- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #10899 üzenetére
van benne igazság. de abban is, h tescos egérrel nem lehet játszani
-
enginev3.0
félisten
válasz
darál0w #10898 üzenetére
Szerintem is szebb, és nem lassú, én az új mellett szavazok...
Egyébként az egérrel igazatok van, nem minden a DPi, nekem is volt 5700DPi-n de annyira furcsa hogy megse tudtam szokni, elég az 5.000DPi, még ha lejjebb mennék se lenne rosszabb semmivel, de azért itt beszélünk a DPIről, komoly fülesekről egerekről kényelemről, azért ne felejtsük hogy az eszköz nem minden attól nem leszünk profik, csak segít benne hogy azok legyünk, de ha valaki nem érez rá a játékra akkor semmi értelme 20.000-reket rákölteni
-
sziasztok!
vissza lehet állítani a steam eredeti felületét.
baromira zavar ez a f@szság amit most ideontottak a monitoromra.
eddig jól kigizodtam rajta, most meg keresem mit hol is találok meg.remélem volt annyi eszük, hogy a nosztalgikusoknak meghagyták ezt a lehetőséget.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
ferminator7 #10892 üzenetére
persze nem utolso szempont az se, hogy mit tud
1500-1800dpi is több mint kellene...szal ne a 3000dpire hajts
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
ferminator7 #10879 üzenetére
volt már ezer meg 1 egerem...a diamondback nem jött be annyira, mert csuszott rajta a kezem, nem mellesleg kurva kényelmetlen fogni, és az oldalso gombok sem álltak ujra. mx518 szintén csuszott nekem...meg kicsit nagynak is találta. majd G5. az sem jött be.
és ekkor vettem meg a deathaddert. még a rev1. 1800dpi, infraszenzor...telesokszarral...mind1
pont a kezembe illik, oldalso gombok a gránátbindek miatt nekem kellenek és pont ujjra álltak, és a gumiborítás miatt meg nem csuszik a kezem...
semmivel nem tart tovább, mint bármelyik másik egér...ha használod, hát "kopik", de ez mindennel így van.
egérválasztásnál a fő szempont a kényelem legyen én aztmondom
-
ferminator7
csendes tag
válasz
nosferatue #10888 üzenetére
sajnos nem pesti vok
enginev3.0: én is azt néztem ki elsőnek csak aztán láttam szebb és jobb egereketde majd elmek a médiába és kipróbálok egy egeret ha lehet mert én nem egyszer voltam ott és nem láttam egeret kirakva (bár lehet hogy ez üzlettől függ)
-
nosferatue
tag
válasz
ferminator7 #10886 üzenetére
Ha Pesti vagy menj el a pixelbe, ott kedvedre próbálgathatod az egereket, az egérpadokat, akár játék közben is. Eddigi játékos pályafutásom során egy razer copperhead-et fogyasztottam, azt is csak azért, mert első szériás volt, azok pedig egy idő után kontaktosak lettek. Jelenleg egy razer death addert használok egy raze mantis speed pad-el, nekem ez vált be. Igen, nem olcsó a razer, ellenben minőségi dolgokat gyárt (szerintem).
Füles: jelenleg egy 10k-s noname, zárt usb fülest használok, mindent tökéletesen hallani, ki merről, hol, mikor jön.
-
Djuree
félisten
válasz
enginev3.0 #10885 üzenetére
ki nem adnék 11k-t egy egérért
főleg hogy fele annyiból is van ugyanolyan jó egér...
-
ferminator7
csendes tag
válasz
enginev3.0 #10885 üzenetére
mázlista
-
enginev3.0
félisten
válasz
ferminator7 #10883 üzenetére
Igen drága bár szerencsére olcsón betudtam szerezni egyet itt PH!-n mert egyik emberke eladta újonnan mivel ő MX518-at akart, így 11-ért az enyém lett
-
ferminator7
csendes tag
válasz
enginev3.0 #10881 üzenetére
G9x-el csak egy problémám van az ára
megmondom az őszintét sokszor voltam a médiába de egyszer sem láttam kint egereket
és akkor a kényelem lesz az első szempontom nem a tudás
(mondjuk a +2 gombot elvárom és kb. 2000dpi-s legyen tom h a 800 is jó de a 2000-et csak kiváncsiságból akarom kipróbálni
)
ja és köszi a segítséget -
enginev3.0
félisten
válasz
Mondok pozitívumot.
Nekem G9x van mert viszonylag kicsi a kezem és ez nagyon kényelmes mivel kisebb mint egy Razer vagy egy már említett MX518, ezért én ezt ajánlom Logitech G9x
Azzal ne foglalkozz hogy mást mit mond, mivel ha megnézel egy KODIAK videót akkor a G9x-et ajánlja, de ettől nem biztos hogy ha veszel 20ért egy ilyet akkor te is úgy fogsz játszani,(jácccani) mivel lehet neked kényelmetlen lesz mert kicsi.
Amit nekem is ajánlottak és neked is tudok (sajnos én nem tehettem meg) menj el egy Media Markt-ba és próbálgasd ki őket, hogy melyik áll kézre és ami a legkényelmesebb azt vedd meg, azzal leszel a legjobb...
Egyébként azért nem vettem razert mert nekem nem tetszett egyik se, még ha nem is ez a célja az egérnek, de kitudja lehet hogy egy Razer egér sokkal kényelmesebb lett volna számomra is, ezt talán egyszer megtudom addig G9x tökéletes számomra
Remélem tudtam segíteni
-
satomee
senior tag
válasz
Tovább biztos nem bírja. Nekem a 2ik Death Adderem halt meg,az elsőnek a bal gombja,a 2iknak meg a görgője adta meg magát.A poén hogy az első a gari lejárta után kb 1 hónappal -ezt még le tudtam gariztatni- az új meg most egy héttel a gari után szart be...
Ennek ellenére lehet hogy megint egy iet veszek mert egyszerűen nekem ez áll kézre és valahogy jobb,kényelmesebb vele játszani mint pl az MX518-al volt (tényleg,lehet még ezt kapni valahol?). Persze ez erősen szubjektív vélemény... -
darál0w
Jómunkásember
válasz
ferminator7 #10875 üzenetére
kontakthiba.
olcso és jo füles pl a zalman 5.1es. nekem az van, teljesen meg vagyok vele elégedve. USBs megoldást preferálom.
ha egér, akkor meg razer.
-
romero28
senior tag
válasz
ferminator7 #10874 üzenetére
köszi
-
ferminator7
csendes tag
ja és elfelejtettem mondani hogy fejhallgató azért kéne mert néha csinál olyat h "lekapcsolódik" kiírja a hangkari drivere h egy jackdugót lecsatlakoztattak de később helyreáll
-
ferminator7
csendes tag
válasz
Djuree #10870 üzenetére
én ezt onnan gondoltam hogy egy t ment röviden 2 ct meg jött és a gyerek meghallotta a trappjukat (vagy wh-zott
) és megkérdeztem milyen fülese van ő meg mondta h medusa pro gamer és az tudomásom szerint nem rossz füles
egér ügyben meg eredetileg microsoft x5-öt néztem ki magamnak de a gigabyte sokkal többet tud és azonos árban vannak
-
Djuree
félisten
válasz
ferminator7 #10865 üzenetére
jaja X7
5.1-es füles felesleges, az nem igazi 5.1, játékra meg pláne felesleges a kamu 5.1-es...ami igazi 5.1 az 40k-nál kezdődik...vegyél egy normális sima gamer fülest....
egérből meg csak razer ha van annyi pénzed
ha nincs akkor a4tech...
-
nike_
addikt
válasz
ferminator7 #10865 üzenetére
ha már nagyon választani kell, szerintem egér akkor.
-
ferminator7
csendes tag
épp ez a problémám az egérrel hogy hajlamos elszállni
fülest meg azért kérdem mert szeretnék egy 5.1-est venni (EasyTouch ET-151 Octane 5.1) és hogy melyiket lenne érdemes először megvenni
(egyébként egérből is kiszemeltem egyet (Gigabyte GM-M8000 )
Djuree X7 az egered ?
-
Djuree
félisten
válasz
ferminator7 #10862 üzenetére
najó azt gondoltam, de hülyén kérdezted
most milyen egered, fülesed van? mennyi pénzed van rá? én 8k-ért vettem creative fatality gamer fülest, ennél jobb csak 15 körül van vagy drágábban, de az tök felesleges...egerem meg a4tech gamer egér, ennél sem kell jobb, 4-5k-ból megvan ez is... -
nike_
addikt
válasz
romero28 #10859 üzenetére
autoexecbe írd be, és akkor miután babráltál és visszaállt, csak ennyit kell beírni a konzolba: exec autoexec
és kész is, visszaáll.
a fekete célkeresztre nem találtam megoldást.
üdv
ferminator7: ha olyan egered van, ami nagyobb rántásoknál sem száll el, akkor felesleges újat venned. attól függ, most milyen egered van.
én inkább fülest vennék a helyedben... vagy pedig mondjuk van 15k-d, és akkor abból vennék 8-ból egy fülest, és 7-ből egeret. és akkor minden középkategóriás.
-
Djuree
félisten
válasz
ferminator7 #10860 üzenetére
lol
egy egér jobb, ha betörnek hozzád, parittyaként használva le tudod ütni a betörőtamúgymeg attól függ mire kell....
-
ferminator7
csendes tag
Hali azt szeretném megkérdezni hogy szerintetek mi a jobb ? Egy jó füles vagy egy jó egér ?
-
romero28
senior tag
üdv kockák
valaki meg tudná nekem mondani , hogy a konzolba a cl_crosshaircolor után hanyas számot kellene beírnom ahhoz , hogy fekete legyen a célkereszt ?
másik kérdésem az lenne , hogy én cl_crosshairscale 3000 -es célkereszttel tolom , viszont ha bármit piszkálok az optionsban mindig visszaáll alapra . ezt hogyan tudnám elkerülni ? -
nike_
addikt
próbáljátok már ki léci, hogy megtalál-e engem a Steam kereső!... ha én keresem, semmi.
név: PooLa^
egy sárga nevető arc van kirakva fekete háttérrel.
köszi.
-
Spire
csendes tag
Köszönöm kipróbálom, meg írom a végeredményt. (Most rántom újra a win7 et hátha...)
-
Spire
csendes tag
Sziasztok nekem az a problémám hogy eredeti windows 7 x64 Ultimatém van és eredeti a steam is, és letöltöm a CS:S ot kimásolok egy szerver ip címet elindítom a játékot belemegyek a favoritba próbálom hozzáadni a szervert és azt írja ki hogy HL2.exe működése leállt! valakinek valami ötlet? Nyálazom a googlét is de nem jutok semmire. Valaki help pls!!!
-
keembo
tag
válasz
GabN73 #10822 üzenetére
Lehet publicon is szép köre/megoldása az embernek, csak legyen az ellenfél/szituáció kihívás... Szerintem nem szégyen, ha valaki ebből csinál olyan videót, amin látszik, hogy van hozzá tehetsége...Példának okáért öljön 10vs10-ben 8-at a gyengébbik oldalon, elveszettnek látszó körben.
Hány ilyet láttam, hogy kb. középerős játékos porig alázza a nagyon kezdőket (és így is csak 1-2 szerencsés kör) és abból csinál fragvideót....hogy lövi hátba őket, meg szegények hogy nem néznek be alaphelyre, ahonnan kisebb várással aztán szépen hátbalövi a bandát. Nos, ha valakinek ez így kihívás/élmény/felnyomja az adrenalinszintet és a pulzust, akkor hagyni kell a saját világában (vitába szállni, győzködni majdnem hogy lehetetlen - lázadó tiniként reagál rá, tapasztalat). Nem a kihívást keresi az ilyen, hanem a minél nagyobb pontszámot/magasabb kdr-t.
A bunnyhop script vagy script nélkül ugyanaz : előnye származik az illetőnek az "alapnak eltervezett játékban" a többi játékoshoz képest. Az teljesen mellékes, hogy "tisztán" (bugot kihasználva) vagy programmal/egyébbel éri el, a szándék a lényeg. Felér egy kényelmetlen speedhackel
Ugyanez a hozzáállás sajnos tömegesen van jelen az egész világon. Az én véleményem, hogy az ilyen csalók későbbiekben csakis kizárólag a pénzben és a luxustárgyakban látják majd életük értelmét és az értéket/"boldogságot" is csak ebben lelik, emellett pedig még meg is maradhat az ismeretlen emberek iránt mutatott tiszteletlensége. Jobban belegondolva egyáltalán nem hangzik hülyeségnek, hogy a publicokon a sok, szellemileg kiforratlan gyerek a későbbiekben majd ilyen értékrendet épít fel magában, vagy épp a környezete építi fel benne.
-
redspot
tag
Üdv!
ha valaki esetleg tud accountot megbízható forrásból kérem írjon privit! -
nike_
addikt
Wáá, mit makkoltam
Már haverom csinált is róla videót.
-
nike_
addikt
Nem tudjátok, miért nem talál engem a Steam Community kereső?
Lehet, hogy azért mert nemrég változtattam nevet, és még a régi név van eltárolva? Vagy miért lehet ez?
-
Zolás
addikt
válasz
Djuree #10832 üzenetére
Nem is fogják. Az az account VAC szerverről bannolva lett. Ha csak olyan játékod van ami VAC figyelés alá tartozik akkor buktad az egészet. Csak olyan szerverre mehetsz ami nem áll VAC figyelés alatt. Aki Modern Warfare 2őt bukik az mindent veszit mert nincs dedikált szerver amin kikapcsolható a VAC tehát only singleplayer.
-
utgyuru
aktív tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni spray-hez. Egy olyan képet szeretnék importálni, amiben van átlátszóság, de nem bírom megcsinálni. Leírná valaki, hogyan kell?
-
Zolás
addikt
Na utánanéztem a dolognak.
Minden ami source engines vagy a VAC alá tartozik az le lesz tiltva a VAC szervereiről. Tehát ha van Modern Warfare 2őd és csalsz csében akkor azt is bukod mert a VAC felügyeli a játékot. Ha TF2ő van és csalsz csébe akkor a TF2őt is bukod. Minden egyéb marad amit nem a VAC felügyel.
Ha csak source engines játékod van az accodon akkor bukod az accod. Felmehetsz szerókra de csak olyanra ami nem VAC-os. -
h.adam.92
őstag
válasz
Djuree #10823 üzenetére
hát igen azért "BAN" a neve, nem "Egy idő után visszaadjuk az accodat, csak csaltál ezért elvesszük egy időre."
keembo: bhop nem nagy cucc.. 4.4 alatti zblockon simán lehet script nélkül, szal görgővel és még a 4.4esen is lehet ha zb_bunnyfix 0 van. a pubrol meg nem is beszélve, sokx normális cfg sincs fent, nemhogy zblock
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Tegnap én is megvásároltam a játékot, toltam is egy kis deathmatchet az egyik magyar szerveren.
1.6 után más, szokni kell, de nem rossz, sőt...Csalókról egyebekről nem tudok nyilatkozni egyelőre mindig is a ponttáblázat elejében tanyáztam.
Ezzel nem magam akarom dicsérni, távol álljon tőlem, max lelkes amatőrnek megyek el.
Csak annyit akartam mondani, hogy felőlem csaljanak az emberek (mert volt ott olyan aki biztos használt vmit), az sem minden.
Szerencsére egész jó hangulat volt, csak sajna nincs sok időm játszani.
Más...sokan szidják a pub szervereket. Én mindig is pubon toltam, honnan tudnék informálódni hogy milyen dedikált szerverek léteznek és azokra hogy lehet bejutni? Gondolom ott azért fejlettebb a cheaterek kiszűrése mint a VAC.
-
keembo
tag
Belenéztem a videóba.
Ami mindenkinek nyilvánvaló a bunnyhop script. Bármilyen módosítás/script, ami által a többi ("alapjátékot" használó) játékosokhoz képest előnyre tesz szert, az a legalja, legpitiánerebb dolog. Nem mellesleg az ilyen panelgladiátor kor alatti gyerekek, arra hivatkozva, hogy "ezt engedik, ezért nem bannolnak senkit" nem változtatnak ezen, hiába érvelsz intelligensen, objektíven. "Sz*rom le!" és egyéb magasságokba törő, intellektuális válaszoknál többre ne is számítsunk az ilyenektől.
Amit esetleg benézhetek : no recoil hack/aimbot...Volt 1-2 rész, ahol elgondolkoztam, hogy amikor 4-5öt lő be nevetségesen kevés golyóból, akkor vajon hány golyó ment mellé.
A videóban szereplő jópár jelenetváltás / 1 frag / jelenetváltás részekről meg nem is beszélnék...
-
qdak
addikt
csábi ra gondolsz
hogy kapta a deagle fejest már XD
ezt meg én kuldöm: deagle ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest