-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Genius007 #10398 üzenetére
Áhh ez hosszú mese.
Az van hogy amit mondtam hogy lesz zsír net az még most sincs, mert a T kiadta alvállalkozónak, és az meg valamit elkúrt, és most megy a hercehurca, senki nem tud mondani biztosra semmit. A lényeg hogy egyelőre szar se lesz itt. Közben oda kerültem melózni ahol a mostani wifis netem is van, és kicsit megsürgettem az átalakítást, és most már fasza 20/20-as netem van ingyen -
Van egy idegesítő problémám, némely szerokról csak akkor tölti le a mapokat, ha az sv_consistency értéke 0, ezt be is állítottam autoexec.cfg-ben, ha simán elindítom a játékot akkor érvényesül is, azonban ha a Steam, Servers részéről vagy Xfire-ből csatlakoznék egy szeróra akkor 1-es lesz az értéke és kapom a hibaüzenetet, ha konzolból átállítom majd utána connect parancssal belépek ugyanarra a szerverre akkor már tölti is a mapot.
Vajon miért áll vissza 1-re ha egyszer autoexec-be is benne van?
Természetesen minden más abban tárolt parancs lefut, csak ez az egy nem. -
richpublic
tag
eez igen
jó volt olvasni ezt egy darabig
nem is olyan rossz a cs:s mint ahogy sokan gondolják!
clant keresek steam nevem: icecube904 msn: richpublic@hotmail.com
-
darál0w
Jómunkásember
és kijaz a goku
-
tBKwtQS
csendes tag
Van valami parancs arra, hogy _lövés_ közben ne változzon a célkereszt mérete?
-
h.adam.92
őstag
jegyeket nálam lehet vásárolni elővételben 2000FT/fő, diák kedvezmény nincs, 1. sorban 5000FT/fő.
Helyszíni vásárlás esetén 3000FT/fő, 1. sor 6000FT/fő.
Fogadni nálam lehet, valamint tippmix szelvényekkel is foglalkozom.(Nem NINCS 5ös lotto és góltotó csak tippmix)
a BOX holnap 17:00órakor kezdődik a BP Sport arénában és a Sport1 közvetíti.Bármely kérdés esetén forduljanak ügyfélszolgálatomhoz, Postafiók: 2381, Budapest Sas1Fox2 utca 52.
email cím: unalmasaboxacstopikban@eléglennemár.kösz -
sNORh
addikt
megy a ki hájg ki nem hájg.. fujj csé <3 MW2
-
GabN73
addikt
válasz
Genius007 #10370 üzenetére
egy szóval se mondtam hogy én EU TOP high vagyok,vagy a csapatom az.Csak te lenézel mindenkit...Nehogy úgy járj mint a fűkaszás(robogós) ismerőseim.... Mindig lenézték a Simsont,én emg csináltam egy 28 lovast.Egyik se vert be.Utánna tisztelték a Simsont.
Csak egy példa volt...de szabad országban élünk,szabad vélemény nyilvánítással,azt mondasz amit akarsz...én cak felvilágosítottalak hogy eddig csak "regenát" (lol túl sokat ME2-zök) kommentjeid voltek felém....
-
GabN73
addikt
válasz
Genius007 #10366 üzenetére
kedves MoonDoom...!
mi komolyan is vettük,csak 1-2 ember érezte h a srác idegbeteg lesz az 5. war alatt mert nem bírta... aztán mondtuk ha nem lesz semmi akkor off...Azt is nézzétek hogy hány évesek vagytok.Én még csak gimibe járok,életem ezen fog múllni hogy milyen lesz az érettségim,hány nyelvvizsgám lesz meg stb...
Nézzd meg a jobb teameket MO.n: mind 18-19++os korátlaggal játszik(van kivétel is...)
Én is eljárok haverokkal bulizni,vagy csak délutánonként vizipipázni vagy valami....Ui: nem azért,de abból az 2600 órából fordíthattál volna egy kicsit magyar értő olvasásra is....
olvasgasd azt a részt sokszor,hátha beugrik hogy mit írtam...
Ui2: te sem veszed észre úgylátom,hogyha azt az időt másfajta hobbiba(veterán motor felújjítása,vagy valami amiből pénzt tudsz csinálni) ölted volna akkor most hol lennél pénzügyileg.
Ui3: ha még lenne csapat,szívesen kihívnálak egy warra...csak hogy tudd hogy kivel beszélsz
-
Genius007
őstag
válasz
darál0w #10350 üzenetére
Asszem a Dobimaster is, mikor mentek volna ellenőrizni, akkor nyomott VÉLETLEN! egy pc resetet.
GabN73: Ebben a játékban nem fogsz elérni semmit, ha csak nem veszed nagyon komolyan, és ha jól játszol, akkor hidd el megtalálnak a jó teamek - játékosok.
Mellesleg előző accountomon van kb 2200h css, ezen vagy 375óra, akkor én mennyit is dobnék ki a kukába?
Mellesleg mielőtt valaki azt mondaná nincs életem, ez nem igaz, ugyan úgy járok haverokkal ki, bulizni, ide oda. Csak mellette sok időt fordítok erre a szarra is.
Hogy lesz-e értelme vagy nem, az meg majd kiderül.Ui: darál0w (AnT) lehet egy public féreg, de téged még akkor is akár mikor összecsomagol (akár pubon, akár az életben).
Ui2: Mellesleg de jót mixeltem most Team Slovakiaval.
-
GabN73
addikt
na igen de ha szeretnél elérni eredményt...Hogy mit dobok ki a kukába? kb 700-800 órát az életemből....
mi is úgy voltunk vele hogy napi 4 war elég,esetleg egy kis taktik,de az inkább hétvégenként.Egy tagunk akart mindig 200at játszani 1 nap,hiába hogy az utolsóra már annyira ideges lesz, meg nem koncentrál hogy ő lesz a leglowabb a teamben...Összekapott 2 másik gyerekkel,3. aztmondta h ha ez nem jön össze akkor off,én is meleltte álltam hogy off lesz...bár kitudja,hátha még van egy utolsó esély....
-
darál0w
Jómunkásember
mer kocka vagy
nekem csak akkor megy a steam, ha jáccok is...látod-látod
(#10361) GabN73 volt nekem normális csapat, még LAMAs előtt is...csak ugye senki nem volt akkora kocka, h elég komolyan vegyük...most ez van nálatok is, de ez van, ezt értem/értük el, én meg vagyok vele elégedve, te meg még dolgozz rajta
(#10362) daruu mer' neked életed van
én sem panaszkodom...ugye én vagyok/voltam mindig az, aki utoljára ér oda mindenhova vagy oda se ér, mer' dolga van. engem már csak 1 ember überel, aki LAN alatt is war helyett inkább elmegy haverhoz beszívni. ez sputnik
-
daruu
tag
válasz
GabN73 #10356 üzenetére
Amúgy megkérdezhetem mit is dobsz ki a kukába?? Mert mit is lehet elérni ebben a játékban O.o? öhöm SEMMIT
Lesz egy videód grat , esetleg tényleg durva lesz és rengetegen fogják megnézni, de meddig két hétig kb..., utána úgyis mindenki elfelejti, ha meg mégse akkor se rád fognak emlékezni hanem egy nick-re (pl: [HUN]$w@T>>Józ$ikára)
Szerintem kompenzálni kéne mit is adnak fel egyesek ezért a szarért és mit lehet elérni 120 óra játszott idővel....
Ez csak egy HOBBI!Én biztos nem rohannék sehonnan haza azért hogy x órakor beüljek a gép elé mert huhadehíí ...
Nem bántani akartalak csak leírtam a véleményem erről a 3 évet kidobok a kukába dologról.. -
GabN73
addikt
válasz
darál0w #10359 üzenetére
nem,én nem is azt mondtam h egy KODIAK színvonal,csak első lanunk lett volna,egy erős középmezőnyt céloztunk meg,nem vagyunk m iüberhighok.Ugyebár első lan után meglátjuk hogy mi a helyzet,hogyan kellene továbbfejlődni.Csak az emberek többségében nincs türelem,megértés semmi....
Amúgy meg napi 4-5 war annyi lenne mint neked az az idő amit elpubolsz.Egy normális csapattal te is "high" lehetnél.... de egy LAMAsosnak beszél egy senki szar....
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
GabN73 #10356 üzenetére
én egy pubféreg vagyok, és nem is akarod több lenni már. én már kiéltem magam, és nem akarok odajutni, mint KODIAK, aki 27évesen még a pánik gombot nyomogatja lanon
(#10355) sNORh
bejelentkezek már megnézem mi a helyzet
nekem megvan mind a 200+frencem
biztos lopott cuccal toljátok
-
GabN73
addikt
válasz
darál0w #10354 üzenetére
3 év alatt voltam a haxxban,meg egy rakat teamben,ami 3 hétig bírta.Mindig az 5.el volt a gond.
Ezzel a csapttal se lett volna semmi baj,ha 1-2 ember nem kezd el inaktív lenni és a másik tagnak nem tetszik.Amúgy még 1-2 hónap és már fragmoviem is kész lett volna.
Kár,sajnálom ezt a 3 évet kukába dobni,de ezekkel az emberekkel?...Ez csak akkor működik jól ha legalább 3an minden nap tudtok beszélni.Különben összetartás -gyökketőköbnégyzethárom.Am hűttő te beszélsz?
4 év után egy pubféreg lett belőled ( ne vedd sértésnek,de ha elkezdenél klánozni.....
)
-
sNORh
addikt
steam összeomlott.. összes frendsz delete.. meg kitudja milessz még..
community egy account lopó oldalra linkel ahova jelentkezz be(MEG NE TEGYE SENKI)
... -
Genius007
őstag
válasz
GabN73 #10346 üzenetére
A billentyűzetet sem bírod megemelni te szúnyogcsődör.
Viccet félretéve, sírásnak helye nincs! Ti basztátok el, mert nem indítottátok el az X-ray-t, (na meg nincs mindenkinek demo, source tv demo, etc ... )
Máskor csináljatok meg mindent, hogy ne tudjanak mibe belekötni
... (akár csaltatok, akár nem) -
GabN73
addikt
válasz
darál0w #10342 üzenetére
yo...
Véleményeket:
NC.Összehozunk egy mixet.Nézzük kit kaptunk.Ministry.Oké.Kikapunk.Elkezdőik a war.Bökőt veszítjük.T-side 6-9 nekik.CT-side 10-2 nekünk.Egyből mivan:csalunk!.Óvás.Mi hülyék nem indítottuk el az xrayt.Profil van,friss kép nincs.Demo 1-2 embernek.De nekik ez nem jó..nekik xray kell...Sírás.Örökös SÍRÁS.Mert ő már ezt a nevet viseli.Szégyen.CU LAN,üljön be mögém és majd akkor kérjen xrayt de a fején töröm ketté az asztalt.... -
-
GabN73
addikt
Mé' van az h Bad Boys-ról mindig bannolnak?
-
daruu
tag
Win7 fél óra alatt fenn van , a többi progi még egy fél óra és kész is xD. Bevallom nem szoktam az időt mérni míg újrarakom a gépet de akkor arra van szánva az időm szóval valamit valamiért , de ez mással is így van ... az ország másik végébe se lehet 2 perc alatt eljutni...
-
apollo12
veterán
heló valaki megmondaná hogy miért fagynak ki a szerók amikor belépek
és miért állítja vissza mindig a css ben a cl_updaterate 100 ról 60ra -
válasz
apollo12 #10332 üzenetére
Akkor te pro vagy, vagy csak nekem nagyok az igényeim.
Linux-ot bezzeg nem kellett újra telepíteni az elmúlt 2 évben, pedig egyszer a fél gépet cseréltem ki alatta, utána meg az egészet, full másik architektúrára, kb. meg se érezte, egy-két dolgot át kellet állítani, max 30 perc és vígan futott utána, kár, hogy a játékokkal nincs jóban. -
Mire miinden progit felraksz, meg beállígatsz, meg arra is oda kell figyelni, hogy fontosabb fájlokat lementsen az ember(autoexec.cfg
), azért az nem 2 perc, max ha van egy ghost mentésed, de egy Win7-nél az is szép méretű, szóval akkor meg a helyet pazarolja az ember(mondjuk Windowsnak helyt szorítani alapból pazarlás
).
-
Djuree
félisten
válasz
RAiN91 #10325 üzenetére
szart sem ér se a spyware, se a virusírtó. méghozzá direkt, ez üzletpolitika. ki venné meg az új változatot, a frissítéseket ha jól működne az épp aktuális verzió is? senki.
meg amúgyis a hackerek mindig egy lépéssel előrébb járnak
sztem eleve a viruskereső progik készítői írnak virusokat is, vagy felbérelnek valakit. így kijön egy új vírus, veheted is meg az uj viruskeresőt. ennyi. a szükség generálja a keresletet, a kereslet a kinálatot. ez 4000 éve is így volt már, azóta csak mégjobban így lett -
RAiN91
őstag
válasz
h.adam.92 #10324 üzenetére
De a keyloggert csak látná valami, spy és vírusirtó sem talált semmit, múltkor sem.
Amikor múltkor ellopták, megtaláltam a tolvajt, google-be beírtam a nevét, és mit látok? 1000x db CS source accot árult fillérekért. Biztos nem lopottak, csak megvette és feleslegesnek érezte őket... -
RAiN91
őstag
Hali
Már megint valaki meg akarja fújni az accomat. (nem tudom a 3 közül melyiket).
Kaptam egy mailt a steam-tól, hogy valaki kérte, hogy resetelje a jelszót. És egy ip-t is kaptam, hogy honnan csinálták. 3-4 hónapja is volt ilyen, akkor el is lopták, mert még nem aktiváltam ezt az e-mailes megerősítéses dolgot, vissza is kaptam a steamtól. Jah és alig játszottam az utóbbi hónapban, a jelszót sem nagyon irogattam be, mert meg van jegyeztetve.
Elegem van ezekből a nyomorultakból... Szaros 4-5k-t nem bírnak kiadni egy játékért.
Vírusírtó, tűzfal van, a jelszó is bonyolult volt. -
Djuree
félisten
válasz
Vasinger! #10311 üzenetére
szerencsétlen
velem is történt már sok szarság, nem volt munkám meg semmim 1,5 évig, nem is volt semmi kilátásban. de gondoltam majd lesz valami, és lett is hálistennek, nem is rossz
az öngyilkosság nem megoldás, csak menekülés
főleg hogy ezzel a lányával baszott ki a legjobban
ui: na ezért nem akarok én megházasodni. házasság nélkül is nagyon jól megvagyok
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
darál0w #10317 üzenetére
hat hónapja elhagyott a feleségem egy másikért::::::albérletbe kelet mennem a nagyobbik lányommal :::ugy hogy amit keresek az mind elmegy a lakásra ::és csak szenvedek 18 év után ::és fogalmam sincs hogy milesz holnap ::::és még mindig nagyon szeretem
Kép:
De azóta sok minden történhetett, még tavalyi beszélgetés, bőven...
Állítólag az utolsó napokban a gyerekeivel is összeveszett. -
h.adam.92
őstag
srácok maradjunk a cs témánál és ne az izomszagot kelljen éreznie egy idetévedő fórumozónak...
steamen is lehet boxolni. -
Vasinger!
nagyúr
Ma öngyilkos lett a Diomond szerver egyik főadmina. Ausztrál Józsi, vagy újabb nevén furján.
Link.R.I.P.
Rendkívül szimpatikus embert ismertem meg benne. X éve játszott, egyszer nem káromkodott, nem dühből játszott, csupán kikapcsolódásképp, úgy néz ki nem volt elég ennyi.
-
apollo12
veterán
heló valaki megtudná mondani miért nem tok sose belépni egy két szerverre belép és kifagy
és pár perc után kilép a szerverből és ezt írja ki: lost connection server -
sNORh
addikt
-
apollo12
veterán
heló valaki nem tudja mikor lesz nightcup verseny?????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest