- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
vegye meg a barátod a játékot.... ez nem egy nc vagy egy nagyobb kupa ahol alap feltétal az xray vagy demo.EZ PCW.
aki csalni akar az erdetin is fog,törtesek 80%a csal.(sok vérpistike)Hogy miért egyszerűbb lelépni? elindítod a progit 1 perc.leléptek,a képek úgy is csak 15 perc múlva lesznek fennt.Aki x22őzik annak van "sreecshot cleaner" vagyis amit csinál az sima lesz,nem látszik(legtöbb cheatban már van)
2: pcwzni akarok akkor minek kéne az neki?!
3: cu @ LAN -
GabN73
addikt
h.adam.92-nak igaza van,ha megkéred őket lelépnek.Egyszerűbb hívni egy másikat.
cheater mentesség?: eredetivel ha lejárt csittel mész fel bármilyen szerverre amin aktív a vac,pár napon vagy 1-2 héten az acc banolva lesz!
Materials wh ellen: sv_pure 2-re kell lőni a szerót.
Az hogy törtes emberek csalnak,azellen nem tudsz mitcsinálni,őket csak szeróról banolhatják. -
nike_
addikt
Menj fel war szeróra játszani
Publicon mostanában megy a sok csicsa... ilyen skin, olyan skin, ilyen hang, olyan hang. Mindenhol, ahol járok ez megy. A cl_downloadfilter none-t még azelőtt beírom, hogy felmennék játszani... Ha nem írnám be, kb. 3-4 percig töltene mindenhonnan, annyi cucc van... Nem csodálom, hogy laggolnak ezek a "csodaszerverek".
-
-
daruu
tag
Win7 fél óra alatt fenn van , a többi progi még egy fél óra és kész is xD. Bevallom nem szoktam az időt mérni míg újrarakom a gépet de akkor arra van szánva az időm szóval valamit valamiért , de ez mással is így van ... az ország másik végébe se lehet 2 perc alatt eljutni...
-
GabN73
addikt
hát,szerintem attól függ hogy mennyit játszottál,mennyire ismered a mapot.Pl D2-n ha röviden állsz akkor 3 féle hangot hallhatsz.(rövid /kő/,közép/homok/ alsó sötét /csempe szerűség/) kis idő alatt szerintem megszokod,inkább az a döntő hogy erősödik / gyengul a hang (ha erősödik akkor feléd jönnek,ha gyengül akkor elfele mennek)
szerk.: természetesen a fülest is be lehet állítani,nekem egy pc 151-em van,de nem állítgattam sose..
-
Xelo
addikt
elvileg le kéne tölteni. majd kipróbálom, törlöm a winter dust2m és fellépek. egyébként örülök hogy bejön. pár dolgot még változtattam a szerveren mióta játszottál, csak le kell tesztelni h stabil-e.
nosferatue: várunk.
sok gamernek nagy az arca, szerencsére felénk még nem volt hasonló eset (legalábbis akkor nem amikor játszottam)
-
h.adam.92
őstag
azért szór neked annyira a desert meg minden mert noclip-el a levegőben vagy. és ha levegőben vagy akkor szór mint az állat... már csak a hátad mögé nem szór a fegyver, (bár lehet h volt már ilyen is xD) szoval lőjj noclipel levegőben aztán kapcsold ki és a földön is próbáld ki. teljesen más lesz...
-
Genius007
őstag
Mindjárt csinálok egy kis movie-t, ahol 10botot belövök 10x 1hittel.
Nem tudom ti hova lőttök, de én általába ( az esetek többségében ) amikor fejbe lövöm akkor meg is hal. Ha meg nem hal meg akkor én baszom el, mellé lövök kicsit, stb ... stb ...
De lehet én vagyok ennyire Bot, vagy csak szimplán aktív a beépített cheat. -
BalaNce87
addikt
Hát Cod4 és cs között is van ám különbség, cod4-be sokkal könnyebb beletanulni, nem okoz nehézséget ellőni valakit, max sniperrel fejlesztheted a reflexeidet. Szóval összeségébe a codok könnyebbek a cs-nél, több időt igényel beletanulni hogy eljuss egy jobb szintig, cod4-be elég hamar beletanultam, előtte sokat cod2-őztem, de már az is gyerekjáték a cs-hez képest.
-
BalaNce87
addikt
A source-ba sokkal több a szerencsés lövés, szar a hitbox, szóval úgy összeségébe basznak az egész játékra, persze most már mindenki azért panaszkodna ha bármin is javítanának, mert megszokta a szar hitboxot. Összeségébe a két játék megegyezik teljesen, 1.6-hoz több tudás kell mint ehhez, nehezebb, ezt úgy mondom hogy sourcal kezdtem, csak néha van egy pár furcsaság benne, amit 1.6-ba nem igazán lehet megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest