- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
1. Tök jó, hogy kifordítod a szavaimat (darál0w ez neked is szól), mert egyébként nem is neked lenne igazad.
2. Próbálj a nevem szólítani, mert már egyszer szóltak érte a mod.-ok, ha jól emlékszem.
3. Nem értem, miért kell egyből lefikázni, mert beraktam egy számomra új videót.
4. Az, hogy azt írtam, hogy nincs időm megnézni naponta 2000 videót, nem arra céloztam, hogy te tudsz, én arra céloztam, hogy nem vagyok olyan koczka, hogy ilyeneket nézegessek. Akkor inkább a bicikli. Másrészt, meg lesz@rom, hogy dolgozol e vagy suliba jársz. De még az a szerencse, hogy ezt off-ba is raktad.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Külpolitika
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest