-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g50v
csendes tag
Ha már a videóknál tartunk én is linkelek egyet : [link]
Örök kedvenc. ( mielőtt az én fejemet is leharapnátok elmondom nem én löttem a frageket (kár) és nem én csináltam a movie-t) ENJOY! -
Xelo
addikt
válasz
ferminator7 #11597 üzenetére
én akkor kezdtem el játszani amikor megjelent 2004 végén. akkor 2 év egyhuzamban, utána ingadozott a kockaságom. de ez most miért is számít?
-
Xelo
addikt
válasz
ferminator7 #11595 üzenetére
dehogynem, bemásztam a szomszéd józsibához és amíg nem figyelt oda kiloptam a hűtőjéből.
komolyra fordítva a szót: amikor abbahagytam mindíg elpasszoltam, steamen meg mindíg jöttek aranyos akciók amik arra kéztettek hogy visszatérjek. nem mintha számítana. legjobb formámban is mid skill körül voltam. mostmeg full funban játszok
-
Xelo
addikt
válasz
darál0w #11589 üzenetére
nem csokadot vagy kit akarom védeni, de én is baszakodtam már annó videvágással és még ilyen színvonalú munkám se sikeredett. ügyes lehet a barátnőd, vagy én vagyok balfasz
1 ellopott és 3 eladott counter-strike-os steamem után egyik barátom megszánt és újra játszogatok. érdekes ez az új "source". jobban észrevehető a szerverek közti különbség. van ahol nagyon adja, van ahol baromi fos az egész.
-
csokad
senior tag
miért pubolsz? menj mixelni, cssmixes.co.uk ha lősz valami szépet leszeded a demót vagy megmondod hányas meccs volt és én csinálok neked moviet
-
P00By
nagyúr
Az összes kedvenc magyar szerveremről kibannoltak
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
ferminator7 #11579 üzenetére
biztos nem is a Kodiakbol akalkult ki a neve...
ráadásul végig nagy betűvel
-
Djuree
félisten
válasz
ferminator7 #11577 üzenetére
neeeeem, az nem én vagyok
-
Djuree
félisten
válasz
ferminator7 #11575 üzenetére
én meg
-
darál0w
Jómunkásember
és komolyan is gondolja és el is hiszi
-
csokad
senior tag
Visszaolvasgattam az előző hsz-eket , FPS-el kapcsolatban. Egyáltalán nem számít, hogy mennyi az FPS-ed ha 66 felett van, mivel a szervereket 66tick-es-re állították ami azt jelenti, hogy 1mp alatt 66 "válasz" jön a szervergéptől, így mindegy hogy mennyi FPS-ed van úgyis 66-ra fog korlátoznia szerver, mert csak annyiszor kommunikál a te gépeddel. És így a "játékmenet" is valamivel lassabb.
-
Tomekk.
aktív tag
-
h.adam.92
őstag
válasz
gabi_93 #11545 üzenetére
ezt miért kell?
elég lenne ha csak az egérről kérdeznél, nem fogunk lowozni...
am KODIAK vagyok, mi a nickneved, lehet emléxek még rád...................................................................................................sok pont......................................meg még ennél is több..................................................ésígytovábbésígytovább......................................
-
Tomekk.
aktív tag
Másnak is vannak FPS problémái az új sourceal? Nekem stabil 100-150 FPS-ről ami full grafon volt elb@szódott ilyen ingadozó 20-100 FPS-re, hiába veszem le minimumra, teljesen játszhatatlan így
, nem lehet ezzel valamit kezdeni?
-
zH.
senior tag
-
gabi_93
csendes tag
Na sziasztok újra. Ti mennyi sensivel játszotok? Milyen egeretek van? Én egy Microsoftal játszom bár nekem lényegtelen milyen egerem van. Szerintem tökéletesen megtudom lőni az emberkéket akármilyen egerem van
7 éve játszom ezzel a kis játékkal mármint először 1,5 később 1,6 és most ez. Volt alkalmam kodiakkal és több nagy játékossal játszani egy csapatban. Élvezet amik egy lanon mennek.
-
nike_
addikt
nektek is cseszekedik a steam? nekem azt írja, hogy ha ki akarok lépni, hogy valami steam cloudot szinkronizál, és a folyamat végén majd kilép a steam. de folyamatosan ki- és belépeget, 1 szót nem tudok leírni, mert már azt írja nincs kapcsolat. ha meg kilépek belőle, akkor meg ugyanazt csinálja..
-
fangor
csendes tag
Most miért kell lealacsonyítani? Tán szeretitek őket? Főleg hogy a rothadvány szerverükön játszottam és azért mert pro voltam lebannoltak.. ti mit szólnátok hozzá?
ne ítélj el elsőre..max másodjára
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
ferminator7 #11531 üzenetére
remek...
-
maathe
senior tag
válasz
ferminator7 #11531 üzenetére
Akkor grat nekik, enélkül utálok játszani.
-
zH.
senior tag
sajnos nincs májkom ,de azért felvehettek.
http://steamcommunity.com/id/0712058
-
P00By
nagyúr
Én ugyan ulow vagyok, de aki szeretne(?
) nyugodtan vegyen fel[link]
-
maathe
senior tag
Megint kérdezem: a cl_minmodels "1" csak nálam nem müxik?
-
romero28
senior tag
steames profilom - szólj akkor lécci ha összejön a mix .
-
GabN73
addikt
megint mit csesznek el rajta? Mert nekem leszedett vmit
-
he7edik.
addikt
Urak!
Használ valaki SteelSeries Xai egeret közületek?
-
maathe
senior tag
A cl_mimodels "1" csak nálam nem müxik?
-
csana
senior tag
-
h.adam.92
őstag
http://steamcommunity.com/id/76561197995618151
én vagyok a csana akiről beszél.
GabN73: t einkább mennyé krájingolni, aztuán ha krájingoltál krájingolj mégegyet, aztán h szar a scene, aztán mennyé codozni xD
-
GabN73
addikt
válasz
h.adam.92 #11506 üzenetére
háháháháhá EZT jól megkaptad!!
remélem h rád gondolt
-
csana
senior tag
Ha arról a "csana"-ról van szó akire én is gondolok, akkor el kell hogy mondjam, hogy valóban a béka segge alatt vannak a képességei, de legalább van önkritikája. Ráadásul ha valaki a csapatból váratlanul eléugrik, nem ritka hogy elsüti a fegyvert annyira meglepődik.. De ez maradjon köztünk..
-
romero28
senior tag
mikor toljátok ezt a ph-s mixet ?
-
P00By
nagyúr
Ezt a "gránát dobós" bugot mikor akarják kijavítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Google Pixel topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged