll...
4. 2-es ventri késik
5. cs közbeni alttab után visszalépve 30 fps
6. nem tom a cs-t ablakban tolni mert késik az egéraz eggyetlen érv mellette h amikor ledobál a ventri a szar netem miatt, nem recsegek mint xp-ben...
Djuree ez a hsz neked is szol
1000. szakmai hsz, kapok csokit?xxDXXX
-
daruu
tag
Egyik se dobott hibát, bár most prime-ot nem futtattam az tegnap előtt megvolt, ugye medzsikfídzs xDDD, de nem hinném hogy a melegedés lenne a videó kari baja, mert riva tunerrel , meg van húzva a ventije .Szóval most lehet megin újra rakom a wint csak most az egész 200 as winyót leformázom meg újra particionálom jobb ötletem jelenleg nincs
Ha valakinek van ne fogja magát vissza xD -
Genius007
őstag
Ha nem egyből fagy ki, akkor én Hardware-es gondra gondolok.
Ezalatt azt értem, hogy szerintem mindenbizonnyal túlmelegszik neked valami.
Proci - vga - chipset, ezeket mind ellenőrizd le, és ne úgy, hogy játszol, és alt-tabbal kilépsz megnézni hogy everest mennyit ír, mert azzal kb. szart sem érsz. -
-
Ismeritek ezt a leírást?
A 2.10 - Finding the PERFECT sensitivity rész érdekelne, sajnos a linkelt demo már nem elérhető, így meg nem 100-as, hogy pontosan mit kellene csinálni.
Ha valaki érti, akkor magyarázza már el vagy ha tudtok egy másik leírást ami szemléltetve van akkor linkeljétek pls. -
daruu
tag
Hát kiderült, hogy nem a winnel volt a baj,beraktam a cfg-met ugyan úgy kifagyott, másikkal is csak ha nem raktam be semmit.Szóval aki ért a cfg-k hez nézze már át ezt!
echo
echo daruu's config loaded
echo//Játék beállításai
SV_CHEATS "1"
rate "25000"
cl_cmdrate "100"
cl_updaterate "100"
cl_crosshairscale "3000"
cl_crosshaircolor "4"
cl_crosshairusealpha "1"
cl_crosshairalpha "999"
cl_dynamiccrosshair "0"
net_graphpos "1"
net_graph "3"
cl_interpolate "1"
cl_lagcompensation "1"
cl_lagcomp_errorcheck "1"
cl_interp "0.01"
r_lod "-1"
r_occlusion "0"
tv_nochat "0"
sensitivity "2.5"
cl_ragdoll_physics_enable "1"
cl_smooth "1"
cl_smoothtime "0.1"
voice_enable "0"
cl_downloadfilter "nosounds"
cl_allowdownload "1"
sv_allowdownload "1"
hud_fastswitch "1"
zoom_sensitivity_ratio "0.95"fps_max "101"
//Vásárlás
bind "HOME" "buy ak47"
bind "END" "buy m4a1"
bind "KP_HOME" "buy mp5"
bind "KP_PGUP" "buy awp"
bind "KP_END" "buy usp"
bind "KP_DOWNARROW" "buy deagle"
bind "KP_INS" "buy vesthelm"
bind "KP_DEL" "buy vest"
bind "UPARROW" "buy defuser"
bind "DOWNARROW" "buy flashbang"
bind "LEFTARROW" "buy smokegrenade"
bind "RIGHTARROW" "buy hegrenade"
bind "MOUSE4" "use weapon_knife"
bind "INS" "buy galil"
bind "DEL" "buy famas"
bind "F10" "toggleconsole"// A többi...
r_lod "-1"
r_teeth "1"
r_eyes "1"violence_ablood "1"
violence_agibs "1"
violence_hblood "1"
violence_hgibs "1"bind "TAB" "+showscores"
bind "mwheeldown" "+jump"
bind "0" "slot10"
bind "1" "slot1"
bind "2" "slot2"
bind "3" "slot3"
bind "4" "slot4"
bind "5" "slot5"
bind "6" "slot6"
bind "7" "slot7"
bind "8" "slot8"
bind "9" "slot9"
bind "F10" "toggleconsole"
bind "a" "+moveleft"
bind "b" "buymenu"
bind "c" "radio3"
bind "d" "+moveright"
bind "e" "+use"
bind "f" "impulse 100"
bind "g" "drop"
bind "h" "commandmenu"
bind "i" "showbriefing"
bind "j" "cheer"
bind "m" "chooseteam"
bind "n" "nightvision"
bind "k" "buyequip"
bind "q" "lastinv"
bind "r" "+reload"
bind "s" "+back"
bind "u" "messagemode2"
bind "w" "+forward"
bind "x" "radio2"
bind "y" "radio1"
bind "z" "messagemode"
bind "ALT" "voice communication"
bind "CTRL" "+duck"
bind "SHIFT" "+speed"
bind "F1" "autobuy"
bind "F2" "rebuy"
bind "F4" "bug"
bind "F5" "jpeg"
bind "F6" "save quick"
bind "F7" "load quick"
bind "KP_HOME" "buy mp5"
bind "MOUSE1" "+attack"
bind "MOUSE2" "+attack2"SV_CHEATS "0"
//Nevek
bind "p" "name CLICK by daRuu"
bind "l" "name helloszia!"
bind "o" "name daRuu."
name "helloszia!"clear
echo Loaded.
A szerver beállításai meg az alias-ok hiányoznak belőle de nem hinném hogy az lőné ki...
-
nem_tom
őstag
igen rájöttem, hogy a VGA -val van a gond, mert a procit stresszeltem és 34°C -nál nem ment feljebb. a VGA viszont nyugalmi állapotban 90°C felett van. megállt a ventilátor, valszeg azért mert olyan poros. (legalább is remélem, hogy csak ez a baja)
mostantól többet fordítok a gépem takarítására.
köszi a segítséget!
am sajna nincs rá keret, hogy újítsak.
-
sNORh
addikt
válasz
Genius007 #10162 üzenetére
igyvan ez hardveres hiba lessz..
nemtom milyen időintervallumonként takarítod a géped, de én tippelnék elsőnek egy proci paszta, hőfok gondra/GPU(bár annál nem szaggat csak álltalában ujraindul ha megfő)
nézzmár egy gőfokot olyenkor mikor beszaggat gyors alt+tab alatta fusson az everest..szerk: hja shit..
-
nem_tom
őstag
volna egy kérdésem!
valamiért időnként beszaggat a cs, és nem tom mitől. általában kb 1 percig tart, aztán jó lesz, és egy idő után újra.
van valakinek hasonló tapasztalata? -
daruu
tag
Hát nem akarja azt a fránya nuke mappot, javaslatok mit csináljak mert csak azon fagyok (meg 1.6 5-10 perc után de az nem nagyon érdekel)?
-
sNORh
addikt
de a C1E stb-ket kapcsold ki..
de én akkoris aztMoondoom() hogy ha előző OP-nál nemvolt gáz csak a Win7-el akkor biza abban lesz a gond.. esetleg egy újabb verzió, esetleg 64bites ha 32-es van stb.. nem biosban lesz a gond bár még ezt kipróbálhatod..
darál0w és ha már azseincs akkor a Biscuits ahol akár 64 retardált is képes összegyűlni xd de mekkora kaki server az te.. noblock, noflash, nosmoke, nowp, épp csak fentvagy és nézel ki a fejedből hogy mitkeres itt hajnal 4-kor 30-40 ember..
nemmintha járnék fel. -
qdak
addikt
kocka: CSS italy
hol jácotok mostanában pár ip jö7, vki tolja IT-n ?
-
-
GabN73
addikt
kis off: mit csináljak han em akar bootolni a gépem?
elindulni elindul,a képernyő fekete,a billentyűzet és az egér se volágít
memórákat külön külön minden slotba 1 modullal megnéztem de semmi...másik vidkarit is tettem bele de az se segít...Alaplap lesz?
-
sNORh
addikt
a játék nem veszi vissza a feszt és az órajelet.. max ha energiagazdálkodás energiatakarékoson van, akkor 2D-ben veszi vissza a GPU-t, valamint a procit is..
Win reinstall megvolt? mert hogyha eddig nem volt vele ilyen gond akkor vagy szoftveres (Friss win esetleg megoldhatja, friss driverekkel), rosszabbik esetben Hardveres.. -
daruu
tag
nem, meg akkor más játéknál is csinálná.
-
daruu
tag
Helló!
Remélem tudok segíteni, olyan problémám van hogy egy bizonyos játék alatt kifagy a gépem (összeesik a kép vagy függőleges szürke csíkos lesz) és csak a gép rr segít.Az a bizonyos játék a CS:S és ott is általában csak 1 mappon csinálja (nuke), de ha rájön akkor már fagytam máson is így,ugyan ennek a játéknak az1.6 os verziójával kb 5-10 perc játék után ugyanígy fagyok.Már mindent próbáltam de nem jöttem rá mi lehet a baja mert csak ezeknél a játékoknál csinálja.
Lehet megy valami energiatakarékos faszág,és mivel a játék nem igen hajtja meg a GPU-t, lehet visszaveszi a feszt és órajelet is, és azért fagyok, mert rosszul van beállítva gyárilag???
Vagy alaplapon van valami szarul beállítva?Gépem:
ASUS P5K
Intel 8400
Sapphire4870
4*1066
Win7 -
darál0w
Jómunkásember
negatív
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged