- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokad
senior tag
válasz
GabN73 #11393 üzenetére
ez olyan mint a "VAC Siska" törtel amikor még nem volt frissítés feljött és lazába aimozott ( pörgött meg ilyenek-.-) de most steammel persze hogy nem csal vagy hát nemtudhatom de így is lő érdekeseket. am az egyik legnagyobb csaló az egyik volt haverom [link] és a nyomorék még felrakja a videóit hogy ő milyen high aztán www.x22shop.com .... [link] az egész csávó egy nagy fake.
-
GabN73
addikt
válasz
darál0w #11392 üzenetére
de az a legjobb hogy feljött egy gyerek [Waffen SS] Cumi aki régen rEEc néven játszott és csalt.Voltam vele egy csapatban és nem csak láttam,hanem be is vallotta.Képről fel is ismertem + írta is hogy ő az....
Naszóval írtam neki h dobja ki mert csal(ááá csak prefire,norecoil) és csak velem együtt dobta ki
-
GabN73
addikt
(ADMIN) banned player V1rtuaL team?!
You have been banned by Admin for 120 minutes
Disconnect: Banned (By Admin).
Disconnect: Banned (By Admin).hűtő majd győzd már meg az SW fun szerveren dokit h nem csalok
20-0ás statnál banolt
-
csokad
senior tag
közvetlen ismerőseim magy top playerek, Bulldog, pista, fecske, török balázs (
) , kuli, flavius
-
h.adam.92
őstag
válasz
darál0w #11372 üzenetére
nekem a játék kinézete egy hangya****nyival előbb van mint a játékélmény
lehet azért vittem végig a crysist is csak 30xviszont ez a rohadt win7 h nem lehet ablakban tolni a cs-t mert olyan mintha a vsync be lenne kapcsolva ez kiéget
4:3-as képarányon megint meg kell szokni... -
h.adam.92
őstag
-
h.adam.92
őstag
na most azé is előkaparom a hdr parancsát
szerk: meg is vok xDXDXXDDX
mat_hdr_enabled 0 konfig mappácskába bemásolcsizzátok és faszányosan nem fogja változtatgatni a gép magátólszerk2:
"To disable hdr type "mat_hdr_level 0" to reenable it enter "mat_hdr_level 2". "
szval 0-ával OFF 2-essel ON. -
hogy lehet elérni, a játék mapváltáskor ne kapcsolja be a hdr-t,
kikapcsolom,de állandóan bekapcsolja, ha hdr-es mapra megyünk. pld dust1 -
maathe
senior tag
Amúgy csak írásvédettséggel lehet megakadályozni azt hogy a pl. indításnál felülírja az egész configot? Mindig írásvédett az enyém is csak valamikor menetközbe jó lenne gyorsan változtatni 1-2 értéken de ilyenkor ki kell lépnem és eltart egy darabig míg betudom exec-elni.
-
PiciKenny
senior tag
-
Kelvin
őstag
Milyen szervereken vagytok? Egyik este tolhatnánk együtt
Igaz vasárnaptól két hétig Nürnbergben leszek de ma is van nap -
h.adam.92
őstag
na nekem ilyen kell
-
PiciKenny
senior tag
csoki all
Mióta fennt van ez az új "pecs" azóta kajak fps laggom van..mikor semmi bot, nem gond alap a 100fps..de mikor 9bot benntvan (5v5) akkor már igencsak megzuhan néha az fps..már idegesítőbeállítások min. és maxon is ugyan ezt csinálja..ötlet?
-
Kelvin
őstag
válasz
h.adam.92 #11330 üzenetére
*
Half-Life 2
*
Lost Coast
*
Bet On Soldier: Blood Sport
*
Codename: Panzers (Phase one)
*
Colin McRae Rally 2005
*
Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
*
Far Cry
*
Fahrenheit
*
Shadow Ops: Red Mercury
*
Unreal Tournament 2004
*
WWII Tank Commander
*
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
*
DreadnoughtÚgy tudtam, hogy ezek native 64bit -es játékok.
-
h.adam.92
őstag
remélem én is mert azt készülök terepíteni
-
Kelvin
őstag
Sziasztok!
Van aki win7 64 bit alól css -zik?
Van valami gubanc vagy minden megy rendesen?
64 bit-es steam nincsen ha jól látom ugye? -
csokad
senior tag
én csinálok steamen PH csoportot
-
GabN73
addikt
háhá,nekem create servernél kilép a játék
-
h.adam.92
őstag
bind "KP_HOME" "sv_pausable 1; mp_freezetime 1; mp_autoteambalance 0; mp_limitteams 5; mp_timelimit 0; bot_add_t; bot_add_t; bot_add_t; bot_add_t; bot_add_t; bot_add_t; sv_maxupdaterate 100; sv_maxcmdrate 100; cl_ragdoll_collide 1; cl_ragdoll_physics_enable 1"
tessék a KPHOME lenyomásával ha ct-ben vagy betesz ellened 6db botot.
ez a botos bindema nagy patch előtt még a 100tr is megvolt create szeron de sajna már csak 66 a max...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest